Hvordan ta en kvinne seksuelt og følelsesmessig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan ta en kvinne seksuelt og følelsesmessig
Hvordan ta en kvinne seksuelt og følelsesmessig

Video: Hvordan ta en kvinne seksuelt og følelsesmessig

Video: Hvordan ta en kvinne seksuelt og følelsesmessig
Video: Какого числа от 1 до 31, родился человек, такая у него и вся жизнь 2023, Desember
Anonim

Lykkelige elskere sørger for glade relasjoner. Lær hvordan du kan ta en kvinne seksuelt og følelsesmessig med disse 20 tipsene om å glede jenta i livet ditt.

Hver gang jeg møter en enkelt fyr, spør de vanligvis meg hvorfor jeg er i et forhold når jeg kunne være så mye lykkeligere å være single og alene.

Ifølge dem er det mye arbeid å være i et forhold.

Den konstante behagelig, imponerende og wooing er bare ikke verdt det, sier de.

Føler du på samme måte?

Virker et forhold noen gang som noe som trenger mye innsats og smerte for deg?

Vel, hvis det gjør det, har du sannsynligvis et feil forhold. Eller verre, du går om det på feil måte.

[Les: 7 hemmelige tegn på at forholdet ditt er en dårlig]

Gledelig din kvinne og ditt forhold

Glade partnere sørger for glade relasjoner.

Hvis du har venner som er i perfekt glade relasjoner, er sjansene de, de er fornøyd med hverandre.

Glade par gjør ikke en innsats for å holde forholdet lykkelig.

I stedet, glede par gleder seg til å holde forholdet lykkelig.

Hvis du er virkelig forelsket i jenta din, ser du etter måter å behage henne, ikke virke som en chore for deg. I stedet vil det føles som en morsom hobby, akkurat som å bruke tid på Xbox.

Så hvis du er interessert i å lete etter nye måter å holde kvinnen din glad, vel, bra for deg. Hvis alle partnere i verden var som deg, ville vi ha mye mer kjærlighet og lykke i hvert forhold, ville ikke vi ?! [Les: 25 ting som setter en jente på seksuelt og ellers når hun ser en fyr]

Hvordan ta en kvinne til rette vei

Kjærlighet og relasjoner er en prøvefeil slags ting. Noen ganger trenger det å oppleve å lese det motsatte kjønn bedre. Og på andre tidspunkter tar det en bedre forståelse av det motsatte kjønn.

Hvis du vil vite hvordan du kan ta en kvinne du elsker, lær å forstå hennes behov. I seng. Og overalt ellers.

Så lenge du gjør en lykkelig innsats for å holde jenta glad, vil hun også gjøre en innsats for å holde deg glad. Og før du vet det, vil du være i et perfekt forhold som er overfylt av kjærlighet og brede smiler!

Hvis du vil vite den riktige måten på hvordan du kan ta en kvinne seksuelt, les disse 20 tipsene om å tilfredsstille en kvinne i sengen. Men hvis du vil forstå hvordan du kan føle en kvinne følelsesmessig først og imøtekomme til hennes seksuelle behov, så les videre.

Hvordan å tilfredsstille en kvinne følelsesmessig

Som kvinne kan jeg fortelle deg at alt starter og slutter i sinnet for oss, det være seg sex, kjærlighet eller hvordan vi klær. Hvis du vil snakke med en kvinne, må du begynne å forstå sinnet hennes og få henne til å føle at hun har et varmt og spesielt sted i ditt sinn og i hjertet. [Les: 15 virkelig sexy måter å slå en jente på og opphisse hennes sinn]

Bruk disse 10 tipsene om hvordan du kan ta en kvinne følelsesmessig til å varme hjertene i hjertet, gjøre henne lykkeligere og bli mer forelsket i deg.

# 1 Ogling hos kvinner. En av tingene som alle jentene finner respektløse er når mannen hennes stirrer på en annen kvinne når han er rundt henne. Hvis det bare er et forbigående blikk på en jente som har noe å avsløre, vel, kan din sikre kjæreste ha en latter om det. Men hvis din konstante pinlige stirrer på andre jenter plager henne og får henne til å føle seg usikker, det er bare ikke bra.

Til å begynne med, ikke engang se på andre kvinner som sitter på et annet bord når du er med kjæresten din. Når hun er trygg nok, vil hun sannsynligvis påpeke attraktive eller skimpy kledde jenter til deg selv! [Les: 10 største dating turn offs for alle kvinner]

# 2 Gjør henne spesiell. Hvis du vil ta en kvinne, må du alltid føle henne spesiell og ønsket når hun er med deg. Ikke få henne til å føle seg som et tilbehør i armen. Ikke ta beslutninger på hennes vegne. I alt du gjør når du er med henne, be om hennes forslag og la henne få vite at hennes meninger betyr noe for deg.

# 3 Har samtaler som betyr noe. Kommuniser med kjæresten din eller kone og la henne få vite hva som er i tankene dine. Spør nå og da, spør henne om sitt eget liv, være det om hennes arbeid, hennes fremtidige planer eller hva hun har gjort hele dagen. Deling våre tanker om dagligliv med en spesiell person gir mer mening til livet vårt og forholdene vi er i. [Les: Perfekte ting å snakke om i et perfekt forhold]

# 4 Involver deg selv i livet hennes. Spill en aktiv rolle i kvinnens liv. Hvis hun har det vanskelig å bestemme seg for noe, så vær oppmerksom på det, finn ut alt du kan om det, og få henne til å ta en god beslutning om det.

Delta i hennes planer og hennes mål i livet når hun ber deg om hjelp. Når du hjelper din kvinne til å tenke seg, vil hun føle seg mer beskyttet og trygg om fremtiden fordi hun skjønner at hun alltid kan stole på deg for noe.

# 5 Gi henne ekstra hånden. Vær den støtten din kvinne trenger når du er med henne. Hvis du finner henne sliter med noe, gi henne en hjelpende hånd for å hjelpe henne. Ikke vær lat om henne, og tenk ikke to ganger før du gir hjelp.

Hvis du var i hennes sted, ville du ikke sette pris på det hvis jenta tilbød deg å hjelpe deg med noe? Sett deg alltid i skoene sine og prøv å gjøre alt du kan for å holde henne glad.

# 6 Overrask henne. Glade overraskelser er aldri kjedelig.Hvis du vil at din kvinne skal føle deg elsket og fornøyd med deg hele tiden, lær å lage magiske minner som får henne til å smile hver gang hun tenker på deg. Ikke glem hennes spesielle dager, men ubetydelig anledningen kan være til deg.

# 7 Beskytt henne. Til en kvinne er det ikke noe viktigere enn en manns beskyttende instinkt. Hver jente ønsker å danse en fyr rundt hvem hun kan føle seg trygg og sikker på. Vær oppmerksom på hennes behov og alltid vær villig til å gå opp til anledningen når hun trenger noen form for hjelp. Du vil ikke bare behage henne, du vil hjelpe henne med å innse hva en fantastisk fange deg egentlig er. [Les: 15 ting jenter ser etter i en fyr å falle for ham]

# 8 Vær hengiven. Hvis du kjenner jenter, vet du at de er mer beroligende fei enn gutta. Som en fyr kan du føle deg vanskelig om å holde hender eller dele en sporadisk klemme, men til en jente gjør kontakten til en nær venn eller en elsker forholdet føler seg mer meningsfylt og kjærlig.

Hvis du ønsker å behage henne, lær å få henne til å føle seg elsket og spesiell når hun er med deg. Hold hendene dine mens du krysser gaten eller mens du sitter i en kafé, berør henne nå og da uten grunn, og la henne få vite at du ikke kan holde hendene av henne. Selv om hun pusser hånden din, vil hun fortsatt rødme på innsiden og vite hvor uimotståelig du tror hun er! [Les: 50 virkelig søte ting å si til jenta din og vær så snill]

# 9 Være ridderlig. Riddling kan ha vært en kode for ridderne, men heldigvis for ridderlige menn, er det også noe som kan gjøre en stor forskjell når det gjelder tiltalende kvinner, seksuelt eller følelsesmessig.

Behandle kvinnen din ridderlig og la henne se at hun er den viktigste delen av livet ditt. Få henne til å føle seg som en prinsesse når hun er med deg, og gi henne all oppmerksomhet og skjemme bort henne ofte. Hun vil definitivt være fornøyd med deg. [Les: Reglene og koden for moderne ridderlighet for menn]

# 10 Respekter henne. Din kvinne kan elske deg, ta vare på deg mye og tenk at hun er heldig å ha deg. Og likevel kan hun være ulykkelig i forholdet hvis du ikke respekterer henne og hennes meninger. For alle mennesker er respekt en av de integrerte aspektene som gir oss selvtillit og mening til livet.

Tror du virkelig kvinnen din og hennes meninger seriøst? Ser du virkelig på henne for råd og hjelp? Hvis du ønsker å glede din kvinne og se henne lykkelig, lær å behandle henne med respekt. Hvis du ikke kan respektere din kvinne, sjanser henne, vil du ikke kunne ha et helt godt forhold til henne. Ta henne mer seriøst og hør på hva hun har å si. Tross alt er det ingen større måte å ta en kvinne på enn ved å la henne få vite at du har enorm respekt for henne og hennes tanker.

Når du har forstått disse måtene på hvordan du kan føle en kvinne følelsesmessig, vil du være klar til å være en bedre elsker og en bedre mann. Klikk her for å fortsette å lese neste del av denne funksjonen om hvordan du kan ta en kvinne seksuelt.

Anbefalt:

Ny