Slik forteller du om kjæresten din elsker deg: 20 skilt utover ord

Innholdsfortegnelse:

Slik forteller du om kjæresten din elsker deg: 20 skilt utover ord
Slik forteller du om kjæresten din elsker deg: 20 skilt utover ord

Video: Slik forteller du om kjæresten din elsker deg: 20 skilt utover ord

Video: Slik forteller du om kjæresten din elsker deg: 20 skilt utover ord
Video: The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary 2023, November
Anonim

Hvis du lurer på hvordan du forteller om kjæresten din elsker deg, kan du spørre henne, men det kommer med frykt for avvisning. I stedet se etter disse 20 oppføringene.

Lurer på hvordan du forteller om kjæresten din elsker deg? Den enkleste måten er bare å spørre. Men hvis du er som resten av menneskeheten, er det ikke normen å sette deg der ute for den typen avslag. Også, hvis du legger henne på stedet, er det ingen måte å vite om hun bare sier det fordi hun ikke vil skade eller miste deg, eller hvis det virkelig er slik hun føler.

Hvis du vil vite hvordan du forteller om kjæresten din elsker deg, handler det om mer enn bare ord. Hun snakker volumer på hvordan hun oppfører seg og hva hun gjør.

Slik forteller du om kjæresten din elsker deg: 20 atferd som sier ja

Når en kvinne er forelsket, beundrer hun mannen av drømmene sine, vil gjøre noe for ham, og kan bare ikke se noe annet enn godt i ham. Det er ikke at hun ikke kan se sine feil, hun elsker alt om ham, inkludert de ufullkomne tingene.

Kvinner oppfører seg på bestemte måter når de er forelsket. Det er ikke bare i det de sier, men hvordan de oppfører seg. Hvis hun sier, "Jeg elsker deg," så bør det være tegnet. Men hvis du heller ikke er sikker på at den er ekte eller hun ikke har satt seg der ute, er det tegn på at hun er slått.

# 1 Hun gjør små ting for deg å gjøre livet ditt bedre. Når en kvinne elsker noen, er det et primært behov for å ta vare på de vi elsker. Hvis du finner henne folder klesvasket slik du liker, sørger alltid for å ha øl i kjøleskapet, eller slutter å få renseri på vei hjem fra jobb, hun forteller deg at hun elsker deg. [Les: De 15 trekkene til uselvisk kjærlighet]

# 2 Hun gjør ditt vaskeri. Hvis hun gjør de små ekstra tingene rundt ditt sted som hun ikke engang liker å gjøre for seg selv, så viser hun hennes hjemside for deg. Enten det er bevisst eller ikke, liker vi å ta vare på mennene vi elsker og gjør det vi kan for å gjøre tingene enklere for dem. [Les: 11 nøkler for å låse opp mysteriet til kvinner]

# 3 Hun kjenner ikke bare din favorittmat, men hun forsøker også å gjøre det. Veien til en manns hjerte er gjennom magen hans. En kvinne i kjærlighet prøver hardt å behage mannen sin. En av måtene hun kan prøve, er å lage din favorittmat. Det teller selv om hun plukker opp din favorittmat, hvis hun vet at du hadde en dårlig dag og ønsker å se deg smile.

# 4 Hun setter opp med familie og venner, selv når de er mindre enn nådige. Hvis hun setter opp med familiens galte rumpa og bare smiler, så er det kjærlighet. Det er ingenting verre enn å håndtere morens mor, spesielt når hun tror at ingen er god nok til hennes baby.

Hvis hun smiler gjennom de passive aggressive kommentarene og svelger dem, tro meg, ville hun heller rive hennes hals ut. Hun gjør det for å holde freden fordi hun elsker deg.

# 5 Hun gjør ofre for å se deg. Hvis hun helst vil selge sine billetter til sitt favorittband og tilbringe natten med deg, sier det "Jeg elsker deg." Hvis alle de tingene hun bryr seg om, ikke kan røre deg i sin prioriterte bok, er det en måte å Fortell om kjæresten din elsker deg.

# 6 Hun legger dine ønsker og behov over henne. Hvis din arbeidsmiddag har forrang i forhold til hennes eller dine familieferier, tromper hennes venns fest, som sier "Jeg elsker deg" mer enn du vet.

# 7 Hun utfordrer deg til å være og gjøre alt du kan i stedet for å rose deg hele tiden. Å være "ja, kvinne" er lett. Det sier ikke nødvendigvis "Jeg elsker deg." Noen som er villige til å utfordre deg og være ærlige, selv om det opprører deg, elsker deg nok til å være ærlig i stedet for bare å fortelle deg hva du vil høre. [Les: 25 klareste tegn for å vite om du virkelig elsker henne også]

# 8 Hun roser deg når ros skyldes uten å nøle. En kvinne som elsker deg har ikke noe problem å kaste ut et kompliment når det er på grunn. Å telle noen du beundrer dem betyr at du vil at de skal vite hvor stolt du er av dem.

# 9 Hun er den første personen du ringer når du er glad, trist eller i en papirstopp. Hvis du er hennes beredskapskontakt, forteller personen hun forteller henne gode og dårlige nyheter først, og personen hun stoler på for støtte, det betyr at hun elsker og stoler på deg. En tung byrde, ja. Kjærlighet, ja.

# 10 Hun forteller deg ting om seg selv som kanskje ikke er så gunstig. Hvis hun forteller deg sine største feil eller ting som ikke er så bra om henne, så elsker hun deg nok til å ønske å sette alt der ute. Hvis du vil vite hvordan du forteller om kjæresten din, vær oppmerksom på at kjærlighet betyr at du vil at noen skal kjenne den virkelige deg. Bra, dårlig og stygg.

# 11 Hun har slått den galne ut. Vi har alle gale. Men inntil vi føler oss stabile i kjærlighet holder vi det i skapet. Hvis hun lar den galne ut av skapet, så er det en god sjanse for at hun har blitt bitt av kjærlighetsbuggen. [Les: 23 fakta om kjærlighet som definitivt vil blåse opp]

# 12 Hun blir sjalu når du snakker om andre jenter, men ikke så sjalu. En kvinne som er forelsket vil ikke høre hvor fantastisk du synes andre jenter er. Det er bare slik det er.

# 13 Hun prøver å blande opp ting i soverommet. Hvis hun er villig til å ta opp din fantasi i soverommet, gjør det henne super sårbar. Noen som gjør seg sårbare, er forelsket, periode.Du ville ikke sette deg der ute for å se eller føle seg dum hvis du ikke elsket noen.

# 14 Hun sørger for at du er fornøyd selv når hun ikke er i humør. Hvis hun får deg til å blåse jobber når hun ikke er i humør, gjør hun det ikke for henne. Ahem … hun er forelsket.

# 15 Hun har ingenting annet enn fantastiske ting å si om deg, til deg og til andre. Hvis ingenting annet enn positivitet og ros kommer ut av munnen hennes, selv når du ikke er i earshot, er det et av de største tegnene hun er forelsket i. Vi kan alle si gode ting noen hører på. Det er det vi sier når vi ikke tror de hører oss som er mest ærlige. [Les: 20 beveger seg for å få noen jente smelte og vil ha mer]

# 16 Hun forsvarer deg til døden verbalt eller fysisk. Hvis hun tar på seg noen som enten vondt deg eller sier noe stygg, sier det at jeg elsker deg mer enn noen ord kunne.

# 17 Når du gjør vondt, er det som om hun gjør vondt. Når du forteller deg de dårlige nyhetene dine, og hun ser ut som noen bare har skutt henne kanin, empati hun til det punktet hvor hun anser hennes følelser som en forlengelse av deg. Det er kjærlighet, ingen tvil.

# 18 Selv når du er en sniveling brat om å være syk, pleier hun deg. Gutter er de verste når de er syke. Enten spiller de martyren, eller de går rundt og forteller oss hvordan de dør. Uansett hvilken type syk pasient du er, hvis hun tålmodig venter på deg, så er det kjærlighet.

# 19 Hun forteller deg å gå på ferie med gutta når hun helst vil gå med henne. Hvis hun gjenkjenner at du trenger litt tid bortsett fra henne, og er greit med det, føler hun den type solid kjærlighet som tåler tid fra hverandre. Ikke bare er hun forelsket, men hun er sikkert forelsket. [Les: 20 måter å få jenta til å føle seg utrolig glad for]

# 20 Hun bryr seg hva du synes om henne, som virkelig bryr seg. Hun bryr seg dypt hva nummer én prioritet i hennes liv, mannen hun elsker, tenker på henne. Hvis hun går i store lengder for å tilfredsstille deg og få deg til å se at hun er en god person, så er hun forelsket.

Jenter er vanligvis en åpen bok. Så mye som vi prøver å spille hardt for å få, noen ganger er det vanskeligere enn vi er i stand til. Hvis du har en kjæreste som holder "Jeg elsker deg" under omslag, og du søker etter tegn som sier at hun har blitt rammet med pilens pil, må du slutte å vente på å høre ordene og høre hva hennes handlinger sier.

[Les: 21 ting du gjør som gjør at jenta din elsker deg mer]

Å realisere hvordan du forteller om kjæresten din elsker deg, er lett hvis du følger disse 20 tegnene. Hvis det ser ut som en spade, er det sannsynligvis en spade. Hvis ikke, må du kanskje kaste kortene og se hvordan de faller ved å si det først og måle hennes svar er.

Anbefalt:

Ny