Slik forteller du om kjæresten din er fusk: 20 ikke-feilsøkende tips

Innholdsfortegnelse:

Slik forteller du om kjæresten din er fusk: 20 ikke-feilsøkende tips
Slik forteller du om kjæresten din er fusk: 20 ikke-feilsøkende tips

Video: Slik forteller du om kjæresten din er fusk: 20 ikke-feilsøkende tips

Video: Slik forteller du om kjæresten din er fusk: 20 ikke-feilsøkende tips
Video: 10 Signs Your Boyfriend Is Cheating 2023, September
Anonim

Det er tider når kjæresten din spiller tricks for oppmerksomhet og andre når hun skruer deg over. Slik forteller du om kjæresten din er utro.

Kvinner kan være veldig kunstige skapninger. Det er tider når vi føler at menn trekker seg bort og vil skremme dem litt. Vi skaper tvil i deres sinn om vår lojalitet. Men det er muligheten for at kvinnen din faktisk kan være utro på deg. Lurer på hvordan du skal fortelle forskjellen? Vel, dette er hvordan du forteller om kjæresten din er utro på deg.

Det siste vi vil at du skal gjøre er å bli for komfortabel med oss og begynne å ta oss for gitt. Hvis kjæresten din begynner å trekke seg bort, oppføre seg annerledes, eller holde hemmeligheter, kan det være tilfelle at hun enten snyder deg eller bare prøver å få oppmerksomheten din.

Hun kan være på utkikk etter oppmerksomhet

Nedenfor er instruksjonene for å fortelle om hun prøver å gjøre deg sjalu eller hoppe skipet.

# 1 Er hemmelig om hennes tekstmeldinger og telefonsamtaler. Hvis du ikke gir kjæresten din nok oppmerksomhet, vil hun gjøre seg mer ønskelig ved å få deg til å tro at du ikke er den eneste der ute som er interessert. Hun pleier å ha noe som skjer, hun vil mistenke at noen blåser opp telefonen. [Les: 29 ting kvinner gjør det som får deg til å tro at hun er gal]

# 2 Snakker om en bestemt fyr på jobb hele tiden. La oss være ekte, hvis hun virkelig ble utro med "Tchad" fra jobb, ville hun fortsette å fortelle deg om ham? At hun holder et navn på det betyr at sannsynligheten for at han er en trussel, er ganske slank, om han til og med eksisterer i det hele tatt.

# 3 Slipper hvem hun går ut med om natten. Når hun forteller deg at hun skal gå ut, men ikke gir opp informasjonen, er det et tegn hun vil at du skal undre deg for hvorfor hun ikke fortalte deg hvem hun skulle gå ut med. Hun ønsker å la tvil krype inn.

# 4 Planterer en fyrs telefonnummer på et stykke papir. Et desperat trekk, sikkert, men tenk på det, hvis hun var virkelig juks, ville hun ikke bare sette den i telefonen da og da?

# 5 Blår av dine planer. Hun er lei av at du behandler henne som hun er ubetydelig. Kjæresten din vil at du skal vite at hun har andre alternativer. Du kan ikke bare anta at hun kommer til å være der når du vil at hun skal være. [Les: 10 grunner til at kjæresten din flirter med andre menn]

# 6 Er utilgjengelig plutselig. Når noen føler at de blir brukt, vil de ikke gjøre seg tilgjengelige. Hvis hun plutselig ikke er rundt for å ringe, er det sannsynligvis ikke at det er noen andre, det er fordi du pisset henne av.

# 7 Gjør mer innsats i hennes utseende, som ikke iført svette bukser som en “uniform. Hun prøver å slå deg på, idiot. Hvis hun var på utkikk etter en annen fyr, ville du ikke engang vite at hun hadde noe annerledes, fordi hun ville hengende seg med ham.

# 8 Starter jobber sent. Å jobbe sent er kode for å gå ut med å drikke med vennene mine. Arbeide sent er den eneste unnskyldningen som er forskjellig fra jenter til gutter. Hvis kjæresten din sier at hun jobber sent, vet hun at du ikke vil sitte og vente med middag, men hun vet også at du vil gå glipp av å ha henne på bekken din og ringe.

# 9 Er ekstremt unnvikende, men blir ikke sint at du sjekker på henne. Hvis hun virkelig ble utro på deg, ville hun bli opprørt når du prøver å fange henne. Hvis hun ikke virker noe annet enn mildt irritert, spiller hun deg. Hun vil at du skal stille spørsmål om hvor hun er. [Les: 12 ting gjør menn som gjør kvinner usikre usikre i forhold]

# 10 Ser ikke på deg på samme måte som hun pleide å. Hvis hun ikke ser på deg med stjerner i øynene, det du ser er ikke fusk, sannsynligvis er det vondt. Kjæresten din kan bli skadet, du kan aldri synes å bry seg om henne.

Kvinner trenger oppmerksomhet. Hvis hun ikke kan få det fra deg, vil hun få det. Hennes første forsøk vil imidlertid prøve å få deg til å se på henne slik du pleide å. Hvis du mistenker at hun er utro, bør du begynne å tenke på måten du har behandlet henne på. Hvis du har tatt henne for gitt, søker hun etter tilbedelse og forhåpentligvis bare fra deg denne gangen. [Les: Rekindle forholdet ditt: 17 måter å gnistre i kjærlighet]

Skilt hun virkelig kan være juksing

Dette er tegn hun kan være utro. Jeg vet at menn finner kvinner forvirrende, men tingen er, når du har funnet oss ut, er vi en åpen bok.

# 1 Hun kommer ikke hjem om natten. Hvis hun ikke kommer hjem, er det ikke et godt tegn. En jente som prøver å rette eller få en fyr til å spørre stedet med henne, vet at det er et poeng som presser det for langt. Ikke kommer hjem, skyver det for langt og hun kommer ikke tilbake fordi det er noen hun bor hos. [Les: Er hun juks? 20 sneaky tegn jenta din ser ut]

# 2 Hun går midt på natten. Hvis hun venter til du sover og sniker seg, prøver hun selvfølgelig ikke å få oppmerksomheten din, du sover. Hun er sannsynligvis juks mot deg.

# 3 Hun viser seg med dyre smykker eller gaver som er uforklarlige. Du vet at hun ikke hadde råd til det selv, og hun lånte ikke bare for å få oppmerksomheten din. Hvis en gave viser seg på hennes person, så er sannsynligheten at hun virkelig har noen andre.

# 4 Går plutselig på treningsstudioet og rydder seg opp. Å bruke forskjellige klær er en ting, mister vekt, trener og legger henne i det, betyr at hun er klar til å gå videre. Selv om hun ikke har noen akkurat nå, satser jeg på at hun er i ferd med å prøve å finne dem.

# 5 Hun lukter som en fyr * og ikke svette-vis *. Hvis hun lukter som Köln, svømte den ikke i luften. Så mye som du ikke vil tenke på det, hvis hun lukter som en fyr, gnidd hun opp mot ham. [Les: 10 spørsmål å spørre før du dømmer en snill partner]

# 6 Hun er nervøs hele tiden. Det er ikke i en jentes natur å føle seg bra om å snyte eller som sosialt akseptabelt. Hun vet om hennes venner og familie finner ut hva hun gjør, hun kommer til å fange helvete. Det gir henne et nervøst vrak som ligger til alle hun kjenner.

# 7 Hun beskylder deg for å snyte. Det er en psykologisk teori som kalles projeksjon. Det betyr at når du gjør noe galt, prosjekterer du det på noen andre for å spre ansvaret. Lang historie kort, hvis hun beskylder deg for å snyte uten grunn, vil du kanskje se hva hun har vært opp til.

# 8 Hennes venner har begynt å unngå deg. Når en jente snyder kjæresten sin, vet vennene hennes at det er feil og ikke vil bli stilt spørsmålstegn eller tilbehør til hennes forbrytelser. Hvis du har lagt merke til at vennene hennes unngår deg, er det en grunn. De føler seg dårlige for deg fordi hun sannsynligvis er fusk.

# 9 Hun slutter å henge med vennene sine. I samme henseende, hvis hun er utro på deg og hennes venner som deg, så er de sannsynligvis pisset. Hun gjør fattige valg og vil ikke være part i den. Hvis du merker at vennene hennes ikke henger i det siste, kan hun bare skuffe dem ved å jukse på deg. [Les: Skal jeg bryte opp med kjæresten min? 10 grunner til å avslutte det]

# 10 Hun setter hemmelige passord på sine teknologienheter. Hvis hun aldri har hatt passord på sine ting før, og plutselig er det som om alt hennes teknologi er låst ned, hun vil ikke at du skal se hva hun har vært opp til.

Å sørge for at du ikke ser hennes indiscretions, å sette lås og nøkkel på kontaktene hennes, er mer enn bare å late som å skjule sine tekstmeldinger og telefonsamtaler.

Hvis hun viser subtile tegn på at hun er i noen andre, eller noen er i henne, vil hun sannsynligvis bare prøve å gjøre deg sjalu. Men hvis det har kommet til det åpenbare, kan du ha savnet din sjanse, og hun får den oppmerksomheten hun trenger fra noen andre.

[Les: BEWARE: Åpenbare advarselsskilt av en juksevenninne]

Uansett, hvis du tror hun er juks, så prøver hun definitivt å få henne til å legge merke til henne, så hvis du vil beholde henne, jobber du for å vinne ryggen hennes.

Anbefalt: