Slik har du sex med ditt ex: 13 måter, selv om du ikke burde det

Innholdsfortegnelse:

Slik har du sex med ditt ex: 13 måter, selv om du ikke burde det
Slik har du sex med ditt ex: 13 måter, selv om du ikke burde det

Video: Slik har du sex med ditt ex: 13 måter, selv om du ikke burde det

Video: Slik har du sex med ditt ex: 13 måter, selv om du ikke burde det
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Desember
Anonim

Du fortalte alle at det er over, men, dypt ned, vet du det ikke. Vel, det er en riktig og feil måte når det gjelder å vite hvordan du har sex med din eks.

Breakups suger. Når det beste sexet i livet ditt var med ex, suger det enda mer. Hvorfor? Vel, hvis du ikke har hatt sex siden, eller selv om du har det, vet du det var uforlignelig med det du hadde. Det er derfor det er så vanskelig å kutte bånd. Lurer du noen ganger på hvordan du har sex med exen din på grunn av det fantastiske sexet?

Ok, selvfølgelig hadde du følelser mot dem, men fest det til fantastisk sex, og det er ti ganger vanskeligere å gi slipp. Du har sannsynligvis ikke innrømmet vennene dine at du sover med exen din igjen fordi det er en dårlig idé at du vet at det er en dårlig idé, men du kan ikke hjelpe det. [Les: 10 omstendigheter hvor brudd sex jobber]

Hvordan å ha sex med ex

Stol på meg, vi har alle vært der. Jeg kommer ikke til å dømme deg for dette fordi det er meningsløst. Vi har alle følt disse følelsene, og noen av oss har gått tilbake til vår eks, mens andre ikke har det, men poenget er at vi alle vet hva det føles.

Nå skal jeg fortelle deg at du sannsynligvis ikke bør sove med dem. Jeg vet, sexet er bra, men egentlig, prøv å ikke. Men, vi er bare menneskelige tross alt, så hvis du skal sove med dem, gjør det i det minste på en måte som får deg minst mulig følelsesmessig nød. Prøv ikke å, men hvis du ikke kan, her er det du trenger å vite.

# 1 Ikke gjør det. Jeg trenger å si dette til deg før jeg gir deg lavt ned på hvordan du gjør det. Hør, dette er ikke en god ide. Jeg vet at du har følelser, men dette kommer ikke til å hjelpe deg med å gå videre. Hvis noe, bringer det opp flasker opp følelser, og så er du tilbake i begynnelsen da du først brøt opp.

Så, vær så snill, før du går og ser etter måter på hvordan du har sex med din eks, tenk på det. Disse historiene slutter vanligvis ikke bra. [Les: 10 verste folk du har har en natt med!]

# 2 Hvorfor sover du med dem? Du må spørre deg selv hvorfor du vil ha sex med ex. Er det utenom bekvemmelighet? Du er for opptatt med arbeid, slik at du ikke har tid til å møte noen, eller er det fordi du vil ha dem tilbake. Hvis det er sistnevnte, ikke sov med dem. Å ha sex med din eks skal ikke bringe dem tilbake, det kommer bare til å få deg lagt.

# 3 Ikke hopp inn i den. Hvis din eks foreslo ideen eller du har tenkt på det, ta litt mer tid til å tenke på det. Du må virkelig reflektere og se hvor dine følelser er med dem. Hvis du fortsatt liker / elsker dem, så kommer dette til å ende opp med å bli messig. Men hvis du har passert følelsene og gitt deg nok tid til å helbrede, vent litt mer før du gjør det. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake fra fremover]

# 4 Vær åpen og ærlig. Dette er ikke på tide å spille tankespill eller gå inn i en maktkamp. Det du trenger å gjøre er å være åpen og ærlig med dem. Fortell dem hva du vil ha fra dem. Hvis du vil ha sex, fortell dem, og vær ærlig med dine forventninger og dine grenser. På denne måten vet du både hvor linjen er og ikke å krysse den.

# 5 Ta en hette på sexmøter. Du må ha maksimal på hvor mange ganger du skal sove med denne personen om en måned. Prøv å sikte på en gang i uken. Alt over det, og det blir for mye. Vær streng på tallet også. Selvfølgelig kan du alltid redusere det, men du kan aldri øke det. Du må holde avstanden din.

# 6 Ingen datoer utenom kjønn. Dette er et stort nei-nei. Ikke skriv hverandre med mindre det handler om å arrangere å møte opp for sex. Ikke gå til middag, ikke gå på kino. Hør, dette er bare sex, du må få dette i hodet ditt. Hvis du vil holde dette rett så må du stoppe. Så sørg for at dere holder det strengt seksuelt. [Les: Sex med din eks - Når det er greit og når du skal klare deg]

# 7 Ingen dype samtaler. Hold samtalen veldig lett. Snakk om hva som skjer i lokalsamfunnet, været, politisk kommentar, men ikke gå inn i noen dype samtaler om deg selv eller forholdet. Du bør aldri diskutere fortiden eller mene om de gode gamle dager, fordi det bare bringer opp følelsene. Det skjer ingenting mellom dere to unntatt sex.

# 8 La fortiden gå ut. Som jeg sa før, om du vurderer hvordan du har sex med din eks, må du ikke ta opp noe om fortiden hvis ting fører til senga. Ikke snakk om spesielle øyeblikk du delte eller genseren du kjøpte ham som han har på deg akkurat nå. Husk at dette er rent seksuelt. Du prøver å holde følelsene ut av soverommet. Ikke så lett, ikke sant?

# 9 Se andre mennesker. Hvis du er for opptatt med å jobbe for å møte andre mennesker, greit, er du unnskyld. Men du bør, hvis det er mulig, må du fortsette å se andre mennesker og gå på datoer. Din eks skal ikke være et alternativ for et forhold, så du må trykke videre med livet ditt og ikke bli sidetracked ved å sove med ex. [Les: Hvordan lage en romantisk møte søt i livet ditt]

# 10 Når følelser kommer, klipp det. Det er ingen annen måte å komme seg rundt på. Minutten du begynner å føle noe igjen for dem, og la oss være ærlige, etter en viss tid vil det skje, du må kutte den. Det kommer til å bli vanskelig, men det blir vanskeligere når du har falt for dem igjen, og de vil ikke ha deg tilbake.

# 11 La etter kjønn. Du trenger ikke å forbli, du har din egen seng hjemme. Dette er ikke en sovesofa for to, dette er strengt sex, og det er det. Hvis du må sove, så gå tidlig om morgenen. Unngå romantiske frokoster eller kosete samtaler fordi de bare gir hjertepine.

# 12 Hvorfor virket forholdet ikke. Etter at du har sex, kan du være glad og innhold, men husk hvorfor forholdet ikke trente. Du trenger å holde deg selv på jorden og ikke ha hodet ditt til la la land. Det trente ikke ut av en grunn, og den grunnen var trolig grunnleggende fordi du ikke er sammen lenger. [Les: 8 grunner å komme tilbake med deg ex er selvsabotasje]

# 13 Ikke gjør det. Som jeg sa igjen, ikke gjør det. Gjøre. Ikke. Gjøre. Den. Jeg har ennå ikke møtt noen som fortalte meg, "Oh, jeg sov med min eks, var den beste beslutningen jeg noen gang har gjort." Gå videre med livet ditt og bli ikke fanget i fortiden. Du er mer verdt enn det.

[Les: 15 gode grunner til at du fortsatt elsker din eks]

Så nå som du vet hvordan du skal ha sex med din eks, er det på tide at du brukte disse tipsene når du går for å gjøre gjerningen.

Anbefalt:

Ny