Slik forteller du om en jente flirter med deg: 18 Telltale Signs

Innholdsfortegnelse:

Slik forteller du om en jente flirter med deg: 18 Telltale Signs
Slik forteller du om en jente flirter med deg: 18 Telltale Signs

Video: Slik forteller du om en jente flirter med deg: 18 Telltale Signs

Video: Slik forteller du om en jente flirter med deg: 18 Telltale Signs
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Noen ganger er det vanskelig å vite om hun flirter med deg eller ønsker å være venner, her er hvordan du forteller om en jente flirter med deg, eller bare er fin.

Hvis du har øye på en søt jente, vil du åpenbart vite, så snart som mulig, om hun føler på samme måte om deg. Kanskje du har hatt noen samtaler, eller til og med vært på noen få datoer, men du er fortsatt ikke sikker på hvordan hun virkelig føler om deg. Lære å fortelle om en jente flirter med deg er nøkkelen til å lese de subtile forskjellene jentene gir bort.

Hvordan fortelle om en jente flirter med deg - Er hun virkelig flørt eller vennsignering?

Å forstå om en jente flirter med deg eller bare er vennlig kan være vanskelig. Du vil vite om hun har satt deg i "vennsonen", eller hvis det er potensielt noe mer.

Så, hvis du lurer på om hun flirter med deg, så se etter disse 18 tegnene.

# 1 Hun berører håret hennes. Hår rørende er et godt tegn en jente flirter med deg. Hvis hun stadig knuser henne med håret, vri det mellom fingrene, flicker det til siden, eller tucking det bak ørene hennes, viser dette kroppsspråket at hun er litt selvbevisst.

Hun vil også at du skal legge merke til henne. Ved å røre på kragen eller nakken betyr det samme, så pass på dette! [Les: Er du kjedelig henne? 20 tydelige tegn på at hun ikke er interessert]

# 2 Hun opprettholder øyekontakt. Hvis hun holder øye med deg, flår hun sannsynligvis med deg. Dette gjelder om du ser på hverandre fra et rom, eller om du snakker direkte med henne. Hvis hun pause og ser i øynene, prøver hun definitivt å fortelle deg at hun er tiltrukket av deg.

# 3 Hun ler mye. Vær oppmerksom på hennes reaksjoner neste gang du forteller en morsom historie. Ler hun? Hvis hun alltid ler og fnisser rundt deg, betyr det at hun tror du er morsom. Jenter elsker gutter med en sans for humor, og hennes latter forteller volumer om hvordan hun føler om deg! [Les: Hvordan vite om en jente liker deg: 12 tegn som ikke vil la deg ned]

# 4 Hun berører deg. Fortsatt forvirret og lurer på hvordan å fortelle om en jente flirter med deg? Vel, sjekk ut kroppsspråket og om hun gir deg fysisk kontakt når du snakker med henne.

Hvis hun kommer ut for å berøre armen eller hånden din eller til og med støter på deg lekent eller alltid gir deg kosninger, er disse surefire tegnene hun flirter med deg og ønsker å ta ting videre.

# 5 Hun reagerer alltid. Svarer hun alltid på dine meldinger? Hvis hun alltid reagerer på deg og ikke holder deg venter for lenge betyr det at hun er i deg og flirter med deg selv. [Les: Hva skal du skrive en jente på - Dos, ikke og alle hemmeligheter å følge]

# 6 Hun kommer i kontakt først. Hvis hun ikke venter på deg å beskrive eller ringe henne og er den som tar initiativet, prøver hun å fortelle deg at hun liker deg. Du bør vite at hun vil at du skal ta det første trekket.

# 7 Hun er ivrig etter å møte opp. Foreslår hun alltid å møte deg? Selv om du støter på hverandre i et sjanse møte? I så fall er hun klar over at hun ønsker å tilbringe en på en gang med deg, og du bør definitivt ta henne opp på tilbudet!

# 8 Hun gjør narr av deg. Både gutter og jenter bruker teasing teknikken til å vise en person som de liker dem. Spøk rundt og forsiktig lurte på deg, det er hennes måte å flirte med deg, bare sørg for at du gir så godt som du får!

# 9 Hun snakker samtalen til noe mer seksuell. Bruker hun alltid samtaler om sex? Eller "spøk" om hva et godt par du ville være?

Hun fletter selvfølgelig hvis dette er tilfellet, og prøver å få samtalen dampere, noe som gjør at du tenker på å ha sex med henne, er tydeligvis hennes spillplan her. [Les: 7 tegn en jente gir bort hvis hun ønsker å sove med deg]

# 10 Hun komplimenterer deg. Selvfølgelig er et av de mest åpenbare tegnene på at en jente flirter med deg, hvis hun tar deg tid til å komplimentere deg. Hvis hun alltid sier at hun liker hvordan du ser eller komplimenterer deg på din intelligens, humor, talent, etc., er det fordi hun tror du er flott og håper du vil spørre henne.

# 11 Hun inviterer deg til å komplimentere henne. Hvis hun flirter med deg, gir hun deg mange muligheter til å komplimentere henne. Hun vil si ting som "Hva synes du om håret mitt?" Og "Liker du denne toppen?" Pass på at du tar hinten og forteller henne hvor nydelig hun ser så hun vet at du er i henne.

# 12 Hun kittler deg. Hun ønsker å røre deg, men hun vil ikke gjøre det så klart at hun liker deg, siden hun ikke er sikker på hvordan du vil svare. Så, hva er det åpenbare å gjøre? Kitt deg selv, selvfølgelig! Hun prøver å få deg til å le så vel som å røre deg, hvorfor ikke kile henne tilbake? [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun liker deg]

# 13 Hun låner klærne dine. Ser det som om din favoritt hette på deg alltid rundt skuldrene i stedet for på deg? Hvis hun alltid spør * eller tar * klærne dine på seg, vil hun føle deg nærmere. Hun flirter definitivt med deg.

# 14 Hun prøver å få deg til å rødme. Hvis hun sier eller gjør ting for å få deg til å rødme, er hun snill å teste vannet.Hvis hun sier noe litt opprørende og du rødmer, vet hun at du sannsynligvis liker henne også. [Les: Chick magnet alert: Hva gjør en fyr den totale pakken?]

# 15 Hun blir kledd rundt deg. Er hun alltid kledd til ninene når du ser henne, uansett hvilken anledning? I så fall er det sannsynligvis fordi hun vil at du skal tenke at hun ser fin ut, så sørg for at du forteller henne ASAP!

# 16 Hennes stemme blir lavere. Kvinners stemmer blir lavere når de er tiltrukket av noen og flirter med dem. Pass på at du ser etter dette, og hvis du merker at stemmen hennes endres når hun snakker til deg, er det sannsynligvis fordi hun flirter med deg.

# 17 Hun fungerer coy. Går hun alle søte, sjenert og demure rundt deg? Hun vil klart at du skal se henne som søt og girly. Hender ned, det er hennes måte å flirte med deg. [Les: Hvordan spørre en jente hvis hun liker deg * uten å spørre *]

# 18 Hun flirter med andre gutter rundt deg. Dette kan høres motintuitivt, men på en måte kan hun godt flirte med deg ved å gå opp til andre gutter og flirte med dem i stedet! Hun vil kanskje prøve å få oppmerksomheten din på denne måten eller se om det gjør deg sjalu.

Hvis hun holder kaster blinker deg mens hun snakker med en annen fyr, så er det sannsynligvis en merkelig og fantastisk måte å fortelle deg at det faktisk er deg som hun liker!

[Les: Hvilke kvinner finner attraktive: 16 trekk jenter faller umiddelbart for]

Så der har du det - hvis du vil vite hvordan du forteller om en jente flirter med deg, er nøkkelen å være nøye med! Neste gang du havner i samme rom, sørg for at du virkelig ser hva hun gjør, hvordan hun snakker til deg, og hvordan hun handler rundt deg.

Anbefalt: