Hvordan snakke med en skånsom jente: 13 måter å gjøre henne åpen til deg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan snakke med en skånsom jente: 13 måter å gjøre henne åpen til deg
Hvordan snakke med en skånsom jente: 13 måter å gjøre henne åpen til deg

Video: Hvordan snakke med en skånsom jente: 13 måter å gjøre henne åpen til deg

Video: Hvordan snakke med en skånsom jente: 13 måter å gjøre henne åpen til deg
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2023, Desember
Anonim

Slå opp en samtale med en jente er vanskelig nok. Men å vite hvordan å snakke med en sjenert jente kan være en annen utfordring i seg selv.

Hvis du har nærmet deg kvinner før, vet du hvordan nervepirrende det kan være. Du kan bli avvist, du kan få nummeret hennes, men gjør det aldri på en første date. Det er en endeløs strøm av ting som kan skje når du nærmer deg henne. Å lære å snakke med en sjenert jente er noe verdt å vite når du nærmer deg kvinner.

Tydeligvis vil du ha nummeret hennes og en dato. Så, for en jente som er utgående og snakkesalig, kan det komme som en bris for deg. Men ikke alle jentene er åpne for samtale. Det er ikke fordi de ikke liker deg, det er bare fordi de er sjenerte. [Les: 12 veldig åpenbare tegn hun vil at du skal spørre henne]

Hvordan snakke med en sjenert jente

Folk tror sjenerte jenter har noen form for komplekse eller sosialiserende problemer, men det er ikke tilfelle. Problemet er at alle jentene er snakkesalige og villige til å engasjere seg i småprat. Dette betyr ikke at sjenerte jenter har noe å si, de har mye å si. De kjenner deg ikke.

Rundt sine venner er de chatty, men du er en fremmed, noe som betyr at du skal ha satt mer albuefett i denne jenta og være tålmodig. Så, det er slik du snakker med en sjenert jente hvis du vil at den skal lykkes og ikke kvele henne med din konstante chatter.

Det er ikke vanskelig, det er bare en annen tilnærming.

# 1 Ikke vær for aggressiv. Mange menn har en tendens til å ta en altfor aggressiv tilnærming når de snakker med en sjenert jente. Dette er fordi du føler deg usikker på hennes følelser om deg.

Hvem bryr seg om hun liker deg eller ikke? Hun vil ikke like deg mer hvis du kveler henne med samtalen og den generelle eksistensen. Ta pusten, slapp av, ikke bli aggressiv fordi du ikke får det du vil ha. [Les: 11 tegn på at en kvinne er skremt av din selvsikkerhet]

# 2 Invester tiden. Hvis hun er sjenert, vil det ta litt tid for henne å slappe av rundt deg. Det er ingen rush, og hvis du virkelig liker henne, vil du investere tiden i å bli kjent med henne og gi henne tid til å slappe av. Ikke haste dette fordi det ikke vil øke hastigheten på noe, men det skyver henne bort. [Les: Slik leser du folk - 12 hemmeligheter for å finne noen ut umiddelbart]

# 3 Anta ikke at hun ikke er interessert. Hun kan snakke med deg. Men bare ikke på et beløp som du er vant til. Dette betyr ikke at hun ikke er interessert, hun er sjenert. Med mindre hun forteller deg at hun ikke er interessert eller sier nei til deg når du spør henne ut, kan hun være interessert.

# 4 Ikke likestillhet sjenerøshet med lav selvtillit. Bare fordi hun er sjenert betyr ikke at hun tenker mindre av seg selv eller har lav selvtillit. Bare fordi noen ikke er utadvendte, ikke anta at de har noen personlige problemer.

Hun kan være like trygg og glad eller enda mer så enn noen som er høyt. Ikke prøv å stereotype henne og gjøre henne til en One Direction-sang. Hun vet at hun er vakker.

# 5 Når du nærmer deg henne, gå solo. Dette er spesielt viktig når det gjelder å vite hvordan man snakker med en sjenert jente. Kan du forestille deg en gruppe menn som nærmer seg en kvinne som er alene? Selv jeg blir nervøs når det skjer. Er dette en slags truslerteknikk for å prøve å skremme kvinner til å gi deg sine tall? Hvis så, stopp. Nærme enhver kvinne alene. Gjør henne komfortabel, ikke overvelde henne.

# 6 Små snakk er en god start. Bare start med liten snakk. Hold det enkelt, du trenger ikke å lese Tolstoy før du nærmer deg henne for å få en samtale påbegynt. Enkel liten snakk hjelper med å slappe av henne. Snakk om ting som skjer rundt deg, få henne til å le. Ikke bli for personlig. Hun er sjenert, så du vil ta den delen sakte og stabil. [Les: Hvordan starte en samtale med en jente]

# 7 Bruk teknologi til din fordel. Hvis hun er sjenert, bruk så teknologi til din fordel. Hvis du møtte henne, snakket litt til henne og spurte henne ut, det er en god start. Nå som du har nummeret hennes, skriv henne. Hun kan føle seg mer komfortabel og åpen via tekst fordi hun er i sin komfortsone. Da, når du går for å møte henne, er hennes vakt allerede senket litt.

# 8 Still spørsmål som er åpne. Hvis hun er sjenert, er det verste du kan gjøre å stille spørsmål der hun bare kan svare ja eller nei. Du vil at hun skal snakke og åpne seg selv. På den måten lærer du mer om henne og hva hun er i. Når hun svarer, gå dypere inn i samtalen ved å spørre, "hvorfor" eller "hvordan".

# 9 Har åpent kroppsspråk. Du vil gjøre deg så vennlig og åpen som du kan, det betyr at du tar hensyn til kroppsspråket ditt. Selv om du er i henne, har du naturlig kroppsspråk. Len deg inn i henne når hun snakker, ikke krysse armene dine, og vær komfortabel. [Les: 10 subtile og flørtende øyekontaktflytter som alltid fungerer]

# 10 Men ikke vær altfor nærig. Å ha åpent kroppsspråk er flott, men hold hendene dine til deg selv til hun blir mer komfortabel. Deretter flørt med henne litt, berør armen, hendene, etc. Men hold alt til et minimum.Hvis du er altfor følsom, vil hun sette vakt opp.

# 11 Vær konsistent. Du må fortsette å forfølge dem hvis du liker dem. Selvfølgelig, hvis hun ikke er i deg, trekk deg tilbake og visne bort. Men hvis du føler vibene, fortsett å snakke og flørt med henne. Du jobber med å la henne vekte ned som tar tid, stol på meg.

# 12 Hvordan vet du om hun liker deg? Mange menn kan ikke fortelle forskjellen hvis hun bare er sjenert, eller hvis hun ikke er interessert. Hvis hun er interessert i deg, svarer hun på spørsmål og engasjerer seg i samtalen. Hvis hun ikke er interessert i deg, gir hun deg ja eller ingen svar, hun vil generelt ignorere, og hun kan til og med fortelle deg at hun ikke er interessert. Så, hvis noen ikke liker deg, vil du føle det veldig fort. [Les: 12 måter å fortelle om hun flirter, eller bare er vennlig]

# 13 Vær tålmodig. Hvis du vil komme deg hvor som helst med en sjenert jente, må du være tålmodig. Det er virkelig den eneste måten. Ikke sett noe tidsfrist på dette, det kommer ikke til å skje. Hvis du vil ha et forhold til henne, bli kjent med henne og ikke haste.

[Les: Hvordan fortelle om en sjenert jente liker deg]

Nå som du vet hvordan du skal snakke med en sjenert jente, ikke anta at de ikke liker deg. Du må gi dem tid til å slappe av og bli komfortabel rundt deg.

Anbefalt: