Hvordan slå på jenter: 15 ting menn trenger å vite for å lykkes

Innholdsfortegnelse:

Hvordan slå på jenter: 15 ting menn trenger å vite for å lykkes
Hvordan slå på jenter: 15 ting menn trenger å vite for å lykkes

Video: Hvordan slå på jenter: 15 ting menn trenger å vite for å lykkes

Video: Hvordan slå på jenter: 15 ting menn trenger å vite for å lykkes
Video: Ting alle jenter gjør 2023, Desember
Anonim

Å plukke opp en kvinne og ta henne hjem er ingen enkel oppgave - tro meg. Men hvis du vet hvordan du skal slå på jenter på riktig måte, er det gjort mye enklere.

Jentene er mye smartere enn de fleste gutta vil tro på. Mange tror at hvis de bare går opp til en kvinne, fortell henne at hun er pen, og slipp en osteaktig pickup linje at hun skal gå hjem med ham. Men det er ikke hvordan man skal slå på jenter hvis du virkelig ønsker å ta ett hjem.

Vi får hvor nervøs det kan være å nærme seg en jente og prøve å få henne til å gi deg tid på dagen. Du frykter avslag og ser ut som en idiot. Men det er måter å slå på jenter som vil gjøre innsatsen din mye mer vellykket.

Typer menns kvinner vil aldri gå hjem med

Det er helt sikkert "typer" av menn som kvinner unngår. Og ved å unngå, mener jeg at vi forlater etableringen bare fordi de går inn. Disse typene er krypene og egotistiske rumphullene.

Kvinner kan i utgangspunktet lukte en creeper en kilometer unna. Hvis du går inn og umiddelbart begynner å skanne alle kvinnene i rommet og til og med begynne å stirre på noen, er det veldig skumle og ja, vi merker. Det samme gjelder for hullhullene. Når du går inn i nesen i luften og oppfører seg som om du er over alle andre, vil kvinner aldri gå hjem med deg - uansett hvor mange av disse tipsene du bruker. [Les: 10 skumle fyrtyper, alle jenter unngår]

Hvordan slå på jenter med hell

Det er egentlig ikke rakettvitenskap. Men det er mange ting som folk skal gjøre, de er bare ikke. Du kan ikke forvente at alle kvinner blir blåst bort av en liten pickup linje og en overused kompliment. [Les: Hvordan nærme seg kvinner - 15 tips du absolutt trenger å vite]

Disse tipsene om hvordan du treffer på jenter vil definitivt være nyttige i din innsats for å ta en pen dame hjemme. Bare husk at hver kvinne er annerledes, så du må kanskje finne det som fungerer for den bestemte damen du har øye på.

Et triks å huske er at det er mindre om å slå på jenta og mer om å åpne henne for å akseptere dine fremskritt.

# 1 Gjør henne spesiell. Hvis det er en ting som alle jenter liker, er det å føle seg spesiell. Vi liker å tenke vi er det som tok øyet, og hvis du forteller oss det, vil det øke sjansene for å bringe oss hjem. Når det blir sagt, må det fortsatt være ærlig. Så gi en jente stor oppmerksomhet og la henne få vite at du bare er fengslet av henne. [Les: 14 små måter å få en jente til å føle seg spesiell på]

# 2 Kjøp henne en drink. Dette kan virke som en no-brainer, men du vil bli overrasket over hvor mange gutta roter dette opp. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe henne en drink og sørg for at hun vet at du har det for henne. Dette er vanligvis nok til å få en jente til å komme opp til deg. Hvis hun ikke gjør det, kan hun bare henvende seg til henne og spørre hvordan drikken var. Lett som det.

# 3 Finn noe interessant å snakke om med en gang. Mange jenter vil helst snakke om ting de finner interessant enn å snakke om været. Derfor, hvis du nærmer deg henne og nevner bandet på hennes t-skjorte eller noe viktig som foregår i verden, vil hun være mer sannsynlig å lytte og svare. [Les: Interessant og enkel samtale starter når du snakker med en jente]

# 4 Bare innfør deg selv. Jeg kan ikke fortelle deg hvor mye kvinner setter pris på en ærlig tilnærming. Hvis du bare går opp til en jente og rister hånden mens du forteller henne navnet ditt, vil hun føle seg bedre om å tilbringe tid med deg. Det er slik å slå på jenter og bli vellykket. Bare gi henne navnet ditt.

# 5 Skremme henne - litt. Vi husker alle å plage våre knusninger tilbake da vi var yngre, ikke sant? Vel, ta den ideen og bruk den til voksen alder. Forlevere henne litt og ret henne for noe dumt. Hun vil føle seg defensiv - på en god måte. Dette gir deg muligheten til å scoot i nærheten og slå en samtale.

# 6 Gjør henne le. Hvis du kan få en jente til å le, er du allerede i hennes gode nåde. Hvis du er morsom og lett å gå, vil hun føle seg mer rolig med deg. Dette definitivt øker sjansene dine for å ta henne hjem. Når en kvinne kan le fritt rundt deg, vil hun stole på deg lettere. [Les: Hvordan la en jente le og like deg umiddelbart]

# 7 Flau deg selv. I stedet for å forlevere henne, bare forlevere deg selv. Det er så mange måter å gjøre dette på. Du kan reise foran henne med vilje eller bare spyle drikken din. Å gjøre deg selv dårlig vil ikke bare vinne sin synd, men hennes nærende natur vil få henne til å hjelpe deg.

# 8 Nærme henne mens hun er alene. Å vite hvordan å slå på jenter er også å vite når du skal forlate henne helvete alene. Nærmer seg en jente i en stor gruppe er alltid en no-go. Sannsynligvis er hun ute med kjæresterne for å ha det gøy. Hvis du ser en kvinne som har færre venner eller selv, er hun mer sannsynlig å være ute for å finne noen. [Les: Hva er det for henne når du nærmer deg en jente i en klubb?]

# 9 Ta en wingman - bare gjør det ikke klart. Hvis du og en venn nærmer seg en jente, vil hun være mer sannsynlig å snakke med deg. Hvorfor? Fordi hun ikke vil føle at du prøver å ta henne hjem fordi du har en venn med deg.

De fleste kvinner vil anta at du bare har tilfeldig samtale, og hun åpner seg for deg.Det er da vingen din kan gjøre noe, og få deg til å se bra ut. [Les: Hvordan velge den perfekte wingman mens du møter kvinner]

# 10 Vis henne du er en god tid og inviterer henne til å bli med. Før du begynner å slå på jenter, ha det gøy. Og sørg for at de alle ser deg å ha det gøy. Når du viser en kvinne hvor mye moro du kan være og hva du har å tilby, vil hun ønske å komme inn på det morsomme. Derfor kan hun bare gå opp til deg og begynne å slå på deg. Hvis ikke, vil hun akseptere dine fremskritt på henne.

Hva ikke å gjøre

Så mye som jeg kan fortelle deg hva du skal gjøre for å plukke opp en jente, bør du også vite hva du ikke skal gjøre. Å vite hvordan å treffe på jenter inkluderer også å vite hva du skal unngå.

# 1 Ikke slipp en ostetisk pickup linje. Noen pickup linjer fungerer, men de fleste gjør det ikke. Ved å bruke en virkelig gammel og kjent linje på henne, vil det med størst sannsynlighet føre til øye rulle. Hun vil vende seg bort og ikke engang gi deg et nytt utseende.

# 2 Ikke prøv for hardt. Hvis du blir avvist, og du fortsetter å prøve å prøve hardere og hardere, er det ikke endearing som du kanskje tror. Det er irriterende. Ikke prøv for hardt å hente kvinner. Hvis det ikke føles naturlig for deg, gjør du for mye. [Les: Tilnærming angst - 16 måter å overvinne det om noen dager]

# 3 Unngå å bruke kjæledyrnavn. Kaller en jente "baby" eller "kjære" før du selv kjenner hennes virkelige navn, vil IKKE hjelpe deg med å bringe henne hjem. Det vil gjøre det motsatte. Hun vil bli krypt ut og til og med avstøt av disse navnene. Så bare ikke.

# 4 BOST IKKE OM PENGER. Dette er i alle caps for en grunn. Menn tror kvinner flokker til dem hvis de blinker en pen penny. Men det er faktisk veldig brusy av deg, og vi vil ignorere det. Faktisk vil vi unngå deg helt.

# 5 Ikke gå fra jente til jente på samme sted. Jentene er veldig klar over hvilke gutter som treffer på alle. Vi ser deg. Så hvis vi ser deg mislykkes med en annen jente og så nærmer oss oss, går vi bort før du kommer dit. Hvorfor? Fordi vi ikke vil være noen andre, tredje eller til og med siste valg.

[Les: Hvordan nærme seg en jente du ikke vet og imponere henne]

Å vite hvordan å treffe på jenter er noe mange menn synes at de vet hvordan de skal gjøre når de i virkeligheten er clueless. Disse tipsene vil faktisk hjelpe deg med å plukke opp en jente og bringe henne hjem.

Anbefalt: