Slik vet du når du er forelsket: 50 tegn du ikke kan ignorere

Innholdsfortegnelse:

Slik vet du når du er forelsket: 50 tegn du ikke kan ignorere
Slik vet du når du er forelsket: 50 tegn du ikke kan ignorere

Video: Slik vet du når du er forelsket: 50 tegn du ikke kan ignorere

Video: Slik vet du når du er forelsket: 50 tegn du ikke kan ignorere
Video: Какого числа от 1 до 31, родился человек, такая у него и вся жизнь 2023, Desember
Anonim

Hemmeligheten til å vite når du er forelsket ligger i disse 50 tegnene. Hvis du nikker sammen, smiler og sukker på disse tegnene, er det sjansen for at du er hekta.

Kjærlighet er en av de mest strålende følelsene et menneske kan oppleve. Det kan også være en skremmende, forvirrende, frustrerende og sårbar følelse. Det er ingen tvil mange ganger i livet ditt der du trodde at du var forelsket, bare for å finne ut at det ikke var noe annet enn en forelskelse.

Hvordan vite når du er forelsket: 50 vanlige tegn

Hvis du lurer på om det er kjærlighet denne gangen, er det ingen magisk beregning for det. Det er imidlertid tegn på at det er mer enn en flyktig forelskelse. Ekte kjærlighet er forskjellig fra knusninger eller forferdelser på noen avgjørende måter.

# 1 Når noen spør om du ser noen, sier du "ja." Selv i de beste forholdene, kan det være en del av deg som ønsker å holde alternativene åpne. Hvis du sier det høyt og sier det stolt, betyr det at du ikke vil ha noen andre, uansett hva de har å tilby. [Les: 19 sikker tegn på forelskelse å se opp for]

# 2 Du blir aldri lei av å ha dem rundt. Du kan se forbi de små tingene som irriterer deg. Disse daglige irritasjonene kommer fremdeles for å få deg, men du vet at den gode oppveier det dårlige.

# 3 Du har ikke noe imot når de prøver maten din. Har du noen som helst på gjerdet om å nå over til å prøve maten din? Det er grunnen til en oppbrudd hvis du ikke er forelsket.

# 4 Du vil gjøre ting for dem. Hvis du finner deg selv som vil gjøre små ting som du hater å få dem til å føle seg bra, så har du mest sannsynlig blitt skutt av cupid. [Sjekk ut: 25 virkelig romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelter]

# 5 Du finner deg selv å tenke på deres lykke. Du vil gjøre den andre personen i ditt liv lykkelig. Det betyr at du går ut av veien, eller gjør små ting bare for å se dem smile.

# 6 Du setter sine ønsker foran deg selv. Å elske noen betyr at noen ganger må du la dine egne behov og ønsker ta en baksetet. I kjærlighet er det ikke noe som en enveiskast.

# 7 Du vil at de skal møte familien din. Din familie stopper aldri med å spørre deg om personen du tok med deg forrige gang - derfor bringer du ikke noen lenger. Hvis du er villig til å introdusere dem i din familiedynamikk, må det være sann kjærlighet.

# 8 Du velger dem over jentene eller guttautene dine. Hvis du vil at fritiden din skal tildeles til den spesielle personen, i stedet for en tilfeldig drikkedag, så er du mest sannsynlig forelsket. [Prøv: Venn til kjæreste - faller du for en venn?]

# 9 Butterflies passerer … men du får fortsatt sommerfugler. Hvis, selv når bryllupsreisefasen har slitt seg, gir de deg fortsatt sommerfugler, så er du forelsket. Det er den beste typen kjærlighet: den som fortsetter å rekindle seg igjen og igjen.

# 10 Du tenker på hvilken type foreldre de ville være. Når du begynner å evaluere hvor godt din kompis ville være ved foreldre, tenker du mest sannsynlig at du vil gi et partnerskap med dem en try-kids, house og den hvite stakhegn.

# 11 Du har ikke noe imot dem som bor neste dag. Når du er i det bare for sexet, vil du ikke at de skal henge neste dag og chit-chat. Hvis du finner ut at du liker å ligge rundt om morgenen, er kjærlighet i luften. [Sjekk ut: De 10 reglene for å tilbringe den første natten sammen]

# 12 Du kan ikke engang tenke på sex med noen andre. Hvis du ser en varm fyr eller jente, og du drømmer ikke om å bli naken med dem, så blir du forelsket i personen du er med.

# 13 Du har drømmer du jukser på dem og våkner i en kald svette. Når du har drømmer eller fantasier om andre mennesker, føler du deg skyldig. Dette betyr at du føler deg forpliktet til en annen person og vet at sex med noen andre ikke er verdt å miste det du har.

# 14 Du forteller dem din frykt. Å telle noen din frykt gjør deg sårbar. Du forteller bare de personene du stoler på, som kan skade og skremme deg mest. Hvis du er konfidensiell for disse typene til noen, har du tro på at de har dine beste interesser.

# 15 Når noe skjer, vil du hente telefonen for å ringe dem. De er den første personen som kommer inn i hodet ditt i gode tider og dårlige. [Les: 14 tegn din fyr betyr det når han sier, "Jeg elsker deg."]

# 16 Når du snakker om dem, bruker du uttrykket "vi." Hvis du naturlig har gjort ham eller henne til «vi», så er det sant kjærlighet.

# 17 Du vil vurdere å flytte for dem. Hvis du er med dem, prioriterer du over hvor du bor, så er de den viktigste delen av din verden.

# 18 Du har ikke noe imot når de lukter. Hvis du ikke har noe imot når de kysser deg med dårlig ånde, klemmer deg etter å ha trent, eller savner en dusj hver gang en stund, så godtar du dem i gode tider og dårlige. [Prøv: Hva har du til å føle? Er det kjærlighet eller lyst?]

# 19 Når de engasjerer seg i risikofylte atferd, blir du sint på dem. Når du finner ut at de kjørte full, eller gikk hjem full av seg selv, er du sint at de truet seg selv. Det er fordi du aldri vil være uten dem.

# 20 Du lager store kjøp med dem. Hvis du er ok å legge dem til kredittkortet ditt, eller gå inn på et stort kjøp som en bil eller et hus, betyr det at du vil bygge et liv sammen.

# 21 Du velger et kjæledyr sammen. Pet eierskap er begynnelsen på å starte et liv sammen. Hvis du er villig til å dele ansvaret for en annen levende vesen, så er du forelsket.

# 22 Du blir sjalu når du ikke er en sjalu person. Hvis du finner ut at du er sjalu når noen treffer på dem, og du vanligvis ikke er en sjalu person, kan de være den første personen du føler er verdt å holde på. [Sjekk ut: Hvordan håndtere sjalusi i et forhold]

# 23 Du ville gjøre omtrent alt for dem. Ved to om morgenen, når de trenger en tur, er du opp og ut av døren. Det er kjærlighet.

# 24 De kommer på nervene dine, og du har det bra med det. De irriterer deg uten tro, men det er en del av deres engasjerende sjarm.

# 25 Du endrer Facebook-statusen din. Hvis du er villig til å fortelle verden, tar du deg av markedet, så vet du at du er i et forhold som går et sted, og ikke vil ha noen andre. [Les: 14 dos og ikke gjerne legge til datoen din på Facebook]

# 26 Du gir dem en nøkkel. Hvis du stoler på å la dem komme og gå som de vil, er du forelsket i dem.

# 27 Selv en avtale-breaker kan ikke bryte avtalen. Det er alltid ting du finner ut i et forhold som er avtale-breakers. Hvis du finner ut at de gjør det, kan du ikke stå, og du kan se forbi det, det er ubetinget kjærlighet.

# 28 Du kan sitte sammen og si ingenting i det hele tatt. Hvis du er komfortabel nok til å sitte ved siden av noen og ikke trenger å si et ord, så er du ment å være sammen for alltid.

# 29 Du vet hvordan de føler før de selv må si et ord. Hvis du vet hva de skal si før de sier det, er du i synkronisering. Når noen blir en forlengelse av deg, er det kjærlighet. [Sjekk ut: Hva er et godt forhold? Skiltene]

# 30 Du vil tilbringe ferien med dem. Høytider er en vanskelig tid, full av stress. Hvis du bringer dem til bestemor, så karter dem til foreldrene dine, så er du klar til å knytte knuten.

# 31 Du tar ikke avgjørelser uten å spørre seg. Hvis du bryr deg nok om hva de synes å sjekke med dem før du tar viktige beslutninger om livet, er de viktige for din fremtid, og du har allerede jobbet med dem i dine planer.

# 32 De føler seg som et gammelt par jeans. Hvis å være rundt dem, er det å ha på seg et gammelt par jeans, så er det kjærlighet. Det er ikke mange mennesker i denne verden at vi kan være oss rundt helt og fullt. Når du finner noen du kan, holder du på dem. [Les: 14 tegn på at du blir for komfortabel med hverandre]

# 33 Du finner deg selv i synkronisering. Hvis du snakker sammen, er du ment for hverandre.

# 34 Du er fornærmet hvis noen sier noe negativt om dem. Du vil forsvare folk du elsker til døden. Hvis du blir fornærmet når du hører noen snakker om dem, er du forelsket.

# 35 Du føler deg avgjort på en måte du ikke har følt før. Hvis, når du er med dem, føles det som om du er hjemme, for første gang siden du dro hjem, er du forelsket.

# 36 Du er ikke redd for å begå. Hvis for første gang tanken om å sove med den samme personen for resten av livet ikke skremmer dritten av deg, har du blitt bitt av kjærlighetsbuggen. [Prøv: 13 harde utfordringer for å være i et engasjert forhold]

# 37 Du er ikke bekymret for at de ser deg naken. Hvis du vet at de vil elske deg i dine mangler, så elsker du ikke bare dem … du vet at det er felles.

# 38 De kjærlighetshåndtakene bryr deg ikke. Hvis de er balding, får et par pounds, eller begynner å alder, og det endrer ikke måten du føler om dem, du elsker dem.

# 39 Du ser deres galne og du blir uansett. Alle har en gal de holder i skapet. Hvis du har sett det og ikke kjører, er du forelsket. [Sjekk ut: 29 ting kvinner gjør det som får deg til å tro at de er galne]

# 40 Du vil bare være rundt dem. Hvis du ikke bryr deg om du er i et basketballspill eller shopping, så elsker du å være med dem uansett hvor du er.

# 41 Sengen føles tom når de ikke er rundt. Personen du elsker gjør livet ditt og din seng komplett.

# 42 Du frykter å miste dem. Hvis du er bekymret for at du mister dem med jevne mellomrom, har du noe å tape. [Les: 9 måter å overvinne frykten for å miste noen du elsker]

# 43 De kjører deg helt gal. Hvis de har denne evnen til å gjøre deg gal, bryr du deg mye om dem.

# 44 Når du tenker på fremtiden, kan du ikke forestille deg at de ikke er i det. Hvis alle planer for din fremtid inneholder dem, har du tenkt å elske dem for alltid.

# 45 Når folk spør når du blir gift, blir du ikke nervøs og skjuler spørsmålet … du anser det. Hvis du ikke børster bort folk som presser deg til å gifte seg, så er du forelsket.

# 46 Det er ikke noe de kan si for å skremme deg bort. Hvis du ikke blir freaked ut når de forteller deg at de elsker deg, eller snakker om barn, er du slått. [Prøv: Hvordan bli forelsket for alltid med kjæresten din]

# 47 Du vet alle deres dumme idiosyncrasies og er ikke bare ok med dem - du nyter dem. Hvis du finner ut at de er en pinlig danser og går ut på dansegulvet med dem, er du forelsket.

# 48 Du kan snakke om ting som fremkaller sinne og arbeider gjennom det. Hvis du vil drepe dem og elske dem samtidig, er du forelsket.

# 49 De kompliserer ikke livet ditt - de utfyller det. Hvis du ikke trenger å jobbe dem inn i livet ditt, men du er glad for å jobbe livet ditt inn i dem, er du forelsket.

# 50 Du drømmer om en fremtid sammen. Hvis du aldri lykkelig vil være glad uten dem der, er du hodet over hælene.

[Neste les: 12 virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

Spørsmålet om hvordan du kjenner når du er forelsket, har aldri vært enklere å evaluere. Ved å bruke de 50 tegnene ovenfor, kan du avgjøre om de er den for deg, eller bare en annen forelskelse. Ikke prøv å overbevise deg selv, du er ikke forelsket og fortsetter med resten av livet ditt sammen.

Anbefalt: