Hvordan å ha spill med jenter: 15 måter å forføre kvinner uten problemer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan å ha spill med jenter: 15 måter å forføre kvinner uten problemer
Hvordan å ha spill med jenter: 15 måter å forføre kvinner uten problemer

Video: Hvordan å ha spill med jenter: 15 måter å forføre kvinner uten problemer

Video: Hvordan å ha spill med jenter: 15 måter å forføre kvinner uten problemer
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, Desember
Anonim

Tror du at du har spill? Som kvinne kan jeg fortelle deg at det er noen viktige ting for gutta å vite hvordan å ha spill og bli mer vellykket med damene.

Ingen sa at det var en fyr som var lett. Faktisk føler jeg på noen måter det er vanskeligere for deg. Det er forventet at du gjør det første trekket, så å forstå hvordan spillet har betydning.

I utgangspunktet er alt arbeidet i dine hender. I tillegg er det ikke så lett å bygge kjemien mellom deg og en kvinne. Du prøver å være morsom uten å være støtende. Du vil at hun skal se at du er en fin fyr, men du leser også at jenter ikke liker hyggelige gutta. Det er en balansehandling.

Hvordan spille med damene

Nå trenger du ikke henne til å bli forelsket i deg, men du vil gjøre det gjennom de første femten minuttene uten at hun vri med vennene sine for å komme og redde henne. Jeg får det, mann. Det er her du gjør noen personlig forskning og refleksjon. Finn ut hva du gjør feil og riktig. Din suksessrate er en ganske anstendig indikator.

Ta noen av disse tipsene jeg skal gi deg og prøv å inkorporere dem i samspillet med kvinner, og se om noe endres. Lære å ha spill er i deg, du trenger bare å ta det ut.

# 1 Du er skitten. Hvis du ikke tror du er best, vel, dette kommer ikke til å fungere. Dette er det som gjør spillet svakt i forhold til fyren som ruller i tall. Han mener han er den beste av de beste, og derfor får han jentene. Det er så enkelt. Det er på tide for deg å se i speilet og se deg selv i riktig lys. [Les: 10 øyekontakt flirte bevegelser som alltid fungerer]

# 2 Hvem bryr seg om avvisning. Dette er en annen grunn til at spillet ditt mangler. Du frykter avvisning. Ærlig, hvem gjør det ikke? Jeg har blitt avvist fra venstre, høyre og midt, men jeg prøver fortsatt. Jeg drar fortsatt ut der og snakker med gutta. Du kan ikke la avslag stoppe deg, ellers vil du ikke vinne noen jenter. Avvisning skal skje, og det skjer bokstavelig talt for alle. [Les: Hvordan overvinne frykten for avvisning mens du nærmer deg kvinner]

# 3 Ikke fake dine reaksjoner. Hør, jeg har sett mange menn ler på fryktelige vitser, eller late som de forstår noe når de vil komme inn i en jentes bukser. Og jeg forstår at du vil sove med henne, så du ikke vil forårsake noen problemer. Men hør, det er skit.

Hvis hun gjør en vits og det er ikke morsomt, må du ikke starte falsk latter. Du trenger ikke å gi henne godkjenning for en dårlig vits, og du må heller ikke klappe på egoet hennes. Plus, hun kjenner deg falsk latter som er enda verre. Vær ekte med dine følelser.

# 4 Vær chill. Når jeg ser en mann som snakker med meg som om han bare har drukket tre kopper kaffe, la meg si det, jeg kommer tilbake rett ut. Det er for mye. Du kan være spent, det er greit, men ikke i ansiktet hennes. Så ta pusten og lene deg tilbake. Når du er nervøs, er det normalt å snakke raskere, men vis henne at du ikke er engstelig rundt henne. Så snakk sakte. Husker du James Bond? Han var en treg talker av en grunn.

# 5 Eliminere sosial angst. Du er nervøs fordi du snakker med en jente du liker, som jeg sa, det er helt normalt. Men målet ditt er å eliminere de åpenbare tegnene på at du er nervøs som helvete fordi hun ser det en kilometer unna. Så hvis du vil vite hvordan du skal ha spill, ta hendene dine ut av lommene dine, hold øyekontakt, ta telefonen unna, og ikke rør deg selv. [Les: 16 enkle måter du kan overvinne angst angst]

# 6 Øyekontakt er nøkkel. Øyekontakt er en stor indikator hvis du er i henne eller ikke. I tillegg er det også hvordan kvinner måler om du er nervøs eller ikke. Det er ikke en stor avtale, men det viser oss ditt selvsikkerhetsnivå.

Du behøver ikke å holde øyekontakt som en skumle mann, men du vil kunne se på henne i øynene når hun snakker. Test det ved å holde øyekontakt til hun ser bort. Du finner ut hvor mye øyekontakt er nok.

# 7 Tror ikke at du trenger å stadig snakke. Dette er viktig som mange mennesker, når de er nervøse, føler behovet for å snakke mer. Du trenger ikke å gjøre dette. For å være ærlig er de fleste av tingene som kommer ut av munnen din ubrukelige på slutten av dagen og fylle stillhetene. Men disse stillhetene er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Så, hvis du vil si noe bare for å si det, er det bedre å ikke.

# 8 Ikke spør ja eller nei spørsmål. Hvis du er nervøs, er det verste du gjør, spør henne ja eller nei spørsmål. Hvor kan en samtale muligens gå når hun bare svarer ja eller nei? I stedet, hold spørsmålene åpne slik at hun må svare på dem med enten en historie eller et par setninger. Det hjelper deg å roe seg mens hun snakker. [Les: 35 strålende samtale spørsmål som fungerer som en sjarm]

# 9 Ikke vær så ivrig etter å kjøpe henne en drink. Kanskje jeg er partisk, men fra min erfaring, da jeg var yngre, ville jeg godta en drink fra nesten alle, uansett om jeg likte dem eller ikke. Da jeg ble eldre, sluttet jeg å gjøre det. Men noen kvinner gjorde det ikke. Du trenger ikke å kjøpe henne en drink for å få henne interessert i deg. Vent en halv time eller time inn i samtalen før du gir henne en drink.

# 10 Du trenger ikke å spørre henne om tillatelse. Ok, det gjør du når det gjelder seksuell samtykke. Så, ja, absolutt, du må spørre henne tillatelse. Men jeg snakker ikke om det. Hvis du vil danse med henne, si til henne, "La oss gå dans" og ta hånden hennes og lede henne til dansegulvet. Du kan gjøre ting som dette uten å spørre henne: "Vil du danse?" Det er bare ikke så mye av en tur når en fyr spør deg om du vil danse, for eksempel. [Les: Hvordan forføre en jente - 14 beveger seg for å få henne sexuelt ønske om deg]

# 11 Ikke lene deg inn. Jeg vet, du tror kanskje dette er rart, men det er en viktig. Når en fyr lener seg inn, spesielt rett i begynnelsen av samtalen, viser den denne overaktigheten som kvinner ikke vil se nødvendigvis med en gang. Husk dette er alt et spill du spiller med henne. Hun vil bli jaget og du vil jage henne. Ikke gi henne det hun ønsker med en gang.

# 12 Vis dine beste kvaliteter. Hvis du vil vite hvordan du har spill på riktig måte, under samtalen, vis frem dine beste kvaliteter. Du trenger ikke å sitte der og liste av alt du synes er bra om deg selv. I stedet bruker du noen av dine livserfaringer for å vise henne hvilken slags fyr du er. Det verste du gjør er å bokstavelig talt fortelle henne at du er en morsom fyr. [Les: 15 kvaliteter alle jentene vil se på en fyr]

# 13 Vær stilig. Å ha spill betyr ikke at du er en spiller. Visst, det betyr at du får kvinner, men du gjør det ikke ved å ringe kvinner "tisper" og behandle dem som dritt. Nei, du er en stilig fyr. Du har oppførsel og respekt for kvinnen du sitter overfor, og snakker med fordi du også valgte henne.

# 14 Dominans er varmt. Kvinner vil ha en mann. Det er på slutten av dagen det som alle kvinner er ute etter. De vil ha en mann. Hvis du for eksempel snakker i en gruppe, ikke la en annen person avbryte mens du snakker. Nå trenger du ikke å rope på dem eller heve stemmen din, men du må fortsette å snakke og vise at du ikke er ferdig ennå. [Les: Hvordan være en mann slik han egentlig burde være]

# 15 Ikke pust inn som om du bare kjørte et løp. Jeg vet at du liker henne. Jeg kjenner følelsen, men du må slappe av. Du har kanskje tatt hendene dine ut av lommene og stoppet å fla i telefonen, men du puster som om du bare kjørte en 10k. I stedet ta et par lange og sakte pust, dette bidrar til å redusere hjertefrekvensen og berolige deg.

[Les: Den beste dating råd for menn å opp sitt spill]

Nå som du vet hvordan du skal ha spillet, er det på tide du gikk ut og praktiserte. Husk, ta litt tid til å reflektere og se hva du gjør riktig og galt.

Anbefalt: