Hvordan flytte på etter en bryte opp og overvinne smerten

Innholdsfortegnelse:

Hvordan flytte på etter en bryte opp og overvinne smerten
Hvordan flytte på etter en bryte opp og overvinne smerten

Video: Hvordan flytte på etter en bryte opp og overvinne smerten

Video: Hvordan flytte på etter en bryte opp og overvinne smerten
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2023, Desember
Anonim

Et oppbrudd er ikke verdens ende, og i stedet for å vende seg selv eller brenne med raseri, bør du virkelig jobbe med å fortsette med livet ditt etter en oppbrudd.

Klikk her for å lese introduksjonen: Livet etter en oppbrudd - hvis feil er oppbrudd?

Hvordan lærer vi å ha bedre relasjoner? Vel, rart, når studenten er klar, ser mesteren seg ut og går dermed et gammelt kinesisk ordtak.

Når vi trenger å lære en vanskelig leksjon, og har tatt ting for gitt, eller ikke har lest en situasjon godt nok, blir livet selv læreren. Vi husker alltid tiden vi opplevde smerte. Å unngå slike smertefulle gjentakelser i fremtiden blir en reflekshandling som beskytter oss.

Men husk … En oppbrudd er ikke verdens ende og du kan alltid gå videre etter en pause!

Et brudd er en konsekvens av det vi gjorde, eller ikke gjorde. Det er en tid for introspeksjon. Det er ikke tid for umiddelbare beslutninger. Dette er naturens måte å si lære av opplevelsen og se at den ikke kommer igjen.

Her er noen tips for de som kan være på den avsluttede siden av et forhold:

Forstå smerten

Ikke gå inn i hevnsmodus, hva er gjort er gjort. Ikke klandre deg selv for det som har skjedd. Ta deg tid til å finne ut hva som gikk galt, og hva du kunne ha gjort bedre. Du har mistet kjærlighet, men du har fått en leksjon.

Smerte er naturens måte å si at noe var galt. Smerte er derfor vår beste lærer.

La oss lære av dette. Forstå at alt i livet ikke varer evig. Noen ting vil mislykkes, til tross for vår beste innsats. Se på de andre viktige forholdene i ditt personlige liv (søsken, foreldre, venner, kolleger). Prøv å forbedre disse, fordi noen av disse kan ha blitt forsømt når du var høy i kjærlighet.

Omfokusere på livet ditt

Se på alle tingene i livet ditt som du ikke hadde fokusert på mens du var i et forhold. Revisér dine mål og drømmer. Har disse gled over årene? Begynn å se fremover, og planlegge for de andre aspektene i livet ditt som karriere, helse, etc. Bli med på et treningsstudio, gå på danseklasser, start en ny hobby. Gjør noe annerledes.

Feire livet

Livet er en feiring. Men hver feiring koster noe. Hvor mye er du villig til å betale livet for å lære og å utvikle seg? Og hvordan ville det være hvis du kunne forstå å lese folks sinn og hjelpe dem tilbake, i stedet for å ta dem for gitt eller bli irritert med dem? Vil du da være en bedre person, eller vil du i stedet fortsette å være ditt gamle selv og prøve et nytt kast av terningene i kjærlighetsspillet?

Du kan låse deg selv og vente på den uunngåelige sammenbrudd i livet ditt, eller du kan gå videre etter en pause i et bedre liv. Valget, heldigvis eller dessverre, er helt ditt eget!

Anbefalt: