Hvordan imponere en jente

Innholdsfortegnelse:

Hvordan imponere en jente
Hvordan imponere en jente

Video: Hvordan imponere en jente

Video: Hvordan imponere en jente
Video: 10 ting jenter skulle ønske gutter visste 2023, September
Anonim

Imponere en jente kan være den enkleste tingen i hele verden, hvis du bare vet to ting. For det første være oppriktig og ekte. For det andre, les denne veiledningen om hvordan du kan imponere en jente.

Jeg håper du har lest hvordan å tiltrekke seg kvinner i det tidligere innlegget, så du vil kunne holde følge med disse tipsene på hvordan du kan imponere en jente på den enkleste måten som er mulig.

For å imponere på en jente, må du virkelig forstå disse tipsene som er nevnt nedenfor.

Når du må lytte, gjør det bare!

Dette er noe du virkelig trenger for å komme inn i hodet ditt. Hør på henne. Lytt virkelig.

Jeg vet hun er varm. Hun har sannsynligvis de beste banene du har sett. Men hold den i buksene dine, gutt. Hva vil du egentlig?

En fantastisk person (som er vakker og har gode baner) for å tilbringe tid med … kanskje hele livet ditt? Eller noen å komme inn i buksene dine, og zip, zap og zoom (mens du venter naken i rommet).

Husk dette, å få en jente til å snakke med deg (i motsetning til populær tro) er den enkle delen. Å vite hvordan å imponere en jente er den tøffe mutteren!

Imponere med øyekontakt

Jenter elsker det når du har en intens øyekontakt. Vent nå, ikke bare stirre. Lær hvordan du imponerer en jente med øynene dine. Konvertere gjennom øynene dine. La øynene fortelle henne at du nyter henne, og du elsker å være med henne.

Når du føler det, stol på meg, viser det. Konsentrere seg om ansiktet, uansett hvor vanskelig det er. Du kan stirre på hennes ærefrykt inspirerende spaltning når hun vender seg for å snakke med sin venn. Involver deg selv i samtalen, og legg inn et par nikker hver nå og da, og la henne få vite at du er helt interessert i samtalen.

Kan du røre en jente?

Tydeligvis kan du. Men donâ € ™ t. Med mindre du vil bli belastet for å groping en uskyldig jente i det offentlige. Det er en riktig tid til å berøre og en gang når du late som hun er en 11.000 volts live wire. Hun kan ikke vise henne misnøye når du mildt støtter henne (ved å røre denne jenta, gjør du nettopp det).

Men jeg kan forsikre deg om at hvis hun ikke liker det når du berører henne, kan dette være den siste samtalen du noen gang har med denne jenta.

De små tegnene som viser at hun er imponert

Det er disse små tegnene hun viser deg, som ganske mye kan forstås som et Go-signal for å berøre henne av og til, og at du har gjort en god jobb og børstet opp dine ferdigheter på hvordan du kan imponere en jente.

Hva er det du sier?

Nei. Hun kommer ikke til å feste over buksene dine.

Det er noen tegn, for eksempel si, hun gjør det med øynene og legger håret sitt bak øret hennes. Eller kanskje giggles ganske mye, og av og til lener seg mot deg.

Hun flirter øyelokkene og legger håret sitt bak øret hennes. Eller kanskje hun begynner å berøre deg selv før du berører henne.

Nå, tørk din panne og gi hendene litt trening! Bare en børste mot armen eller kanskje en hånd på ryggen for å trekke henne bort fra en forestående fare, men liten, er en god start.

Ikke noe å røre på kinnet hennes. Mens du prøver å imponere på en jente, er det en øyeblikkelig avstengningsmodus. Denne kontakten kan få sko og seks tommer hæl som flyr! Det er en måte å bli frisk med noen, og berøre dem hele, er ikke å hjelpe deg i din søken for å imponere en jente

Hvordan imponere en jente med humor

Det er flott hvis du har en sans for humor. Jenter graver det. Det er kjempebra hvis du har et morsomt ben i deg, et sted. Humor kan trekke kvinner til deg. Alle jentene elsker å le og ha det bra. Noen jenter nyter â € œlaughingâ € Â ting så mye, de tar det til sengs med dem. Spesielt i tilfeller når du blir naken i et mørkt rom, og hun sier at hun ikke røyker.

Du kan være humoristisk på din egen bumbling eller frekk måte, på noen måte så lenge du ikke gjør kvinnen ubehagelig til å være involvert i samtalen. Hvis du mottar en ordrebekreftelse neste dag, vet du at din humor har slått deg dårlig.

Lær noen vitser. De kommer til nytte når du trenger litt skadekontroll etter at hun får deg til å stirre på hennes pupper.

Når det gjelder å forstå hvordan du kan imponere jenter, må du vite at jenter som gutter like mye som gutter som jenter. Det som virkelig virker til fordel for menn mer enn bare godt utseende, er deres holdning og evne til å være komfortabel med seg selv og med kvinner de møtes. Så viktigst, lær å elske deg selv og jentene vil falle forelsket i deg!

Nå som du vet hvordan du kan imponere en jente, gå på tiger, lær hvordan du starter en samtale med en jente.

Anbefalt: