Jeg savner kjæresten min: 20 måter å forvise tanken på godt

Innholdsfortegnelse:

Jeg savner kjæresten min: 20 måter å forvise tanken på godt
Jeg savner kjæresten min: 20 måter å forvise tanken på godt

Video: Jeg savner kjæresten min: 20 måter å forvise tanken på godt

Video: Jeg savner kjæresten min: 20 måter å forvise tanken på godt
Video: Bilcamping i iskaldt med hund - Taktelt 2023, September
Anonim

Når du bryter opp med kjæresten din, er din mest vanlige trolig sannsynligvis: Jeg savner kjæresten min. Men her er noen ting du ikke vil savne.

Det er nesten ikke noe vanskeligere enn å gå gjennom en oppbrudd. Enten du er sammen i to måneder eller tretti år, hvis du trodde hun var den, kan det føles som om du aldri vil føle deg på samme måte igjen.

Akkurat som ingen tenker synd på de døde, da du ikke forventer at kjærligheten i livet ditt går bort, kan du lure deg selv til å tro at du mangler mer enn du egentlig er.

Sannheten er at jenter kan enten være din beste venn eller din verste fiende - din største fantasi eller ditt verste mareritt - og alt innen ti minutter. Moody, emosjonell og noen ganger sarkastisk, hvis du vil komme forbi å savne henne, kan det innebære å tenke på alle de tingene du ikke likte henne, i stedet for alle de tingene du savner. På den måten kan du slutte å gjenta den fryktede tanken "Jeg savner kjæresten min" fra å ta over tankene dine.

Hvordan slutte å tenke, "Jeg savner kjæresten min" - 20 ting du definitivt ikke vil savne

Like etter en oppbrudd, kan det virke som om ingenting vil bli det samme. Vi trodde vi var forelsket, men plutselig er det over. Men hvis du holder disse tingene i tankene, vil du ikke savne henne for mye lenger. [Les: Hvordan helbrede ditt ødelagte hjerte den onde vei]

# 1 De overdrevne spørsmålene. Kvinner er ikke bare som et puslespill noen ganger, men de ser også ut til å stille flere spørsmål enn noen kanskje ville trenge å vite. Det var sannsynligvis som å være med en to år gammel i en bil!

Husker du de dager da kjæresten din følte seg usikker og møtte deg ved døren med "hvordan var dagen din", og deretter fulgte en million andre spørsmål? Ja, sikkert, det gjør du. Men du trenger ikke å håndtere det lenger.

# 2 Ikke mer tidsklokke. Hvis du sa at du skulle være hjemme klokken 10.00, men kom tilbake klokken 10:20, ville hun sannsynligvis straffe deg på en eller annen måte.

Det var som om hennes biologiske klokke var mer av en tidsklokke, og tiden var virkelig av essensen. Ta med deg, nå som hun ikke er rundt, kan du komme hjem når som helst du vil - og ingen vil bry deg eller vente med det pissed off-blikket på ansiktet hennes. [Les: Hvorfor er kvinner så galne og svake i kjærlighet?]

# 3 Ikke flere chick flicks. Du trenger ikke å tilbringe helgene netter * eller pengene dine * ser på en film som bare får henne til å forlate teatret som ønsker at du kan være like romantisk som fyren i filmen. Bare eventyr og horror filmer går fremover! Yipee!

# 4 Ikke flere sykliske måneder. Hun kan ha vært den som fikk sin periode, men det du har, er den stille behandlingen, en forvirring av et argument fra den fjerne fortiden, eller bare noen som er forbannet uten grunn. Så når du tenker, "Jeg savner kjæresten din," tenk på ikke mer månedlig bitchiness å sette opp med.

# 5 Ikke mer sminke på vasken din. Når du daterer en kvinne, trenger du ikke bare å gi opp din egen stil og smak, du må gi opp din forfengelighetssynk for kosmetikken. Ikke mer mascara sitter fast i fugemassen. Og tannkremet ditt har kanskje ikke hatt, men ingen bryr seg, men du!

# 6 Spis hva du vil. De fleste jentene er over deg om vaner, for eksempel hva du spiser. Hvis du kommer hjem med gass eller opprørt mage, vil det ikke være noen som minner deg om Captain Obvious at du ikke skulle ha hatt meieri eller varme vinger til lunsj. Spis hva du vil, når du vil. [Les: 15 grunner til at det er enkelt kan være mye moro!]

# 7 Gutter natt en natt. Noen ganger føltes det sannsynligvis som å spørre moren din hvis du kunne ha en spilledato. Nå som du er singel igjen, kan du gå ut med gutta når som helst du vil. Gutter natt kan være hver natt uten at noen venter hjemme for deg og gir deg den tredje graden når du går inn.

# 8 Ikke noe som late som du liker ting. Husk alle tider du måtte spise noe du ikke likte fordi hun prøvde en ny oppskrift? Den gode nyheten er at hvis du ikke liker noe, trenger du ikke å lide gjennom å spise det eller møte konsekvensen. Det er definitivt en ting du ikke vil gå glipp av!

# 9 Ikke mer kausjon meg ut samtaler. Da bilen hennes gikk tom for gass, glemte hun vesken, eller hennes dekk dukker opp, du er ikke lenger den første på listen over nødkontakter. Det vil ikke være flere ting du må legge til i ditt allerede stressende liv. Hun er alene og må håndtere sine egne problemer nå. [Les: 14 ting å huske på når du støter på din eks]

# 10 Ikke flere jentesprekk. Var det noe verre enn når hun ville invitere sine enkle venner med deg, eller over til stedet for kvelden? Som å lytte til to skrikende eagler, når du er med jenter som sladder og krammer om andre mennesker, har du så mye moro som du ville hvis du stakk nåler i øynene dine.

# 11 Ikke flere spill datoer. Enda verre enn de eneste vennene hun tok med, ikke glem de fryktede tider da hun satte deg opp med vennens kjærester.

Er det noe mer ubehagelig enn å føle at du er en fireårig som en voksen, tvunget til å bli venner med noen som du ikke har noe til felles med? Det vil definitivt ikke bli savnet.

# 12 Du trenger ikke å høre "hva er galt?" Jenter kan aldri la en situasjon være. Hvis du har noe i tankene dine, og du prøver å jobbe med det, tror de at det er deres plikt å få det ut av deg og hjelpe deg med å løse det. Mer enn sannsynlig, gjorde alt hun gjorde, sakte prosessen og gjør det vanskeligere for deg å komme til en oppløsning.

# 13 Du kan lage dine egne planer igjen. Hvis det virket som om helgene dine allerede var skåret i stein for deg, er det en grunn til det. Kvinner er planleggere, og hvis de ikke er satt opp i helgen, vet de ikke hva de skal gjøre med seg selv.

Det eneste problemet er at etter en lang arbeidsuke, vil du helst sitte på sofaen i undertøyet ditt … og nå kan du.

# 14 Ikke lenger høre om hvordan vennene dine er shit poser. Du vet at din venn, John, som tekster deg forferdelig seksuelt innhold og kommer til byen og agitates forholdet ditt, er en drittpose, men han er din drittpose. Den gode nyheten er at du kan henge med noen du vil, og hun vil ikke ha noe å si om det.

# 15 Ikke mer "Fru. Gale "når du går i døren. Husk når du gikk i inngangsdøren, og du kunne føle sin sinne over hele rommet? Mesteparten av tiden hadde du ingen anelse om hva du gjorde, og siden hun ville gi deg "ingenting" for et svar, brukte du to dager på å kysse henne i rumpa for å finne ut at du våknet henne snorking midt på natten for to uker siden.

# 16 Ikke mer "ingenting." Gutter alle vet hva ingenting betyr, og det betyr alt annet enn ingenting. I stedet for å tippe rundt henne og kysse henne rumpa når hun føler behov for litt oppmerksomhet, trenger du ikke å svare på noen eller bekymre deg for andres følelsesmessige behov for deg selv. [Les: Slett av ex: 15 måter å gjøre det mye lettere]

# 17 Kjøleskapet ditt kan fylles med dine liker igjen. Da du begynte å danse henne, måtte du sannsynligvis fjerne de to tilfellene med øl, sild og kvarts melk du hadde der inne. Hun trodde alltid at du ikke kunne ta vare på deg selv eller kjøpe riktig mat.

Men nå kan du innrømme at du gjorde det med vilje. Føl deg fri til å spise hva du vil fra nå av. Du trenger ikke å savne henne "ta vare på deg."

# 18 Ikke flere forpliktelser til å henge sammen med familien sin. Hvis det er en ting som alltid vil hente deg, er det at du ikke trenger å håndtere familiemedlemmer lenger. Selv om du elsket broren hennes, var tante Ethel alltid en tisse. Den beste delen om at du ikke savner henne, er at du aldri trenger å sette på et falskt smil, en dårlig jule genser, eller suge opp til hennes overbærende pappa igjen. [Les: 15 typer dårlige kjærester som vil gjøre enhver manns liv føles som helvete]

# 19 Ikke lenger prøver å forandre deg. Ingen kvinne er alltid glad med fyren i hennes liv. Hun daterer ham fordi hun liker om lag 60% og tallene hun kan konvertere de andre 40%.

Hvis du følte at hun alltid prøvde å forandre deg, er det en god grunn - hun var. Det du ikke vil gå glipp av kjæresten din, er det faktum at hun alltid prøvde å bøye og forme deg. Du kan nå være den du vil være.

# 20 Ikke mer press. Jenter trenger en agenda og et mål. Hennes mål var sannsynligvis å "ta det til neste nivå", enten du var klar eller ikke. Den beste delen om at hun er borte er at du ikke trenger å bli presset sammen sparker og skriker. Du ringer på skuddene, gjør det tilfeldig med den neste jenta, og ha sex for moro igjen.

[Les: De 10 stadiene av en oppbrudd og hvordan man kommer gjennom hver av dem]

Bunnlinjen - selv om du alltid tenkte, "Jeg savner kjæresten min," det er annen fisk i havet. Om hun kommer tilbake eller ikke, den beste måten å gå videre på er å ikke tenke på alle tingene du savner om henne, men heller de tingene du ikke gjør.

Anbefalt: