Hvordan holde en jente interessert: 13 spennende måter å holde henne glad

Innholdsfortegnelse:

Hvordan holde en jente interessert: 13 spennende måter å holde henne glad
Hvordan holde en jente interessert: 13 spennende måter å holde henne glad

Video: Hvordan holde en jente interessert: 13 spennende måter å holde henne glad

Video: Hvordan holde en jente interessert: 13 spennende måter å holde henne glad
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Du tror det går bra med jenta, og så hører du, "Jeg tror ikke dette fungerer." Si hva ?! Slik holder du en jente interessert.

Det er ikke noe større enn å bli forelsket. Omvendt er det imidlertid ganske uten tvil ikke noe verre enn å falle ut av det. Hvis du vil vite hvordan du holder en jente interessert, kommer det til å ta litt arbeid fra din side. Den beste måten å gjøre det riktig på og forstå hvordan du holder en jente interessert, er å holde henne gjettet.

Altfor ofte blir det altfor komfortabelt å tro at en jente kommer til å elske dem for alltid, og så slutter de å sette inn innsatsen. Hvis du vil sørge for at hun elsker deg for en levetid, må du holde henne oppmerksom, få henne til å føle seg spesiell, og gjøre de små tingene som betyr så mye.

13 triks for å holde en jente interessert

Det er en fin linje å gå, skjønt. Hvis du er så snill, risikerer du å miste interessen. Ingen liker en dørmatte. Hvis du spiller for hardt for å få, kan hun finne det bare for utmattende, alltid prøver å få oppmerksomheten din. Hvis du vil vite hvordan du holder en jente interessert, må du blande ting en gang til og alltid holde henne gjetter.

# 1 Ikke la deg gå. Selv om du har henne og du har bekjent kjærligheten til hverandre, er det ikke kult å la deg gå. Når du ikke tar vare på deg selv, har en justerbar midje, eller bare slutte å pleie slik du pleide, forteller den en kvinne som du tar henne for gitt.

Visst, i et forhold du skulle ha ubetinget kjærlighet. Men det betyr ikke at du slutter å være den varme fyren hun møtte fordi du valgte å bli lat og tro at hun ville holde seg uansett. [Les: 21 ting du gjør som gjør at kjæresten din elsker deg mye mer]

# 2 Ta med henne gaver. Gaver trenger ikke å være dyrt. Faktisk trenger de ikke å koste noe i det hele tatt. Alt fra et post-it-notat som sier "du ser deg varm i dag" til en enkelt, vakker blomst du plukket opp på vei hjem, forteller henne at hun alltid er i tankene og gjør henne føler seg verdsatt.

Aldri slutte å prøve å gjøre henne lykkelig, som inkluderer å bringe hennes overraskelsesgaver fra hjertet.

# 3 Vær mystisk. Når du blir et par, er det lett å la vakt og bli komfortabel med hverandre. Å være komfortabel med noen betyr ikke at du bør forlate badedøren eller glemme vanlige oppførsel. Hun er ikke din fratbror.

Uansett hvor lenge du har vært sammen, er det bare noen ting du bør holde på deg selv og forbli et mysterium. [Les: Går jenter fart? Dette og 15 andre mysterier demystified!]

# 4 Ikke vær egoistisk i sengen. Etter hvert som tiden går, kan det ta litt mer å slå på hverandre. Det kan bety at du må legge inn en kreativ innsats for å tilfredsstille henne seksuelt.

Ingenting vil slå henne av raskere og kule ting ned mer enn hvis du begynner å være egoistisk i soverommet. Hvis du vil vite hvordan du holder en jente interessert, handler det om å prøve nye måter å få henne til å kaste og ikke alltid gå for din egen "O."

# 5 Fortsett å være en gentleman. Bare fordi du er et par, betyr det ikke at du ikke trenger å åpne døren for henne, trekke henne på plass til henne til middag, eller betale for henne. Det er noen høfligheter som aldri bør overses, og å være respektfull er en av dem. [Les: 15 hyggelige måter å være en gentleman og hold henne glad]

# 6 Utfordre henne. Ikke alle kvinner vil ha en "ja" mann. Det er greit å være enig med henne noen ganger, men hun trenger også noen i hennes liv som utfordrer henne til å være en bedre person, presser henne til å gå videre i sin karriere, eller spør de tøffe spørsmålene som andre i hennes liv ikke vil.

# 7 Vet når hun trenger din støtte. Omvendt, når hun trenger en skulder å gråte på, har de tunge. Det er tid til å presse, og så er det en tid å trekke henne inn og få henne til å føle seg trygg og trygg.

Hun leter ikke alltid etter noen til å løse sine problemer. Noen ganger vil hun bare ha et øre for å lytte uten dom. Hvis du vil holde henne interessert, vær vennen hennes også.

# 8 Kompliment henne. Hvis du tror at hun ser vakker ut, så gi henne beskjed. Noen ganger er gutta altfor korte på komplimenter. En enkel "du ser sexy ut i dag" vil lyse hennes verden og få henne til å føle at hun er noen spesiell for deg. Det er ikke så vanskelig. Når du legger merke til at hun gjør noe nytt med håret, la det som skjer i tankene dine, komme ut i munnen din og nå ørene. [Les: 19 søte komplimenter for jenter som får dem til å gå "awww …"]

# 9 Ikke stopp flørting. Husk de seksuelle innuendosene du pleide å gjøre om hvordan hun så i jeansene? Eller, hvordan du børstet opp mot henne bare for å føle hennes skulder mot deg?

Hvor lenge har det vært siden du behandlet henne som om du fortsatt prøvde å fange øyet og flørt med henne? Hvis du vil vite hvordan du holder en jente interessert, må du aldri slutte å flirte med henne og la henne få vite at hvis du måtte velge noen igjen, ville du fortsatt velge henne.

# 10 Gjør henne alltid din prioritet. Det er lett å bli komfortabel med hverandre og å begynne å ta hverandre for gitt.Hvis du vil holde henne interessert, sørg for at hun alltid vet at hun er din første prioritet.

Det betyr ikke at du ikke kan gå ut med gutta, det betyr bare at du skal få henne til å føle at hun har forrang over andre ting i livet ditt. [Les: Hvordan behandle en kvinne rett - 15 måter å få henne til å bli]

# 11 Ikke la henne dra nytte av deg. Det er noen jenter der ute som vil teste de ytre grensene for forholdet ditt. Hvis du alltid lar henne vinne, gjør det hun vil, aldri stemmen din mening, eller gjør hva hun sier i hennes innfall, så skal hun bli lei av det.

Det er greit å si nei hver gang en gang. Faktisk kan det bare holde henne på tærne og gjøre henne så mye mer interessert i deg.

# 12 Fortsett å overraske henne. Det er ikke vanskelig å begynne å kjede seg med hverandre. Hvis du vil holde henne interessert i deg, må du fortsette å gjenoppfinne deg selv, vise ulike sider av din personlighet, og alltid prøve nye ting for å holde forholdet friskt.

Få et nytt sexleksak, planlegg en overraskelsesferie, eller gjør en stor avtale ut av henne uten grunn i det hele tatt. Overraskende kunst er utvilsomt det beste tipset for å holde en jente interessert i deg. [Les: 20 søte måter å gjøre kjæresten din utrolig glad]

# 13 Setter pris på henne … og fortell henne. I relasjoner begynner vi ofte å ta på seg roller og gjøre ting uten forventninger. Disse tingene bør imidlertid aldri bli tatt for gitt. Hvis hun fortsetter å vaske det skitne undertøyet og rydde opp oppvasken, ikke ta henne for gitt.

Først vil hun gjøre dem for å gjøre deg glad. Hvis du slutter å sette pris på ting hun gjør, eller ta dem for gitt, vil hun sannsynligvis begynne å lete etter noen andre som vil sette pris på de mange tingene hun gjør. Å si "takk" går en lang vei!

[Les: 16 måter å vise din takknemlighet for noen du elsker]

Forhold er så gøy i begynnelsen, men det er ikke så vanskelig for begge parter å begynne å ta hverandre for gitt. Hvis du vil vite hvordan du holder en jente interessert, det tar litt innsats, men det er vel verdt det.

Anbefalt: