Hvordan la en jente vite at du liker henne: uten å fortelle henne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan la en jente vite at du liker henne: uten å fortelle henne
Hvordan la en jente vite at du liker henne: uten å fortelle henne

Video: Hvordan la en jente vite at du liker henne: uten å fortelle henne

Video: Hvordan la en jente vite at du liker henne: uten å fortelle henne
Video: 5 tegn på at noen liker deg *FORELSKET?* 2023, Desember
Anonim

Ingen mann er immun mot nerver når han liker en jente. Hvis du lurer på hvordan du lar en jente vite at du liker henne, her er hvordan du skal slå stresset og spør henne ut.

Tanken bak å vite hvordan å la en jente vite deg liker henne, føles som om det burde være en utdatert tanke. Men selv i den moderne tidsalder fortsetter kjønsspesifikke forventninger. En av dem er byrden av å "gjøre bevegelsen" som ligger på menns skuldre.

Jo, kvinner forfølger og woo menn på sin egen måte. Men til slutt, nesten alltid, er gutta forventet å innrømme sine følelser først. Deretter venter den grusomme på en jentes svar. Vil hun si ja?

Det er imidlertid en måte å gjøre dette på, og hver fyr som pines for en jente, bør vite hvordan å bekjenne dine følelser på riktig måte, til rett tid.

Hvordan la en jente vite deg som om hun: Fra begynnelsen begynner

Bekjennelse av dine følelser kan gjøres i den hensynsløse kavalere mote hvor du går inn i hennes nærvær, tar henne i midjen og forteller hele verden at du liker henne. Like interessant som det virker, kan det ikke vise seg hvordan du forventer. Hvis du vil ha et gunstig utfall eller i det minste få henne til å ta deg alvorlig, bør du vurdere flere ting. [Les: Hvilke jenter finner attraktive - 20 trekk som gjør deg uimotståelig]

Spør deg selv: Hvor nær er du med henne? Er du venner i lang tid? Eller har du nettopp møtt? Å likne en person krever egentlig ikke et langt, vennlig forhold hvis du vil være romantisk involvert.

Delte erfaringer spiller imidlertid en stor rolle hvis du forventer det klichédøde resultatet der hun innrømmer at hun liker deg også. Men i den virkelige verden, jo nærmere du har blitt, desto mer er sjansene dine for å vinne. [Les: Slik presenterer du deg selv for en jente og forlater hennes lengsel]

# 1 Fortell henne på forhånd. Den enkleste ruten er å fortelle henne de tre ordene, jeg liker deg. Selv om dette kan få henne til å overraske, kan du få en sjanse til å se henne rødme eller bryte inn i et smil. I tillegg er det mange jenter som setter pris på den manlige guts og ærlighet du viste da du fortalte henne på forhånd at du likte henne. Likevel er det potensielle fangster til dette:

* Forteller henne på forhånd, likner ikke lykkelig noen gang etterpå. Alt avhenger av grunnlaget du la, erfaringene du delte, og selvfølgelig hennes personlige preferanser.

* Har ingen forventninger. Det beste tenkemåte når du spretter ditt hjerte ut er ingen forventninger. Hvis du liker henne, bør du like henne, uansett om hun liker deg som en venn, eller hvis hun er villig til å ta det videre. Å ha forventninger demper bare forholdet ditt når det er uheldig. [Les: Hvordan bekjenner kjærligheten til en jente og ikke bli avvist]

# 2 Gi henne et håndskrevet brev. Hvis du er den gamle sjelen typen som er god med ord, men mangler motet til å si det personlig, er det greit. Håndskrevne bokstaver kan høres sint og eiendommelig, men det har en romantisk appell til det.

Skrive et brev gir deg god tid til å forberede og velge dine ord, og friheten til å si noe du vil ha. Hun setter stor pris på innsatsen du legger i å formidle meldingen din i et nesten døende håndverk. [Les: Hvordan spørre en jente å være kjæresten din - og imponere henne]

Forteller henne uten ord

Som sagt sier handlinger høyere enn ord. Hvilken bedre måte å formidle din kjærlighet ved å få henne til å føle seg elsket? Det er øyeblikk noen enkle bevegelser tjener som et mer konkret testamente som du liker henne i stedet for å si det høyt.

# 3 Gi henne oppmerksomhet. Si hei, smil og vær varm. Ekte handlinger av kjærlighet skiller seg ut fra måten du gir oppmerksomhet til andre hint om at hun er spesiell i dine øyne. Men gi henne oppmerksomhet på en måte som vil bli tatt som vennlig og hengiven, ikke plage og skummel.

# 4 Tilbring tid med henne. Tilbringe tid med henne sender et hint at du nyter hennes nærvær, og i siste ende gjør dette deg også til deg. Dette er like enkelt som å spørre hjelp til et personlig oppdrag. Ledsage henne hvis hun spør hjelp til sine egne ærender, og ved å henge sammen for en uformell lunsj eller kaffe. [Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne]

# 5 Vær snill og behandle henne med respekt. Før du legger henne på en piedestal som kvinnen du liker, behandler du henne som et like og som et menneske først. Dette inkluderer å anerkjenne sine sterke poeng, gi rettferdig og beskjeden råd, og være ærlig.

# 6 Vis ekte bekymring for hennes velvære. Med andre ord, vær der når hun trenger deg, gi hjelp når hun trenger det, og mest av alt, vær der som en venn. Dette er den ultimate måten å vise henne at du liker henne. Enkle, vennlige bevegelser hjelper også, og de viser deg også oppmerksom på små detaljer om hva som skjer i hennes liv.

# 7 Gjør henne le. Å vise din sans for humor er en fin måte å bære en jentes forsvar på, og få henne til å falle for deg. Å gjøre henne latter er også en måte å vise kjærligheten til, spesielt i tider når hun er nede og deprimert. [Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

# 8 Tyr henne. Det er to typer teasing: Den første typen er den som søker å irritere, og den andre er den lekende typen som søker å endear. Teasing er vanlig i nære venner og par.

Når det er gjort riktig, kan det bli tatt som et tegn på at du føler deg komfortabel og nær nok til å kunne slippe formell sosial samhandling til en mer intim og vennlig.Vær forsiktig, du vil kanskje ikke overdrive det.

# 9 Halvmåte vitser. Akin til å plage, halv-ment vitser er på en måte en form for subliminale meldinger for å implantere ideen du virkelig liker henne. Det er også terapeutisk for deg siden det tjener som en praksis for å faktisk si til ansiktet hennes at du virkelig liker henne.

Måle hennes komfortnivå med slike vitser først, og så behandle henne som en pseudo kjæreste når de to er alene. Gi henne kjæledyrnavn. Hvis hun reagerer, spill dum og avskedig det som en spøk. [Les: Hvordan lage en jente vil ha deg og ønske deg seksuelt]

# 10 tør å røre Berøring kan være vanskelig. Men hvis det gjøres riktig, er det en veldig åpenbar beskjed om kjærlighet. Vi antar at siden du liker henne, er du åpen for ideen om å berøre henne på mange fantasifulle måter. Det er imidlertid best å spille det trygt og berøre henne i henhold til ditt forholdsnivå. [Les: Hvordan kysse en venn ved et uhell og slippe unna med det]

Hvis du er nære venner, gå for de vanlige høye femmene, vennlige klemmer og skulderkrammer. Hvis øyeblikket krever det, ta det videre ved å gå for flere tydelige former for berøring, for eksempel å komme nær og hviske til henne, fikse håret som bortfallet på ansiktet, og gir armen når du går, og lette berører på hånden.

[Les: Hvordan unngå vennsonen og få henne til å ønske deg]

Å la en jente vite at du liker henne, kan gjøres på forskjellige måter, hver med varierende resultater. Det viktigste er at du får det gjennom høyt og tydelig og at du er oppriktig.

Anbefalt: