Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne ut

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne ut
Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne ut

Video: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne ut

Video: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne ut
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Du liker en jente. Og du vil at hun skal like deg tilbake. Alt du trenger å gjøre er å følge ti små trinn. Finn ut hvordan du lager en jente som deg uten å spørre henne selv.

Når en vanlig fyr liker en jente, bærer han hjertet på ermene og spør henne ut.

Men han vet egentlig ikke om hun kommer til å akseptere sitt forslag eller gå over ham.

Å være rett frem er en fin måte å spørre en jente ut, men det er ikke perfekt.

Hvis du vil vite hvordan å lage en jente som deg, må du vite hvordan du gjør det uten å fortelle henne at du liker henne i utgangspunktet.

Ved å spørre en jente ut, setter du henne på et sted, sannsynligvis fordi hun aldri har sett på deg som et datingpotensial eller fordi hun liker noen andre.

Men ved å varme henne opp og få henne til å ønske deg først, kan du gjøre henne som deg uten å fortelle henne at du vil gå ut med henne.

Hvordan lage en jente som deg

Når en jente føler seg komfortabel rundt deg, er du en fin fyr.

Når hun har det bra med deg, er du definitivt en fin fyr.

Hvis hun har det bra med deg og føler seg fladd i hjertet når hun er rundt deg, vel, er du definitivt på rett spor for å gjøre henne som deg.

De fleste gutta prøver å være hyggelige gutter, og det er egentlig ikke noe galt i det. Hvis du vil få en jente til å like deg, må du definitivt spille fint. Men når vennskapet utvikler seg, må du lære å subtly bevege seg bort fra vennssonen og la henne legge merke til deg som datapotensial. [Les: Hvordan sjarmere en jente]

Mange gutta får denne delen feil. De ønsker å gå ut med en jente, men de gjør aldri noe i retning av å la jenta vite hva som er på deres måte. Og til slutt, alt som skjer er at hun blir feid bort av en annen fyr, mens de gnager om hvordan urettferdig liv er for dem. Don ikke være taper av en fyr.

Attraktiv venner og dating potensialer

Hvis du har en attraktiv venn, aldri la henne se deg som en venn, med mindre du ikke har noen intensjoner om å dele henne eller gjøre med henne. Men kan noen noen gang aldri falle for en attraktiv kjære, venn eller annet? Jeg tror ikke.

Jenter kan finne det lettere å bli venner med en attraktiv fyr, men gutter kan bare ikke. Det er i en manns konkurransedyktige natur å woo noen han finner attraktiv. Men det er unntak her, som når jenta allerede daterer en annen fyr, eller hvis hun er så ut av din liga at du ikke engang kan tenke på å spørre henne.

Hvis du virkelig liker en jente og vil gjøre henne som deg, kan du alltid overvinne unntakene hvis du vil. Hvis hun er en annen fyr, lær hvordan å stjele en kjæreste. Og hvis du tror hun er ute av ligaen din, la meg fortelle deg noe, ingen jente er aldri ute av liga for noen fyr. Hvis du tror på deg selv og virkelig innser at du er verdig til henne, vil du finne en måte å legge igjen et varig inntrykk på henne. [Les: Hvordan bli en bedre mann]

Ikke snill snakk alle jentene du møter

Hvis du vil vite hvordan å lage en jente som deg, må du slutte å prøve å bli en seriell flirter. Har du en venn som flirter med hver eneste jente han møter, selv om det er to eller flere jenter på samme tid?

Nå kan hans flørtende evner være en gave å dø for, men når du flørt offentligheten med hver eneste venn eller jente du møter, behandler du ikke en jente som er forskjellig fra den andre. Alle jentene kan ende opp med å antar at du er bare en seriell flirter som bare flirter med alle vennene sine.

Å lage en jente som deg, den smale veien

Hvis du vil lage en jente som deg, må hun tro på at du behandler henne annerledes. Ved å behandle henne på en spesiell måte, vil du få henne til å lure på om du har noe mer enn venner på ditt sinn. Virkelig, hvorfor ellers ville du behandle en venn annerledes enn de andre?

Og når du får henne til å tenke, har du allerede satt ballen i bevegelse. Både av dere kan være venner, men tvil om dere begge er mer enn venner, vil skape en tingle av seksuell spenning og nysgjerrighet som kan score deg store poeng mens du forfølger henne snigende. [Les: Signerer du er mer enn venner]

Ikke flør og fortell

En liten tilfeldig flørting er morsom, selv blant venner. Du kan flørt og rette alle vennene dine, men overstyr det ikke. La alle vennene dine se deg som en glad fyr, som er veldig morsomt å tilbringe tid med.

Men redd wooing og flørt når du er alene med en jente. Flørt med henne ved hjelp av de lurte flirtestrinnene jeg har nevnt nedenfor, og bli beroligende når det er bare dere begge. Ved å holde det diskret får du et inntrykk på jenta, og ingen andre vet selv om det. Den hemmelige flørtingen kan spenne jenta du liker, og du spør ikke henne ut uansett, er du? Du vil bare hengi deg til en "vennlig flørting".

Hvis denne jenta snakker om at du flirter med en annen jentevenn, kjenner alle deg som en munter fyr som flirer av og til, så ingen kommer til å tro at hun får noen spesiell behandling fra deg, og dette ville bare gjøre Hun blir trukket til deg selv om det er bare for å bekrefte hennes tvil! [Les: 10 tegn på en god kjæreste]

På den annen side, hvis hun holder flørtet en hemmelighet, vil det få henne til å føle seg enda mer begeistret for å dele en spesiell forbindelse med deg.

Uansett måter vinner du!

Hva er neste trekk?

Hvis du vil forstå den virkelige hemmeligheten bak å vite hvordan du lager en jente som deg, må du alltid huske å holde dine reelle intentioner om å gå ut med henne en hemmelighet til du vet at hun virkelig liker deg tilbake.

Å spørre en jente ut rett er lett, men når du gjør det, har du ingen kontroll over hennes beslutning. Og hvis du liker en jente og vil gå ut med henne, hvorfor vil du ha lyst til å forlate dine ønsker til sjanse?

Som chauvinistisk som jeg kanskje høres, liker jenter litt drama og forvirring i livet deres. Lag et venn-eller-mer-enn-en-venn-drama og se det vakre bildet utfolde seg mens du har ballen i retten hele veien. Og hvis du spiller kortene dine riktig og tar det sakte, vet du hvordan du lager en jente som deg uten å uttrykke følelsene dine til henne selv! [Les: Slik kysser du en venn og kommer unna med det]

Nå som du vet hvordan du kan varme en jente opp og forstå den virkelige hemmeligheten bak å vite hvordan å lage en jente som deg, les de ti trinnene på hvordan du flirter med en jente og vinn hjertet, uten å la henne få vite at du liker henne.

Anbefalt: