Hvordan tenke som en kvinne og få jenta

Innholdsfortegnelse:

Hvordan tenke som en kvinne og få jenta
Hvordan tenke som en kvinne og få jenta

Video: Hvordan tenke som en kvinne og få jenta

Video: Hvordan tenke som en kvinne og få jenta
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Menn og kvinner tenker ikke på samme måter, spesielt under wooing spillet. Finn ut hvordan du tenker som en kvinne og få jenta til å like deg.

Å tenke som en kvinne kan virke forvirrende, men det er det egentlig ikke.

Hvis du kan hengi henne ved å tenke slik hun vil tenke, og få henne til å like deg for det, er det ikke verdt et forsøk?

Å forstå hvordan du tenker som en kvinne er en enkel vinner på å få en jente, men du må virkelig lære å tenke som en jente og ikke oppføre seg som en!

Du vil virkelig ikke ha henne til å tro at du har en ekstremt feminin side til deg.

Overdrive det kan faktisk få henne til å tro at hun er en jente, og ikke en fyr.

For å lage en jente som deg, bruk disse tipsene her, og det vil definitivt vinne deg mange brownie poeng, like lenge du tenker som henne og oppfører deg som en mann. [Les: Hvordan få en jente til å like deg ved å oppføre seg som en mann]

Hvordan tenke som en kvinne

Kvinner og menn kan ha et lignende sluttmål i tankene, men det er noen veier som endres underveis.

Å woo en jente, må du begynne å tenke som henne, og komme opp på måter å behage henne.

Sett alltid deg i skoene sine etter å ha vurdert hennes personlighet og spør deg selv hvordan hun vil at du skal oppføre deg.

Til å begynne med, her er noen poeng som fungerer bra for alle kvinner. Bruk disse tipsene og se hvordan ballen begynner å rulle inn i retten din på kort tid.

Slå rundt busken

Menn liker å snakke rett og komme til poenget. Kvinner gjør ikke, i hvert fall forelsket.

Kvinner liker litt tvil og drama i deres liv. De kan ikke fortelle deg det, men det er sant. Bruk dette til din fordel og få en jente til å bli dypere forelsket i deg med hver dag som går. Ikke fortell henne at du liker henne umiddelbart, og ikke spore henne på hennes beck og ring hele tiden. Du er ikke hennes kjæreste enda.

Ikke be henne om å date deg og ikke fortelle henne at du vil komme inn i et forhold med henne. I hvert fall ikke før du går gjennom med å jobbe med alle disse tipsene. Ved å ta det sakte, vil du bare få henne til å ønske deg mer. Hennes venner kan spørre henne om forholdet ditt, og hun kan også lure på, og alt som bare gjør at hun vil ha deg mye mer. [Les: Hvordan date en jente ved å få henne til å le]

Kvinner liker oppmerksomheten

En fyr bryr seg ikke om oppmerksomhet eller blir et emne for samtale, så lenge han får det han vil anyways. Men kvinner elsker litt oppmerksomhet, spesielt når det er noe romantisk.

Hvis du vil vite hvordan du skal tenke som en kvinne og få jenta, er dette en perfekt start som kan lande deg rett på toppen av hennes dataliste. Etter din første date eller et sjanse møte, send hennes blomster og små gave godbiter. Men ikke send det hjem. Ha en profesjonell pakke det forsiktig og send det til arbeidsplassen sin.

Når hun mottar den vakre pakken på jobb, kommer hun til å bli cynosure av alle sine kolleger. De vil gjerne vite om gaven, og de vil gjerne vite om deg. Hennes venner skal snakke om henne og det vil alle på sin arbeidsplass og alt på en god måte. Det er en fin måte å la henne få vite at du er interessert i henne, og få henne til å føle seg elsket og populær på en gang. Denne er en stor vinner som alltid fungerer, selv om hun (lykkelig) er flau med det!

Kvinner liker å gjøre sine venner sjalu

Nå kan dette få kvinner til å være slemme og bitchy, men på en veldig subtil måte er det helt sant. Menn kan bli sjalu på andre menn med respekt for suksess og karriere, men de bryr seg ikke om å få en overhånd i romantikk, så lenge jenta ser sexy ut.

På den annen side elsker kvinner romantikk og eventyr. Alle kvinner elsker å bli wooed og alle kvinner vil at den beste fyren i verden skal være sin egen fyr, spesielt når det gjelder romantikk og magi i luften.

Når du er ute med jenta du liker, behandle henne som en prinsesse. Ikke bekymre deg for å være corny eller dum, bare så lenge hun har det gøy. Lag romantiske datoer, kompliment henne og få henne til å føle seg vakker og ha en fantastisk tid med henne. Når vennene hennes blir kjent med hennes magiske dato med deg, kan de ikke hjelpe, men føler seg misunnelig om jenta du liker. Og når hun hører at vennene hennes er misunnelig, blir hun bare forelsket i deg fordi du er den som gjør livet hennes så magisk og misunnelig plutselig! [Les: Hvordan komplimentere en jente]

Kvinner elsker romantikk

En mann kan ikke bryr seg om alt det som er godt og behagelig så lenge han vet at en jente liker ham. Men til en kvinne, er det ingenting som litt romantikk for å øke kjærligheten og kjærligheten hun har for deg. Få henne til å føle seg spesiell hver gang hun er med deg, og ta en liten overraskelse opp ermen din nå og da. Plukk opp en billig gave eller en bukett med blomster en gang, men gjør det ikke til en vanlig vane fordi det bare ville få deg til å virke som en falsk.

Woo jenta du liker i stil, og prøv å holde hver dato unik, spesielt for de første gangene. Ved å skape en fantastisk opplevelse for henne hver gang, vil du bare få henne til å være med deg hele tiden. [Les: Hvordan sjarmere en jente]

Kvinner trenger litt trygghet

Menn bryr seg ikke om deres venner som en jente eller ikke. Hvis du tror en jente er flott og sexy, kan ingen venn hindre deg i å gå ut med henne. Men kvinner tenker ikke på samme linje.

Kvinner trenger trygghet, og ganske mye av det. Når du begynner å tøffe en jente, kan du være trygg på at hun skal snakke om deg med noen jentepalser av henne. Nå, hvordan hun reagerer på dine fremskritt vil også avhenge av hva vennene hennes tenker på deg. Mens du er ridderlig og sjarmerende på datoer kan være en viss vinner, må du også imponere og sjarmere vennene sine hvis du noen gang møter dem. [Les: Hvordan være en ridderlig fyr]

Hvis vennene hennes liker deg, vil hun like deg enda mer. Hvis vennene hennes tror at hun har det heldig å ha funnet en så fin og romantisk fyr som deg, så er du definitivt noen hun vil beholde. Oppfør alltid godt rundt vennene sine og ha varme samtaler med dem. I tillegg behandler jenta du daterer som en prinsesse når vennene hennes er rundt. Det vil bare gjøre vennene sine mer misunnelige, som åpenbart vil fungere i din favør!

Nå som du vet hvordan du skal tenke som en kvinne, bruk disse fem trinnene og hold et varig inntrykk på enhver jente du møter. Men husk alltid å tenke som en jente mens du prøver å imponere henne, og oppfør deg som en mann når du er rundt henne.

[Les: Hvilke kvinner vil ha på en mann]

Har du noen gang tenkt at å vite hvordan du tenker som en kvinne faktisk kan hjelpe deg med å få en hvilken som helst jente du vil ha, og få henne til å falle for deg på kort tid? Vel, prøv disse fem trinnene, og du vil bli overrasket over å se hvor lett det kan være.

Anbefalt: