Slik forteller du om en jente liker deg

Innholdsfortegnelse:

Slik forteller du om en jente liker deg
Slik forteller du om en jente liker deg

Video: Slik forteller du om en jente liker deg

Video: Slik forteller du om en jente liker deg
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, Desember
Anonim

Når du er ute med venner eller på fest, får du noen gang følelsen av at en jente rundt deg liker deg? Og hva gjør du med det? Finn ut hvordan du forteller om en jente liker deg, og enda viktigere, hva du bør gjøre i det øyeblikket.

Å vite hvordan du forteller om en jente liker deg, er ikke alltid lett.

Mens gutta er mer vokal og åpenbare med sine flørtende trekk, er det ikke jenter som virkelig er det.

Kunsten å flirte med jenter er riddled med usikkerhet og forvirring. Og det verste, kan du ikke si om en jente liker deg eller ikke.

Det er definitivt ikke en lett oppgave å finne ut om hun liker deg og flirter tilbake eller bare er seg selv, selv om hun har hendene over deg.

[Les: 10 største dating turn offs for kvinner]

Hvordan å fortelle om en jente liker deg

Hva om du bare sitter på stolen på en kafé og venter på å møte en venn når du tar en jente som gir deg en av de flyktige blikkene som forsvinner om et sekund?

Du ser til og med henne, og du finner ut at hun ser tilbake nå og da.

Så vil hun at du skal komme over og snakke, eller holder hun seg opptatt av å se seg rundt?

Hvordan forteller du om en jente liker deg og vil at du skal gjøre et trekk på henne?

Disse fine tipsene skal hjelpe deg når det gjelder flørtespill og jenter som gjør det første trekket. Og det beste, vi vil fortelle deg den riktige tingen å gjøre til rett tid.

Hun fortsetter å se på deg

Hvis du henger ut på en klubb eller på en kafé, og finn en jente som ser jevnt på deg nå og da, og skynder seg raskt bort hver gang du ser henne, er det definitivt noe i luften, og det kan også være en forelskelse. Det er en god sjanse for at du har noe morsomt fast i ansiktet ditt, men hvis hun rødmer eller ser bort hver gang du prøver å fange henne stirre, så er det bare lykke! [Les: Hvilke jenter legger merke til i gutta]

Hva du bør gjøre

Hun kan bare være litt for sjenert og coy, og kan kreve litt coaxing for å varme henne opp mot deg. I stedet for å vise din selvtillit ved å gå rett opp til henne, gi henne litt tid. Smil og rødme også, og få henne til å føle seg varm og spesiell inni.

En direkte tilnærming kan bare sjokkere henne og hun kan rive deg bort uten å virkelig ønske det. Du kan fortelle at denne jenta liker deg, så hvorfor ødelegge øyeblikket. Du kan også bli med i spillet for â € œfleeting glancesâ € Â en stund, og deretter ta et skritt mot nærmer henne, når hun er klar for det.

Hun overdoser seg selv

Alle har et lite spenst barn i seg selv, en jente som liker deg. Husker du tiden da du var en liten gutt og så på en liten jente? Hun ville få alt rødt og kvittet, og når som helst når hun kan komme til å stige forbi deg, gjør hun det og merker seg sammen med sine giggling venner.

Nå som du er en større gutt, og hun er en større, velutviklet jente, kan du tro at hun oppfører seg annerledes. Men til tider kan hennes kiddieside fortsatt sparke inn. Hvis du er på en restaurant eller på en klubb, kan hun gå forbi deg for å komme til damestuen eller til utgangen, selv om det er lengre vei rundt. Og når hun gjør det, kan hun til og med gi deg et sjenert smil som sannsynligvis ville smelte ditt knusende hjerte.

Hva du bør gjøre

Se, hvis hun vil spille kiddiespill, vis henne at du også er en pro på det. Hvis hun kan gå forbi deg, hvorfor kan du ikke gå forbi henne? Selv før du vet det, kan du kanskje gjøre litt dommedans som de lovebirds de viser på Animal Planet, som kan bli giddily spennende.

Den beste måten å nærme seg kvinner i disse situasjonene er å benytte mulighetene for å gjøre flyttingen. Hvis hun står på iskremtelleren, kan du også gå opp ved siden av henne for en iskrem, kan du ikke? Ut av det blå kan du bare foreslå en smak for henne, og du vet hva som skal skje neste, en lang samtale! Eller hvis du er i en klubb, kan du bare si: Jeg hørte denne klubben serverer de beste wasabi mojitos.â € Â

[Les: Hva skal du snakke om på en første date med en jente]

Det spiller ingen rolle hva du sier, så lenge du sier noe. Hvis hun gir bort noen tegn, så kan du se om en jente liker deg. Egentlig, du vet at hun venter på å snakke med deg også.

Hun er glad for å snakke med deg

Nå, hvis du allerede snakker med denne jenta, og du støter på henne et sted, som en kafé eller til og med i kontorlobbyen, er hun glade for å snakke med deg? Her, "eksitert" betyr ikke et "Hei" med et smil, vi snakker et stort smil, og en gnist i øynene hennes som bare tenner opp ansiktet hennes. Det er ufrivillig, men når en jente er glad for å se deg, viser den.

Hvordan forteller hun om hun liker deg? Vel, hvis hun virkelig liker deg, kan du oppleve at hun står litt vekk i nærheten av din komfortsone, noe som er et godt tegn hvis du liker ryggen hennes. [Les: Hvordan røre en jente og få henne til å elske det!]

Hva du bør gjøre

Så hvordan deler samtalene dere begge sammen? Er hun glad for å ha rammet inn i deg, og ønsker å fortsette å snakke, og legge til en og annen flørtende fnise av og til? Åpenbart, du vet om hun oppfører sig på mer enn bare en vennlig måte, så ta det beste ut av det.

Fortell henne hvor glad du skal se henne, og det beste du kan gjøre med disse sjansen møtene er, spør henne ut på en dato! Bare fortell henne at du elsker å snakke med henne og vil gjøre det igjen, og at du vil gjerne møte henne utenfor campus eller utenfor kontortid hvor det ikke er distraksjoner. Faktisk, fortell henne at du virkelig ville virkelig se henne igjen! [Les: Beste steder å gå på en første date]

Spør henne om hun kunne møte deg for kaffe om kvelden, eller neste dag. En kaffe kan snart bli en romantisk stearinlys middag!

Vet du nå hvordan å fortelle om en jente liker deg? Vel, vi har nettopp ridd på overflaten her. Klikk her for å lese om tegnene som en jente liker deg, og den nøyaktige tingen du bør gjøre for å imponere henne i et enkelt trekk.

Anbefalt: