Hvordan respektere kvinner: Vi er så glade for at du vil vite dette i dag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan respektere kvinner: Vi er så glade for at du vil vite dette i dag
Hvordan respektere kvinner: Vi er så glade for at du vil vite dette i dag

Video: Hvordan respektere kvinner: Vi er så glade for at du vil vite dette i dag

Video: Hvordan respektere kvinner: Vi er så glade for at du vil vite dette i dag
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Hvis du lurer på hvordan du respekterer kvinner, tar du et skritt i riktig retning. Det faktum at du er bekymret for dette, er forfriskende.

Å lære å respektere kvinner er ikke så komplisert. Ved å følge den gylne regelen, behandle andre hvordan du vil bli behandlet, bør du være ok.

Men jeg er også klar over hvordan vårt patriarkalske samfunn har betinget alle menn og til og med kvinner for å respektere kvinner for kropp, sinn og mer. Så det er kanskje ganger du tror du blir helt respektfull, men faller faktisk flatt.

Kvinner fortjener respekt

Dette er ikke noe nytt. Kvinner har alltid fortjent respekt, men fra en ung alder lærte kvinner å nikke sammen og være høflig selv når de ikke respekteres for ikke å forårsake en scene eller bli sett på som "gal." Mens noen kvinner ringer deg ut, kan andre bite tunger når du sier noe ufølsomt.

Før du lærer nøyaktig hvordan du respekterer kvinner, må du lære og tro at kvinner fortjener din respekt. Akkurat som borgerrettigheter og homofile rettigheter, kan du ikke bare respektere de som er forskjellige fra deg fordi du tror du burde, men fordi du vet at du burde. [Les: Inspirerende mannlige feministiske ideer fra menn rundt om i verden]

Sett deg i skoene sine

Mange menn hevder at de vet hvordan de skal respektere kvinner fordi de har søster eller mor. Men det er ingen unnskyldning, resonnement, eller egentlig noe. Å ha en kvinnelig slektning bør ikke påvirke din respekt.

Tenk på hvordan du ville føle deg hvis du ble behandlet hvordan kvinner ofte er.

Hvordan ville du føle at menn rundt deg skyldte din holdning eller selvtillit på din periode? Tenk deg å bli yelled på på gata bare for å gå på jobb. Hvordan ville du føle deg hvis du kledde på det fordi det fikk deg til å føle deg bra og så ble falt eller angrepet?

Hva om du var den eneste på kontoret som ble bedt om å få kaffe til alle andre? Hvordan ville du føle deg hvis du gjorde mindre på jobb enn dine medarbeidere som gjør det samme arbeidet? Hva om du ble dømt for enhver beslutning du gjorde? Hvis du ble hatet på for å jobbe i stedet for å ha en familie eller omvendt?

Tenk på alt det neste gang du er i nærvær av en kvinne som er relatert til deg eller ikke. [Les: Reglene som skal følges for å bare være hyggelige med folkene rundt deg]

Hvordan respektere kvinner * ALLTID *

Ingen er perfekte. Og ja, menn burde ikke måtte se alt de sier om kvinner eller kvinner. Og ja, ikke alle menn er respektløse eller trakasserende eller har dårlig hensikt. Men de som er alle de tingene har gjort det til en prioritet for de gode mennene til å gjøre enda bedre.

# 1 Snakk ut mot urettferdighet. Som en mann er du privilegert. Hvis du ser at en kvinne blir trakassert, brukt, behandlet mindre enn like, bruker du ditt privilegium som en mann som får respekt for hjelp. Ikke bare vær stille fordi du ikke vil bli involvert eller det er ikke din plass, fordi det er ditt sted.

Som en mann som respekterer kvinner, er det din plikt å stå opp for det som er riktig. Du har evnen til å handle uten konsekvens. Ta ansvaret for å presse andre til å respektere kvinner også. [Les: Mann privilegium - hva det er og hva det ser ut i det virkelige livet]

# 2 Godta ikke som svar. Enten du spør en kvinne på en dato, en kvinne på kontoret for å hjelpe deg med noe, eller en venn av deg for å gjøre deg en tjeneste, aksepterer du svaret hennes.

Hvis du spurte en mannlig kollega om hjelp og han sa at han var for opptatt, ville du bare gå videre, men hvis en kvinne sa det samme, tror ikke at hun er en tispe eller unhelpful eller i sin periode. Bare godta svaret hennes og fortsett. Hvis du spør en kvinne ut, og hun sa nei, er hun ikke interessert. Ikke klage på å være venn zoned.

Hennes vennskap er ikke en trøstpris. Hennes avvisning gjør deg ikke mindre av en mann. Din reaksjon er hva som definerer deg, ikke ditt eierskap eller kontroll over kvinner. Respekter hva en kvinne sier til deg til pålydende, akkurat som du ville en mann. [Les: Friendzoned? Ikke vær din forelsket i en skurk]

# 3 Vil du oppføre deg på denne måten foran din mor? Dette er et godt mål på om du respekterer eller ikke. Hvis du er usikker, spør deg selv dette spørsmålet. Vil du føle deg komfortabel med å si hva du sier eller gjør foran din mor? Hvis svaret er nei, slutte å gjøre det, fordi det er respektløst.

Hvis du ikke kan behandle kvinner hvordan du vil bli behandlet eller hvordan du forventer å bli behandlet, så behandler kvinner hvordan moren din ville forvente deg.

# 4 IKKE forvent at en kvinne skal være en bestemt måte. Enten det er en kvinne du kjenner eller nettopp har møtt, ikke forvent at hun skal være høflig eller vennlig eller faglig. Ja, noen kvinner liker en gentleman som åpner dører og tilbyr kjolen når det er kaldt. Andre gjør det ikke. Og det er helt fint også.

Ingen av disse oppføringene gjør en kvinne mer eller mindre en kvinne. Så godta henne slik hun er. Forvent ikke at hun skal være grunne fordi hun har sminke. Du ønsker ikke å bli dømt etter ditt utseende eller hvordan andre menn oppfører seg, så gi henne samme vurdering.

# 5 Ikke si "du er ikke som andre jenter."Fordi hvis du gjør det, vil hun umiddelbart tenke, hva er galt med andre jenter? Du tror kanskje dette er et kompliment, og det kan være for en mann, men kvinner respekterer andre kvinner for det meste. For å vite hvordan du respekterer kvinner, kan du ikke velge og velge, du respekterer dem alle.

Ved å vise kvinnen du er med, ser du alle kvinner likt og respekterer dem alle, hun ser ektheten i din respekt.

# 6 Lytt. Ja, det høres enkelt ut, men det er et kjent faktum at menn stadig forstyrrer kvinner i alle deler av livet. På jobb, hjemme, overalt. Så neste gang en kvinne deler sin mening eller forteller en historie, hører du. Hør og svar på det hun faktisk sa, ikke hva du tror hun sa. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 7 IKKE Mask. Dette kan være en av de mest kjente og nedlatende måtene å respektere en kvinne, og mange menn opplever dessverre ikke engang at de gjør det. Hvis en kvinne deler noe med deg, opptrer du ikke som du vet mer enn henne.

Uansett hva temaet er, vri det hun sier å virke som om du hjelper eller fikser noe, er ikke bare respektløst, men fornærmende og ærlig ganske arrogant. Du er ikke smartere enn en kvinne fordi du er en mann, har en grad, eller er eldre. Ta hennes tanker på samme nivå som du ville hvis du snakker med en mann.

Vil du snakke til en mannlig kollega? Vil du prøve å virke som om du visste mer enn han? Eller vil du respektere hva han sa? Behandle henne sånn. [Les: Mansplaining og 20 måter å oppdage en pikk når du snakker med en]

# 8 Det er ikke alle kvinner.Kvinner er ikke perfekte. Det er ingen hemmelighet. Men bare fordi en kvinne løy til deg, snydt eller slått ned, betyr ikke at alle kvinner er de samme. Akkurat som menn stadig forteller kvinner ikke alle menn er seksuelle overgrep, må du gi kvinner samme fordel.

Kanskje ikke alle menn er farlige eller voldelige. Men å innse at det er nok menn der ute som er farlige og voldelige for å få kvinner til å frykte å gå på gata, sette på favorittkjole, avvise en date, er noe du trenger å innse.

Har du noen gang vært redd for livet ditt fordi noen forlot en bar samme tid som deg? Har du krysset gata fordi det var en mann som gikk bak deg? Har du følt nervøs å gå til bilen din etter jobb? Kvinner må leve med dette 24/7.

Ikke alle menn fortjener å bli fryktet, men det er så mange menn som gjør at kvinner ikke kan leve uten frykt. Så neste gang du sier, Äunot alle menn, husker du dette. [Les: Hva betyr det for å sjekke ditt privilegium]

# 9 Tro henne. Det er så respektløst å stille spørsmål til en kvinne. Hvis hun forteller deg hvordan sjefen behandler henne annerledes, fortell henne ikke at hun forestiller seg ting. Don, ikke fortell henne, det er alt i hodet hennes. Fortell henne det suger.

Hvis hun fortalte deg om et seksuelt overgrep eller hvordan hun ble plaget på jobb, fortell henne ikke at hun tok det på feil måte, eller hun burde ha slitt et lengre skjørt. Det er ikke ditt sted å si noe slikt. Og det er sjeldent for kvinner å gjøre opp slike ting for oppmerksomhet. Det er mange andre måter å gjøre det på.

Ingen ønsker å være et offer. Spesielt når ofrene blir stadig klandret.

[Les: Disse tegn på respektløshet i et forhold bør ikke overses]

Kvinner fortjener å bli behandlet med likhet, respekt og godhet. Så hvis du bekymrer deg for hvordan du respekterer kvinner, gjør du noe riktig.

Anbefalt: