Hvordan snakke med jenter og la dem svømme!

Innholdsfortegnelse:

Hvordan snakke med jenter og la dem svømme!
Hvordan snakke med jenter og la dem svømme!

Video: Hvordan snakke med jenter og la dem svømme!

Video: Hvordan snakke med jenter og la dem svømme!
Video: Kolonial.no | Hopp over butikken | Det er ikke lørdag i dag 2023, September
Anonim

Som en fyr, lærer du å snakke med jenter, er en viktig passasje. Bruk disse 10 tipsene og se hvor lett det er å la dem swooning for mer!

Det er mange ting en fyr gjør i sine formative år.

Men å snakke med en jente liker han for første gang?

Det er definitivt en av de vanskeligste tingene å gjøre for enhver fyr.

Men likevel, vi har alle måttet gjøre det.

For noen få gutter, går den første samtalen perfekt og de avslutter samtalen med føttene i skyene.

[Les: Hvordan nærme deg en jente du ikke vet og imponere henne]

Og for de fleste andre gutter kan en samtale med en jente gå galt feil og la dem knuse og skremme til å nærme seg jenter igjen.

Men hva skiller virkelig en god conversationalist fra en dårlig?

Hvordan snakke med jenter på riktig måte

Hvis du trenger å imponere en jente eller en gruppe jenter med dine ord, er det bare en ting du trenger å huske på.

Jenta trenger å ha en morsom tid mens du snakker med deg.

Dette er uten tvil den enkleste måten å forstå hvorfor noen gutter er enkle casanovas mens andre bumler seg til feil.

Så lenge du forstår hva som trengs for å sikre at jenta du snakker med, har en fantastisk tid med deg, kan du definitivt gå bort fra samtalen med et lite stykke av hjertet!

Hvis du vil snakke med en jente og imponere henne, bruk denne veiledningen om hvordan du snakker med en jente og se glatt ut med det.

Men hvis du vil awe en gruppe jenter på en gang, selv om det er flere jenter i en gruppe, les videre for å lære kunsten å snakke med jenter ved hjelp av disse trinnene.

Nærmer seg en jente som er i en gruppe

Å prøve å få oppmerksomheten til en jente som er i en gruppe jenter, er ikke veldig forskjellig fra å prøve å få henne oppmerksomhet når hun er alene. For det første må du fortelle henne at du eksisterer, du må gjøre det rette øyekontakt, og til slutt må du gå opp til henne og ta en samtale. [Les: Hvordan få en jente oppmerksomhet og snakke med henne, uansett hvor du er]

Men selv den perfekte tilnærmingen til å bli introdusert til en gruppe jenter kan ikke hjelpe deg med å vinne dem hvis du ikke vet den riktige måten å holde dem engasjert i samtalen.

Hvordan snakke med en gruppe jenter og imponere dem alle samtidig

Hvis du vil vite hvordan du skal snakke med jenter og la dem snakke om deg lenge etter at du er borte, må du huske disse 10 poengene som virkelig betyr noe når det gjelder å chatte opp en gruppe jenter.

# 1 Fokus på moro. Dette er den mest grunnleggende og likevel viktige delen av å ha en samtale med en gruppe jenter. Hvis du kan overbevise jentene om at du er mye moro å tilbringe tid med, kommer de ut til deg bare for å henge med deg.

Prøv å ha en positiv holdning og la verden se deg for den morsomme fyren du er. Så lenge du føler deg levende og spent på å tilbringe tid med en gruppe jenter, føler de din entusiasme og nyter din bedrift også. [Les: Begynnerens guide til å bli en morsom og kjærlig fyr!]

# 2 Donâ € ™ t noen gang sette dem på et sted. Mange gutter forstår dette ikke. Når du snakker med en jente eller til og med en gruppe jenter, må du ikke spørre ubehagelige spørsmål som lar dem vri på tærne i klosset.

"Er du jenter som prøver å unngå meg?" Å spise som vil gjøre deg feit, vet du det riktig? "" Jeg liker skjorten din, hvor tok du det opp? " - De fleste tror jeg er kjedelig. Tror du at jeg er kjedelig? Utfordrende spørsmål som disse vil bare gjøre at jenter vil unngå deg. Sjarm dem i stedet! [Les: Slik sjarmerer du jenter og smigrer dem til å like deg]

# 3 Få dem til å snakke. Den beste måten å holde en samtale med en gruppe jenter, er å få dem til å føle seg involvert. Still spørsmål eller gjør uttalelser som alle jentene kan forholde seg til, slik at jentene kan legge til i sine meninger og skape samtalen mellom hverandre også.

Det gjør alle jentene mer involvert, og det er alltid en fin måte å komme nærmere dem alle samtidig. Og hvis du snakker om noe som musikk eller en ny sosial media trend, er det bundet til å være noen sunne argumenter og meninger, og alt dette vil definitivt fungere til din fordel. [Les: Virkelig jevne måter å holde en samtale med det motsatte kjønet]

# 4 Være humoristisk. Enhver god conversationalist vil kunne fortelle deg at humor er den eneste tingen som kan få alle til å miste deres hemmelser og bringe dem nærmere deg umiddelbart. Lær å være en morsom og vittig fyr, og du har aldri problemer med å få jenter til å snakke med deg og liker deg. [Les: Hvordan få jenter til å le, smil og like deg umiddelbart]

# 5 Vinn over alle jentene. En vanskelig fyr fokuserer sin oppmerksomhet på bare en jente mens de andre jentene stirrer rundt på stedet og kjeder seg. Men en fin fyr, han gjør at hver jente føler at hun er midt i hans oppmerksomhet!

Ikke fokus på bare en jente når du snakker med en gruppe jenter, med mindre alle jentene du snakker med allerede vet at du bare er interessert i en bestemt jente og prøver å woo henne. Mens du snakker med en gruppe jenter, gjør øyekontakt med alle jentene tilfeldig. [Les: 12 Prince Sjarmerende egenskaper som alle jentene elsker om en fyr]

Og mens du snakker, dart øynene dine overfor alle, spesielt jentene som virker distrahert. En gruppe jenter er som et publikum.Hvis du mister en jente oppmerksomhet, er det bare et spørsmål om tid før du mister oppmerksomheten til alle jentene! [Les: Hvordan få noen til å like deg umiddelbart etter å ha møtt dem]

# 6 Vær varm og sympatisk. Smil mye og le helhjertet når du har en samtale med en gruppe jenter. Hvis du vil ta ditt morsomme bein et hakk høyere, lær å bruke selvsagt avskrekkende humor. Jenter elsker bare å se på en fyr som gjør en lur av seg selv ved å oppføre seg som en bumbling Hugh Grant når han prøver å være vittig og morsom. Og den beste delen, denne typen humor nesten aldri feiler med en gruppe jenter. [Les: Kunsten å bruke selvstendig avskrekkende humor til å imponere kvinner]

# 7 Bli slem når du får sjansen. Å snakke slem er risikofylt, spesielt når du snakker med mer enn en jente. Hvis vitsen din irriterer en jente, vil du skade hele samtalen. Men igjen er fryktelig flørting den enkleste måten å hysterisk latter og et bedre inntrykk på.

Så, i stedet for å fortelle en skitten liten vits og deflatere ditt ego mot noen få piercingstjerner, lær å bli slem ved å bruke noe en av jentene sier til deg. Vi kaller denne situasjonelle humor ved hjelp av en dobbel entender, og det er den typen der du bruker noe sagt av en av jentene og vri det jenta sa til noe skittent.

Du trenger ikke engang å si noe her for å være morsomt. Du kan bare se på henne og smil uhyggelig når hun sier en linje som kan tolkes til noe skittent. Når de andre jentene ser deg smiler, vil deres skitne små sinn tolke vitsen, og de vil le, uten at du selv må si noe! [Les: 12 typer humor og riktig måte å bruke den med jenter på]

# 8 De to kroppsspråkene. Det er to ting som betyr noe om kroppsspråk mens du snakker med jenter, kroppsspråk og deres. Når du snakker med jenter, stå opp høyt eller sitte oppreist, med mindre du er gestikulerende.

På den annen side må du også holde øye med kroppsspråket til jentene du snakker med. Er jentene fokusert på deg, eller virker de distrahert? Kikker de på hodet når du sier noe, ler de sammen, eller er det en av dem som stadig stirrer på klokken hennes? Kroppsspråk gir alltid bort langt mer detaljer enn ordene du hører. [Les: 18 kroppsspråkskilt for å finne ut om samtalekameraten din liker deg]

# 9 Bruk andre jenter til å imponere en. Hvis du prøver å imponere en jente i gruppen av jenter, ikke bare snakk med henne og ignorere vennene sine. Involver vennene sine og snakk med dem også. Men nå og da, kompliment jenta du liker eller si noe spesielt til henne. Hennes venner kan til og med ta din side og plage jenta du liker, noe som vil gjøre alle vennene dine utilsiktede vingemenn til å vinne henne! [Les: Hvordan kompliment en jente og få henne til å rødme]

# 10 Gå bort og la dem ha lyst. Denne delen er avgjørende for å gi det perfekte inntrykk. Ikke hold deg fast med jentene til du ser noen jenter gna eller til motormouth begynner å bli sliten. Gå alltid bort når du vet at de fortsatt vil ha deg rundt.

Hvis du går bort fra dem akkurat når de har det gøy og ler, vil de føle deg tapet det aller andre du går bort. Og en av jentene kan til og med kommentere hva en fin fyr du er! Og akkurat da, akkurat der, må du innse at du har vist din awesomeness foran en hel gruppe jenter. Og vant dem også!

[Les: Kunsten å lage en jente ønsker deg og ønsker deg seksuelt]

Lurer du fortsatt på hvordan du skal snakke med jenter og la dem svømme? Disse 10 tipsene er alt du trenger for å wow dem og la dem ha lyst til flere av dere. Prøv disse tipsene neste gang du er med en gruppe jenter, og du vil se hvor effektive de er innen få minutter!

Anbefalt: