Hvordan lære av de avslagene du har møtt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lære av de avslagene du har møtt
Hvordan lære av de avslagene du har møtt

Video: Hvordan lære av de avslagene du har møtt

Video: Hvordan lære av de avslagene du har møtt
Video: Bargain Hunters Thrift Store IS IT ALL OVER ? Storage Wars Auction Emotional :( 2023, Desember
Anonim

Hvis du har blitt avvist av en jente en for mange ganger, kan det være på tide å begynne å lære av dine feil ved å bruke disse prøvde og testede tipsene.

Gutta som stadig blir avvist av jenter, kan enkelt kategoriseres som veldig hyggelige eller veldig uattraktivt. Ikke misforstå meg. Fysisk tiltrengning er ikke den eneste faktoren når det gjelder dating. En fyr kan være unattractive fordi de er slurvet, uhøflig, sjenert, mener, etc. Listen fortsetter og fortsetter.

En jente kan avvise en fyr av en rekke årsaker. Hvis en fyr fortsetter å bli avvist, kan det være på grunn av de samme grunnene som han aldri har vært klar over. Hvis du vil endre måten jentene reagerer på din oppmerksomhet, ta en cue fra kvinnene som har avvist deg tidligere.

Hvem er gutta som alltid blir avvist?

Ikke alle følger det samme mønsteret når de nærmer seg kvinner. Alt avhenger av hva de har lært mens de vokser opp. Noen menn følger mønstrene til vennene sine, fedre og andre mannlige figurer i deres liv, mens noen følger reglene som samfunnet og media har satt.

På grunn av dette har en liste over konstant avviste gutter skåret opp og vi er her for å fortelle hvem de er:

# 1 Den beste vennen. Konseptet med den platonske mannlige beste vennen har vært den største kjæresten til gutter som vil ha relasjoner. Det har blitt så voldsomt at folk selv har laget et begrep for hva som skjer med en fyr i denne typen situasjon: Ven zoned. En fyr får en venn til å bli sonen når jenta han liker, begynner å se ham som en bror eller bare en venn som hun tror hun aldri blir tiltrukket av. Ting kan forandre seg, men avslaget fra en venn kan fortsatt stikke mer enn en fremmede. [Les: Hvordan få henne til å falle for deg og få deg ut av hennes vennsone]

# 2 Fyren som er for snill. Dette er litt forskjellig fra den beste vennen, i den forstand at en jente ikke ser deg som en venn. Problemet er at denne fyren legger alle kortene sine på bordet, uten å la jenta møte ham halvveis.

Å gi jenta deg som alt hun vil, er alt bra og bra, men noen vil se det som et tegn på desperasjon eller komme for sterk. Prøv å være hyggelig, men gi henne ikke verden, hvis hun ikke engang har avtalt å gå ut på en dato ennå. [Les: 12 måter å forvandle deg fra en fin fyr til ekte mann]

# 3 Fyren som synes han er for bra for alle. Tillit er sexy, men arroganse er det ikke. Uansett hvor perfekt du er i dine øyne, vil jenter bare se deg som en narcissist. Kvinner vil ha en mann som er hensynsfull og ydmyk. Vent til jenta du liker å oppdage de gode tingene om deg i stedet for å skyve disse egenskapene ned i halsen.

# 4 Den clueless fyren. Denne fyren har alt han trenger for å få en fantastisk kvinne i livet. Det eneste problemet er at han ikke ser etter den rette jenta. Han er typen fyr som alltid ender med kvinner som sannsynligvis vil jukse eller forlate ham. Han er ikke uheldig. Han nekter bare å erkjenne at noen jenter ikke er verdt å forfølge.

# 5 Den faktisk uattraktive fyren. Noen ganger er grunnen til at jentene fortsetter å avvise deg, fordi du ikke gjør en innsats i det hele tatt. Denne typen fyr er den som hadde en virkelig attraktiv kjæreste en gang eller en rekke veldig uattrakterende jenter og mener at han alltid kan få en jente uten å gjøre en innsats. En uattraktiv fyr kan være noen som ikke anser hans fysiske utseende i det hele tatt, har en dårlig holdning eller utstråler en luft av falsk tillit.

Det første skrittet du kan ta for å unngå å bli avvist, er ikke noen av disse karene. Menn som stadig blir avvist, kan ikke forsvare seg ved å si at de ikke gjorde noe galt. Du ville ikke være så uheldig hvis du gjorde noe riktig.

Hva kan du gjøre for å slutte å bli avvist?

Lær av dine feil. Mesteparten av tiden vil en jente gi deg en grunn hvis hun dumper deg. Selv om det er en løgn, ta det som et hint at du må endre noe på måten du driver på. Dette er ikke å si at du må endre hvem du er. Du må bare justere måten du nærmer deg kvinner på.

Hvis en kvinne peker på at du gjør noe galt, dvs. å være klossete, rotete, desperat, arrogant, stinkende eller hva som helst, tro dem når de sier det. Du må slutte å gjøre ting som gjør at andre mennesker ikke liker deg.

# 1 Har du sjekket refleksjonen din? Ikke sammenlign ditt utseende til en GQ-spredning, men legg merke til de tingene som ikke aksepteres i det offentlige. Er håret fett på grunn av mangel på dusj? Lukker lukkene dine fordi du har på deg en skjorte som du ikke har vasket i uker? Har du pusset tennene dine? Bare vær sikker på at du ser anstendig og pen. Hvis en jente liker en rotete fyr, så heldig du. Dessverre vil du ikke like de slags jenter.

# 2 Fortell de tingene du sa. Gjenta samtalene du hadde med jentene som avviste deg. De dumme opplysningene blir vanligvis åpenbare, når de blir overvekt i ditt hjem. Hvis du husker å si noe støtende, unødvendig cheesy eller nysgjerrig, prøv å ikke si disse tingene igjen. [Les: 20 måter å perfeksjonere den første datoen samtale på]

# 3 Var du en gentleman? Mange gutta tror at dette ikke er et problem for den moderne kvinnen, men det er fortsatt. Jenter vil fortsatt ha litt ridderlighet i sine liv.Hvis de ikke var tiltrukket nok til deg før, åpner en dør eller trekker ut en stol, kan du gjøre underverk for rapporten med en dato.

# 4 Hva har du på deg? Hvis du dro til en fancy restaurant med brettspill, fordi det er slik du ruller, er det kanskje en grunn til at kvinner ikke liker å gå ut med deg. Det er godt å være deg selv, men hvis du ønsker å tiltrekke seg flertallet av kvinner, må du se ditt beste hver gang du tar dem ut. Bruk det som passer, og sørg alltid for at du ser pent ut.

# 5 Har du betalt regningen? Beklager folkens. Du har fortsatt rett til å betale for første runde når du er ute på en første date. Dette er omsettelige dersom jenta spurte deg ut. Men prøv å tilby å betale selv da. Dette handler ikke om å tåle linjen mellom feminisme og tradisjon. Det handler om å imponere en jente rimelig og vise henne at du vil ta vare på henne. Hvis hun viser seg å være feminist, spør først og se hvordan hun reagerer.

# 6 Ble du for sterk? Det er mange måter at en fyr kan krysse grenser uten å innse det. Hver jente er annerledes, og du må respektere hennes plass før du prøver å gjøre noe eksternt fremover. Ikke rør henne med mindre det er åpenbart at hun tillater det. Ikke gjør vanvittige vitser eller forfør henne når stemningen ikke passer den. Bare vær oppmerksom på de vanlige sosiale tegnene, slik at du ikke utilsiktet fornærmer din dato.

# 7 Snakket du om deg selv for mye? Når du møter en jente, er det forståelig at du må fortelle dem ditt navn, din jobb og hva du gjør på denne nydelige natten. Det er imidlertid urimelig å gi henne en kjedelig monolog om livet ditt. Nyt samtalen. Still spørsmål om henne. Lytt til hva hun sier. En god samtale går alltid langt.

# 7 Hvordan var stemmen din? Det er forskjellige måter å slå en jente av bare ved å bruke stemmen din. Hvis du høres bragg, vil selv en enkel samtale om kaffe slå henne av. Hvis du lyder mørkt og kjedelig, er det inntrykk av at hun kommer fra deg. Før du nærmer deg en jente, sørg for at du har det bra. Ikke vær nervøs. Bare slapp av og få henne til å smile.

# 8 Er du en komiker? Hvis du ikke er, kan vitsene dine ha slått henne av. Å være morsomt er ikke en sjelden ting, men noen mennesker har ikke den typen talent. Bare fordi du leser et sted at åpning med en vits kan hjelpe deg til en introduksjon med en jente, betyr det ikke at det er den eneste måten du kan snakke med henne. Hvis du vil få henne til å le, sørg for at vitsen din virkelig er morsom. Bruk en som gjorde at dine kvinnelige venner ler. Guy vitser er litt annerledes og noen ganger litt mer støtende. [Les: Hvordan være den morsomme fyren som selskapets folk elsker]

# 9 Spør du henne om å gifte seg med deg? Eller noe sånt? Ikke diskutere muligheten for et langsiktig forhold før dessertbakken kommer. Det gjør at du virker desperat og trengende. Ja, du vil ha en kjæreste. Hun forstår det, men sier det høyt i begynnelsen av datoen din, kan skremme en jente unna. Hun ønsker å føle deg ut først. Å snakke om ting som gjør at det virker som om du ber henne om å være kjæresten din på første date.

# 10 Er hun verdt det? Noen ganger er det ikke deg. Dette er da du bestemte deg for å spørre en jente, å vite at hun sover med mange gutter for validering, har lurt mange ganger på sine fortidske kjærester, har personlige problemer som hun nekter å håndtere og har en overordnet, uattraktiv personlighet. Du valgte jenta som mest sannsynlig vil avvise deg. Velg en som ikke vil denne gangen.

# 11 Er du for nær? Hvis du skjønte at du liker din venn og ønsker å date henne, spør henne straks. Ikke vent på henne å finne en annen kjæreste. Ikke vent på den perfekte tiden. Ikke orkestrere en stor gest som du ikke er sikker på at hun skal sette pris på. Bare vær deg selv og fortell henne hvordan du føler.

I situasjoner som disse må du vurdere om du vil risikere vennskapet eller dine personlige følelser i saken. Uansett kan du ikke fortsette å furu over vennen din og bli overrasket over at hun avviste deg hvis du spurte henne etter 8 år å være BFF. [Les: 12 måter å endelig bli mer enn bare venner]

# 12 Trodde du at du var sexy? Den som sa at du kan danse en jente ved å foreslå sex eller noe som helst, bør lese denne artikkelen. Mange tv-programmer og filmer skildrer gutter som forfører en jente før hun spør henne, og de fyrene blir en suksess. Det er fordi de er skuespillere som spiller en rolle.

Den virkelige verden tillater deg ikke å komme til en jente og forventer at hun skal sette pris på din innsats. Vær stilig på hvordan du nærmer deg jenta du liker. Si hei. Si noe vittig. Bare kompliment henne ikke med øynene dine eller spør henne i en sultrig stemme hvis hun vil ha en drink. [Les: 12 trekk som vil gjøre en jente svømmetur]

# 13 Har du sendt tilfeldige bilder av deg selv? Hvis du trodde det var søtt, så er du veldig feil. Dette kan være bra for videregående studenter, men voksne må vite når du skal tegne linjen på informasjonsdeling. Noen kvinner kan finne det søt, men noen synes det er rart, spesielt hvis de ikke er tiltrukket av deg enda. Hvis hun ber om selvtillit, send en. Bare husk: Dette betyr ikke at du kan sende et bilde av penis etterpå.

[Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

Denne listen er bare toppen av isfjellet, men de er de vanligste feilene som gutta gjør når de får et førsteinntrykk.Ikke endre hvem du er, hvis du tror du er fantastisk, men sjekk om jenta du liker er synkronisert med synspunktet ditt.

Anbefalt: