10 tips for å ta perfekte, misunnelsesverdige bilder av kjæresten din

Innholdsfortegnelse:

10 tips for å ta perfekte, misunnelsesverdige bilder av kjæresten din
10 tips for å ta perfekte, misunnelsesverdige bilder av kjæresten din

Video: 10 tips for å ta perfekte, misunnelsesverdige bilder av kjæresten din

Video: 10 tips for å ta perfekte, misunnelsesverdige bilder av kjæresten din
Video: ENG) 자취생 브이로그 🍙시선강탈 감태주먹밥, 떡볶이 만들기🍜 여름엔 국수가 국룰인 일상로그 (명란마요,여수카페,갈비,녹차라떼,스콘,닭갈비,간장국수,허니브레드,김밥,열무국수) 2023, November
Anonim

Er kjæresten din skuffet hver gang hun gir deg telefonen og ber deg om å klikke på bildet hennes? Bruk denne veiledningen og imponere henne med hvert klikk!

Ved siden av et speil er et telefonkamera en jente beste venn. Vi er alltid begeistret over deres evne til å ta en levetidstilførsel av Facebook-profilfotografier i løpet av tiden det tar å gå på badet, eller de øyeblikkene hvor du er fin med en dorky pose, mens hun tar seg tid til å fikse seg for et bilde på. Tingen er, om de innrømmer det eller ikke, jenter ser flotte ut. Og de elsker å bli påminnet om det med et godt bilde.

Hvordan ta et knallende bilde av kjæresten din

Mens kjæresten din kan elske å ta selfies for eget forbruk, slår ingenting et godt fotografi tatt av hennes spesielle noen. Enten du er noe av en fotograf, eller bare bære byrden av å være hennes personlige fotograf, vær sikker på at et perfekt skudd av henne vil bli høyt verdsatt.

Nå trenger du ikke å være en profotograf, eller bruke store mengder penger på dyrt utstyr og tilbehør for å ta gode bilder av jenta. Du kan ta et fantastisk bilde med bare ditt telefonkamera, en liten børste av grunnfotografi, og disse enkle tipsene. [Les: 21 ting du gjør som vil gjøre jenta til deg mer]

# 1 Ta bilder av hennes oppriktige øyeblikk. Mens standardreaksjonen til et kamera som peker på oss, er å sitte og smile, er det en annen form for skjønnhet som kan fanges gjennom ærlige snapshots. Kandidatfotografier viser folk i sitt naturlige miljø, gjør sine vanlige aktiviteter. Derfor er emnet mer avslappet, mindre vanskelig, og ikke presset til å tenke på en god pose.

I stedet for å ringe til henne, ta et lurt skudd av henne som gjør sine vanlige dagligdagse aktiviteter, som å drikke kaffe, lese en bok, se på fjernsyn eller gå nedover gaten.

# 2 Ta henne bilde når hun ikke ser på kameraet. Et emne som ser bort vekk fra kameralinsen fremkaller et ettertraktet og melankolsk humør. Det gir også en følelse av spontanitet, og en tydelig, ærlig kvalitet. Dette kan være nyttig hvis hun er kamera-sjenert, og ikke behagelig å lede blikket hennes på kameraet.

# 3 Ta henne bilde når hun er kledd å drepe. Legg merke til hvordan jentene tar mange selfies når de driver nye klær? Jenter elsker bilder av seg selv på seg klærne de brukte timer på å velge fra butikken. Så, som et kompliment for hennes innsats i å kle seg og se nydelig, ta mange bilder av henne kledd til ninene! [Sjekk ut: Den ultimate guiden til å handle med jenta din]

# 4 Husk lyset. Fotografi tross alt handler om lys. Belysning er en viktig faktor som kan gjøre eller ødelegge et bilde, så man må alltid være oppmerksom på belysning når du tar et bilde. Fotografer unngår å skyte mot lyset, da det blinder kameraet og du kommer til slutt å ta en silhuett. Se etter gode lyskilder, og legg motivet mot en lyskilde for god eksponering.

*Velg alltid naturlig belysning over blits eller kunstig lys. Camera blinker og fluorescerende belysning produserer alltid dårligere hudkvalitet i det resulterende bildet når det sammenlignes med tilgjengelig sollys. Blits vil gjøre huden ser blek og sykelig ut.

*Glødende eller "godt lys" over fluorescerende eller blits. Hvis naturlig lys ikke er tilgjengelig, eller hvis du skyter om natten, husk at det gule lyset fra en glødelampe eller stearinlys gir et vakrere portrett fra andre former for kunstig belysning. Bruk en kamerablixt som en siste utvei.

# 5 Utnytte â € œgolden timeâ € "Golden time" er et begrep som brukes av fotografer for å referere til et lite vindu av tid under soloppgang eller solnedgang, når sollyset er perfekt for å ta bilder. Dette er en tid da sollyset tar en myk, gylden glød. Med disse perfekte lysforholdene ser bildene mer imponerende og dramatisk ut. Så vær alltid på utkikk etter den gyldne timen når du er ute med henne. [Leter du etter ideer til å sette humøret? Prøv: 50 virkelig søte ting å si til kjæresten din]

# 6 For å fange hennes beste smil, få henne til å le før hun tar bildet. Det beste smilet kommer fra øyeblikk av latter og ekte glede. Så hvorfor ikke gi kjæresten din en giggles før hun tar bildet sitt? For å gjøre dette, spør jenta til å stille som vanlig i et vanlig bilde. Deretter, etter innramming av bildet ditt, fang opp oppmerksomheten og gjør noe for å få henne til å le. Du kan enten lage et ansikt eller fortelle en vits. Dette tipset kan være nyttig hvis motivet ditt har et plettfritt smil under fotoprogrammet.

# 7 Kjenner sine beste vinkler. Som kjæresten hennes, og fra den tiden du brukte å bli kjent med henne, må du ha en ide om hvilken kameravinkler eller poser hun foretrekker. Jenter velger alltid vinklene som flatter deres beste egenskaper, og du bør gjøre det samme når du tar bilder. Velg aldri en vinkel hun misliker. Du kan imidlertid eksperimentere med forskjellige kameravinkler. Hvem vet? Du kan finne en ny måte å ta et smigrende bilde av henne på.

# 8 Bruk rekvisitter og miljø kreativt. Props forbedrer utseendet på bildet ved å legge til dimensjon og personlighet på bildet. Miljø, derimot, kan tjene som en god bakgrunn, som en innramming enhet, eller noe som setter stemningen på bildet. Dette konseptet er viktig - spesielt hvis du tar reisebilder.

For eksempel forsterker rekvisita som blomster, ballonger og paraplyer fargeelementene i fotografiet.Å ha motivet ditt, holder en fyrverkeri, en lanterne eller et lys som en praktisk lyskilde, og legger til en dramatisk tone på bildet. På den annen side vil værforhold som vind, regn eller snø sette et visst humør for det resulterende bildet. [Fikk øye med detaljer? Sjekk ut: 14 små måter å få jenta til å føle seg spesiell og elsket]

# 9 Vet når du skal bruke monokrom eller farge. For å unngå å bli revet mellom bruk av monokrome eller fargebilder, bruk denne enkle regelen: Bruk monokrom for å understreke humør, tekstur, form og følelser, mens fargen er for … vel … farge! Hvis bakgrunnen din er en blomsterfestival eller en fyrverkeri, eller hvis hun har en veldig fargerik kjole, velger du et fargebilde. Hvis miljøet ditt er litt overskyet og ser utslag, kan du prøve å ta et sort / hvitt bilde i stedet. Eller enda bedre, ta en av hver og velg hvilken som ser bedre ut.

# 10 Lær det grunnleggende om fotografering. Til slutt kulturer det hele med å kjenne litt fotografering. Med denne kunnskapen, alene, kan du ta flotte bilder av kjæresten din med noe kamera du måtte ha på hånden. Her er noen av konseptene viktige for å ta et godt bilde:

en. Sammensetning: Slik plasserer du motivet i forhold til bakgrunnen i rammen. b. Symmetri: Hvis alle elementene er balansert, hvis du deler bildet i to, er det symmetrisk. c. Eksponering: Kameraet gjør vanligvis dette for deg, men å vite eksponeringstrener lar deg utnytte dramatisk belysning for bildene dine.

[Fikk du regelmessige bilder ned? Neste, les: Hvordan ta naken bilder av kjæresten din]

Det er ingen bedre måte å ta fotografen i deg enn hvis modellen din er jenta til drømmene dine. Du trenger ikke å dykke i de nitty-gritty tekniske aspektene av fotografering. Bare se på henne, forestill deg hvordan du vil at hun skal se på bildet ditt, og trykk lukkeren. Noen ganger er det alt som trengs for å ta utrolige bilder av kjæresten din.

Anbefalt:

Ny