Hvordan plukke opp jenter på en bar: Sett deg selv bortsett fra flokken

Innholdsfortegnelse:

Hvordan plukke opp jenter på en bar: Sett deg selv bortsett fra flokken
Hvordan plukke opp jenter på en bar: Sett deg selv bortsett fra flokken

Video: Hvordan plukke opp jenter på en bar: Sett deg selv bortsett fra flokken

Video: Hvordan plukke opp jenter på en bar: Sett deg selv bortsett fra flokken
Video: Aprilia Tuareg 660 - обзор испытаний в Австралии 2023, September
Anonim

Baren er et av de beste stedene å møte kvinner, men å bruke en osteaktig linje kommer ikke til å kutte den. Slik tar du opp jenter i en bar med litt finesse.

Hvis du vil møte en jente i baren, kan du kanskje tro at alt du trenger å gjøre er å slippe litt lammelinje for å komme inn i buksene hennes. Det er egentlig ikke slik. Å sette deg bort fra mengden krever at du lærer finessen til å plukke opp jenter i baren.

Faktisk, hvis du søker etter pick-up linjer, vel det er ditt første problem. Jeg prøver ikke å høres ut som et røvhull, men vet du hvor mange menn nærmer oss, spør oss om vi falt fra himmelen? Du lurer sikkert på hvordan jeg kjenner den linjen. Velkommen til å være kvinne, fellas.

Hvordan plukke opp jenter i baren

Jeg er ikke her for å frata deg. Hvis noe, er jeg her for å hjelpe deg. Jeg vil at du skal få drømmenes jente. Jeg vil bare at du skal kunne gjøre det uten å be om hennes nummer. Å lære å plukke opp en jente i en bar er ikke så komplisert som du sikkert tror det er. Det er faktisk ganske enkelt, men alltid overhyped.

Du har sannsynligvis allerede en jente i baren som du liker, så du er allerede et skritt foran spillet. Det neste trinnet nærmer seg henne og starter en samtale. Dette er hvor jeg kommer inn for å hjelpe. Ikke vær amatør når du kan gjøre det som en proff.

# 1 Ikke tvinge det. Hør, det kommer til å være noen dager hvor du ikke vil kunne lykkes på en jente i løpet av andre dager, vil telefonen være full av tall. Ikke spør meg hvorfor. Noen ganger er folk i galskap, eller musikken er bedre enn i forrige uke. Punktet er, du kan ikke tvinge en situasjon til å skje. Jo, du kan nærme deg en jente, men hvis hun ikke føler det, må du gå tilbake. [Les: 13 regler for etikett for den moderne gentleman]

# 2 Ta en drink … eller to. Hvis du slår på jenter, er ikke din forte, hvorfor ikke ta en drink eller to for å starte kvelden med litt god energi. Å ta en drink hjelper deg med å slappe av, hvis du er nervøs. Når du har mer praksis under vingen din, vil det ikke være så nervøs for deg. Men for nå har du en vodka cola, det hjelper deg med å slappe av. [Les: Hvordan nærme seg kvinner: 15 tips du absolutt trenger å vite]

# 3 Gi det en gang tidlig om natten. Ikke vent fire timer å slå på en jente. Gjør det riktig i begynnelsen av natten. Hvis du blir avvist, har du litt tid til å mulle den over og fortsette med din natt. Hvis du venter for lenge, kan du bli mer nervøs eller redd. Så det er best å få avslaget over og ferdig med helt i begynnelsen.

# 4 Velg riktig sted i baren. Du må stå på rett sted. Du vil ha et sted i baren som har mange mennesker som kommer inn og ut. Hvis du sitter bortgjemt i hjørnet, vel, folk tror du er antisosial, og ingen kommer nær deg. Så, hang rundt overfylte områder, helst ikke ved kassaskuffen. Hvis det er et bestemt område hvor folk venter på deres drikke, vær der.

# 5 Ingen lame pick-up linjer. Seriøst, vær så snill, ikke gjør det. Si hei eller bruk noe rundt deg som en måte å starte samtalen på. For eksempel, hvis det er veldig overfylt i baren, slå til jenta du liker og si: "Det er veldig overfylt i baren." Der går du. Se, hvor lett var det? Og du behøvde ikke å huske noen lame pickup linje som du fant online-definitivt ikke fra LovePanky.

# 6 Vær deg selv. Jeg kan ikke understreke dette nok. Ikke gi oss en ide om hva du vil at vi skal tenke på deg som. Bare vær deg selv. Hvis vi føler at du støter på oss når som helst, er oddsene for deg med å plukke oss opp i baren slanke. Du er i baren av en grunn, og vi vet hvorfor, så hvis vi skal hjem med deg, må vi sørge for at du er den du sier du er. [Les: 16 triks som gjør deg umiddelbart likbare med jenter]

# 7 Hold øynene åpne for mulighet. Når det gjelder å vite hvordan du plukker opp jenter i baren, er det alltid muligheter til å snakke med dem, men de fleste av tiden jobber menn ikke. Du må være våken, derfor bør du ikke bli helt bortkastet. Hold øynene åpne for de små sjansene for å finne en samtale. Det er de beste øyeblikkene.

# 8 Hold deg unna cockblocking situasjoner. Hvis du ser en jente i baren og hun henger ut med en altfor defensiv venn, og du er uten en wingman, avbryter oppdraget. Det er en stor sjanse at hun ikke kommer til å forlate klubben med deg og dike hennes venn. Velg kvinner du finner attraktiv, men sørg for at du har en anstendig sjanse til å snakke med dem. [Les: De 14 typer kukblokker du kan støte på i en bar]

# 9 La baren og komme tilbake. Ikke vær fyren som er alltid henger ut i baren. Vennligst forlat baren, gå rundt, gå på toalettet og kom tilbake. Hvis du tror at kvinner ikke tar hensyn, har du feil. Vi vet hvem som henger ut i baren hele tiden, ser etter kvinner.

# 10 Ikke bli bortkastet. Dette er en dårlig ide. Jeg sa ha en drink eller to, ikke ti. Hvis du er bortkastet i baren, er det en liten sjanse for at du kommer med hjem til enhver jente. Hvem ønsker å ta en full mann hjemme og babysit ham? Nøyaktig. Vær på ditt spill.[Les: Hvordan fortelle om det ikke er kjemikk, og du bør slutte å prøve]

# 11 Timing er alt. Du kan ikke spørre en jente om å gå hjem med deg etter fem minutters samtale. Med mindre i den tiden har hun allerede fortalt deg at hun vil sove med deg. Hvis hun ikke har gjort det, sakk det ned og spill det kult. Faktisk, være virkelig interessert i å ha en samtale med henne.

Da, når det kommer til å ta et trekk, blir det ikke så mye. Det kommer av som naturlig. [Les: Vil hun ha D? 19 tegn hun vil at du skal ta henne hjem]

# 12 Tillit er nøkkelen. Du må virkelig tro på deg selv når når du prøver å finne ut hvordan du plukker opp jenter i baren. Du har mye konkurranse, men det som gjør deg bedre enn resten av gutta er at du verdsetter deg selv. Vis kvinner at du vet hvem du er og du elsker deg selv.

# 13 Bruk en wingman, om nødvendig. Hvis du er med i en jente som sitter med sin beste venn, bruk en wingman. Du kan sikkert gjøre et trekk uten en, men det kan bli mer vellykket hvis du tok med deg en venn. Bare vær sikker på at vennen din er en god wingman. Hvis ikke, har du et problem. [Les: Hvordan velge den perfekte wingman som ikke vil skru deg over]

# 14 Være i humør. Hvis du egentlig ikke er i humør for å hente en kvinne, ikke. I stedet er det i din beste interesse å være hjemme eller se en film med noen venner. Du vil gjøre mye snakk, så hvis du ikke kan synge folk, vil det ikke være den beste opplevelsen for deg å henge på en bar.

[Les: De 20 trekkene du trenger for å bli super heldige med kvinner]

Nå som du vet hvordan du plukker opp jenter i baren, er det på tide for deg å gå av sofaen og få øve på det. Vær deg selv og ikke ta det så alvorlig, bare nyt opplevelsen.

Anbefalt: