Hvordan stoppe din eks fra å kontakte deg gjentatte ganger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan stoppe din eks fra å kontakte deg gjentatte ganger
Hvordan stoppe din eks fra å kontakte deg gjentatte ganger

Video: Hvordan stoppe din eks fra å kontakte deg gjentatte ganger

Video: Hvordan stoppe din eks fra å kontakte deg gjentatte ganger
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, Desember
Anonim

Du kan være over din eks, men forsøker din ex fortsatt å overbevise deg om å komme sammen igjen? Bruk disse 7 trinnene for å holde din eks fra å kontakte deg for godt.

Etter en oppbrudd kan det være vanskelig å motstå fristelsen til å kontakte din eks. De er bare ett Facebook-innlegg borte fra å hoppe tilbake i tankene dine og minne deg om de gode gamle dager.

Du kan imidlertid alltid finne andre måter å distrahere deg selv og unngå å sende den fulle teksten eller gjøre det fulle samtalet eller at "Jeg savner deg så mye, la oss gi det en annen skutt" novella over Facebook.

Problemet er, hva hvis du er den som kan motstå, men din eks har ikke så sterk beslutning.

Noen mennesker kan ikke forstå den situasjonen, og de kan fortelle deg at du skal være smigret for å få all den oppmerksomheten. Men å få uønskede tekster, samtaler og meldinger fra din ex er ikke alltid bra for deg.

Problemet med endeløse samtaler og tekster fra en eks

Bare fordi du har ødelagt din nå-ex, betyr det ikke at du fortsatt ikke har et mykt sted for dem. Som bestemt som du er, er det alltid vanskelig å stadig avverge en serenade av kjærlighet og gamle minner, hver gang du snakker med din ex over telefonen.

Hva om du føler deg sårbar på et visst tidspunkt, og i det svake øyeblikket får den perfekte meldingen fra din ekspert deg til å komme tilbake til et giftig forhold igjen? [Les: 16 skriver din eks, vil virkelig ha deg tilbake i livet deres igjen]

Hva om du vil kvitte deg med din eks, slik at du kan starte prosessen med helbredelse? Hva om din eks er bare rett og slett irriterende og kan ikke ta et hint? I tilfeller som dette, trenger du en surefire måte å få din ex til å slutte å plage deg.

7 måter å holde din ex i kontakt med deg for godt

Her er noen av trinnene du kan ta for å sikre at din eks får den klare meldingen du vil gå inn i "ingen kontakt" -fasen.

# 1 Si det rett fra breakup. Når par bryter opp, hva du vanligvis snakker * eller kjemper * om, er at du ikke lenger vil være med hverandre. Hva mange par unnlater å nevne er hva du forventer av din eks etter oppbrudd. Noen sier at de vil forbli venner etter en viss periode. Men hvis du vil ha en ingen kontaktfase helt fra starten fordi du tror at du trenger tid til å helbrede, si det klart.

Fortell din eks som du ikke vil snakke med dem eller se dem for en stund. Angiv klart hva â € œa whileâ € Â er, enten det er en uke, en måned eller enda et år. En klar tidsramme gir din ex en bestemt tid der han eller hun kan kontakte deg igjen. Du kan også bruke setninger som "Hvis du bryr deg om meg, vær så snill å respektere min beslutning om ikke å være i kontakt med deg før jeg er klar." [Les: 16 scenarier når du kan og burde ikke være venner med din eks]

# 2 Hvis din ex ikke tar hint eller du aldri har diskutert det i oppbrudd, setter du opp et møte. Møt med din eks på et sted som er offentlig og tilgjengelig. Pass på at det ikke er et sted du pleide å hyppige når du var sammen, slik at han / hun tror at du vil komme tilbake sammen. Sett det opp om dagen, fordi en natt møtes kan virke som en date. Til slutt, vær klar over at du bare vil snakke i en viss tid, 15 minutter eller så, slik at exen din ikke prøver å forlenge datoen bare for å være med deg.

Når du er på datoen, understreker du at du ikke er komfortabel når du fremdeles mottar tekst, samtaler og / eller meldinger fra din eks. Fortell din eks som du mener når du sier at du ikke vil holde kontakten, i hvert fall for en stund. Til slutt, klart si at du ikke bare spiller hardt for å få. Du har satt opp et møte for å gjøre din ekspert klar over at du er seriøs. Du henger ikke ut eller har en dato, du sørger for at exen din tar hint og respekterer din beslutning.

# 3 Ignorer ex-telefonens samtaler og / eller blokkere nummeret deres. Det kan være fristende å hente din ex-telefon, spesielt hvis du har en følelse av at det kan være viktig. Men når du tenker på det, har din ex noe å si det er virkelig viktig for deg nå? Endre også navnet på din e-post på telefonen, men ikke slett den slik at du ikke vil bli forvirret når et tilsynelatende tilfeldig nummer ringer deg. Hvis din eksaks navn fortsatt er ~ * Min Babyboo 0407 * ~ på telefonen, må du endre den til navnet på din eks. På den måten vil du ikke knytte samtalen med de tidene da du fortsatt ringer til hverandre kjæledyr.

Noen tjenesteleverandører og telefoner tillater deg også å blokkere en persons nummer. Dette vil imidlertid ikke fungere hvis din ex bestemmer å bruke et annet nummer for å kontakte deg, noe som kan lede deg til â € |

# 4 Endre tall. Dette er et drastisk tiltak som bare skal gjøres når det er nødvendig. Endre tall og gi det bare til personer som du stoler på, kan spare deg for hodepine for å hele tiden avvise dine telefonsamtaler. Når du gir ditt nye nummer til dine venner og kolleger, må du sørge for å fortelle dem at de ikke skal gi nummeret ditt til folk uten din tillatelse.

# 5 Sett din Facebook-profil på privat eller uvanlig din eks. Facebook er en av de nettstedene som er bra for irriterende, stalking exes. Gi deg selv en pause og legg profilen din privat slik at din eks vinner ikke å legge igjen kommentarer.Forsvinner fra din exs radar kan faktisk også hjelpe deg, da det forhindrer din eks i å vite hva som skjer i livet ditt og finne ut hvor du henger ut og hvem du henger med.

Om nødvendig, unfriend din ex og blokkere dem. Du kan også velge å gjøre det samme med dine exs venner, spesielt de som din eks kan bruke som en messenger for å få deg til å forsone. Men disse er bare drastiske tiltak du kan ta. Hvis din ex ikke plager deg på Facebook, kan det være nok å sette profilen din til privat. [Les: Hvordan motstå trang til å google din eks]

# 6 Informer folk du stoler på at du ikke vil være i kontakt med din ex lenger. Når vennene dine vet at du ikke lenger snakker med ex, kan de ta noen skritt for å hjelpe deg. For en, kan de fortelle din eks ikke å kontakte deg hvis han / hun plager dem til å gi ut nummeret ditt. De kan også være fast med din eks til han / hun får hinten.

I tilfeller der ting kan gå ut av hånd med en stalking ex, kan dine venner og familie være de som kan kausjonere deg ut av en klebrig situasjon. Hvis exen din nærmer deg ut av ingensteds, kan de være de som forteller ham å gå bort hvis du ikke vil risikere en konfrontasjon med ex. Hvis du føler at sikkerheten din er i fare, kan de også være de som kan se opp for deg eller følge deg offentlig. [Les: 14 ting å huske på når du ved et uhell støter på din eks]

# 7 Informer myndighetene om at exen din har en tendens til å nærme seg deg personlig. I tilfeller der en oppbrudd gikk galt, kan en hevnlig eks være en tikkende tidsbombe. De kan barge inn i livet ditt på uventede tider og forstyrre en mulig hyggelig dag.

Når du er på jobb, og du mistenker at exen din kanskje faller uventet, vil du kanskje informere sikkerhet slik at din eks vil ikke kunne komme inn i lokalet. Hvis du bor i en forbindelse med en sikkerhetsvakt, kan du gjøre det samme, slik at exen din ikke plutselig kommer og banker på døren din. Det kan virke som om du går for langt, men hvis du blir chikanert av din eks, er dette en veldig rimelig ting å gjøre. [Les: 15 leksjoner du kan lære av din egen oppbrudd]

En eks som ikke kan ta kontaktkontaktregelen seriøst kan vende seg fra bare irriterende til helt skummelt. Ikke nøl med å ringe til myndighetene hvis du føler deg usikker på å gå ut i offentligheten på grunn av en eksem som ikke vil slutte å plage deg.

[Les: 12 grunner til at ingen kontaktregel alltid virker]

Start med tålmodighet, og arbeid deg opp for å ta et sterkt stativ. Disse 7 trinnene for å hindre at din eks kontakter deg, vil definitivt fungere, og hjelpe deg å helbrede og gå bort samtidig.

Anbefalt: