Hvordan lage en jente Laugh, Smile and Like You Instantly

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage en jente Laugh, Smile and Like You Instantly
Hvordan lage en jente Laugh, Smile and Like You Instantly

Video: Hvordan lage en jente Laugh, Smile and Like You Instantly

Video: Hvordan lage en jente Laugh, Smile and Like You Instantly
Video: The Quickest Way To Make ANYONE Laugh 2023, September
Anonim

En jente smilende smil er et tegn på at du gjør noe riktig. Bruk disse tipsene på hvordan du får en jente til å imponere henne i de første minuttene.

Den første samtalen spiller en stor rolle i å imponere en jente.

Du kan bli introdusert til henne, eller du kan gå inn i henne på gangen.

Alt du trenger er de første minuttene for henne å få et inntrykk av deg.

Å være en fyr, det er en ganske skummel idé hvis du ikke vet hva det tar å imponere på en jente.

Men hvis du vet hvordan du ser ut som varm og sympatisk ved første blikk, har du allerede dating-spillet til din fordel.

[Les: 15 ting jenter ser etter i en fyr å falle for ham umiddelbart]

Hvordan lage en jente le

For en fyr som ikke vet det første med humor, kan ideen om å bli en morsom Jim Carrey over natten være skremmende.

Men sannheten er enkel. Alle av oss kan være morsomme gutta når situasjonen oppstår.

Vi trenger bare å forstå hva slags morsomt vi er godt til og bruk det med hell.

For det første er det et råd. Ikke vær en morsom morsom fyr.

Den wannabe morsomme fyren er fyren som sier noe * han synes er morsomt * og ser på jenta som ventet ventet på henne å le. Og hvis hun ikke ler, gjør denne wannabe fyren det utænkelige. Han sier noe som "Åh, du tror ikke det var morsomt?" Eller "Hei, du skal le nu?" Med et rett ansikt. [Les: 10 største dating turn offs for jenter]

Ikke skru deg over ved å gjøre ting vanskelig for jenta å snakke med deg.

Hvordan unngå å være den wannabe morsomme fyren og vær den virkelige morsomme fyren

En ekte morsom fyr som vet hvordan å lage en jente, ler, venter ikke på applaus. Showet må fortsette. Si noe morsomt, vent på et blunk et sekund for at hun skal svare, og fortsett å snakke. Hvis jenta finner det morsomt, vil hun le. Hvis hun ikke gjør det, taper du ingenting. Du snakker fortsatt, og du kan bare si noe annet som er morsomt når øyeblikket oppstår! [Les: Hvordan nærme deg en jente du ikke vet og imponere henne]

Her er 6 tips som kan hjelpe deg å forstå hva som kreves for å være en morsom fyr, før du prøver å få en jente til å le.

# 1 Ikke prøv for hardt. Ikke husk vitser fra internett. Det gjør deg ikke en morsom og sjarmerende fyr. Det gjør deg en poser som prøver å være en joker.

# 2 Lær av morsomme mennesker. Du trenger ikke å prøve å være morsom på din egen måte, spesielt hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Legg merke til morsomme mennesker, det være seg venner eller komikere. Se de morsomme gutta i standby-klubber og i de morsomme filmene, og du ser at det er mindre å gjøre med å si vitsen, og mer å gjøre med timing og kroppsspråk.

# 3 Ikke overdrive det. En morsom fyr uttaler ikke bare morsomme en-liners hele tiden. En morsom fyr er kreativ. Han er en vanlig fyr som er morsomt å slappe av med. Men nå og da bruker han omstendighetene rundt seg for å si noe som er en latter. Husk at. Du trenger ikke å være morsomt hvert sekund, vent på det rette øyeblikket når du husker eller ser noe som er verdt en latter.

# 4 Den irriterende morsomme fyren. Når du prøver for hardt, kommer du til å komme over som en veldig irriterende fyr. Han er den wannabe morsomme fyren som ser rundt i rommet, og håper noen vil finne sin spøk morsom og le med ham. Ikke prøv for hardt, eller du ser bare patetisk ut.

# 5 Ikke la deg se på andre. Hvis du finner noe morsomt, le deg helhjertet. En glad latter er helt smittsom. Selv om jenta du er med, ler ikke, hun kommer til å varme opp til deg, med mindre du er latterlig av den maniacale latteren *.

# 6 Ikke kjede deg. La din lykke forbruke henne. Føl deg glad når du snakker til en jente, du prøver å imponere. Når ansiktet ditt lyser opp med entusiasme og lykke, begynner hun å smile uten å innse det. Hvis du noen gang ser på en kul fyr som Al Pacino, ler på YouTube, vil du se ansiktet hans lyse opp når han er i humoristisk humør.

Hvorfor liker jenter som en fyr med en sans for humor?

Når du nærmer deg en jente, som en venn eller som en date, er dere begge ute av dine komfortsoner. Begge dere kjenner ikke den andre personens liker og misliker. Og viktigst er det ikke noe vanlig å snakke om ennå. [Les: Hva å si til en jente du liker når du bare ikke vet hva du skal snakke om]

Så med hver setning du sier, vil ubehag i luften bare øke med mindre du kutter spenningen med noe.

Og det er hvor humor kan bidra til å gjøre ting komfortable for dere begge. Humor er universell og noe alle kan forholde seg til, med mindre du gjør grove vitser om kroppsdeler.

Akkurat som det er lettere for to personer å ha ting til felles å snakke om når de er på et kunstgalleri, en musikk konsert eller til og med på et sykehus, ved hjelp av noe som dere begge kan forholde seg til, vil hjelpe deg å bryte isen og få jenta til å føle seg mer komfortabel i din nærhet. I hver situasjon der dere begge ikke har for mange ting å snakke om, vil humor alltid komme til din frelse.

Humor gjør ikke bare jenta du snakker for å føle deg komfortabel rundt deg, det gjør henne også le, føler deg glad og ha det hyggelig med deg.Og på slutten av samtalen, vil det la henne tenke kjærlig av deg fordi hun hadde det bra med deg!

Du kan bytte flørtende blikk med en jente hele natten, men hvis du ikke kan ta en tur og ha en morsom samtale med henne, vil du ikke kunne imponere henne. Og det er hvor effektiviteten av god humor kan hjelpe deg med å vinne henne over. [Les: 8 forskjellige måter å få en jente til å legge merke til uten å snakke med henne]

10 ting å huske mens du prøver å få en jente til å le

Nå som du forstår behovet for humor og de små nyansene som betyr noe for å skille en wannabe morsom fyr og en virkelig morsom fyr, bruk disse 10 humor tips som alltid er effektive med damene.

# 1 Situasjonshumor. Bruk omstendigheter rundt deg for å si noe morsomt. Hvis du ser noe morsomt rundt deg, snakk om det. Hvis hun også har lagt merke til det, kan hun definitivt forholde seg til det du må si.

# 2 Ikke vær slem. For mange gutter, å være slem for en annen venn eller en minion kan virke som den enkleste måten å få en jente på å le. Men det er ikke humor, det er bare du er middelmådig, og det vil bare få jenta til å mislike deg. [Les: 12 typer humor og hvordan det påvirker samtalen din]

# 3 Selvavskrekkende humor. Kvinner elsker selvstendig avskrekkende humor. Det gjør dem til å føle seg komfortabel umiddelbart, fordi du lar dem se at du er villig til å sette deg ned bare for å humorere dem. [Les: Hvordan dateres en jente ved å bruke selvavskrekkende humor]

# 4 Tyr henne. Å tømme en jente er en fin måte å få henne til å le og ha en søt kamp med deg. Når du blir kjent med henne, og du er et par minutter i samtalen, legger du henne ned om noe hun er veldig trygg på. Hun kommer straks tilbake i jest, og hun vet at du bare driller henne likevel.

# 5 Den dumme fyren. Lære å være dum og clueless om noe hun sier * så lenge det er trivielt * og så la henne få vite at du visste det allerede. Hun kan bli fornærmet, men hvis du ler den av med det samme mens du plasserer armen rundt henne, vil hun le av. [Les: Hvordan lage en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne]

# 6 Flørt diskret. Flørting er alltid en fin måte å få en jente til å le, og enda bedre, rødme. Hvis det er andre rundt, vær diskret med din flørting. Hvis ingen er rundt, gå alt ut. Jo vakre du flirter, jo mer vil hun le og smile om det. [Les: Hvordan flørt med en jente og likevel oppføre seg som en venn]

# 7 Lyshjerte ler. Ikke ta deg for alvor når du prøver å være morsom med en jente. Hvis jenta sier noe å sette deg ned, prøv å bruke humor for å komme tilbake i stedet for å la henne få vite at du var fornærmet.

# 8 Tall historier. En morsom historie er alltid en samtaleverker. Det gir deg flere minutter å binde seg, og få deg til å se latterlig morsomt, dumt eller til og med fantastisk! Har du noen livserfaringer som er morsomme? Hold disse minnene * falske eller virkelige * i tankene, og når det rette øyeblikket kommer opp i samtalen, si "Åh, det minner meg om den tiden da jeg …"

# 9 Aktuelle hendelser. Hvis du ikke vet hva du skal snakke om, og ikke har noen livserfaringer som er verdt å le, snakk om aktuelle hendelser. Og ta en jibe på enten et TV-program eller en filmstjerne. Bruk omtrent alt, så lenge hun finner det morsomt.

# 10 Sex. Dette er et skummelt sted å være, fordi du ikke vet om jenta du snakker med, ville være behagelig å diskutere sex. Bruk dobbelt entenders, tilsynelatende uskyldige linjer som også har et skjult seksuelt innuendo i den.

Hvis du smiler ubehagelig mens du sier noe med en skjult mening, vil hun vite dine sanne intensjoner. Og selv om hun tar fornærmelse eller forteller deg at du er uhøflig, kan du bare le av den og si at du aldri mente det på den måten. Og i retur kan du ringe henne en skitten pervert fordi hennes sinn er vridd og hun ser bare den skitne siden av ting! [Les: Hvordan diskret vekke en jente og få henne til å tenke på deg seksuelt]

5 trekk av en glad og morsom fyr som jenter liker

Hvis du fortsatt lurer på hvordan du får en jente til å le, vet du hva det tar allerede. Alt du trenger nå er selvtilliten og litt øvelse.

Men bare for å gi deg kanten i din holdning, her er 5 trekk du trenger som vil hjelpe til med å tegne jenter hver gang du snakker med dem.

# 1 Vær munter. Skynd deg og ha det gøy. Se på den lyse siden av alt. Når du ler, ler verden med deg. Og verden vil definitivt like deg også!

# 2 Har en positiv holdning. Vær en optimist. Du kan ikke være en morsom fyr og få jenter til å le, med mindre du kan se den morsomme og glade siden av hver historie.

# 3 Beklager. Hvis du noen gang krysser linjen eller kommer over som en uhøflig fyr, har du tilstedeværelse av sinn for å korrigere vitsen din, eller be om unnskyldning hvis det fornærmer jenta.

# 4 Ikke prøv for hardt. Hvis de morsomme situasjonene ikke skiller seg opp mens du snakker med en jente, prøver du ikke for vanskelig å si noe morsomt i håp om å få henne til å le. Hun kan le, men i hodet hennes, kan hun vente på å komme vekk fra deg. [Les: 10 måter å bygge seksuell spenning med en jente du liker]

# 5 Vær deg selv. Vær morsom uten å miste hvem du er. Der er Mr. Bean morsom og det er Hugh Grant morsomt. Vær det morsomme du kan være. Alle av oss har egne måter å være morsomme på, enten det er en klovn eller som en satirist.

Å være en morsom fyr og å lage en jente, ler, er enkel, når du forstår hvordan du bruker situasjonene rundt deg. I utgangspunktet kan det virke ganske komplisert. Men med tiden vil du bli veldig glatt, og du vil kunne snakke litt med en jente i en setning eller to! [Les: Hvordan vinne en jentes hjerte og imponere henne uten problemer]

Vær tålmodig, ikke miste hjerte og viktigst, ikke miste din rov foran jenta.

Følg disse trinnene, og over tid ville du definitivt være en morsom fyr som ville vite hvordan å få en jente til å le og smile i løpet av sekunder. Og for å bedre deg litt mer, les disse trinnene på hvordan å være veldig morsomt og få folk til å elske deg hele tiden.

Anbefalt: