20 tåpelige måter å fortelle om du er en seriell womanizer

Innholdsfortegnelse:

20 tåpelige måter å fortelle om du er en seriell womanizer
20 tåpelige måter å fortelle om du er en seriell womanizer

Video: 20 tåpelige måter å fortelle om du er en seriell womanizer

Video: 20 tåpelige måter å fortelle om du er en seriell womanizer
Video: ⭕️ 22 # Zero Contact :: Лесбийская свадьба [[ЛЕСБИЙСКИЙ ФИЛЬМ]] Веб-СЕРИЯ ЛГБТ 2023, November
Anonim

Begynner å mistenke at du kan være en womanizer, men ikke sikker på hva skiltene er? Les videre for å se om du er en omsorgsfull elsker eller en engasjert Casanova.

Det kan virke litt rart å ha en funksjon om kvinnearbeid rettet mot gutter, snarere enn rettet mot damene, og gir dem advarselsskilt for å passe på. Fokuset her er imidlertid å hjelpe folk som kanskje spiller den kvinnelige delen, kanskje uten å innse det, identifisere atferd som kan hindre deres evne til å opprettholde et langsiktig, sunt forhold.

Til tross for omdømmet de har tjent blant menn og kvinner, er de fleste kvinnelige kvinner helt uvitende om hvordan de oppfører seg, delvis fordi ingen ønsker å bli betraktet som en dårlig person, og for å beskytte seg mot sannheten, adopterer de en kappe av usynlighet.

Womanizing symptomer

Selvfølgelig, hvis du etter at du har lest denne listen, bestemmer deg for at du er kvinnebehandler, så er det du som gjør med den informasjonen helt ditt valg. Du kan enten handle på det og forandre ting om deg selv, eller nyt deg i tittelen og nyt hvem du er. Det, kjære leser, er for deg å bestemme.

# 1 Du har et rykte. Det første tegn på å være en womanizer er den mest åpenbare. Kanskje du alltid har latt av vennenes insistering på at du er en moderne Don Juan som litt moro, eller en rykt som nådde dine ører gjennom det lokale kvinnelige samfunnet som bitterhet av sjalusi. Det er imidlertid sjelden røyk uten brann, og kanskje bør du ha en ærlig titt på deg selv for å se om ryktene er sanne.

# 2 Du kjeder deg lett. Womanizers lider av en slags forholdsfokusert ADHD, og en kvinne som synes å være gjenstand for deres følelser en dag, virker neste dag ganske kjedelig for dem. En død gave. [Les: 15 grunner hvorfor du kjeder deg med ditt forhold]

# 3 Du har vandrende øyne. Uansett hvor hyggelig, vakker, vellykket og spennende din nåværende SO er, kan du ikke hjelpe, men la øynene ta glede av andre kvinner - en bestemt egenskap hos en kvinnefører.

# 4 Du har en veldig jevn tunge. Det er en forskjell mellom en ekte, velvalgt kompliment og direkte smiger. Womanizer er stadig skyldig i sistnevnte. Ring noen klokker ennå? [Les: 10 komplimenter for kvinner som vil definitivt komme tilbake]

# 5 Du overutnytter ordet "Lâ €". Å telle noen du elsker dem, bør være en veldig sjelden og spesiell anledning. En womanizer vil imidlertid bruke den som han bruker en uformell hilsen - bare en annen måte å holde en kvinne søt og i sengen til han er lei av henne. [Les: Når skal du si â € œI love youâ € for første gang?]

# 6 Du teller dine erobringer. Er hakkene på sengeposten din truende med å ødelegge den? Ikke bare er det rene antall erobringer en tydelig indikator på en kvinne, men det er det faktum at du fortsatt teller av dem. En gentleman ville aldri vurdere å gjøre noe slikt.

# 7 Du bruker alltid kjæledyrnavn. En kvinnefører gjør det alltid. På den måten, hvis han bare kaller alle kvinner, "babe" eller "hun, betyr det at han ikke vil glide opp og kalle kjæresten hans feil navn. [Les: Hva ditt kjæledyrnavn sier om forholdet ditt]

# 8 Du bryter alltid løfter. Hvis du alltid bryter løfter til dine kjærester, er det mest sannsynlig fordi du ikkje bryr deg om dem. Et annet kjennetegn for en kvinnelig kvinne. [Les: Hva er ubetinget kjærlighet virkelig?]

# 9 Du elsker jakten. Jakt ned og å lage en kvinne â € œyoursâ € er hva det handler om deg, og når du har senget henne, spiser hun ikke lenger deg. Womanizing territorium, gjennom og gjennom.

# 10 Du har offerradar. Womanizers har et naturlig instinkt til å bytte på de svake, det vil si kvinner som nettopp har delt seg fra et langsiktig forhold, eller har tatt noen andre banke til selvtillit. Hvis du er ærlig nok med deg selv til å gjenkjenne denne egenskapen, må du kanskje vurdere at du definitivt har sluttet seg til Don Juan-leddene.

# 11 Du stiller ikke spørsmål. Når du endelig har hekta en kvinne, finner du at du ikke lenger er interessert i det hun har å si? Vel, årsakene til det burde være åpenbare nå. [Les: 7 grunner kvinner skjønner ikke menns kommunikasjonsstil]

# 12 Dine venner presenterer deg aldri for sine kjærester. Selv dine venner stoler ikke på deg. Nok sagt.

# 13 Du har ingen kvinnelige venner. Womanizers har ikke kvinnelige venner. Faktisk siktes alle kvinner i en av fire kategorier: uønsket, ønskelig, men hadde, ønskelig og ikke hatt, og familie. [Les: 13 stygg måter å komme seg ut av vennssonen på kort tid]

# 14 Dine relasjoner er kortvarige. Når var den siste gangen du hadde et forhold lenger enn et par måneder? Hvis du sliter med å finne svar, så er du kanskje en kvinneverker.

# 15 Du er ingen familie mann. Du snakker aldri om å ha familie med kjærester, og du underholder heller ikke den minste tanken på å introdusere henne til deg eller om du møter henne. Det er fordi du er en womanizer og du vet at i hjertet, vil du snart ha en ny flamme ved din side.

# 16 Ditt utseende er viktigst. Det kan være midt på en tirsdag kveld, og du trenger litt melk fra den lokale butikken, men det er ingen måte du vil dukke opp der uten å se ut som om du nettopp har gått ut av et magasin … bare i tilfelle. [Les: Hvordan manscape riktig: 8 manscaping tips for å forme det sexy]

# 17 Din interesse for sex avtar. Når du målretter mot en ny partner, er det ingen seksuell handling du ikke vil vurdere. Etter bare noen flere anledninger å rulle rundt sengen sammen, skjønt, er du egentlig ikke seksuelt interessert i henne lenger. Womanizer i deg vil fortsette. [Les: Hvordan lage seksuell kjemi og få det til å bli]

# 18 Du daterer alltid på forskjellige steder. Hver gang du går på en ny dato, finner du et nytt spillested for å unngå at det er vanskelig å støte inn i en ex. Seriøst … hvem gjør dette? Bortsett fra en womanizer, selvfølgelig.

# 19 Du sliter med mannskapet. Du kan ha mange mannlige venner, men du vil aldri vurdere en fyrs natt på X-boksen med dem. Den tvungne separasjonen fra den kvinnelige befolkningen er bare for mye.

# 20 Du flirter hele tiden. Selv når du snakker med en kvinne, er du ikke eksternt interessert i * selv den tannløse gamle crone som jobber på den lokale kaffebaren *, kan du ikke motstå muligheten til å flørte. Konstant flørting er et av de mest åpenbare tegn på kvindelig tendens.

[Les: 20 måter å være en dårlig slem gutt som alle jentene faller for]

Du bør nå vite hvor du står på kvinnenes skala og bør ha minst en ide om hva du vil gjøre med den informasjonen. Valget er ditt, men vær oppmerksom på din evne til å forstyrre andres liv.

Anbefalt: