Hvordan se i øynene hennes uten å se ut som et kryp

Innholdsfortegnelse:

Hvordan se i øynene hennes uten å se ut som et kryp
Hvordan se i øynene hennes uten å se ut som et kryp

Video: Hvordan se i øynene hennes uten å se ut som et kryp

Video: Hvordan se i øynene hennes uten å se ut som et kryp
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Gutter, prøver du å finne ut hvordan du får øyekontakt med jenter uten å krype dem ut? Denne funksjonen kan hjelpe deg med å finne ut hvordan du gjør dette! Av Bennett O'Brien

Å gjøre øyekontakt med en jente, enten det er noen du kjenner eller en tilfeldig person i en bar, kan være en interessant opplevelse. Hvis det er gjort riktig, kan øyekontakt fremheve en fin samtale og legge til en liten tilkobling i diskusjonen din. Og hvis det er gjort feil, kan det krype jenta ut og få henne til å tro at du blir for intens. [Les: Hvordan nærme seg en jente og imponere henne umiddelbart]

Å finne den riktige balansen mellom riktig øyekontakt er en ferdighet som kan hjelpe deg i din søken for å vinne over den spesielle dame. Det kan legge til talentet ditt for å snakke med og sjarmerende kvinner. Men det kan være litt av en komplisert ting.

5 hovedelementer i å gjøre god øyekontakt

Du kan kanskje ikke skjønne det, men det er en rekke forskjellige aspekter ved øyekontakt. Lære å forstå og utnytte dem riktig kan fungere for din fordel. Så hvordan gjør du øyekontakt med en kvinne uten å krype henne ut?

# 1 Les kroppsspråket hennes. En kvinne gir ofte ledetråder om hvordan hun føler seg med kroppsspråket. Hvis du kan lære å lese disse leddene, kan det hjelpe deg å snakke effektivt med henne, og fortelle nøyaktig hvor mye øyekontakt hun ønsker. Her er noen kroppsspråk ledetråder å være oppmerksom på.

# Hun opprettholder øyekontakt. Dette er et av de beste tegnene for å være oppmerksom på. Hvis kvinnen gir deg sterk øyekontakt, betyr det generelt at hun er komfortabel med å kommunisere med deg, og du kan sannsynligvis gi henne sterk øyekontakt i retur uten å krype henne ut.

- Hun smiler. Dette er et annet positivt kroppsspråk tegn. Hvis kvinnen smiler ofte, er det en god sjanse for at hun føler seg komfortabel, og at du ikke får henne til å føle seg vanskelig. I denne situasjonen er det også sannsynligvis trygt å øke øyekontakt uten at hun føler at du er for intens.

- Hun spiller med håret hennes. Å spille med håret eller tucking det bak øret hennes, kan være et tegn på at ting går bra nok til at hun litt flirter med deg. Uansett hva du gjør, hold det oppe!

- Hun ser ikke bort fra deg. Hvis du prøver å opprettholde øyekontakt, men hun ser hele tiden rundt i rommet, kan det bety at hun er ubehagelig. I denne situasjonen kan det være lurt å gjøre mindre øyekontakt, eller å ta et lite skritt tilbake hvis du er for nær henne, vil du ha henne til å føle deg komfortabel. Det er der alt annet stammer fra.

- Hun står overfor deg. Hvis du legger merke til at jenta du snakker med, svinger litt av skuldrene hennes eller føttene bort, slik at hun ikke står overfor deg, kan dette være et tegn på at hun føler at du blir for intens. I denne situasjonen kan det være lurt å gjøre mindre øyekontakt. [Les: 10 tegn hun bare vil at du skal ta av]

# 2 Gjør henne le. Å være kryp ut ved øyekontakt er et tegn på at kvinnen bare ikke føler seg avslappet. Hvis hun blir krypt ut ved øyekontakt, føles hun sannsynligvis vanskelig, spent eller nervøs. Så, i denne situasjonen, hvis du kan fortelle en vits som får henne til å le eller smil, kan det bidra til å bryte isen og hjelpe henne til å slappe av. Hvis du kan få henne til å slappe av, så er det en god sjanse for at hun blir mer komfortabel med økende nivåer av øyekontakt. [Les: 15 måter å lage en jente smil, le og like deg umiddelbart!]

# 3 Ikke invadere hennes personlige plass. Komfort med øyekontakt er en refleksjon av hennes komfort med deg generelt. Hvis du får henne til å føle seg ubehagelig på andre måter, så er det en god sjanse for at hun ikke vil ha mer øyekontakt. Du kan kanskje ikke innse det, men hvis du invaderer hennes personlige plass ved å stå for nær, kan dette gjøre henne ubehagelig.

Du kan også få henne til å føle seg ubehagelig ved å stille spørsmål som er for personlige eller diskutere emner som er for oppvarmede, for eksempel spente politiske hendelser eller til og med religion. Du vet aldri, hun kan ha fullstendig motsatt utsikt fra deg på disse sakene, og diskutere dem kan være et humørknuser for henne. [Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

# 4 Easy gjør det. Hvis du snakker til en jente som du virkelig er tiltrukket av i en bar, kan du bli fristet til bare å stirre i øynene, og prøve å få henne til å se tilbake til deg, slik at du kan føle deg knyttet til henne. Dessverre er dette absolutt sannsynlig å krype henne ut. Du vil starte sakte, og jobbe deg opp mot mer og mer øyekontakt når samtalen bygger. Kvinner er ofte veldig følelsesmessig i tune, og hvis du ikke spiller kortene dine riktig, vil de sannsynligvis føle det.

Så selv om du kanskje har lyst til å rusle inn i en intens samtale med mye sterk øyekontakt, kan kvinnen føle seg mye bedre å bli lettet inn i den. Hvis du får andre positive tegn fra henne, så er det en god sjanse for at hun vil snakke med deg. Du må bare sørge for at du ikke presser henne bort ved å være for intens med øyekontakt.

# 5 Kjøpe henne en drink. Å kjøpe en jente en drink kan være en fin måte å bryte isen og la henne få vite at du er interessert i henne. Av og til, hvis en jente virker nervøs når du gir henne øyekontakt, kan det være fordi hun er interessert i deg, men hun kan ikke fortelle om du er interessert i henne.

Men hvis du kjøper henne en drink, sender den en ganske klar melding om at du er interessert. Det er en god måte å få henne til å føle seg verdsatt og spesiell. Hvis hun føler seg slik, så er det en stor sjanse for at hun vil føle seg mer komfortabel og dermed være åpen for øyekontakt.

Så feller, hvis du prøver å få øyekontakt med en jente uten å krype henne ut, husk å lese kroppsspråket, ikke invadere sin personlige plass, gjør ikke for mye for tidlig og kjøp henne en drink hvis du fornemmelse at det ville være et godt trekk.

[Les: 13 tegn på at hun blir sexuelt tiltrukket av deg]

Hvis du holder disse tipsene i bakhodet, kan du lett finne ut at du bedre kan få øyekontakt med jenter når du nærmer deg dem eller snakker med dem. Husk at ved første tegn på ubehag, ta det ned i et hakk!

Anbefalt: