Slik forteller du om en kvinne liker deg: 21 Subtile tegn De fleste menn ignorerer

Innholdsfortegnelse:

Slik forteller du om en kvinne liker deg: 21 Subtile tegn De fleste menn ignorerer
Slik forteller du om en kvinne liker deg: 21 Subtile tegn De fleste menn ignorerer

Video: Slik forteller du om en kvinne liker deg: 21 Subtile tegn De fleste menn ignorerer

Video: Slik forteller du om en kvinne liker deg: 21 Subtile tegn De fleste menn ignorerer
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, Desember
Anonim

Jeg vet hva du vil si, kvinner er så vanskelig å lese. Blah blah blah, uansett. Vi er ikke kompliserte, du vet bare ikke hvordan du skal fortelle om en kvinne liker deg.

Hvis du er en fyr som leser dette, tror du sannsynligvis at kvinner er svært komplekse, ubesluttsomme og gale. Jeg skal ikke argumentere; Men vi tenker på menn på samme måte. Så sjekk deg selv før du ødelegger deg selv, fellas. Du trenger bare å kjenne skiltene og og de små tingene som betyr noe når det gjelder å vite hvordan man skal fortelle om en kvinne liker deg.

Hvordan å fortelle om en kvinne liker deg - De små tegnene de fleste gutta ignorerer

Men for reals er vi ikke så kompliserte. Jeg tror det er, gutta ser ikke på de riktige tingene, eller du betaler ikke oppmerksomhet, periode. Jeg har sett gutta sone ute foran meg, så ikke handle all uskyldig nå. Nå, fordi dere ikke var oppmerksom, er det en god sjanse at du ikke har funnet ut hvordan du kan fortelle om en kvinne liker deg. Men ikke bekymre deg, du kan fortsatt stykke den sammen ved hjelp av skiltene under.

# 1 Øyekontakt. Kvinner bestemmer nøye hvem vi deler intens kontakt med. Vi ønsker ikke å få en creeper, så før vi skiller seg ut, kommer "elsk meg", velger vi klokt. Hvis du får blikket, har du blitt valgt. Godta skjebnen din. [Les: Hvordan nærme seg en jente du ikke vet - og imponere henne]

# 2 Hun stiller personlige spørsmål. Vi prøver å finne ut om du passer på oss. Hva jobber du med, hva har du studert på skolen, hvor kommer du fra? Vi prøver å sette alle brikkene sammen og se hvem du er. Og stol på meg, det ville vi ikke gjøre hvis vi ikke var interessert.

# 3 Hun lar deg inn i hennes personlige plass. Igjen, vi er ikke interessert i creepers, så hvis du har gjort det til vår personlige plass uten å tvinge deg inn, er det fordi vi lar deg. Hvis du tvang deg inn, vel, er sikkerheten trolig på vei mens vi snakker. Så løp. Vi vil ha deg nær, det stemmer, gå inn på vår web.

# 4 Har hun tilfeldig løpt inn i deg? Jeg er en ekspert creeper. Jeg vet, det høres hyklerisk ut, men gi meg hans sosiale medier-kontoer, og jeg skal finne ut hvor han er. Det er en gave jeg vet. Så, hvis hun "poper opp" uvitende på samme sted, er du på etter at du tweeted … vel, det er ikke en tilfeldighet.

# 5 Hun berører deg. Vi er virkelig ikke inn i kryper. Så, vi berører deg ikke med en ti fots pol hvis vi ikke er interessert. Så, hvis hun er over deg eller bare subtilt berører armen, er det et godt tegn hun er komfortabel rundt deg. Jeg mener, å bli rørt er alltid en god ting, har jeg rett? [Les: 20 typer fysisk berøring og hva hver betyr]

# 6 Hun starter samtalen. Kvinner forventer vanligvis at menn skal starte samtalene. Det er dumt, jeg vet det. Jeg føler meg dårlig at dere er dumpet med alt arbeidet. Men hvis hun er den som hopper opp med samtaler, finner hun tydeligvis deg interessant nok til å chatte med deg.

# 7 Hun er glad rundt deg. Jenta smiler selv når du bare står ved siden av henne. Hun elsker det. Hun elsker din aura, din energi og er rundt deg. Er det en bedre grunn til å smile? Nøyaktig. Så, hvis du lurer på hvordan du forteller om en kvinne liker deg, husk at smilingen er en god ting.

# 8 Alt om latteren. Hvis hun trekker ut de dype lemene, hold det igjen. Du er morsom, og hun liker det. Hvis du får henne til å le, er det et flott tegn hun graver deg. Vi liker ikke å provosere menn, vi er ikke interessert i, så hvis det bare er crickets etter vitser … gå videre. [Les: 20 åpenbare flørtende tegn mellom en fyr og en jente]

# 9 Tilbringer sin tid med deg. Ingen jente kaster bort tid med en fyr hun ikke er interessert i. Med mindre det er hennes beste fyr, venner eller bror. Annet enn det, er noe annet bortkastet. Vi henger ikke sammen med gutter, vi er "hva som helst". Kom igjen, dere er ikke annerledes.

# 10 Håret flip. Å ja. Det klassiske håret flip. Selv om det er en fin linje mellom jenter som stadig berører håret og jentene som gjør det de hår flip. De gjør det noensinne så subtilt, bare slik at du kan få et glimt av nakken. [Les: Hvordan jenter flirter: 15 tegn hun er mer enn fin]

# 11 Downplays andre gutter. Hun vil at du skal vite at det er andre gutter interessert i henne. Men hun vil ikke at du skal tenke hun finner dem interessante. Så hun kan ikke engang oppdra andre gutter, og hvis hun gjør det, gjør hun det for å se din reaksjon.

# 12 Du har møtt vennene sine. Dette er den store testen: vennene. Dette er ikke bare du går for drinker, dette blir du analysert fra hode til tå, hvert ord som kommer ut av munnen din, vil bli diskutert. Dette er "ja" eller "nei" øyeblikket. Hvis hun tar deg for å møte vennene sine, er det fordi hun virkelig liker deg og ønsker å vise deg til vennene sine.

# 13 Minne som en elefant. Husket hun at når du var barn, elsket du å samle actionfigurer? Selvfølgelig gjorde hun det og derfor kjøpte hun deg denne samlerens gjenstand. Se, det er alt i detaljene. Folk som bryr seg, husker små ting. Hvorfor? Fordi de betaler oppmerksomhet.

# 14 Hun gir deg detaljene. Ingen ønsker å åpne opp for en annen person, det er skummelt. Så, når noen gjør det, betyr det at de stoler på deg og vil ha det følelsesmessige båndet med deg. Så, hvis hun åpner seg opp til deg, betyr det at hun stoler på deg.

# 15 Sosiale medier er summende. Hun liker "Instagram-bildene dine og dine Facebook-innlegg. Jeg vet, jeg trodde ikke at sosiale medier var en stor avtale; men det er det egentlig. Hvis en fyr jeg liker, ikke liker mine Facebook-innlegg etter en vanskelig første date, vet jeg at det er over. Så, hvis hun liker alt du legger inn, er det en stor sak. [Les: 14 dos og ikke gjerne legge til datoen din på Facebook]

# 16 Trenger å gjøre deg sjalu. Hun nevner andre gutter eller flørter med andre gutter foran deg, bare for å se hva din reaksjon er. Du tenker nok, 'ouch', men dere gjør det også, jeg har sett det! Du trenger bare å handle kult, og så flørt med henne litt for å vise at du er interessert.

# 17 Tar litt mer innsats i hennes utseende. Lurer du på hvordan du forteller om en kvinne liker deg, så snart du møter henne? Hvis du har lagt merke til at hun har mer sminke eller styler håret hennes når du går ut, vel, er hun interessert. Du tror vi ville legge ekstra innsats hvis du bare var en venn? Ha! Din tulling. [Les: Alle tegn en jente gir bort hvis hun vil sove med deg]

# 18 Hun driller deg. Teasing flirter. Jeg mener, du vet allerede dette. Du har sikkert gjort dette til kvinnene du er interessert i. Så, selvfølgelig, bruker kvinner samme taktikk. Hun vil lekret tøffe deg for å skape litt seksuell spenning.

# 19 Hun foreslår å gjøre ting sammen. Hvis hun er den som sier, "Å, vi bør helt se filmen," det er fordi hun vil henge med deg. Ikke vær så blind, det er så åpenbart og i ansiktet ditt. Jeg mener, hvorfor skulle hun ønske å henge med deg hvis hun ikke var interessert.

# 20 Hun blir sint over små ting. Ja, fordi hun ikke kan holde seg i sine følelser for deg, og hun er sur på at du ikke er den som bringer opp hvor du står. Beklager, det kom ikke fra personlig erfaring … ikke i det hele tatt … [Les: Hvordan spørre en jente hvis hun liker deg * uten å spørre henne! *]

# 21 Hun sier det bare. Hvis du finner en kvinne som bare forteller deg hvordan hun føler seg uten at du må dissekere henne hvert eneste trekk, hold henne. Ta henne i armene dine og aldri slippe av. Du fant en keeper, en sjelden perle.

[Les: Hvilke jenter finner attraktive: 20 egenskaper som gjør deg uimotståelig]

Nå som du vet hemmelighetene bak å vite hvordan du forteller om en kvinne liker deg, er det din jobb å holde øynene åpne. Se på skiltene! De er rett foran deg!

Anbefalt: