Hvordan få ham til å ønske deg tilbake: Kunsten å få en fyr til å savne deg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få ham til å ønske deg tilbake: Kunsten å få en fyr til å savne deg
Hvordan få ham til å ønske deg tilbake: Kunsten å få en fyr til å savne deg

Video: Hvordan få ham til å ønske deg tilbake: Kunsten å få en fyr til å savne deg

Video: Hvordan få ham til å ønske deg tilbake: Kunsten å få en fyr til å savne deg
Video: Дочка СТРАШНОГО КЛОУНА ФАНАТКА Сиреноголового! Сиреноголовый ИЩЕТ ДЕВУШКУ! Реалити Шоу! 2023, September
Anonim

Vi har alle ønsket en ex tilbake på et tidspunkt. Så hvis du lurer på hvordan du får ham til å ønske deg tilbake, er det noen ideer som fungerer som en sjarm.

Å avslutte et forhold er en av livets tøffeste leksjoner. Uansett om det er din beslutning eller ikke, er det fortsatt en ekstremt vanskelig ting å gå gjennom. Hvis du nylig brøt opp, ringer din familie og venner uten tvil rundt deg og prøver å hjelpe deg med å gå videre. Men hva om du bare ikke kan få din eks ut av tankene dine? Hvis du tror du har gjort en feil, eller vil gi din romantikk en ny sjanse, er her alt du trenger for å finne ut hvordan du får ham til å ønske deg tilbake. Men igjen, er du sikker på at dette er en god ide? [Les: Hvorfor din eks krysser deg fra tid til annen]

Hvordan få ham til å ønske deg tilbake

Selvfølgelig går forholdene av en rekke grunner. Hvis du brøt hjertet hans, kan det være vanskelig å overbevise ham om å gi deg en ny sjanse, eller det kan være den andre veien.

Kanskje de følte at det ikke fungerte og brøt sammen med deg. Nå er du desperat for å vise dem hvilken stor feil de har gjort. Uansett årsakene til at du vil ha din ex tilbake, hvis du gjør det, så er vi her for å hjelpe!

Prøv disse 10 ideene og se om du kan vinne tilbake sin hengivenhet!

# 1 Hold deg unna. Mens dette kan høres motintuitivt, bare tenk på det. Fravær gjør hjertet til å vokse som det sier, og aldri et bedre ord er blitt snakket!

Å holde avstanden fra din eks er den eneste måten de begynner å savne deg på. Hvis du alltid er der eller stadig ringer og sms'er, vet de at de kan få deg tilbake på hatten, og det vil ikke appellere til dem.

Omvendt psykologi virker ofte undere i en slik situasjon. Selv om vi vet at det er tortur, ikke bli fristet til å hente telefonen, send dem en Facebook-melding, eller bare "skje" for å støte på dem rett utenfor deres hjem, selv om du ikke bor hvor som helst i nærheten av dem.

Plassen kan være en god ting. Hvis du gir dem noen, kan de innse hvor viktig du er for dem. [Les: Går fraværet hjertet blir fonder eller vandre?]

# 2 Pass på nummer én. Break ups er den perfekte tiden til å ta en god og hard titt på deg selv og finne ut hva du vil ha fra livet ditt. Ok, vi vet at du vil ha din ex tilbake, men hva mer?

Vurder hva som gikk galt i forholdet. Hvis du vil vite hvordan du får ham til å ønske deg tilbake, spør deg selv om det er noe du kan gjøre for å skifte seg. Hvis du jobbet for lange timer, eller partneren din ikke liker deg å feste så mye, hvorfor ikke jobbe på disse områdene og bevise at han faktisk kan bytte?

# 3 Kom i form. Det er rettferdig å si at det å være i et langsiktig forhold tar ofte bommen på figuren din. Å være helt komfortabel med noen andre er en fantastisk følelse. Men slapper av kostholdet ditt og nyter alle de hyggelige nettene snuggled opp foran TVen med takeaway betyr at pounds virkelig stablet på.

Å få massevis av trening og å spise veldig sunt fokuserer tankene dine på noe annet enn breakup. Det får deg også til å passe og tonet, så neste gang du ser din eks, viser du dem virkelig hva de mangler! [Les: 12 fordeler på trening på ditt sinn, kropp og libido]

# 4 Likesom du bryr deg ikke. Endre forholdet ditt på sosiale medier, slett bilder og innlegg som nevner din eks, og last opp så mange bilder av deg på kveldene ute med den beste tiden.

Dette trekket er et klisje, så hold det stilig. Ikke bli venn med din eks, og ikke ha masse bilder av deg drapert rundt en annen person. Imidlertid viser din eks, at du ikke trenger dem, at du ikke sitter hjemme alene og gråter deg selv til å sove hver natt, og du får det med deg og nyter livet ditt, viser dem hvor sterk og morsom og nivåhodet du er. De kan begynne å lure på om de tok feil beslutning.

# 5 Hold det vennlig. Når du gir din ex litt plass og spenningen og vondt mellom deg, rokker du ned, hvis du fortsatt føler deg som om du vil komme tilbake sammen med dem, hvorfor ikke tilfeldig komme i kontakt?

Du vet når tiden er riktig å begynne å snakke igjen. Når du gjør det, gjør det klart at du vil være venner. Ikke dykk i hodet først og proklamere din elendige kjærlighet til dem, eller gus om hvor mye du savner dem, bare hold det rolig og vennlig og se om de vil ha en kaffe eller en drink. [Les: Hvordan vinne din eks tilbake på en sunn måte]

# 6 Gjør dem sjalu. Selvfølgelig, hvis du leter etter måter på hvordan du får ham til å ønske deg tilbake, kan du alltid prøve å gjøre din ex sjalu. Dette er det eldste trikset i boken og kan være litt umoden, men det får ofte gode resultater. [Les: 30 ugudelige måter å gjøre en fyr sjalu og få sin oppmerksomhet igjen]

# 7 Gjør aldri sjalu selv. Uansett triks prøver de å trekke, aldri noen gang oppføre seg sjalu. Så vanskelig som mulig, hvis du virker veldig glad for dem eller bare ignorerer dem når de prøver å få deg til å føle sjalu, vet de ikke hva de skal gjøre. Alltid handle naturlig, vær rolig og husk at du kom ut av et forhold sammen. Enhver ny person kan bare ikke konkurrere med historien der.

# 8 Ta hans ting tilbake. Ryd ut alle de tingene du har igjen i huset ditt, og ta det tilbake til ham. Pass på at det er noen bilder av dere som ser glade og forelsket.Gjør også lukter som deg ved å sprute parfyme eller kologne på et klær eller bare på esken selv.

Dette gir tilbake mange følelsesmessige minner for dem. Samtidig viser det seg at du er klar til å gå videre * den gamle omvendt psykologi igjen *, så de begynner å føle at de mister deg og ønsker å komme deg tilbake. [Les: 16 tegn på at exen din fortsatt tenker på deg og vil ha deg tilbake]

# 9 Få nye interesser. Gjør ting du alltid snakket om å gjøre, eller ta opp en spennende ny hobby som partneren din aldri trodde du ville være i.

Neste gang du ser dem tilfeldig, slipp dette inn i samtalen. Å vise at du er opptatt, er en fantastisk måte å indikere på din eks, at du fortsetter med livet ditt. En ny interessant hobby viser dem at det er mye om deg de ikke vet, noe som gir sin interesse og ønske om å komme tilbake for mer! [Les: Kan du manipulere noen til å bli forelsket i deg?]

# 10 Ikke la dem dra nytte av deg. Hvis du vil ha din ex tilbake, er sjansene du føler som om du kunne gjøre noe for dem. Pass på at du ikke ender med å bli brukt av din eks.

Hvis de tror at de kan få deg til å gjøre hva de vil. * For eksempel, gi deg en støtfangssamtale kl. 2, så spark deg ut før frokost neste dag, etter at du har gitt leiligheten en rask ryddig, selvfølgelig *, du aren ' Det kommer ikke til å virke attraktivt.

[Les: Breakup til sminke: 10 måter å elske en ny sjanse til]

Hvis du prøver å finne ut hvordan du får ham til å ønske deg tilbake, følg bare disse trinnene. og husk, forbli assertiv, avskilt men vennlig, sunn, interessant og rolig. Vis din ex akkurat hva de mangler, og du vil vinne dem tilbake!

Anbefalt: