Hvordan lage en bevegelse på en jente: Ultimate måter å forsegle avtalen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage en bevegelse på en jente: Ultimate måter å forsegle avtalen
Hvordan lage en bevegelse på en jente: Ultimate måter å forsegle avtalen

Video: Hvordan lage en bevegelse på en jente: Ultimate måter å forsegle avtalen

Video: Hvordan lage en bevegelse på en jente: Ultimate måter å forsegle avtalen
Video: emma - Million (Official Music Video) 2023, Desember
Anonim

Det er på tide å gjøre kyssingen til en realitet, slutte å drømme om det og gjøre det! Derfor har vi alle disse tipsene for å hjelpe deg med å gjøre et trekk på en jente.

Kanskje du har landet deg selv en date på teatret med din forelskelse. Og du føler at det kan være på tide å ta det til neste nivå. Men hva skal du gjøre? Det er nervepirrende, og baksiden av beina dine drikker trolig i engstelig svette. Bare køl det ned, du kommer gjennom dette. Vi skal hjelpe deg med hvordan du gjør et trekk på en jente.

Jeg kan ikke love at hun kommer til gjengjeld, men jeg kan love at når du prøver det, blir det lettere og enklere å gjøre.

Gjør farten

Hvis du ikke er sikker på at de neste trinnene du skal ta, handler det egentlig om å være observant og ta hennes tegn. Slik gjør du et trekk på en jente.

# 1 Vurder omgivelsene. Hvis du allerede er nervøs, og på toppen av det ikke en fan av PDA, så kanskje ikke prøve å gå inn for et kyss midt i en gruppe tyske turister. Eller kanskje du burde - det kan bidra til å bryte ned barrierer og gi publikum et godt minne. Hmmm, la meg tenke på den ene.

Poenget er at du ikke vil få henne til å føle seg ubehagelig. Jeg sier ikke dette vil skje, men kanskje føler hun ikke på samme måte som deg. Så, hvis du bestemmer deg for å gjøre noe outlandishly offentlig, være nesten positiv at hun er interessert i deg. [Les: 8 tegn en jente gir om hun vil at du skal gjøre et trekk]

# 2 Se hennes kroppsspråk. Du vet at hele tingen om 98% av kommunikasjonen kommer gjennom kroppsspråk? Vel, folk, det er sant. Hvis du vil vite om du har det grønne lyset eller ikke, se hennes kroppsspråk.

Ser hun på leppene dine mye? Holder hun øyekontakt med deg? Rører hun deg mye når hun gjør en vits eller når hun går ved siden av deg? Dette er alle tegn hun er komfortabel rundt deg, og prøver å komme nær deg. Se på skiltene! [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med]

# 3 Ta det sakte. Hvis dere ser på en film, og du plutselig tar tak i ansiktet hennes og tar deg ut med henne, har du en 50/50 sjanse for at hun enten går for det eller smaker deg. Det er litt risikabelt. Hvis dette er din første date, ta det sakte. Livet skal nytes - jeg vet, du vil komme inn i buksene hennes, jeg får det, men hvis du presser og presser henne, vil hun løpe bort eller smugke deg.

Også generelt, jenter liker ikke altfor pushy gutter, det er ikke trøstende. Du må få henne til å føle seg komfortabel. Så, begynn med å plassere hånden på benet et øyeblikk og se hvordan hun reagerer. Hun vil fortelle deg om hun liker det eller ikke.

# 4 Bygg opp spenningen, hvis du tørker. Du trenger ikke å kysse henne midt i din dato. Du kan faktisk prøve å bygge opp den seksuelle spenningen mellom dere to. Og du trenger ikke å kysse henne på slutten av datoen. Hør, det er ingen plan for når du skal kysse jenta. [Les: Hvordan få en jente til å kysse deg ved å vekke henne subtilt]

Faktisk, ikke kysser henne ville kjøre de fleste jenter nøtter, for å være ærlig. Det skjedde med meg en gang - jeg hadde en flott dato med en fyr, han tok meg hjem og kysset meg ikke. Jeg gikk gal. Hvorfor kysset du meg ikke! Vi hadde en flott tid! Men den neste datoen gjorde han bevegelsen, og det var fantastisk. [Les: 15 kysseteknikker for hjertebanken]

# 5 Gjør det som gjør at du føler deg komfortabel. Hvis du vil sette armen rundt henne under filmen, gjør du det. Hvis du vil gå henne til inngangsdøren og kysse henne, så gjør du det. På slutten av dagen, gjør du bare bevegelsen når du føler øyeblikket. Det blir et øyeblikk. Det kan være stille mellom dere to, eller du kan le og plutselig ser du bare på hverandre, og det er det. Det er da du går for det.

Jeg så på et burlesk show med denne fyren og midt i showet vendte han meg til meg og sa: "Kyss meg." Han så på meg og jeg så på ham, og det var slutt på det. Så ikke mye av burleskshowet etter det. [Les: Hvordan få en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne]

# 6 Hvis du er i tvil, bare spør. Hvis du er veldig usikker eller har litt dårlig angst, så spør henne bare. Det er ingenting galt med å spørre henne: "Kan jeg kysse deg?" Men pass opp for denne.

Hvis du bestemmer deg for å spørre henne, må du være trygg. Ikke vær sjenert eller fidgety når du spør henne. Hvis du ber henne om å kysse deg, spør henne rett opp. Når hun sier ja, ikke angriper ansiktet hennes, ta tak i siden av ansiktet hennes og dra henne inn. Det er romantisk. Hvis du gjør dette, gjør du det riktig. [Les: Gjør henne til en annen dato før den første datoen slutter]

# 7 Hvis hun sier nei. Hvis du trekker ut alle trekkene, og hun unngår alt som om hun er i et spill med dodgeball, må du trekke tilbake. Hvorfor? Vel, først og fremst, det er tydeligvis ikke konsensuelt, og det er en hel rett med juridiske problemer som vil flyve deg. Ingen betyr nei, bare forstår det og komme over det, du er ikke mindre en mann for å respektere hennes ønsker.

For det andre må du holde verdigheten intakt.Det er ikke noe tristere enn å se på en fyrjakt etter en jente som tydeligvis ikke er interessert i ham. Vet når du skal trekke ut. Jeg vet at hun er den vakreste jenta du noen gang har sett, men de blir en annen. Bare gi det litt tid.

[Les: Hvordan fortelle en jente du liker henne og ikke komme over skumle]

Å gjøre et trekk på en jente kan være unødvendig stressende, men det er alt i hodet ditt! Ta et dypt pust, ro deg ned og gå for det. Du klarer deg.

Anbefalt: