Hvordan å ha en fantastisk første date med en online-kamp

Innholdsfortegnelse:

Hvordan å ha en fantastisk første date med en online-kamp
Hvordan å ha en fantastisk første date med en online-kamp

Video: Hvordan å ha en fantastisk første date med en online-kamp

Video: Hvordan å ha en fantastisk første date med en online-kamp
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2023, September
Anonim

Hvis du aldri har vært på en dato med en online-kamp, eller hvis du vil gjøre den neste første datoen bedre, følg våre tips og forslag nedenfor.

Første datoer kan være ekstremt nervøs - enda mer så hvis det er en fremmed du møtte på nettet. Noen mennesker fryder seg i følelsen av å gå inn i det ukjente, men de som ikke har prøvd eller aldri har vært vellykket på nettdating, er motvillige til å presse lykken ved ekte-verdensdatering.

Tanken om at du vil bruke tid med en person du ikke vet noe om, kan være skummelt, men det kan også være gunstig, spesielt hvis du ender med å smake hverandre. Hvis du i det minste ikke prøver å gå på en dato, kan du kanskje savne en sjanse til å se hvordan ting sprer seg ut med personen du liker.

Dating noen du møtte på nettet

Uansett hva folk flest sier, er online dating en legitim måte for deg å møte en mulig partner. Det er en sjanse for at du kanskje finner den personen umiddelbart, men du er mer sannsynlig å finne folk som ikke oppfyller dine standarder først.

Det er helt greit, skjønt, fordi det er hva dating handler om. Du må teste vannet og se om personen du snakker med er verdt tiden din. Du må være så kresne med dating som du er i live-dating.

Faktisk må du være mer kritisk for en online-kamp, fordi informasjonen til din disposisjon ikke kan stole på eller verifiseres før du går ut. Du kjenner ikke denne personen ennå, men å snakke med dem på nettet og gå ut med dem, kan hjelpe deg med å løse dette problemet.

Online daters trives på fart og spenning med å ha så mange prospekter. De fleste av dem vil fortelle deg hva de vil, eller de vil vise deg sine motiver gjennom subtile hint og uttalelser. Det gode er at den slags holdninger vil hjelpe deg med å luke ut de som bare er der for å koble seg.

Når du er forbi de innledende stadiene for å møte hverandre og utveksle biter av informasjon på den første datoen, kan du hvile lett og nyte resten av natten. På det tidspunktet har du lært nok om hverandre for å ta en informert beslutning om hvor ting står og hvor de er på vei. [Les: 30 tips for å hjelpe deg med å vinne på online dating]

Planlegg og forberede

Før du går ut med din online-kamp, bør du være klar over hva du får inn og hvem du gjør det med.

# 1 Gjør en mini bakgrunnskontroll. Be om en sosial medieprofil som har minst to års verdi for aktiviteter. Hvis de ikke har en, bør du nok tenke to ganger om å gå ut med dem. Det kommer til å være vanskelig å finne den personen hvis noe skjer, fordi de ikke finnes på nettet. Hvis du har noen vanlige venner, spør de personene om personen du også går ut med. [Les: Hvordan fange en steinbit - online fakers avslørt]

# 2 Lag et dossier for datoen din og send den til en pålitelig venn eller et familiemedlem. Klargjør et bilde, et skjermbilde av en videosamtale og en liste over relevant informasjon, som navn, adresse og telefonnummer. Relé alt dette til vennen din, så de kan bruke den hvis noe går galt.

# 3 Konfigurer et GPS-sporingssystem. Bruk telefonen eller en annen som er skjult på din person eller din veske. Pass på at den har en sporingsapp, nok data til å vare natten, og en full batteripakke. Det høres ekstremt, men du vil takke meg når du kommer hjem trygt og sikkert.

# 4 Få deg en â € œguardian angel.â € Â Dette er den vennen som vil holde styr på aktivitetene dine hele natten. Pass på at vennen din ikke har noe forlovelse den kvelden og vet at du skylder dem stor tid etter dette. De skal ha tilgang til GPS, og du bør kommunisere med dem så ofte til slutten av datoen din.

# 5 Velg et sted som er bra for dere begge. Formålet med dette er at du skal ha en passende avslutningsstrategi dersom datoen ikke går så godt som du forventet. Bortsett fra det å velge et sted som er lett tilgjengelig, kan du avslutte deg elegant og effektivt, hvis du blir stående opp. Beklager … men det skjer egentlig.

[Les: 14 viktige doser og donâ € ™ t av online dating]

Hovedarrangementet

Nå som du har tatt de nødvendige forholdsregler for din første date med en online kamp, er det på tide å informere deg om selve datoen.

# 1 Pass på at du ser ditt beste ut. Selv om du bare gikk av jobb, vil det ikke skade å puste en pustemynte og løpe en børste gjennom håret ditt. Dette er din første date. Deres første inntrykk og generelle vurdering av ditt utseende, personlighet og rapport hengsler på deg som gjør en innsats og være konsekvent om det.

# 2 Ikke vær sjenert. Delta i samtalen, still spørsmål, lytt nøye og smil! Du må samhandle med din dato for at du skal bli kjent med dem og omvendt. Hvis du bare sitter der og stirrer på tallerkenen din, vil du ikke få noe annet enn en gratis middag eller halvparten av sjekken. [Les: 12 enkle måter å unngå et førsteinntrykk katastrofe]

# 3 Hold deg til positive emner. Fjern klager, frykt, problemer og sobhistorier. Hvis du har mange problemer som du trenger å håndtere, bør du ikke gå ut på datoene i det hele tatt. Løs dine problemer først, slik at du og din dato kan ha en stressfri og hyggelig samtale.[Les: 20 måter å perfeksere din første date samtale]

# 4 Vær flørtende! Du er på en dato, ikke et intervju. Rid din dato med komplimenter, morsomme historier og subtile hint på en mulig utmøte senere. Hvis det ikke er noe, bare få dem til å føle seg ønsket og verdsatt. Det er enkelt. Du kan starte med, "Jeg liker det når du smiler."

# 5 Vær ekte. Donâ € ™ t begynne å utvikle en annen personlighet. Bare vær deg selv; du vil ikke være glad i et forhold som startet med en løgn. Hvis du er en avslappet og jordnær person, bare gå med den. Hvis du er omhyggelig og utsatt for obsessiv-kompulsive tendenser, ikke skjul den ut av ubehag. De merkeligste egenskapene kan være de som vil vinne hjertet til personen du skal være med.

# 6 Være original. Folk snakker vanligvis om deres arbeid, interesser og hobbyer når de er på en dato. Siden du møtte datoen din online, har du sikkert snakket om disse tingene allerede. Fortell dem en hemmelighet eller noe personlig, i stedet. Bare vær sikker på at det er alt du, og ikke noe som noen andre skrev på deres profil.

# 7 Vær høflig. Dette rådet bør ikke være nødvendig, fordi alle skal behandle folkene rundt dem med respekt og vennlighet. Dette er bare en påminnelse om at du bør begynne å vurdere hvordan du behandler mennesker, eller noen vil ringe deg ut på det. Det ville være dobbelt pinlig hvis den personen var din online-kamp. [Les: 10 enkle tips for å unngå å være uhøflig i noen situasjon]

# 8 Pass på at datoen din vet at du er interessert. Å spille vanskelig å få er bare vellykket hvis datoen din vet at de har en sjanse. Hvis du fortsetter å børste dem for utseende, vil de ta det som et hint og slutte å prøve. Bekreft deres takknemlighet, og gjengjeld i naturen.

# 9 Bruk berøringsstyrken. Berør armen når du komplimenterer dem, klapp på skulderen når du unnskylder deg å gå i toalettet, og hold armen når du går sammen. Disse bevegelsene er veldig kraftige, fordi de kan utløse en bølge av tiltrekning.

# 10 Se kroppsspråket ditt. Det er forståelig at du kan føle deg bevoktet på en date med en fremmed. Men kroppsspråk kan få stor innvirkning på personen du er i kontakt med. Deres egen underbevissthet vil behandle informasjonen, og deres instinkter vil fortelle dem å ta seg av.

Hva å gjøre etter datoen

Uansett hva som skjer på datoen din, må du være forberedt på hva som kommer etter. Hvis du ikke kan fortelle om det var vellykket eller ikke, bare vær positivt. Men ikke fiks på det fordi det er fortsatt for tidlig å fortelle om du vil ende opp sammen, uansett.

# 1 Følg med en takk eller positiv innføring om datoen din. En enkel takk skal være nok, men det er bedre hvis du sender en kort, men gjennomtenkt melding etter datoen. Et anrop synes mer personlig, men det er ikke en nødvendighet.

# 2 Ring dem etter noen dager, så du kan spørre dem eller tilfeldigvis nevne at du vil se dem igjen. Du kan spørre dette umiddelbart etter datoen, men det er greit å vente og se om noe endres på måten du føler. Ikke vent for dem å ringe, bare slik at du kan føle deg ønsket og validert. Ring dem hvis du vil, og ikke bekymre deg for hva de synes.

# 3 Godta at noen datoer med online-kamper vil mislykkes. Hvis de ikke føler på samme måte om datoen din, må du bare kritisere det til et mislykket forsøk, og begynne med noen nye. Ikke ta det som et slag mot egoet ditt. Den personen ville ha noe annerledes, noe som betyr at de ikke var personen du trengte, heller.

# 4 Politisk tilbakegang hvis du ikke er interessert. Hvis datoen ikke var bra med deg, er det best å fortelle datoen din hvordan du føler før du antar at du fortsatt vil gå ut med dem. Det er greit å gjøre dette over telefonen, fordi du ikke er nært nært med dem, uansett.

# 5 Gjenta de samme trinnene som er nevnt i underavsnittet ovenfor på dine etterfølgende datoer. Når du får gåsignalet for dato nummer to, bare gjør det du gjorde første gang, og hold deg til det mønsteret til du blir gammel sammen.

Når du føler deg nær nok til personen, kan du begynne å åpne mer om ditt personlige liv og dele dine tanker og følelser med dem. Den første datoen er endelig over. Nå kan forholdet ditt begynne.

[Les: 18 tegn på datoen din liker deg virkelig på første date]

Nå som du har en ide om hva du kan forvente på din første date med en online kamp, håper du at du vil vurdere alt vi har nevnt og være ansvarlig når du går ut. Dating er morsomt og hyggelig, men å finne den personen du er ment å være med, er mye mer givende.

Anbefalt: