Hvordan la en jente ned lett: og unngå de vanlige vannverkene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan la en jente ned lett: og unngå de vanlige vannverkene
Hvordan la en jente ned lett: og unngå de vanlige vannverkene

Video: Hvordan la en jente ned lett: og unngå de vanlige vannverkene

Video: Hvordan la en jente ned lett: og unngå de vanlige vannverkene
Video: They Destroyed Their Childs Life... Abandoned Mansion with a Chilling Tale! 2023, September
Anonim

Jentene er ganske følsomme, så mye er åpenbart. Det som ikke er tydelig, er hvordan du lar en jente legge seg lett når du ikke er det i henne - uten tårene.

Noen ganger kan du overvurdere hvor mye en jente er i deg. Andre ganger kan du undervurdere hennes interesse. En av disse problemene vil definitivt frigjøre vannverkene når du bryter nyheten om at du vil kalle den avsluttes. Hvis du lærer å la en jente lett, kan du unngå de fryktede tårene.

Først og fremst vil ikke alle jentene bryte ned og gråte bare fordi du ikke liker henne så mye som hun trodde. Sannferdig, noen jenter kommer ikke til å gi to skudd. Som er bra for deg, fordi du ikke trenger å håndtere tårene.

Andre kvinner er imidlertid ikke så sammensatte. Enkelte jenter har problemer med avvisning, og det kan føre til a mye av problemer hvis du er en rykk når du ødelegger ting. Du må lære å slippe en jente lett slik at du ikke ender med slashed dekk. [Les: 8 positive og smarte måter å håndtere en sint eks]

Problemet med ghosting jenter og hvorfor du bare ikke kan gjøre det

De som ønsker å unngå vannverkene, vil bare ende opp med å ghosting en jente de har vært sammen i et par uker. Det kan virke som en god ide på tiden, men det er faktisk en fryktelig idé. Hvorfor?

Fordi jenter blir virkelig, veldig sint når de ikke vet hvorfor noen bailed. Men det er ikke bare sinne som er problemet, det kan også skade dem på et veldig dypt nivå. Tenk deg aldri å vite hvorfor noen ikke likte deg. Det kan forårsake store selvtillitsproblemer for dem, noe som kan påvirke deres fremtidige forhold. [Les: 10 konsekvenser av spøkelse noen du trenger å vite]

Det er derfor du trenger å vite hvordan du lar en jente lett komme seg

Å være snill og mild om måten du forteller en jente du ikke er i henne, kan hjelpe deg på en rekke måter. Du vil ikke bare være en bedre person og føle som en bedre person, men du trenger ikke å håndtere backlash-dramaet. Slik kan du unngå de vannarbeidene og problemene som følger med.

# 1 Ha en ekte samtale. Være moden om det. Jeg vet at det ikke er det enkleste i verden, og du ønsker ikke å håndtere overdreven følelser, men du må. Ha en ekte samtale.

Sett deg ned med henne og snakk om hva som skjer. Først og fremst kan du kanskje ikke like henne lenger på grunn av en misforståelse. Du kan også innse at du liker henne mye mer enn du trodde, hvis du ikke engang kan sitte der og bære for å skade hennes følelser. Vær respektfull over det. [Les: Hvordan vite når det er på tide å bryte opp]

# 2 Ikke gjør det offentlig. Dette kan virke som den enkle veien ut fordi du håper hun ikke vil lage en scene i det offentlige, men det er uhøflig og upersonlig. Hun fortjener ikke det og gjetter hva? Hun vil fortsatt lage en scene hvis hun er emosjonell.

For å vite hvordan å la en jente lett, må du sette deg i skoene sine. Vil du bli dumpet offentlig? Sannsynligvis ikke. Du kan ikke sitte og snakke det med en rekke fremmede avlytting. Det er ikke rettferdig.

# 3 IKKE gjør det over telefonen. Teksting eller ringing. Det er bare veldig respektløst å bryte ting over en telefon. Det er også feig. Hun vil ikke kunne snakke med deg og se hvordan du virkelig føler, og det kan gjøre henne virkelig opprørt.

Hun vil ende opp med å gråte uansett og ærlig, hun kommer nok til å dukke opp på din plass i full tårer fordi du hadde nerve til å sende henne en breakup-tekst. La henne lett ned ved å gjøre det personlig. Det er minst du kan gjøre. [Les: Hvordan bryte opp med henne når hun egentlig ikke vil]

# 4 Ikke vær altfor ærlig. Ja, ærlig talt er den beste politikken - vanligvis. Når det gjelder å vite hvordan du lar en jente lett, må du vite når sannheten kan strekkes litt. Ikke lyst på hvorfor du ikke liker henne.

I stedet unngå å bruke årsaker som faktisk er skadelige eller en av hennes usikkerhet. Noen vil en dag kjærlighet at hun er super hyper hele tiden. Du tror kanskje det er irriterende, men ikke alle vil. I stedet snakk om en styrke av henne som ikke passer godt med deg.

# 5 Snakk om ting du liker. Du trenger ikke å gjøre alt om hvorfor du ikke liker henne. Fortell henne at du virkelig beundrer hennes hardt arbeidende natur og ambisjon, men føler at du trenger noen som er mer i tråd med deg. Dette gir henne et kompliment mens hun også viser henne hvorfor det ikke virker for deg - til tross for at du liker det.

# 6 Egne opp til dine feil. Hvis du ærlig bryter ting med henne fordi du ikke vil ha et forhold og bare vil ha det gøy, så eier du det. Vær ærlig over det faktum at det ikke er rettferdig mot henne. Fordi jeg vet at du vet det ikke er det.

Fortell henne at det er noe du personlig trenger å jobbe med, og handler ikke om henne. Bare unngå å bruke den gamle, "Det er ikke deg, det er meg," linje. Å la en jente ned lett er mye enklere hvis du gjør det til feil. [Les: 16 ting å aldri fortelle kjæresten din om]

# 7 Snakk om din fremtid. Nærmere bestemt, snakk om hvorfor din fremtid ikke ville fungere med henne.Du har sannsynligvis planer for din fremtid som ikke stemmer med henne. Mens det fortsatt kan forstyrre henne, vil det ikke være nesten like ille fordi hun vil respektere det faktum at du planlegger for fremtiden. Tross alt, det er det en dating er for - fremtiden.

# 8 Gjør det om deg. En fin måte å lære å få en jente på, er å bruke den egoistiske teknikken. Alle har ting som skjer i livet, og de kan ikke alltid dateres. Hvis du snakker om hvor mye du trenger å fokusere på deg selv og din karriere, vil det gå over mye bedre. Du kan også nevne hvordan du ikke vil forstyrre henne fordi dine prioriteringer ikke er i et forhold for øyeblikket. [Les: 25 tips for å avslutte et forhold uten å gjøre det rotete]

# 9 Spør om hun forstår. Stille spørsmål. En ting som får jenter til å gråte mest, er når de ikke forstår hvorfor du bryter den av. I hennes sinn går alt bra.

Du må sørge for at hun får det. Ellers vil du våkne klokken 2 til et dusin ubesvarte samtaler og en veldig tårefull lurer på hva som skjedde. Svar hennes spørsmål så godt du kan, og forklar deg selv fullt ut. [Les: Hvordan bryte opp med noen du elsker - The breakup samtale]

# 10 Forklar så mye du kan til hun får det. Hun kan aldri få det, og du vil ende opp med vannverk uansett. Men hvis du klargjør deg så mye som mulig og holder deg til et stort problem som hindrer deg i å trene, blir det mye lettere.

[Les: Hvordan bryte med jenta din som en mann]

Kvinner trenger bare deg til å være forsiktig. Noen ganger er tårene uunngåelige, og det spiller ingen rolle om du har lært å la en jente lett eller ikke. Gi disse tipsene et forsøk, og du vil finne at oppbrytingen er mye enklere for alle.

Anbefalt: