Hvordan møte en uten å oppleve desperat!

Innholdsfortegnelse:

Hvordan møte en uten å oppleve desperat!
Hvordan møte en uten å oppleve desperat!

Video: Hvordan møte en uten å oppleve desperat!

Video: Hvordan møte en uten å oppleve desperat!
Video: Hvordan Løpe en ULTRA: ALLTID vær Eventyrklar | My Dream Summer job E6 2023, Desember
Anonim

Det er ikke lett å møte den som er perfekt for deg. Men det er måter å øke oddsen til din fordel. Finn ut hvordan du møter den her.

Har du prøvd å møte den en stund?

Det kan ha virket breezy i begynnelsen.

Men etter hvert som ukene går til måneder og * gis * år, kan ditt lille hjerte begynne å bli panikk og lurer på hvorfor du ikke kan finne en god venn.

Er jeg ikke god nok?

Er jeg en slik taper?

Hvorfor er jeg singel?

Hvorfor kan jeg ikke få noen til å elske meg?

Fortsatt slå ditt hjerte og slapp av. Hvis du virkelig ønsker å miste den enkle statusen og finne ut hvordan du møter den, må du gi det en tanke med et kjølig hode.

Hvordan møtes den

Å forstå den virkelige ideen bak å vite hvordan man møter den ene er vanskelig forretning, og det har mer å gjøre med tilfeldigheter og sjansenes håp om skjebnen enn utholdenhet.

Jo mer du prøver å finne den, desto desperat vil du begynne å føle.

Og selv om du begynner å like den første personen som spør deg ut, er den personen virkelig den rette for deg eller er du bare bosatt for noe mindre enn bra?

Ikke jage etter kjærlighet. Se etter kjærlighet, og vent på at den går opp foran deg.

Men så igjen, se etter kjærlighet på de riktige stedene.

Hvis du lurer på hvordan du møter den ene og endrer forholdet ditt, er det ti ting du må spørre deg selv eller endre om deg selv for å vippe oddsen til din fordel.

# 1 Møter du nye mennesker?

Når var siste gang du møtte eller ble introdusert til en hottie som virket ganske fin? Var det lenge siden? [Les: Måter å finne kjærlighet]

Hvis du ser høyt og lavt for kjærlighet, kan du starte søket ved å møte nye mennesker. Du kan ikke forvente hver eneste person av det motsatte kjønn du møter for å bli gal forelsket i deg. Hvis du vil holde alternativene dine åpne og fingrene krysset, må du være forberedt på å møte minst en ny person av motsatt kjønn hver uke. Du trenger ikke å bytte tall også, hva er facebook for allikevel? Det er enkelt, trygt og aldri desperat å bare venn hverandre til å begynne med.

# 2 Se på de riktige stedene

Du kan lure på hvordan du møter den, og du kan til og med få en nervøs sammenbrudd, og prøver å møte en ny single hver uke. Men ser du virkelig på alle de riktige stedene?

Hvis du vil finne en stor diamant gratis, hva er sjansene dine for å få den fra en swanky butikk? Null. Men kanskje, hvis du smutte rundt i en diamantgruve, kan dine odds virke rimeligere. Vel, det er bare et hypotetisk eksempel, selvfølgelig.

Du kan se mange par på restauranter eller mens du er ute på clubbing. Alle synes å ha en perfekt partner. Det suger. Og du vil ha en også.

Du kan prøve å plukke opp eller bli plukket opp når du er på disse stedene, og hvis flaks er til din fordel, kan noe godt komme ut av det. Men egentlig, kan det være håp om ekte kjærlighet i en * plukke opp * felles? Det er mange andre steder å finne den unnvikende partneren også. [Les: Hvordan finne din sjelevenner]

Hva slags kjæreste leter du etter? Det er hundrevis av grupper og lokalsamfunn i din egen by hvor folk møtes for å samhandle og ha det gøy, alt fra dansekurs til bokklubber og hele veien til camping, trekking og til og med matlaging. Bli med noen få klubber som interesserer deg, for det første. Hvis du finner potensialet mangler, slipp ut av klubben og bli med en annen. Hva har du å tape, du nyter en morsom aktivitet og får til å få nye venner og møte dating potensialer også!

# 3 Har de rette forventningene

Nå hvem er din drøm dato? En kjendis? Selvfølgelig. Mens det er aldri ille å ønske en kompis som er en perfekt ti i seng med deg, er det ikke alltid lett.

Når du leser dette, er det en god sjanse for at noen i ditt eget nabolag gjør et trekk på noen attraktive. Livet venter ikke på noen. Og heller ikke kjærlighet. Mennesker faller inn og ut av kjærlighet hele tiden.

Du vil kanskje ha en perfekt ti, men vær villig til å bosette seg på ni eller åtte, hvis kompatibiliteten og attraksjonen er intens. Du kan kjøre etter et perfekt ti hele livet ditt, og den varme personen kan være for opptatt i sitt eget kjærlighetsliv eller kanskje ikke engang innse at du eksisterer uansett. Ikke vær grunne når du prøver å møte den. I stedet behold alternativene dine åpne. [Les: Hvordan date en venn]

# 4 Er du virkelig så varm som du tror du er?

Denne er et lavt slag, men det er bedre å møte virkeligheten enn å bygge slott og herskapshus i skyene. Du kan forfølge eller prøve å vinne oppmerksomheten til den mest attraktive og sjarmerende personen på rommet. Men er du virkelig god nok til å vinne sin oppmerksomhet? Er du bedre enn hver eneste person rundt deg som forfølger samme hottie? Du tror kanskje du er alt det, men hva er sjansen for at du er den eneste som tenker på den måten. Det er slik det er på Idol som synes hun er nydelig og latterlig talentfull. Psst … er du den latterlige personen?

PS! Ikke få håpene dine nå nede. Du kan ikke være varme ting nå, men hvis du virkelig vil, kan du forme deg selv til å bli den mest attraktive og sjarmerende personen i et hvilket som helst rom hvis du er klar til å bytte til det bedre.

[Les: Hva menn ønsker i en kvinne]

[Les: Hvilke kvinner vil ha på en mann]

# 5 Gjør de riktige vennene når du ser deg rundt

Du kan skryte av tusen venner på facebook og en telefonbok full av tall. Men hjelper de deg virkelig? Noen venner kan ikke bry seg om din enkeltstående status, mens noen andre kan stadig prøve å fikse deg en date (forferdelig dato, mer sannsynlig).

Dine venner kan bety bra, men du må vite at du er den som må møte den, og finne den som har rett for deg. Du må holde øynene skje og du må få muligheten til å møte nye datingpotensialer.

Du kan ha noen nære venner som du møter hele tiden, men de kan ikke hjelpe deg her. Mød dine venner ofte og ta med andre nye venner også? De er de du trenger for å møte oftere. I hvert fall når du prøver å møte den, henger du ut med nye venner nå og da og møter flere mennesker. Husk gjennomsnittlig loven, hvis du møter flere mennesker, vil du også øke sjansene for å finne noen som er perfekte for deg. Bli introdusert og vær din sjarmerende beste. Det er bedre sjanser til å møte en gjennom en introduksjon enn en plukke opp linje. [Les: Hvordan avslutte en date perfekt]

Møt den ene

Hvis du vil vite hvordan du møter den, må du huske at du har mer av en sjanse til å møte kjærligheten i livet ditt ved en tilfeldighet enn ved å bli med en dating-klubb eller gå til fester. Men det betyr ikke at du ikke bør se deg rundt.

Lær å slå på dører og åpne flere veier for deg selv. Du trenger ikke å endre livet ditt for å få en date, bare ha det mer moro og møte nye mennesker.

[Les: Årsaken til hvorfor du ikke finner kjærlighet]

Å forstå hvordan du møter den som vil være perfekt for deg, er lett hvis du husker disse trinnene. Klikk her for å lese de neste fem tingene du bør gjøre i hvordan du finner den.

Anbefalt: