Slik får du din Ex Back: 10 enkle trinn mot å tjene tilgivelse

Innholdsfortegnelse:

Slik får du din Ex Back: 10 enkle trinn mot å tjene tilgivelse
Slik får du din Ex Back: 10 enkle trinn mot å tjene tilgivelse

Video: Slik får du din Ex Back: 10 enkle trinn mot å tjene tilgivelse

Video: Slik får du din Ex Back: 10 enkle trinn mot å tjene tilgivelse
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Folk gjør feil. Dette er et faktum i livet. Hvis du slo opp og mistet kjæresten din, er det fortsatt tid til å reparere ting og lære hvordan du får din eks tilbake.

Vi har alle gjort dumme feil før. Dessverre kan disse feilene ofte koste oss våre forhold. Selvfølgelig kan du alltid prøve å fikse ting og finne ut hvordan du får din ex tilbake hvis du kom til realiseringen at du trenger dem i livet ditt.

Men bare for å klargjøre, er det visse ting som bare ikke kan tilgis. Hvis du snyder, er det virkelig ingen sjanse for at din partner vil tilgi deg. Og de burde ikke. Men hvis du sa noen ting du ikke virkelig mener, kan du prøve å få din ex tilbake ved å eie opp til dine feil.

Hva ikke å gjøre når du vil ha din ex tilbake

Før vi kommer inn på å få din eks tilbake, er det noen ting du burde vite rett utenfor flaggermuset. For det første kan du ikke spamse deres telefon, tekster, Facebook eller noen annen form for sosiale medier med unnskyldninger. Det ser desperat og trengende ut.

For det andre kan du ikke forvente at de kommer til å krype tilbake uten noen anstrengelse i det hele tatt. Du kan heller ikke forvente at de vil ønske deg tilbake hvis du prøver å gjøre dem sjalu ved å komme med noen andre. Dette er to store no-nos når det gjelder å lære hvordan du får din ex tilbake. [Les: Hvordan vinne din eks tilbake på en sunn måte]

Hvordan få din ex tilbake og få dem til å tilgi deg

Hvis du ikke gjorde noe uforgivelig, og du skjønner hvor mye du virkelig vil være med den personen, kan du gjøre noen ting for å prøve å få dem tilbake. Bare vet at du må jobbe med det, og du må fortsette å jobbe med å være en bedre partner hvis du får dem tilbake.

# 1 Innrøm dine feil. Du må eie opp til feil du har gjort. Du kan ikke bare forvente at exen din tar deg tilbake hvis du ignorerer det faktum at du sølte opp. Innrøm dine feil.

Fortell dem hvor feil det var for deg å gjøre hva det er du gjorde med dem. Sørg for at de vet at du kjenner igjen feilen, og du er klar over hvorfor det var ødelagt i første omgang. Uten å gjøre dette, vil du aldri få din ex tilbake. [Les: 10 tilsynelatende små problemer som kan få noen til å dumpe deg]

# 2 Gi dem en ærlig unnskyldning. Sett dem ned og be om unnskyldning fra hjertet. Hvis du virkelig vil ha dem tilbake, så er du virkelig lei meg. Hvis du bare sier beklager for å få tilbake sammen, og du forstår det egentlig ikke, kan de fortelle.

Og de kommer ikke tilbake med deg. Pass på at de forstår hvor synd du virkelig er, og at du vet hvor mye det har skadet dem. Unnskyld, mener det, og be om tilgivelse.

# 3 Besvare eventuelle spørsmål de har. De har rett til noen spørsmål når du gjorde noe for å ødelegge det så ille. La dem sette seg og diskutere det med deg. Svar deres spørsmål fullt ut og ærlig.

Ikke bli lei deg til noen av spørsmålene de spør, enten. Det er deres rett til å stille spørsmål til deg når du har gitt dem så mye hjertesorg. Vær rolig og svar på hva de ber deg med sannhet. [Les: 13 scenarier når det blir brutalt ærlig trengs]

# 4 Gi dem tid til å kjøle seg ned. De vil nok være ganske opprørt for en stund hvis det du gjorde var dårlig nok til at de ville forlate deg. Det er ok. Fortell ham hvor synd du er, og gi dem litt plass.

De vil tenke over hva du har sagt uten din påvirkning. Og det betyr at de trenger å tilbringe litt tid vekk fra deg. Kommuniser at du vil gi dem litt tid, og ikke prøv å kontakte dem. Vær tålmodig og vent på at de kommer til deg.

# 5 Vis dem hvor mye du beklager. Handlinger er definitivt høyere enn ord. Noen ganger er det ikke nok å bare fortelle dem at du er lei meg. Du må gå utover for å bevise at du mener hva du sier.

Vær lojal mot dem selv når du ikke er teknisk sammen. Vis dem du er en solid partner og kan være i et godt forhold. [Les: 13 måter å uttrykke hvordan du føler deg gjennom handlinger]

# 6 Gjør noe selvreflekterende. Sett deg ned og spør hvorfor du slo deg. Hva gjorde du for å ødelegge forholdet ditt og hvorfor gjorde du det? Er du en veldig sjalu person, og du slukkes uten grunn?

I så fall vil du kanskje komme til bunnen av hvorfor du er sjalu i utgangspunktet. Mesteparten av tiden, det har ingenting å gjøre med din betydelige andre og alt å gjøre med dine egne problemer. Finn ut om du har noen problemer, og jobber med å forbedre deg selv, slik at du kan være den partner noen andre fortjener.

# 7 Spør hva de trenger fra deg for å komme tilbake sammen. Hvis de fortsatt er på gjerdet av om de vil ha deg tilbake, spør dem hva de trenger fra deg. Finn ut hva de vil at du skal gjøre hvis du to kom tilbake igjen.

Vanligvis er deres forespørsler rimelige. Hvis det er noe du kan gjøre, og du har ingen problemer med å gjøre, så fortell dem du er enig. [Les: Slik reparerer du et ødelagt forhold og gjør det til sist]

# 8 Hold deg rolig når du diskuterer forholdet ditt. Det blir enkelt å bli opparbeidet og sint hvis den andre personen peker på problemer i forholdet bortsett fra det du gjorde feil. Fordi hvis du er oppbrutt, er det sjansene for at det er flere problemer enn bare den.

Du må være rolig.Denne personen kommuniserer problemene, slik at du kan jobbe for å komme forbi dem. De vil gjøre forholdet ditt bedre og potensielt komme seg sammen igjen. Rolig ned og høre hva de sier.

# 9 Sett deg i skoene sine. Hvordan ville du føle deg hvis de behandlet deg slik du har behandlet dem? Du ville sannsynligvis bli virkelig skadet og ville ha avsluttet forholdet også.

Sett deg i skoene sine og prøv å forstå hvor de kommer fra med alt. Å få litt perspektiv vil bare hjelpe din situasjon. [Les: 7 grunner til at empati er viktig i et forhold]

# 10 Godta at de kanskje ikke vil ha deg tilbake. Dette er bare virkeligheten for å gjøre en feil så stor det koster deg forholdet ditt. Din eks vil kanskje ikke ha deg tilbake. Hvis det er tilfelle, er det egentlig ingenting du kan gjøre for å finne ut hvordan du får din eks tilbake.

De vil rett og slett ikke ha deg lenger. Du kan ikke tvinge dem til. Du må bare akseptere at de vil fortsette og deretter flytte på deg selv.

[Les: Den trinnvise veiledningen for å få din eks til å elske deg igjen]

Til slutt vil valget om å ta deg tilbake være din eks. Hvis du har lært hvordan du får din ex tilbake ved å tjene sin tilgivelse, er sjansene for å koble til igjen mye høyere.

Anbefalt: