Hvordan få en jente oppmerksomhet hvor du enn er

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en jente oppmerksomhet hvor du enn er
Hvordan få en jente oppmerksomhet hvor du enn er

Video: Hvordan få en jente oppmerksomhet hvor du enn er

Video: Hvordan få en jente oppmerksomhet hvor du enn er
Video: 10 ting jenter skulle ønske gutter visste 2023, November
Anonim

Vil du vite hvordan du får en jente oppmerksomhet, det være seg på gata eller etter en introduksjon? Finn ut hvordan du får oppmerksomheten og gjør henne som deg.

Når det gjelder å få en jente oppmerksomhet, avhenger mye av det første inntrykket.

Gutter har alltid blitt trukket til jenter som ser bra ut og har en munter aura.

Men jenter er ikke langt bak heller.

Mens fantastisk utseende kanskje ikke er de eneste kriteriene for en jente som en fyr, ser utseendet en stor rolle i begynnelsen.

Hvordan få en jente oppmerksomhet

Hvis du går ned en gate eller sitter i en kaffebar, og en jente går forbi deg, hva er de første tingene du merker om henne?

[Les: 20 seksuelle ting folk merker når de ser en jente]

Du vil åpenbart legge merke til ansiktet, hennes kropp, hennes antrekk og måten hun oppfører seg på.

Akkurat som deg, merker jenter også disse tingene.

Det er instinktivt, og med tanke på det faktum at alt en jente kan gjøre i utgangspunktet, legger merke til deg, er hun bundet til å dømme deg basert på hennes syn, i det minste i begynnelsen.

Så hvis du vil vite hvordan du får en jente oppmerksomhet, må du sørge for at du får et godt inntrykk på henne. Hvis du kan gjøre det, ville hun naturligvis se mer av deg eller få oppmerksomheten din også.

Hvordan få en jente oppmerksomhet når du ikke kjenner henne

Hvis du liker en jente og vil ha henne oppmerksomhet, men du ikke kjenner henne ennå, er det åtte tips som kan hjelpe deg med å få oppmerksomhet, flate henne og vekke interesse for deg samtidig.

# 1 Vær sjarmerende. Du trenger ikke å sjarme henne ennå. Men vær sjarmerende i din oppførsel og måten du snakker med alle andre. Kjenn dine oppførsel, snakk med nåde og ha en varm personlighet. Dette er ikke noe du kan bygge på en dag, men når du har perfekt dette, vil du kunne tegne noen jenter uten å prøve å prøve det. [Les: Hvordan bli en bedre mann ved hjelp av en rollemodell]

# 2 Ikke bli dominert av noen andre. Når du bruker tid med vennene dine, ignorerer vennene dine deg eller behandler deg dårlig? Når du går ut med dem, føler du deg lav på selvtillit fordi noen andre gutter gjør alle avgjørelsene? Ikke bruk tid med disse gutta.

Når du er dominert av en annen fyr i gruppen din, ser du svakere ut og jenta som er oppmerksomhet du prøver å få, kan være mer interessert i din dominerende venn enn deg.

Det er åpenbart. Den beste jenta vil være med den beste fyren i rommet. Hvis du gir en annen fyr som makt ved å la ham gå over deg, vil du se ut som taperen mens han kommer til å virke som alfa-mann. [Les: 10 største dating turn offs for jenter]

# 3 kle godt. Hva er en av de første tingene du merker om en jente? Det er det hun har på seg, ikke sant? På samme måte er klærne en av de første tingene en jente vil legge merke til om deg. Når du ser bra ut, er alle øyne tvunget til å vende mot deg, og det er en bedre sjanse til å få en jente oppmerksomhet mot deg. [Les: Hvilke jenter ser alltid på en fyr]

# 4 Groom deg selv. Kunsten å pleie er den tynne linjen som skiller den gjennomsnittlige fyren fra en god fyr. De fleste gutta klær godt, men de ser egentlig ikke ut eller føles som en million dollar. Grooming er en mann som finjusterer til en bilmotor. Det er greit for seg selv, men noen få tweaks kan gjøre en alvorlig forskjell.

Bruk god parfyme som lukter godt på deg når du går forbi en jente, bruk duftende moisturizers og hårprodukter som gjør at du føler deg rik, uansett hvor du er. Bruk en god klokke og få tilgang til garderoben din uten å overdrive den. Det er de små detaljene som alltid skiller en stilig mann fra den gjennomsnittlige joe. [Les: Hva ser jentene etter i en fyr?]

# 5 Latter og smil. Jenter er tiltrukket av glade gutter. Tross alt gjør glade gutter gode fedre og er mer moro. Vær munter og ha en sans for humor. Men samtidig respekterer du deg selv og lar aldri noen ta deg for gitt. Ingen jente vil ha en pushover som er tatt lett av andre gutter.

# 6 Ha en god holdning. En god holdning kan legge til flere inches til din høyde og din selvtillit. God holdning er et tegn på tillit. Og jenter elsker bare en trygg ung mann! Gå med en naturlig rak rygg og føl deg kraftig fra innsiden.

# 7 Prøv å skape øyekontakt. Øyekontakt kan gjøre mange flotte ting i en spirende romantikk. Det er den enkleste måten å få en jente oppmerksomhet på og likevel, lek trygg uten å faktisk gå opp til henne. Hvis du lærer kunsten å øyekontakt flirte, kan du gjøre henne som deg uten å si et ord til henne! [Les: 10 subtile øyekontakt flørting tips for å lage en jente som deg]

# 8 Finn en måte å bli kjent med henne. Så lenge du har skapt et perfekt førsteinntrykk på henne, ville hun ikke ha noe imot å utveksle noen få blikk med deg. Se på henne nå og da, og se hvordan hun oppfører seg. Går hun frem og tilbake? Når du ser at hun svarer på din oppmerksomhet, les hvordan du forteller om en jente liker deg å lære forskjellige trekk for å nærme seg en jente avhengig av hvordan hun oppfører seg rundt deg.

Hvordan få en jente oppmerksomhet når du kjenner henne allerede

Hvis du allerede kjenner jenta du liker og ønsker å få henne oppmerksomhet, her er fire tips du kan bruke for å få henne oppmerksomhet og få henne til å falle for deg.

# 1 Kompliment henne. Gode komplimenter er veien til en jente hjerte. Jenter glemmer aldri et ekte og takknemlig kompliment. Hvis du vil ha en jente til å tenke på deg, fortell henne noe fint, men la det med en seksuell kommentar. [Les: Hvordan komplimentere en jente du liker]

# 2 Være ridderlig rundt henne. Gjør som en ekte mann rundt henne. Vær pålitelig og få henne til å føle seg beskyttet rundt deg. Når en jente føler seg trygg rundt deg, vil hun elske å tilbringe tid med deg. Bare et ord med forsiktighet, kom deg ikke inn i hennes vennsone ved å akseptere alle hennes krav eller oppføre seg som en dørmatte rundt henne. Respekter deg alltid. [Les: Den moderne ridderkunstens kunst]

# 3 Gjør henne le. Bygg din sans for humor ved å ha en munter tilnærming til livet. Du må ikke oppføre deg som en klovn. Bare vær deg selv og ta med humor ut av omstendigheter rundt deg. [Les: Hvordan date en jente ved å få henne til å le]

# 4 Gjør henne som deg uten å spørre henne ut. Hvis vibene har rett, må du ikke spørre henne eller foreslå din kjærlighet for henne ennå. Når du spør en jente å gå ut med deg, setter du henne på et sted. Og når du spretter spørsmålet, er det ingen vende tilbake. Hvis hun ikke er klar til å date deg av en eller annen grunn, kan hun til og med ende opp med å unngå deg eller føle seg vanskelig om deg. I stedet fokusere på å gjøre henne forelsket i deg først. [Les: Hvordan fortelle en jente du elsker henne uten å miste henne]

Når du forstår hva som virkelig betyr noe når det gjelder å gi et godt inntrykk, vet du hvordan du får en jente til å være oppmerksomhet uansett hvor du er, vil komme naturlig, så lenge du husker disse tipsene.

Anbefalt:

Ny