Hvordan lage en kvinne lykkelig: 15 enkle ting som betyr mest for henne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage en kvinne lykkelig: 15 enkle ting som betyr mest for henne
Hvordan lage en kvinne lykkelig: 15 enkle ting som betyr mest for henne

Video: Hvordan lage en kvinne lykkelig: 15 enkle ting som betyr mest for henne

Video: Hvordan lage en kvinne lykkelig: 15 enkle ting som betyr mest for henne
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Det beste en mann kan lære er å gjøre en kvinne lykkelig. Selv om det kan virke vanskelig for deg, er det mye mindre komplisert enn du tror.

Så mye som du liker å tro oss damer er kompliserte utenlandske vesener, er vi egentlig ikke. Faktisk, mye av det som gjør deg glad vil definitivt gjøre oss lykkelige. Det som er vanskelig å komme seg rundt, er den forståelsesbarrieren mellom menn og kvinner. Men når du regner med det, kan du lett lære å gjøre en kvinne lykkelig.

Mye av det har å gjøre med å høre selvfølgelig. Men selv da kan menn kanskje ikke plukke opp de subtile hintene kvinner gir dem. Det er helt greit hvis du er villig til å sette inn arbeidet for å finne ut at kvinner virkelig vil.

Når du vet hvordan du gjør en kvinne lykkelig, er det i utgangspunktet spill over

Mange kvinner bruker for mye tid på å prøve å få sine signifikante andre til å lære å gjøre dem lykkelige. Hvis du vet det rett utenfor flaggermuset, vil hun være over månen. Det alene vil gjøre henne lykkeligere enn du kan forestille deg.

Fordi vi damer er vant til at menn misforstår oss. Det er litt irriterende å lære noen dag etter dag hva de skal gjøre for å vinne vår tjeneste. Vi foretrekker når en fyr bare kan gå inn og gjøre tingene vi elsker uten at vi må fortelle dem nøyaktig hva de skal gjøre. [Les: 25 må følge regler for lykkelig kjærlighet]

Hvordan lage en kvinne lykkelig helt fra starten

Vil du imponere en kvinne med en gang og gjøre henne lykkelig fra den aller første dagen sammen? I stedet for å vente på henne om å fortelle deg nøyaktig hva hun trenger, vis henne du allerede vet ved å gjøre noen av disse tingene.

# 1 Kompliment noe abstrakt om henne. Ikke bare gå for det samme hun alltid hører. Jeg vet at du vil fortelle kvinnen hun er fantastisk, men hvis hun hører det hele tiden, begynner det å miste mening.

Plus, det er ikke noe hun har kontroll over. Fortell henne hvor mye du elsker hennes ambisjon eller lidenskap. Det er ting som får henne til å føle seg mye lykkeligere om seg enn et dumt kompliment hun får hele tiden.

# 2 Spør om familien hennes. Jeg vet at du kanskje ikke vil høre for mye om hennes familie, bortsett fra hvorvidt alle har det bra eller ikke. Spør uansett. Når hun vet at familien er viktig for deg, vil det gjøre henne lykkeligere enn du kan forestille deg.

# 3 Vis henne du lytter nøye. Ikke bare handle som du lytter, heller. Hør virkelig på henne og vis henne ved å få øyekontakt og være oppmerksom. Ikke mange kvinner blir hørt slik, og det vil bety mye for henne hvis du bare lytter. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 4 Snakk om dine følelser for henne. Gutter er egentlig ikke i å snakke om deres følelser. Vi forstår det. Men tingen er, kvinner virkelig, virkelig elsker å høre om dem. Vi elsker å vite sikkert hvordan våre menn føler om oss. Så hvis du setter henne ned og bare forteller henne noe du virkelig føler om henne, vil hun smile større enn du noensinne har sett.

# 5 Gå med hva hun vil gjøre. Jeg vet at kompromiss er viktig, men nå og da, hvis du vil vite hvordan du gjør en kvinne glad, gjør hva hun vil. Noen ganger vil hun bare foreslå ting hun vet at du vil være enig i, og det tar det gøy ut av det for henne litt. Spør henne seriøst hva hun vil gjøre og gjør det.

# 6 Foreslå å se en film du vet at hun vil se. Igjen, hun vil sannsynligvis ikke be om å se en film med deg som hun vet at du ikke vil like. Overrask henne og se en film du vet at hun har vært døende for å se. Det er et uselvisk trekk og koster ikke noe annet enn noen få dollar og et par timer. [Les: Hvilke kvinner virkelig vil og hvordan blir det]

# 7 Vær oppmerksom på de små tingene. Det er ikke de store dagene som betyr mest for oss damer. Det er de små tingene og mindre øyeblikk. Når hun har en stor dag på jobben, kan hun få frokosten til å bli den eneste tingen som gjør at alt går greit. Forteller henne du liker håret hennes når hun gjør det, det er annerledes, så kraftig.

# 8 Fokusere på kroppsspråket under visse anledninger. En kvinnes kropp vil fortelle deg alt du virkelig trenger å vite. Hvis du kan være oppmerksom på disse tingene, kan du reagere på en måte som gjør henne veldig glad.

Neste gang hun lener seg til deg, se etter den. Vri en arm rundt henne og kyss pannen hennes. Det er sannsynlig at hun vil ha det, men vil ikke be om det.

# 9 Gjør noen gjerninger for henne uten å bli spurt. Hvis hun har en grov dag eller uke, gjør noen av hennes gjøremål. Vask de rettene, feie, moppe, og til og med legge henne til henne. Gjør de tingene du vet, at hun hater å gjøre og gjøre det uten at hun spør. Hun blir mer enn glad. [Les: 15 måter å behandle henne rett og få henne til å bli]

# 10 Ta henne hjem noe søtt. Hvis du har en ekstra dollar og et minutt, stopp et sted og ta henne en liten candy bar eller hva søt behandler hun elsker. Det er veldig lite og enkelt, men det kan gjøre henne lykkeligere enn du vet. Og det er fordi hun vet at du tenkte på henne selv når hun ikke var der.

# 11 Gi henne en liten massasje uten å bli spurt. Selv om hun ikke har en hard tid på jobben, eller hun ikke gjorde noe anstrengende, masserer hun henne. Ingen i sitt rette sinn ville skru ned en god rygg igjen.Det faktum at du er bortskjemt henne for tilsynelatende ingen grunn vil gjøre henne ekstraordinært glad.

# 12 Kyss hånden mens du går sammen. Dette er en veldig cutsie ting å gjøre, men tro meg, kvinner elsker det. Mens du holder hender og går sammen, ta hånden med henne for å møte leppene dine og gi henne et lite kyss. Det er en av de gamle romantiske tingene som får henne til å smile som en idiot.

# 13 Kyss pannen hennes i offentligheten. Det er noe veldig spesielt og meningsfullt om panne kyss. Når du er ute i det offentlige, len deg inn i henne og gi henne et mykt kyss til pannen hennes. Det blir mer søtt siden det er mange mennesker rundt, og hun vil føle at hun betyr verden for deg.

# 14 Kittle henne. Åpenbart, hvis ikke hun blir kittlet, gjør du ikke dette. Men hvis du vet at hun synes det er gøy, så gjør det! Par glemmer ofte denne typen ting når de har vært sammen i lang tid. Det får henne til å tenke på når du først kom sammen og var alle flørtende sammen. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å føle seg tilkoblet og elsket]

# 15 hviske noe stygg i øret hennes i offentligheten. Dette er noe kvinner elsker at ikke mange menn gjør. Du kan hviske noe virkelig erotisk eller noe mer til hennes smak. Uansett hva du vet, vil hun like, si det. Så se på henne smilet for resten av natten.

[Les: 23 ting jenter ønsker folk visste om en kvinnes sinn]

Disse kan virke som merkelige ting, men hvis du gjør dem, vil du se hvor lett det er å lære å gjøre en kvinne lykkelig. Det er de enkle, meningsfulle ting som virkelig kommer til henne mest.

Anbefalt: