Slik snakker du om et tidligere forhold til partneren din

Innholdsfortegnelse:

Slik snakker du om et tidligere forhold til partneren din
Slik snakker du om et tidligere forhold til partneren din

Video: Slik snakker du om et tidligere forhold til partneren din

Video: Slik snakker du om et tidligere forhold til partneren din
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Desember
Anonim

I et forhold kommer det en tid da din nye elsker spør om dine tidligere elskere. Finn ut hvordan du snakker om tidligere relasjoner på riktig måte.

Tidligere forhold er vanskelige saker.

Det som starter som en morsom runde med tjue spørsmål kan bli til en isete chill på kort tid hvis du ikke er forsiktig.

Å finne ut mer om tidligere relasjoner er aldri en god ting, men som alle nysgjerrige tuller, ser vi etter smuss i vår elskeres fortid.

Og når vi finner smusset, smusser vi våre hender og blir igjen med en stank som lengter etter oppdagelsen.

Å snakke om exes og tidligere elskere kan føle seg som en pose med murstein løftet av ryggen din, men det kan komme tilbake for å hjemsøke deg igjen, selv om din nåværende elsker.

Hvis din nye elsker har dukket det siste forholdet til deg, og du finner ingen måte å unngå det med et smil eller et blunk, bør du kanskje lære å snakke om tidligere relasjoner og sørg for at du ikke finner deg i klissete bakken ved å gi feil svar.

Hvordan snakker om tidligere relasjoner

Neste gang du kommer ansikt til ansikt med et spørsmål om dine tidligere forhold og antall hakk på sengen din, må du huske disse punktene.

Det hjelper deg med å svare godt, og partneren din vil høre nøyaktig hva de vil ha henne, heller, hva de skal høre.

Det er og ikke mange bekjennelser

Først av alt må du forstå at vi alle har en fortid. Noen ganger kan du finne deg selv i et forhold til noen som ikke er datert mange mennesker. Når du går ut med noen som egentlig ikke har en seksuell fortid som spennende eller skryt verdig som din, må du tenke to ganger om å fortelle alle dine hemmeligheter.

Youâ € ™ re med denne spesielle personen i dag på grunn av sammenfall og relasjoner du har opplevd før. Og du trenger ikke å føle deg dårlig om din omfattende liste over tidligere elskere når du har sett deg ned med noen andre, men du må være forsiktig med hva du sier til din nye elsker.

Husk at du fortsatt kan fortelle sannheten til din nye elsker uten å gå inn i eksplisitte detaljer.

Tidligere forholdsbekjennelser

Når du begynner å gå ut med noen på alvor, kan et av de første spørsmålene du møter etter å ha nådd et visst nivå av lukking, være om dine gamle flammer. Alle ønsker å vite hvor frisk deres kompis har vært i fortiden, og de vil vite så mye av partnerens fortid som de muligens kan.

Men hva du avslører kan forandre forholdet ditt, husk det alltid.

Du har kanskje hatt tidligere partnere, en natt står eller til og med sexkammerater. Eller du kan til og med ha deltatt i aktiviteter som er langt forbi loverens moralske barriere, så se hva du sier. Prøv å unngå å snakke om dine seksuelle partnere så langt som mulig, men hvis push kommer til å skyve, så gå for en veldig liten figur, basert på din partners personlighet. Aldri noensinne få din partner til å føle seg best, eller tredje eller til og med femtende best. Din nåværende elsker er spesiell, og dette er personen du vil være forelsket i, for resten av tiden. La dem få vite det. [Les: Skal du noensinne bekjenne å jukse?]

Snakker om detaljene

Selv om din søte kjærlighet ber deg om å snakke om dine følelser og ønsker eksplisitte grafiske detaljer om bedtime-aktiviteter med ex, gjør du det ikke. Ting kan bare gå fra dårlig til verre. Hvis din ex lover pleide å ringe til deg, er du engang twisterâ € œmind blowerâ € œMr. Yummyâ €, eller â € œMs. Perkyâ €, bare unngå å nevne den lille detalj. Det er ikke nødvendig, og det kommer definitivt ikke til å hjelpe. [Les: Hvordan velge et kjæledyrnavn for din kjæreste]

Og hvis du har hatt en natt en natt står eller til og med laget med en totalt fremmed, er du på farlig grunnlag.

Hvis du ikke sier noe, er det alltid den merkelige sjansen at partneren din kan finne ut uansett. På den annen side, selv om du er en stor elsker, vil det faktum at du hadde en natt en natt eller opplevd en sex-med-en-fremmed fantasi, uavhengig endre måten din nye partner ser på dette nye forholdet. Egentlig, med mindre noen har en natt, kan de selv forstå de virkelige omstendighetene som førte til sexet i baksetet, eller ville de bare tro at du er en kåt perv som bare ikke kan vente på ting eller bli fylt?

Når det gjelder å snakke om de intime detaljene, hopp over delene hvor du så så dine ville havre eller la alt som går inn i døråpningen din. Det vil endre partnerens perspektiv på forholdet. Men ta emnet opp en dag, når du er i et erfaren forhold og har bygget nok tillit til partneren din til å overse dine ville tidligere dager.

Gjør sammenligningene

Når det er snakk om tidligere relasjoner, er det alltid bundet til å være sammenligninger. Hvis din elsker vil vite hvem som er større eller hvem som er bedre, svarer uten å tenke. Selvfølgelig er det din nåværende kompis som er best, ikke sant?

En liten hvit løgn kan hjelpe forholdet ditt langt. Du vil bare forsikre din kompis, og vil hjelpe dem til å føle seg bedre om seg selv hvis du holder dem lykkelige i kjærlighet, selv om en av dine ekser var så bra, var det brennmerkene på laken etter en brennende økt i sengen.

Dette er corny, men fortiden din er historie, og fremtiden er et mysterium.Men arbeid på din nåtid, og få din partner til å føle at de er de beste. Til slutt kan de vel være den beste delen av livet ditt! [Les: Hvordan være glad i et forhold]

Snakker om seksuell nytelse

Så har du hatt sex i baksetet til samme bil du kjører nå? Eller har du gjort på en steinete klippe du ikke har vært med med din nye elsker? Eller har du kysset en av dine exes i over en time og aldri kysset din nåværende amore for noe mer enn fem minutter? Bekymre ikke. Og ikke si det.

Ting som disse trenger egentlig ikke å bli snakket. Og for å gråte høyt, er det din elsker vi snakker om, ikke din prest. Du kan fortelle litt, men aldri gå hele ni meter som det skal forbedre forholdet ditt eller noe! Stol på instinktene dine og øyeblikket ditt forhold føles truet, slutte å snakke mer om det eller gå inn i forklaringer. [Les: Håndtering av usikkerhet i et forhold]

Og hvis du noensinne ser partnens lepper dirrende, blir øynene deres større eller neglene dine graver inn i møbeltrekk i midten av bekjennelsen din, du har gått for langt allerede!

Lagre hemmelighetene dine

Så mye som du vil avsløre alt og ikke ha noen hemmeligheter i din romantikk, bør du forstå at noen ting er bedre igjen uten sidestykke. En samtale om tidligere relasjoner kan sammenlignes med å gå inn i et hjemsøkt hus. Vi ønsker alle å høre om det, vi ønsker alle å oppleve historien, og vi vil gå inn og utforske alle små detaljer. [Les: Nytt forholdsråd for et godt forhold]

Men når du er for langt inn, ville du bare angre på det eller betale en stor pris. Så før du forstår hvordan du snakker om tidligere relasjoner og går inn i din neste åpenbaring om ditt tidligere forhold, tenk hardt og spør deg selv, kan dere begge gå ut av det uheldig? Hvis du kan, så gå rett fram og gå inn i detaljene. Hvis du ikke ser en tilfredsstillende slutt ved å utforske din fortid, lukk dørene til fortiden din og kast nøklene.

[Les: En tidligere bekjennelse gikk galt!]

Tross alt, snakker om tidligere relasjoner har ingen lykkelig slutt. Følg disse tipsene om hvordan du snakker om tidligere relasjoner og minst håp om en tilfredsstillende og enkel avslutning, og et lykkeligere nåværende forhold.

Anbefalt: