Hvordan å si om en jente har en kjæreste uten å spørre henne direkte

Innholdsfortegnelse:

Hvordan å si om en jente har en kjæreste uten å spørre henne direkte
Hvordan å si om en jente har en kjæreste uten å spørre henne direkte

Video: Hvordan å si om en jente har en kjæreste uten å spørre henne direkte

Video: Hvordan å si om en jente har en kjæreste uten å spørre henne direkte
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Det er ikke noe verre som lurer på om din forelskelse er forgjeves. Her er alle tipsene for hvordan å fortelle om en jente har en kjæreste, uten å spørre henne selv.

Du liker en jente, men er hun tatt? Det er ikke noe poeng å kaste bort Prins Sjarmerende rutine på noen som allerede har blitt utrått. Hvis du er forelsket i en jente og du vil begynne å gjøre dine intensjoner klar, vil du sannsynligvis begynne å finne ut om hun er enslig.

Hvis du vil vite hvordan du forteller om en jente har en kjæreste, kan det virke lett, men det er noen faktorer som kan komme i veien for detektivarbeidet ditt … spesielt hvis du ikke vil kutte ut mellommannen og bare spør.

Når du liker noen, helter du hele ditt hjerte og sjel til å adore sitt eget vesen. Så hvorfor kaste bort all din lovin 'innsats på noen som er tatt? Heldigvis for deg er det noen lurte og rett og slett opplagte måter å fortelle om din forelskelse er i et forhold eller ikke. Det er bare opp til deg å sette inn ekstra innsats for å finne ut.

Hvorfor er det vanskelig å fortelle om en jente er i et forhold

Du tror det ville være krystallklart om din knus er festet. Hvis en jente har en kjæreste, ville du sikkert ha hørt om ham nå … riktig? Feil. Her er noen av de vanligste årsakene til at din forelskelse kaster en skiftenøkkel i dine romantiske planer.

# 1 Hun flirter med alle. Bare fordi hun er i et forhold betyr det ikke at hun ikke er en flørtende jente. Hennes lusty øyne og sarkastiske quips forlater deg prikken, men betyr det at hun er singel … eller bare flørtende i naturen? [Les: Er en jente med en kjæreste flørt med deg? Det du trenger å gjøre]

# 2 Hun snakker ikke om kjæresten sin. Bare fordi en jente er i et forhold betyr det ikke at hun vil være «den jenta» som aktivt ser etter måter å bringe kjæresten sin opp i samtalen. Mens vennene hennes kan være takknemlige, snakker hun ikke om guttens leke, det kan føre til et forvirrende rot for deg. Oops.

# 3 Du ser aldri henne med en annen fyr. Dette kan virke som en flott indikasjon på at din forelskelse kjører på enkelttoget, men det er mange grunner til at du aldri har rammet inn i din forelskelse. Hva om han bor i en annen by, går til en annen skole, eller de er bare homebodies? Mystikken fortsetter.

Slik forteller du om en jente har en kjæreste

Ikke la sommerfuglene dine gå på spill på en jente som allerede er tatt. Her er de sure-fire måtene for hvordan å fortelle om en jente har en kjæreste uten å spørre henne selv.

# 1 Er hun rett? Glem en kjæreste, har hun en kjæreste? Grunnen til at du aldri ser henne bli koselig rundt i byen med en fyr, kan ikke være fordi hun er singel, hun kan kanskje ikke spille for laget ditt. Dette er en god en å finne ut før du selv begynner courting prosessen. Sjekk ut artikkelen "Er hun rett? 6 klare tegn for å vite sikkert! "For å se om gaydaren din feiler.

# 2 Hun snakker om ham hele tiden. En måte å fortelle om en jente har en kjæreste er å høre på henne. Når du spør om hennes helger, sier hun: "Vi så en film" eller "Vi hadde en nøkkelkveld", men nevner aldri egentlig hvem dette vage pronomen kan være? Det er sannsynligvis kjæresten sin.

Andre jenter kan være mer åpne om emnet og vil snakke om mannen sin åpent. En måte å finne ut om hennes nåværende status er å spørre om tidligere relasjoner.

Et eller annet sted langs linjen faller i en "Hva var det beste forholdet du noen gang har hatt?" Eller "Hva var det verste?" Spørsmålet, og hun vil sannsynligvis la den slippe om hun er i dag. [Les: Hvordan få en jente med en kjæreste til å like deg]

# 3 Spør henne venner. Du vil kanskje ikke spørre henne direkte hvis hun er vedlagt, men du kan alltid spørre vennene sine. Spør om din forelskelse er interessert i noen for øyeblikket. Enten hennes bestie vil si nei eller vil informere deg om at din forelskelse har en kjæreste.

Bare husk at venner snakker, og denne ruten kan føre til at du blir forelsket i å finne ut om interessen for henne. Dette er en effektiv strategi for å finne ut hvordan du forteller om en jente har en kjæreste.

# 4 Social media stalker. Så, du vil vite hvordan du forteller om en jente har en kjæreste? Du vil gjerne vite at sosiale medier er en fin måte å løse dette lille mysteriet på. De fleste Facebook-brukere oppgir forholdet deres i sin profil.

Twitter-brukere vil @ deres kjære i ulike tweets og Instagram-jenter vil legge inn bilder av henne og hennes fella. Hvis hun bruker sosiale medier, trives hun sannsynligvis av de gode tingene som skjer i hennes liv. Hvis hun er i et godt forhold, så bør dette lett inkludere kjæresten sin!

# 5 Hennes oppførsel. Din underholds oppførsel kommer til å si mye om hun er på markedet eller ikke. Hvis hun flirter eller blir berørt av deg, kan hun * komme til deg. Så igjen kan hun bare være en flørtende jente.

Men ikke bekymre deg, det er andre indikatorer i enkeltoppførsel. For eksempel limes hun til telefonen, får alltid tekster og smiler som en Cheshire-katt når hun svarer? Kjærlighetsvarsling.

Er hun ofte kledd til ninene og ser ut til å imponere? Forskning viser at jentene på prowl vil kle seg mer skandaløst enn jenter som er i relasjoner. Å sette det galt? De fleste av oss kan fortelle forskjellen mellom en jente som ser på ben, fra den som får nok hjemme.

Side notat, imidlertid. Dette er en vanskelig strategi for å vite hvordan man skal fortelle om en jente har en kjæreste fordi atferd kan bli så enkelt feilfortolket. Så bare hold det i bakhodet.

# 6 Trick spørsmål. Vil du spørre deg hvis du har en kjæreste uten å spørre? Her er et par triksespørsmål for å få jobben gjort. [Les: 13 ledd som vil fortelle deg om hun er singel eller tatt]

- Har du planer i helgen? Hvis ja, vil hun nok nevne hvor hun og mannen er på vei til.

- Hva tenker kjæresten din på * atferd eller dumme vane hun har? * Du må gjøre ham gal! Dette er en uskyldig måte å flirte mens hun spør om hun er tatt eller ikke.

- Jeg tror jeg så deg og kjæresten din på * sted * i går. Tydeligvis gjorde du det ikke. Likevel er det en fin måte å få henne til å avgjøre om hun nylig var med en fyr.

# 7 Spør henne. Vil du vite den enkleste måten å vite om hun er singel eller tatt? Det er noen menns teori å bare behandle henne som om hun er singel til hun lar deg få vite noe annet.

Dette betyr at du er fri til å flørt, rettsyke, tekst og spør henne ut. Fortell henne at du skal ta henne ut for en uforglemmelig første date, og med mindre hun forteller deg at hun allerede har en fyr til å ta henne ut, antar hun er fri og interessert. [Les: Håndboken til kjæresten stjeler - Hvordan stjele en annen manns jente uten problemer]

# 8. Hun er alltid opptatt. Hvis du allerede har forsøkt å spørre henne og hun har gitt deg penselen, eller du finner ut at hun har en tilsynelatende uendelig sosial kalender, har oddsene henne allerede en kjæreste. Eller hun er bare ikke i deg. Uansett er meldingen klar.

[Les: 15 tegn hun leder deg og tar deg ingensteds]

Å likne noen som er vedlagt handler om like nyttig og hjelpsom som en håndkramme. Lær hvordan du forteller om en jente har en kjæreste før du får ditt hjerte festet, og du vil spare deg selv for en frustrerende verden.

Anbefalt: