Hvordan få jenter: 16 triks som får deg til å like øyeblikkelig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få jenter: 16 triks som får deg til å like øyeblikkelig
Hvordan få jenter: 16 triks som får deg til å like øyeblikkelig

Video: Hvordan få jenter: 16 triks som får deg til å like øyeblikkelig

Video: Hvordan få jenter: 16 triks som får deg til å like øyeblikkelig
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Hvis du ikke har lykke med å få jenter, må du slutte å lytte til vennens råd. Hvis du vil vite hvordan det er gjort, lytt til kvinner. Vi vet.

Jeg tror problemet med menn er at de tror kvinner er komplekse og ubesluttsomme. Hør, det er vi ikke. Vi handler bare i henhold til dere. Noen ganger begynner dere godt og deretter sporer. Hva skal vi gjøre? Sett deg her i beundring? Selvfølgelig ikke. Vi sier at vi skal på toalettet og unngå deg for resten av natten. Det er ikke slik at man får jenter.

Så, i stedet for å få ol 'bad unnskyldning, slipp av stolthet og bare hør. Jeg skal ikke sabotere deg. Jeg er en tilhenger av kjærlighet og sex, så jeg er på din side. Men du må ta hensyn.

Hvordan få jenter - 16 små ting som gjør hele forskjellen

Nei, du skal ikke gjøre et korttrick. Men hvis du vil vite hvordan du får jenter, er det noen få triks for å vinne damer hjerter.

# 1 Gjør det motsatte. Du kan alltid se noen på klubben som "jakter". Dette gjelder både menn og kvinner. Menn velger ikke jenta som desperat går rundt klubben og prøver å finne en fyr.

I stedet går de til jenta som ikke betaler oppmerksomhet til dem. Det er en del av jakten. Så, selv om du vil bli ligget, må du opptre som om du ikke er tørst etter noen rumpa. [Les: Hvordan få en jentes nummer hver eneste gang: 10 ikke-mislykkede måter]

# 2 Se rent. Dette er grunnleggende 101 for menneskelig hygiene. Gå ta en god dusj, vask håret, trim nesehårene dine. Du vet, bare se ut som du er litt satt sammen. Visst, du kan være et rot, men folk kan finne ut det senere etter et par datoer. Folk som rene mennesker.

# 3 Ikke hopp fra den ene til den andre. Jeg merker bokstavelig talt hver mann som hopper fra en jente til en annen. De gutta finner til slutt noen. Men på slutten av natten prøver de å ta det de kan få. Ikke vær den fyren. Snakk med jenter, jeg sier ikke, men ikke hoppe fra hverandre hvert annet minutt. Kvinner legger merke til det.

# 4 Du kan ikke få en kvinne fordi du ikke "får" oss. Kvinner er ikke kompliserte, men vi tenker annerledes enn menn. Hvordan hun viser interesse er også mye annerledes. Så, du må vite tegnene kvinner viser når vi er interessert i noen. [Les: Hvordan nærme seg kvinner: 15 tips du absolutt trenger å vite]

# 5 Gjør henne nysgjerrig. Hvis du vil ha en samtale med henne, må du gjøre henne nysgjerrig på deg. Det er den eneste måten du holder oppmerksom på. Hvis ikke, blir hun kjedelig, og du mister sjansen din. Så si noe om deg selv som gnister hennes interesse.

# 6 Ikke gjør det til et intervju. Problemet med de fleste gutta er at de stiller for mange spørsmål, og så blir vi kjedelig og uinteressert i deg. Så, hold spørsmålene til et minimum. Stille spørsmål. Men gjør det ikke til et intervju. Du vil holde samtalen flyter. [Les: Hvordan snakke med jenter og la dem swooning]

# 7 Vær lekfull. Dette er ikke noe møte med presidenten, så hold samtalen lekende og morsom. Du vil at hun skal trives rundt deg. Hvis hun er mer av en seriøs personlighet, så kan du gå inn i dyp samtale. Vanligvis er det ikke tilfelle.

# 8 Du kan ikke være for lett. Du nærmet henne, så hun vet allerede at du er interessert. Men du vil ikke se altfor interessert. Hvorfor? Fordi da vil vi bare leke med deg. Gi henne oppmerksomhet, men ikke fortell henne hvor mye du liker henne, etc. [Les: Slik spiller du hardt for å få med en jente - og gjør det bare riktig]

# 9 Kjole å representere deg selv. Hvis du er en maler, ikke kle deg som en regnskapsfører. Hvis du er skøyter, ikke kle deg som om du er en rapper. Bare kle på hvordan du føler. Også hvordan klær tiltrekker seg bestemte mennesker, så hold det også i bakhodet.

# 10 Ikke vær for handsy, men berør henne fortsatt. Du vil ikke kaste deg selv her før hun selv sier navnet hennes. Men du vil røre henne. Berør armen eller skulderen. Områder som ikke er altfor seksuelle. Da kan du sakte øke kontakten din hvis hun tillater det. [Les: Slik flirter du uten å gjøre det klart]

# 11 Vær modig. Det er tider når du bare står på egen hånd med en øl, og en jente nærmer deg. Men mesteparten av tiden må du få noen baller og ta det første trekket. Det er ingenting å være redd for med avslag, du må bare fortsette å gå fremover.

# 12 Ikke fokus på en pickup linje. Når det kommer til å vite hvordan du får jenter, er pickup linjer halt og overdrevet. Hun vil nok bli imponert av deg hvis du ikke bruker en pickup linje. Du kan snakke om noe som skjer i baren eller klubben eller bare nærme henne og si hei. Det er ingen riktig måte. Pickup-linjen må være igjen i 2008.

# 13 Bruk en wingman om nødvendig. Det kommer til å være noen øyeblikk når du trenger noen til å gå inn og hjelpe deg. Det er normalt. Så, i disse tilfellene, sørg for at du har en venn som er en solid wingman.Noen som feier inn og hjelper deg å snakke med henne og vennene sine. Selv kvinner har sine egne vinge kvinner. Vi trenger alle en. [Les: Spør en jente ut: Hvordan overvinne frykten for avvisning]

# 14 Vet hvem du er. Hvis du vil vite hvordan du får jenter og gjør det riktig, ikke prøv å være noen du ikke er. Det er en sti som alltid ender opp rotete og pinlig. Bare vær deg selv. Hvis du er litt vanskelig, så hva er du vanskelig? Du er ikke den eneste. Og pluss, noen kvinner finner det sjarmerende og søtt-det er jentene du vil uansett.

# 15 Du trenger ikke å kjøpe henne en drink. Hvis du virkelig liker henne, kjøpe henne en drink. Men du trenger ikke å gjøre det med en gang. Hvis du gjør det, kan noen kvinner bare henge rundt, slik at de kan få gratis drikke. Er det fint? Nei, men verden er ikke hyggelig, så våkne opp. Du trenger ikke å kjøpe noen en drink, hvis hun er i deg, vil hun snakke med deg, uansett om det er en drink i hånden eller ikke. [Les: 11 typer jenter bør du unngå å falle for alle kostnader]

# 16 Hvis du skal komplimentere henne, vær ekte. Ikke fortell henne at hun er vakker eller at du liker håret hennes hvis du ikke gjør det. Vær ekte. Hvis du ikke kan tenke på noe hyggelig å si, vel, kanskje du ikke skulle slå på henne. Det kommer ikke til å fungere, seriøst. Vi kan fortelle når en fyr bare prøver å komme inn i buksene våre.

[Les: Hvilke kvinner finner attraktive: 16 trekk jente faller umiddelbart for]

Nå som du vet hvordan du skal få jenter, må du trene. De første par ganger kan ikke lykkes. Men du må finne en flyt som fungerer for deg. Det kommer til å ta litt tid.

Anbefalt: