Hvordan lage din ex jaloux og la dem bede om tilgivelse

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage din ex jaloux og la dem bede om tilgivelse
Hvordan lage din ex jaloux og la dem bede om tilgivelse

Video: Hvordan lage din ex jaloux og la dem bede om tilgivelse

Video: Hvordan lage din ex jaloux og la dem bede om tilgivelse
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, November
Anonim

Vi vet alle hvor kraftig en motivator sjalusi er. Det kan hjelpe noen å se akkurat hva de mangler. Her er akkurat hvordan du gjør din ex sjalu.

Har din eks dump deg for noen andre? Jeg vedder på at du er på det punktet hvor du bare vil komme tilbake til dem. Kanskje du ønsker å få dem til å ønske de aldri forlot deg i utgangspunktet. Vel, å gjøre dem sjalu er en perfekt måte å gjøre nettopp det. Å vite hvordan du gjør din ex sjalu kan komme til nytte, så vær oppmerksom.

Hvorfor sjalusi virker virkelig

Alle vil ha det de ikke kan ha. Folk har også en tendens til å innse hva de hadde når det ikke lenger er deres. Så i utgangspunktet, hvis exen din ser at noen andre har snagged deg, vil de se deg i et helt nytt lys.

Og det vil egentlig være et søkelys. Når de ikke lenger har deg, begynner de å se de beste egenskapene i deg. De begynner å savne disse tingene. Gjør dem klar over at noen andre nå kommer til å baske i alle de gode tingene, vil få dem til å ønske deg tilbake. [Les: Hvordan fortell om noen er sjalu av deg]

Hvordan gjøre din ex sjalu og be for deg tilbake

Hvis du virkelig ønsker å komme tilbake til din eks, eller bare få dem tilbake generelt, vil sjalusi være din venn. Å gjøre dem sjalu vil være sikker på å gi deg deres oppmerksomhet. Det er imidlertid svært spesifikke ting du må gjøre for å få dem til å ønske deg tilbake.

Her er hva du trenger å vite om hvordan du gjør din ex sjalu. Ikke bare gå inn og begynne å lage med noen rett foran dem. Det vil sannsynligvis ha en svært negativ effekt. Prøv i stedet disse tingene.

# 1 La dem se deg ha det gøy. Noe som virkelig kan gjøre noen sjalu, er når noen andre har mer moro enn de er. Når exen din ser at du ikke er skadet eller opprørt av at de forlater, vil det sjokkere dem.

De begynner å bli sjalu, at de ikke er i ditt lykkelige liv. Når de ser deg å ha mye moro, vil de ønske de fortsatt var der for å ha like mye moro med deg. [Les: Slik har du det gøy med venner]

# 2 Vær med noen andre. Dette er virkelig din standard, go-to for å vite hvordan du gjør din ex sjalu. Du får noen nye. Finn noen bedre utseende enn dem og vis dem av. Ta med dem rundt din eks og se på dem.

De blir så irritert at du beveget deg så fort og vil være veldig sjalu, det er med noen tilsynelatende bedre enn dem. Det eneste du må være forsiktig med, er ikke å gjøre for mye med denne nye personen foran dem.

# 3 Ignorer dem. Hvis du virkelig ønsker å kjøre eksen din, må du ignorere dem helt. Jeg snakker ikke om å ignorere dem hvis de har rett i ansiktet ditt. Men hvis de skriver eller ringer eller når ut i det hele tatt, ignorerer de først. Pass på at de er gode og sjalu før du svarer igjen. [Les: 12 måter å ignorere noen enkelt]

# 4 Vær snill mot dem og deres venner. Dette vil virkelig gjøre dem galne. Da de forlot deg, forventet de deg å være hjerteskjertet. Så hvis du går tilbake til livet med smiler, varme og godhet, vil det få dem til å se hva de savnet på.

# 5 Gi andre folk komplimenter foran dem. Spesielt noen du kjenner ville gjøre dem sjalu. AKA, gå for sine venner med komplimenter. Ikke bare vil de allerede være sjalu på at du ikke snakker med dem, men det vil gjøre dem galne for at du komplimenterer noen så nær dem. [Les: 25 komplimenter en fyr vil aldri glemme]

# 6 Ignorer alt de legger inn eller sender deg. I utgangspunktet ikke engasjere seg med dem på noen sosiale medier plattform. Sjansene er at de kan legge inn bilder med nye mennesker eller ha det gøy også. Det er bare hva folk gjør når de kommer ut av et forhold.

Du kan ikke la det komme til deg. Hold fast og bare ignorere de postene de legger inn. Enda bedre, bare følg dem uansett overalt. På den måten er du ikke engang fristet.

# 7 Post på Snapchat-historien din ofte. Dette er en fin måte å røre sjalusi på og få dem til å se hva de mangler. Hvis du er ute å ha det moro eller bare skal få iskrem selv, snap et bilde av det og få det til live på historien din.

Dette er en fantastisk måte å vise dem akkurat hva de ga opp. Bare legg inn de gode greiene. Det vil gjøre dem ekstra sjalu, de er ikke inkludert i alle de gode tider.

# 8 Ikke vær sjalu selv. Dette er en stor avtale. Hvis du opptrer som en sjalu dum, vil de ikke være sjalu selv. Faktisk vil de bare være lykkeligere at de ikke lenger er med deg.

Selv om du ser dem ut med noen nye, hold deg kult. Hvis de innser at du kan være så tolerant og selv snill når noe skjer, blir det sjalu at de aldri så den positive kvaliteten før. [Les: 6 små måter å slutte å være så sjalu på]

# 9 Send dem sporadisk forførende blikk. Dette må være veldig subtilt. Så subtil at de ikke vet sikkert om det er selv hva du gjør. Gjør dem til å tenke på deg på en intim måte igjen.

Alt du trenger for å gjøre dette er for deg å få øye på en splittet sekund - bare lenge nok til å registrere seg på ansiktet. Så, som du ser bort, smirk som du har en hemmelighet. Det vil gjøre dem galne av sjalusi. [VixenDaily.com: Finn ut om din eks er fortsatt sjalu med disse tegnene]

# 10 Tenk på deres største usikkerhet og krenk den. Ikke på en dårlig måte, bare på en måte som du vet, kommer til dem. Hvis de var usikre på deres sans for humor, snakk om hvor morsomt noen andre er - og sørg for at de hører deg. Dette vil slå dem dypt.

# 11 Se utrolig ut. Dette er ganske selvforklarende, men det må sies. Hvis du vil at noen skal være sjalu, må du gi dem en grunn til å være. Når du ser bedre ut enn du gjorde da du var sammen, vil de definitivt legge merke til.

Så skjem deg bort. Tilbring tiden for å finne et flott antrekk og se ditt beste ut. Bare vær sikker på at det ikke ser ut til at du prøver for hardt. Hold det uformelt. [Les: 10 tips for å se utrolige og få noens oppmerksomhet]

# 12 Gjør alt du snakket om å gjøre sammen - med noen andre. Og hvis du virkelig vil kjøre poenget hjem, sørg for at de vet om det og kan se det.

Få en hund og nevne det uansett hva du to skulle kalle hunden din sammen. Gå på ferie til de stedene du alltid snakket om å besøke som et par. Få dem til å angre på å gi deg opp.

[Les: Er du sjalu av din eks?]

Å vite hvordan du gjør din ex sjalu, kan sette deg i en strømstilling. Hvis du vil ha dem tilbake, kan dette bare være den beste måten å gjøre det på.

Anbefalt:

Ny