Hvordan Tekst en jente du liker og få henne til å ønske deg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tekst en jente du liker og få henne til å ønske deg
Hvordan Tekst en jente du liker og få henne til å ønske deg

Video: Hvordan Tekst en jente du liker og få henne til å ønske deg

Video: Hvordan Tekst en jente du liker og få henne til å ønske deg
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Det er lett å lage en jente som deg hvis du forstår disse 15 tipsene om hvordan du skal tekst en jente du liker og tekst henne på riktig måte til rett tid.

Noen gang lurt på hva du må si til en jente for å gjøre henne som deg?

Når det gjelder å imponere en jente, er timingen alt.

I motsetning til gutter, stoler jentene mye på følelser og følelser å falle for en fyr.

Gutter faller for en jente ved første øyekast så lenge de finner henne attraktivt.

Men for en jente som en fyr, spiller hennes følelser definitivt en større rolle enn øynene hennes.

[Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne]

Noen ganger er det lettere å skrive en jente og få henne til å falle for deg, i stedet for å hylle henne på datoer og imponere henne med gaver.

Så lenge du oppretter den perfekte balansen mellom følelsesmessig tilkobling og infatuation, kan du gjøre enhver jente som deg tilbake med bare noen få godt tidsbestemte tekster over noen dager.

Hvordan tekst en jente du liker

Hvis du vil lære den riktige måten å skrive en jente på, bare bruk disse 15 tipsene om hvordan du skal tekst en jente du liker, og du vil se hvor lett det egentlig kan være.

Men husk å ta deg tid og gjør ditt trekk først etter å ha sett på hennes gjengjeld.

# 1 Natt er den beste tiden til å skrive en jente. Hvis jenta du liker er komfortabel med teksting sent på natten, har du allerede kanten du trenger. Begynn med å snakke henne sent på kvelden og se etter måter å holde samtalen på når hun glir i sengen sin. Det er noe så sexy og romantisk om en rolig natt som bare vil fungere i din favør. [Les: Hvordan flirte med en jente ved å oppføre seg som en venn]

# 2 Den rette tiden til å skrive en jente. Unngå å smske henne eller ringe henne opp når du vet at hun er opptatt eller opptatt med vennene sine. Hun trenger å føle seg glad for å lese teksten, ikke bli bugget fordi du er stadig forstyrrende med sin lykkelige tid.

# 3 Velg en tid for å skrive henne. Ikke skriv en jente som du liker hele dagen. Hvis du kjenner henne rutine, skriv henne bare når du vet at hun er fri til å skrive deg tilbake. Innen et par dager med teksting, ser du at hun er varmere og nyter i lengre tekstsamtaler på bestemte tider av dagen.

Når du finner den lykkelige tiden til å skrive denne jenta, skriv henne hver dag i løpet av samme tid. Det vil få henne til å forvente at teksten din og hennes forventning til teksten hver dag vil gjøre henne som deg mer.

# 4 Første teksttips. Hvis du vil vite hvordan du tekst en jente for første gang, tenker du ikke for mye av det. Bare hold det uformelt og enkelt. â € œHey! Bare tenkte jeg sier hei! Det er enkelt og bare en av flere måter å starte en første tekst med en jente du liker.

Det er aldri en feil måte å skrive en jente på. Det er hva du gjør etter den første teksten som alltid betyr noe. [Les: Hva ser jentene etter i en fyr å falle for ham?]

# 5 Start alltid med en veldig kort tekst. Hvis du har snakket om hverandre frem og tilbake i noen dager, trenger du ikke å lete etter grunner til å skrive henne igjen, og du trenger heller ikke lange utførlige introduksjoner.

Start med en varm og enkel linje som føles godt å lese. Det etterlater samtalen åpen, og du vil kunne vite om hun er fri til å chatte også. â € œHiâ €, â € œHey, hva gjør du? â € œ eller bare et smilende ansikt skal fungere perfekt for å starte en samtale og ta et smil på ansiktet hennes. Hvis hun er opptatt, vil hun fortelle deg eller svare når hun har tid. Det er ingen måte du kan gå galt med.

# 6 Hold det kort og enkelt. Prøv å holde teksten kort hvis du vil fortsette samtalen. Ditt fokus er å få henne til å holde all oppmerksomhet på deg når hun sms'er. Og for å gjøre det, må du holde de pipete teksten gå frem og tilbake så snart du kan. Lange tekster kan forlate henne kjedelig når hun venter på at du skal svare. Eller verre, kan hun okkupere seg med fjernsynet eller gjøre noe annet som vil forlate henne distrahert mens du venter på teksten.

# 7 Bli interessert i henne og hennes daglige liv. Spør henne om hennes dag. Vær interessert i livet hennes og la henne få vite at du alltid er interessert i å vite mer om henne mens du snakker om hverandre. Det hjelper henne å åpne opp.

# 8 Gi henne et kjæledyrnavn. Dyrenavnene er veldig personlige og unike. Hvis du vil at forholdet skal ta neste skritt, må du opprette et personlig bånd mellom dere begge. Og den beste måten å gjøre nettopp det er ved å gi henne et kjæledyrnavn. Tilpass forholdet dere begge deler, og det vil bringe dere nærmere. [Les: Hvordan velge et perfekt og unikt kallenavn]

# 9 Ikke flørt hele tiden. Selv om hun vet at du liker henne allerede, unngå å flørte med henne på hver eneste forekomst. Det vil bare bore henne hvis alt du gjør er flørt med henne. Tekst om hverdagslige aktiviteter og la henne se at du er interessert i å vite mer om henne og hennes liv.

# 10 Men flørt når du får muligheten. Nå og da finner du den perfekte muligheten til å flørt med henne. Vent på det øyeblikket og bruk det til å plage henne eller trekke benet hennes, spesielt når hun gjør et kompliment om seg selv eller snakker om hvor bra hun er i å gjøre noe. En god unnskyldning for å utfordre og flirte med henne, vil alltid fungere til din fordel.

# 11 Få stygg nå og da. Men vær alltid vag med mindre du allerede vet hva hun vil høre.Du kan spille det trygt eller bli stygg avhengig av måten hun tekst på.

Du: "Jeg skulle ønske jeg var med deg akkurat nå"

Hun: Ja? Hvorfor?

Du: "For mange grunner kan jeg ikke si akkurat nå / Du sa du er i seng, ikke sant?"

# 12 Bruk uttrykksikoner. Med mindre jenta du er teksting sier spesielt at hun hater uttrykksikoner, sørg for at du forlater et par kyss og et smil når du smser farvel. Selv om hun gjør en stor del av det, kan du alltid joke om det og si at det var en farvel kyss på kinnet hennes! [Les: Hvordan lage en jente vil kysse deg ved å vekke henne]

# 13 Få skitten når du kan. Border på skitne tekster med henne nå og da, og se hvordan hun reagerer. Hvis hun tekst deg og spør deg hva du gjør, fortell henne at du var opp til noe frøkt. Gjør henne tenkt på deg i naken eller gi henne anledning til å snakke uartig. En god måte å starte en uhyggelig samtale er ved å fortelle henne at du bare gikk ut av dusjen, eller ved å fortelle henne at du prøver noen få nye klær du plukket opp i forrige uke i kjøpesenteret. [Les: 20 skitne spørsmål til tekst en jente og få henne våt]

# 14 Lag personlige minner. Se alltid etter måter å skape et bånd mellom dere begge. Fortell henne om din favorittsang, film eller sted du liker. Hver gang hun kommer over noe du har snakket om, gi henne en grunn til å tenke på deg.

# 15 Få grøtaktig før du sier farvel. Kompliment henne utseende, hennes personlighet eller si noe som gjør henne til å føle seg varm og uklar inni. Men fokus på disse teksten noen få minutter før dere begge sier farvel. Hvis du vil at hun skal falle for deg, må hun bli sexuelt spent av deg og må da føle seg romantisk knyttet til deg. Det er slik kjærlighet og forferdelse fungerer. [Les: Tips å subtly berøre en jente og slå henne på]

Ved å flirte med henne, kan du vekke henne. Og ved å snakke om hvor spesiell hun er eller ved å komplimentere henne for hennes personlighet på slutten av din teksting samtale, kan du få henne til å føle seg romantisk. Det er den perfekte balansen til å lage en jente som deg mens du smster henne. [Les: Hvordan komplimentere en jente på riktig måte]

Hold disse 15 tipsene om hvordan du skal tekst en jente som du liker i tankene dine mens du skriver henne. Og du vil se hvor lett det kan være å woo en jente gjennom noen få sen kveldstekster og godt tidsbestemte linjer.

Anbefalt: