Hvordan slutte å elske noen andre og elske deg selv mer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan slutte å elske noen andre og elske deg selv mer
Hvordan slutte å elske noen andre og elske deg selv mer

Video: Hvordan slutte å elske noen andre og elske deg selv mer

Video: Hvordan slutte å elske noen andre og elske deg selv mer
Video: Elske seg selv 2023, Desember
Anonim

Å miste noen er en av de vanskeligste tingene du vil gjøre som voksen. Vi diskuterer hvordan du slutter å elske noen, mens du elsker livet og deg selv mer.

Jeg kjenner måten du føler og hvorfor du søker her. Som om noen kaster deg rett opp i luften for å lande flat på ryggen, har du fått vinden slått ut av deg. Sannsynligvis, da de sa farvel, hjalp hjernen din, og en desperat følelse var i tarmen mens du sto der, følte surrealistisk og som om alt du hadde var borte.

Ingenting føles riktig. Som å prøve på et par shorts som er for små, dine følelser stikker ut over, bukker rett ut av sømene. Hjertet ditt er bankende, og du vil bare finne noen magisk kur for å ta alt bort. Du vil våkne om morgenen og ha alt tilbake til måten det var to minutter før de sa at det var over, men du kan ikke. Hvis du leter etter svaret på hvordan du slutter å elske noen over natten, beklager jeg: Jeg har ikke svaret på det.

Hvorfor kan jeg vite noe om å gå videre fra tap

I midten av trettiårene, med fire små barn, gikk livet mitt godt sammen. Vi hadde nettopp ferdig med å ombygge et hjem, og mannen min og jeg hadde et godt liv, familie i nærheten, og var beste venner. Så en dag gikk han til sykehuset, og alt forandret seg. Jeg mistet alt, inkludert han, til kreft. Selv om det er en drastisk sak å miste noen, er noe tap virkelig tragisk. [Les: 9 måter å overvinne frykten for å miste noen du elsker]

Å gi noen ditt hjerte og da å miste at noen er en fryktelig følelse, som ingen andre. Det ødelegger din tro på det du trodde du visste, lar deg ønske ting som ikke er mulige, og fremfor alt, gjør deg lengre etter det du hadde da du ikke engang visste at du hadde det.

Hvis jeg kan finne en skinnende ting for å gjøre alt bedre, er det dette: ingenting er permanent. Slik du føler deg i dag, vil være litt mindre så i morgen. Dagen etter vil det være minutielt mindre, til en dag våkner du, og du finner at solen skinner igjen. Jeg vet at det kanskje ikke hjelper deg i dette øyeblikk, dette øyeblikket, og i denne tiden av fortvilelse. Saken er, alt du trenger å gjøre er å holde fast. Som å ri ut bølgen og streber for å få hodet til å nå overflaten, vil du se den blå himmelen igjen - som jeg lover deg.

Jeg har aldri møtt noen som har dødd av et knust hjerte. Ok, kanskje er det de gamle menneskene som har levd livet på hverandres side, og de kommer til å dø i løpet av måneder av hverandre. Det er de typene uendelig kjærlighet at filmer er laget av. Det er ikke slik at jeg føler dine følelser, eller får deg til å føle deg som om det du har i ditt hjerte, ikke er ekte. Jeg prøver bare å fortelle deg, fra erfaring, at det blir bedre. [Sjekk ut: Hvordan komme over et ødelagt hjerte]

Hvordan slutte å elske noen

Det verste du kan gjøre er å dvele på det. Stopp rominering over alt du gjorde feil, hvordan du ville ha gjort ting annerledes, eller hva du kan gjøre for å få dem tilbake. Det beste du kan gjøre er å distrahere deg selv. Tenk på noe nytt og ta litt tid å fokusere på deg selv. Hvis du må finne en årsak til demontering av forholdet ditt, fokuser du bare på deg selv. Finn ting som vil få deg til å føle deg bedre.

Mange som prøver å komme over et ødelagt hjerte, søker etter ting som skal forsøke å få personen tilbake. De vil desperat finne en måte å slette det som skjedde. Sannheten er, hvis det ikke fungerte, var det noe galt. Når vi mister noe eller noen i våre liv, har vi en tendens til bare å huske de gode tider.

# 1 Finn en hobby. Jeg vet at det er så kliché. Alle sannsynligvis forteller deg å okkupere din tid eller for å finne noe du liker å gjøre. Du vet hvorfor? Fordi det fungerer. Når du er ute, opptatt, distrahert, og gjør ting som gjør deg glad, er det ikke noe rom for tristhet. Som de lykkelige tider begynner å krenke de tider som ikke er så glade, vil de begynne å ta over, og plutselig vil du våkne seg mindre ensom enn du var dagen før. [Prøv: Hvordan komme over en knus og ha det gøy)

# 2 Koble til igjen med gamle venner. Når du er i et forhold, setter du sannsynligvis din partner først. Nå er det på tide å koble sammen med venner som du kanskje har mistet kontakten med, eller for å gjenopprette vennskap du har latt å falme. Finn de som vil fortelle deg at det ikke var ment å være, du kan gjøre det bedre, og er alltid på din side.

Ikke slå til de som også går gjennom tap. Til tross for det de sier, elendighet ikke elsker selskap, det må henges med det fordi ingen andre vil. Finn den jenta eller fyren som får deg til å le, og det er alltid godt å snu humøret rundt og henge på dem en stund.

# 3 Ikke gå til de samme gamle stedene. Det kan ta alt som du må holde seg borte fra de gamle stedene du pleide å gå. Først og fremst, som å flytte vekk fra hjemmet, kan du aldri gå tilbake. For det andre er det trolig noe et sted inne i deg som håper du skal løpe inn i dem, og de skal innse hvor mye de savner deg. Utsiktene til det som skjer er veldig slanke.

Hvis det er ment å være, kommer det ikke til å skje som det gjør i filmene. Det kommer ikke til å være noe sjanse møte hvor de bekjenner hvor mye de savner og vil ha deg tilbake. Hvis, og når de er klare til å nå ut til deg, vil de.Kjører inn i dem ved et uhell, kommer ikke til å få deg det du vil - det vil bare sette deg tilbake på alle fremskritt du har gjort. [Sjekk ut: Hvordan slutte å tenke på noen du fortsatt liker]

# 4 Rid ut oppturer og nedturer. Det du må huske på for din egen overlevelse er dette: Så ille som du føler akkurat nå, når du møter den rette personen, kommer du til å føle deg ti ganger bedre enn du noensinne har gjort med personen du nettopp mistet. Hvis de brøt sammen med deg eller brøt ditt hjerte, så var de ikke den rette. Jo det er lett for meg å si, men det er sant. Den rette personen er noen som aldri vil forlate, vil holde den ut til slutten, og vil finne en måte å knuse gjennom de gode tider og de dårlige.

# 5 Stol på at du fortjener bedre. Ok, dette kan være det de fleste vil argumentere for. Det er tider når oppbrudd er din feil. Hvis du gjorde noe for å få dem til å bryte med deg, så er det ikke annerledes. Det var en grunn du gjorde det du gjorde. Hvis du hylte på dem for mange ganger, var det for tullet hele tiden, eller du lurte på dem, så var det noe om dem som ikke brakte ut det beste du.

Du trenger og fortjener noen som alltid vil gjøre at du vil være den beste personen du kan være. Det inkluderer ikke å behandle dem dårlig. Hvis du var elendig og crabby hele tiden, må du stoppe og tenke på hvorfor du følte den måten. Hva var det med å være med dem, eller om livet ditt, som gjorde deg ikke så mye moro å være rundt? I stedet for å bekymre seg for ikke å elske dem, bør du prøve å tenke på måter å elske på deg selv. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder deg tilbake]

# 6 Lag en liste. Kanskje, i stedet for å stikke om det du har mistet, kan du ta deg tid til å tenke på alle de tingene du ikke vil savne uten dem. Sett deg ned og lage en fysisk liste over ting som gjorde vondt dine følelser - de tingene du ikke likte, eller antall ganger du ønsket at de ikke ville være så … vel … dem. Det er de tingene du vil tenke på nå. På tide, etter at vondt ikke er så smertefullt, er det greit å huske forholdet fornuftig, men hvorfor torturere deg selv nå ved å vurdere alle måtene de vil bli savnet?

Til slutt bør du slutte å prøve å ikke elske dem, og la deg føle kjærligheten du hadde, men forstå at det ikke var riktig. Du kan ikke få deg til å slutte å elske noen over natten, men du kan se det for hva det var. Kjærlighet kommer i alle forskjellige former, og dessverre er de ikke alltid gode for oss. Du kan elske mange mennesker i livet ditt, som ikke er bra for deg, ikke gjør deg glad, og ikke få deg til å føle deg oppfylt. Hvis det ikke fungerte, var det en toveis gate.

Uansett hvor mye du vil si at du var glad, og det var det du ønsket, må du ta et skritt tilbake, tenke på det realistisk, og skille følelser fra faktum.

Med tiden vil du finne at skyene vil rydde, solen vil skinne, og du vil få en klarhet du ikke før om hva som var ekte og hva som var produsert. Du elsket dem uten tvil, men kjærlighet er noe som ikke bare kan gå en vei for at den skal fungere.

[Neste les: Hvordan fortsette og takle en oppbrudd med et smil]

Tap er en sårende følelse, men å være med feil person for livet er et sløsing med livet. Til slutt, svaret på hvordan du slutter å elske noen er dette: lær å elske deg selv først og fremst.

Anbefalt: