Vil du få henne tilbake? 20 måter å lage en jente savner deg!

Innholdsfortegnelse:

Vil du få henne tilbake? 20 måter å lage en jente savner deg!
Vil du få henne tilbake? 20 måter å lage en jente savner deg!

Video: Vil du få henne tilbake? 20 måter å lage en jente savner deg!

Video: Vil du få henne tilbake? 20 måter å lage en jente savner deg!
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Ofte tror vi at vi vil være helt fine alene, til det er hva vi er. Hvis du vil ha henne tilbake, prøv disse 20 tingene å få en jente til å savne deg.

Hvis vi kan være ærlige, er jenter ikke alltid lett å leve med. De kan være konfronterende, følelsesmessige og rett og slett irrasjonelle, alle ikke-så-gode egenskaper. Men de kan også være hyggelige, trøstende og alle de tingene vi vil ha. Problemet er at vi ofte ikke ser eller vil ha det vi har før vi ikke lenger har det. Hvis du vil vinne henne tilbake, må du gjøre en jente savner deg!

20 måter å gjøre en jente savner deg

Hvis du tror du har gjort en feil ved å la kjærligheten i livet gå ut av livet ditt, vil disse 20 tingene gjøre henne savner deg igjen. Kanskje gi deg en ny sjanse til det du hadde sammen.

# 1 Send henne din sang. Hvis du prøvde teksting, og hun ikke får meldingen, kan du prøve noe subtilere. Send henne et opptak av "sangen din." Sanger er som magi. De katapulerer oss tilbake i tid til når ting var morsomme og lystige. De inspirerer den samme følelsen av kjærlighet at hun hadde den første gangen du merket den "din". [Les: 20 mest romantiske sanger for den du elsker]

# 2 Si at du er lei meg. Hvis du har forsøkt alt for å overbevise henne hvorfor hun skulle komme tilbake, må du sørge for at blant disse tingene er ordene, "Jeg beklager." Det betyr ikke at man sier at "kanskje" du hadde feil. Det betyr at du tar ansvar for å flate ut si "Jeg hadde galt" og "Jeg beklager".

# 3 Tenk på hva som virkelig gjorde henne smil. Hvis det var et ansikt du gjorde da du var sammen, ville det få henne til å le hver gang, ta et bilde og send det til henne. Hvis nok tid har gått for at hun ikke blir sint på deg lenger, kan det være det som gjør henne til å finne deg sjarmerende igjen.

# 4 Send henne noe. Ved dette betyr ikke at jeg sender hennes blomster. Jo, blomster er ok, men tenk på den tingen hun alltid elsket, og var noe spesielt og spesifikt for henne. Hvis du vet at hun elsker blå jays, finn noe med en blå jay på den og send den til henne.

Mer enn bare å gå online og bestille din standardbukett, finne den spesielle ting som er alt henne, viser henne du lyttet til alle de gangene hun trodde du ikke var. [Les: Hvordan be om unnskyldning til en jente når du vet at du har rystet opp]

# 5 Start dating noen andre. Jeg foreslår ikke at du spiller med følelser av en annen jente, men begynner å "henge ut" med noen andre, noe som kan gjøre henne sjalu. Å se deg ha det gøy med en annen jente bringer tilbake minnene om ting hun pleide å finne uimotståelig i deg.

Vær forsiktig og følg disse reglene. Ikke dato noen som allerede var et problem i forholdet ditt * som den medarbeider hun var alltid sjalu av eller en av vennene sine *. Det vil gjøre henne sint i stedet for å savne deg sikkert.

# 6 Sett inn deg selv. Hvis du vet at hun vil være et sted uforutsigbart, sett deg inn i situasjonen slik at du er fremst i hennes sinn. Sannsynligvis, hvis du brøt opp, prøver hun henne vanskeligst å glemme deg, så sørg for at hun ikke kan!

# 7 Ta vare på hennes minst favorittarbeid. Hvis du vet at hun hater å kutte plenen, sniker du over og kutter den for henne. Påminn henne om at dere begge jobbet bra som et lag ved å ta noe av hennes plate. Når du var sammen, gjorde du ting hun savnet da du ikke var i nærheten lenger. Påminn henne om hva disse tingene var.

# 8 Kom i form. Hvis du legger på et par ekstra pund, kan det hende du ikke er den spottet hottie som hun drømte om. Hvilken bedre måte å få henne til å savne deg enn å være varmere enn du var da du møtte. Fjerne de ekstra pundene bringer tilbake minner om når du to var gode. Det gjør deg også mye lykkeligere. [Les: De 12 tiltrekningsreglene som forklart av vitenskapen]

# 9 Stopp å blåse opp telefonen hennes. Hvis du fortsatt når ut til henne, og du ikke får svaret du vil, klippe det ut. Din overreaching bare kjører videre bort henne. I stedet for å prøve å jage ryggen, la henne jage deg. Når du slutter å kommunisere, vil hun lure på hvorfor og begynner å tenke kanskje at hun mangler noe.

# 10 Fokus på arbeid. Ingenting gjør henne savner deg mer enn å se deg utmerke seg uten henne. Hvis du har vært litt lacklust eller umotivert for å få deg til et bedre sted økonomisk, er det nå på tide å løfte det opp og virkelig gjøre noe med deg selv. Når du får henne tilbake, vil du ha modenhet og midler for å holde henne til gode.

# 11 Ikke hente telefonen. Hvis du fortsatt er i god henseende, og hun kommer og går som hun ønsker deg i forholdet ditt og kommunikasjon, er neste gang hun henter telefonen for å ringe, ikke tilgjengelig. En fin linje, du vil ikke gjøre henne sint ved å kutte henne helt av, som kan få henne til å gå den andre veien. Bare vær "opptatt" og utilgjengelig for henne å få henne til å savne deg for å være der.

# 12 Ikke vær hennes nødanrop. Hvis du fortsatt er hennes beredskapskontakt, noe som betyr når ting blir tøffe, er du alltid der, slutte å være den personen. Du skylder henne ingen forpliktelse, og så mye du vil ha henne til å savne deg, ha henne kake og spise den også ved å gjøre for henne hele tiden, får henne til å miste respekt for deg. Neste gang hun er i en krise, ikke vær hennes ridder i skinnende rustning. [Les: 7 grunner til at du holder venner med exen din, fungerer ikke]

# 13 Hvis du ikke var der, vær der. Prøv å være hennes venn hvis hun går gjennom en tøff tid. Ingen kjenner henne slik du gjør, og måten å få henne til å savne deg, er ved å være sensitiv og gå inn for å spørre hvordan hun gjør det. Ikke be henne om, eller fortell henne hvor mye du savner henne, send henne et kort notat bare for å fortelle henne at du håper hun gjør det bra, og ikke gjør det igjen. Det legger deg tilbake i hennes sinn og forlater ballen i retten.

# 14 Ikke vær rundt. Hvis du alltid er i samme bar på fredag, ikke vær der. Istedenfor å alltid prøve å støte tilfeldigvis inn i henne, sørg for at du ikke ser henne i flere uker. Jeg vet noen ganger å være allusiv, virker som det motsatte av det du burde gjøre, men det kan være det eneste hun trenger. Fravær virkelig gjør hjertet vokse fonder!

# 15 Unfriend henne. Hvis du unfriend henne, vil hun ikke kunne se hva du er opp til, og det kan få henne til å føle seg ute av kontroll. Ikke bli venn med henne i en "skru deg" slags. Bare send henne en melding som sier at det er smertefullt å holde kontakten og ikke se henne for ekte, og deretter bli venn med henne. Hun vil sannsynligvis ikke tro at du har modet til å kutte henne ut. Vis henne at hvis dette er det hun vil, vil du ikke henge rundt. Det vil få henne til å savne deg.

# 16 Gend tilbake sine ting. Hvis det er ting du holder på å tenke på, er de innflytelse, de er det ikke. Hvis hun vil gi deg tilbake til livet, kommer hun til, men hun kan ikke bli tvunget. Faktisk holder hun på henne ting. Pak opp hennes eiendeler og la dem for henne med et lite notat fortelle henne at hun fortjener sine ting, og at du savner henne.

Det gjør henne savner deg sikkert. Ikke bare går du videre, men du tvinger henne også til å føle hvordan det er å gjøre det samme på slutten. [Les: Nok er nok: Slik stopper du spillespill]

# 17 Ingen kontakt med venner og familie. Hvis du vil få henne til å savne deg, må du slutte å mate sine venner og familieinformasjon om hvordan du fortsatt vil ha og elske henne. Ved å ta et skritt tilbake ut av livet, får du henne til å lure på hva du er opptatt av. Hun har ingen mulighet til å fylle ut brikkene i tillegg til å kontakte deg direkte eller søke deg ut.

# 18 Finn "du." Når et forhold utvikler seg, tar vi alle forskjellige roller. Hvis forholdet ditt har vært på en nedgang, har du sannsynligvis mistet deg selv til å spille folk du egentlig ikke er. Hvis du vil få henne til å savne deg, finn den du ble forelsket i. Det betyr at du tar deg tid til å undersøke hvem du er og hva du var før ting begynte å ta en dårlig sving. [Les: 18 dårlige måter å få en jente til å bli forelsket i deg]

# 19 Gjør de tingene du elsker. Hvis du ga opp ting for henne fordi hun ikke likte deg med å gjøre "gutter natt" eller vandre fordi det kuttes i tid sammen, gå tilbake til å gjøre disse tingene. Når hun skjønner at du har gått tilbake til livet ditt og begynt å gjøre de tingene som hun ikke vil at du skal, det kan bare være billetten å få henne til å savne deg.

Feil uten kontroll er som negler på en tavle for kvinner. Det får henne til å føle seg ubemannet, og hun kan begynne å tenke på hva hun mangler. [Les: Breakup til sminke: 10 måter å elske en ny sjanse til]

# 20 Fortell henne at du vil ha henne tilbake … en gang, og gjøres. Hvis du vil gjøre henne savner deg og har spilt det som om du er helt okay uten henne, kan det være det motsatte av det hun ønsker. Noen ganger vil kvinner bare høre at du savner dem og vil ha dem tilbake. Gutter blir for ofte fanget i å være "rett" eller i kontroll over deres følelser og nekter å gi inn eller innrømme sine egne usikkerheter.

Hvis du vil at hun skal savne deg og vil ha deg tilbake, gi en siste grøft for å fortelle henne hvordan du virkelig føler. Fortell henne at du savner henne, du elsker henne, og du vil ha henne tilbake. La det sitte litt. Hvis hun ikke kommer tilbake med en gang, kan hun senere eller ikke, men du hadde modenhet og mot til å være ekte og slutte å spille spill.

[Les: Hvordan få henne til å savne deg og ønske deg seksuelt]

Hvis kjærlighetsobjektet ditt har gått ut av livet ditt, og du vil at hun skal savne deg og komme tilbake, finne ut hva som gjorde henne gå, hva du gjør som ikke fungerer. Deretter jobber du med å gjøre det motsatte.

Anbefalt: