Jeg trenger en kjæreste: 10 spørsmål å spørre deg selv først

Innholdsfortegnelse:

Jeg trenger en kjæreste: 10 spørsmål å spørre deg selv først
Jeg trenger en kjæreste: 10 spørsmål å spørre deg selv først

Video: Jeg trenger en kjæreste: 10 spørsmål å spørre deg selv først

Video: Jeg trenger en kjæreste: 10 spørsmål å spørre deg selv først
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Når du føler deg ensom og tenker, trenger jeg en kjæreste, det kan ikke være løsningen på alle dine problemer. Tenk på disse tingene før du hopper inn.

Jeg har sett dette for mange ganger for å telle. En fyr kjeder seg, alle vennene hans er i relasjoner, og han mener at han også burde være i en. Han får denne briljante ideen til å finne seg en kjæreste basert på faktorer som ikke burde ha noe å gjøre med om de faktisk får en. Bare fordi du tror, jeg trenger en kjæreste, slutte å vurdere Hvorfor først.

Fordi når han endelig lander en uheldig gal, fortsetter han å behandle henne som skit fordi han faktisk ikke tenkte sine handlinger gjennom til slutten. Han trodde at å ha en kjæreste ville være morsomt og underholdende, og mens det kan være, er det også mye arbeid. Noe han ikke tenkte på.

Fordelene ved å ha en kjæreste

Tydeligvis er det mange grunner til at gutta får kjærester fordi, vel, vi er kjempebra! Kjærester er en automatisk venn når du trenger å snakke, noen til å behage deg i soverommet, og selskapet du virkelig liker å ha rundt.

Kjærester liker også å gjøre ting for sine kjærester fordi jenter generelt er ganske å gi skapninger. Vi lager deg mat, rydder opp ditt sted, og til og med overraske deg med gaver hver nå og da.

Jeg trenger en kjæreste - ting å vurdere først

Når noen tilfeldigvis tror de trenger en kjæreste, bør det være et rødt flagg umiddelbart. Du kan ikke bare tilfeldig bestemme dette og deretter gå ut og få deg en. Det er forskjellige faktorer du må vurdere først.

Hvis du tenker at du trenger en kjæreste - uansett grunn - bør du tenke på noen ting gjennom først. Her er alle de forskjellige tingene du bør vurdere å gå ut og finne deg selv en kjæreste.

# 1 Vil du bare ha en på grunn av dine venner? Jeg kjenner noen gutter som bare er i et forhold fordi alle vennene deres er, og de vil ikke bli utelatt av moroa når de alle går ut på doble datoer.

Dette er bare en forferdelig ide fordi du ikke er i det av de riktige grunnene. Du kan ikke bare forplikte seg til et forhold basert på det faktum at de fleste av vennene dine gjorde det, spesielt hvis du ikke er alt det i jenta. Hva skjer når de bryter opp med sine kjærester? Skal du gjøre det samme? [Les: 12 virkelige grunner til at par dør hverandre over tid]

# 2 Er du bare kjedelig? Hvis du bare kjeder deg om livet ditt og ikke har nok underholdning på gang, trenger du ikke en kjæreste. Hva du trenger, min venn, er en hobby. Du trenger noe for å holde deg opptatt, og det er ikke det en kjæreste er for.

Hvis du bare kjeder deg og ønsker å bli underholdt av en kjæreste, skal du bare bruke henne som underholdning. Når sannheten er, er forhold mye mer enn bare å ha det gøy sammen. Det er heller ikke morsomme tider å bli hatt med en kjæreste.

# 3 Har du tid til en kjæreste? Bare fordi vennene dine har tid til en kjæreste, betyr ikke at du gjør det. Hvis du er super opptatt med jobb og liv, er det ingen måte du har tid til å hengivne til en kjæreste.

Dette baklengs vesentlig hvis du får en kjæreste og aldri har tid til å se henne. Hun vil ofte tilbringe tid sammen, og hvis du alltid er opptatt, eller tiden din er forpliktet til noe annet, som mange hobbyer, vil hun være ulykkelig. [Les: Hvorfor hater kjæresten din deg? 10 spørsmål for å finne ut]

# 4 Vet du hvordan du skal behandle en rett? Noen gutter har ingen anelse om hvordan å behandle en kjæreste. Er du en av de gutta som bare synes å ha en kjæreste er en tur i parken? Fordi det er alt annet enn det.

Kjærester krever mye omsorg og oppmerksomhet og mest av alt respekt. Hvis du ikke vet hvordan du viser alle disse til en jente, kan du være på vei nedover en vei som du kanskje ikke kan gå tilbake fra. Hvis du ikke vet hvordan du skal behandle en jente, trenger du ikke en kjæreste. [Les: Hvordan være en god kjæreste - 10 store trekk som betyr mest]

# 5 Er du villig til å gi opp noe frihet? Gutter elsker deres frihet. Jeg mener, jenter elsker det også, men gutta har en tendens til å tenke på kjærester som frihetssugere. Noen ganger kan vi være, ganske enkelt fordi du trenger å gi litt av friheten din for å tilbringe tid med en jente.

Hvis du ikke er klar til å gi opp all den friheten du har, er du ikke klar for en kjæreste. Hvis du ikke er klar til å la en jente vite hva du har til og hvor du går i løpet av dagen, vent til du er.

# 6 Kan du håndtere å ha en jente rundt vennene dine? Dette er noe ikke mange gutter vurderer når de bare bestemmer seg for at de trenger en kjæreste, men det er definitivt noe du må vurdere. Hvordan føler du deg om å bringe en jente rundt vennene dine?

Du kan ikke holde kjæresten din skilt fra vennene dine og tror hun vil være ok med det. Hun blir nysgjerrig på hvorfor, og hun vil bli ulykkelig når hun begynner å tro at du er flau for henne. Hvis du ikke tror du kan ta med henne rundt vennene dine, trenger du ikke en kjæreste. [Les: 20 tåpelige måter å fortelle om du er en seriell kvinnefører]

# 7 Du skjønner at det er mer enn bare sex, ikke sant? Ikke tenk at å få en kjæreste betyr alt sexet du vil ha hele tiden. Jeg vet at det høres stereotypisk ut av meg å anklage alle fyrene som bare vil ha sex, men det er en realitet jeg har sett for mange ganger å ignorere.

Hvis du bare vil ha en kjæreste for de morsomme tider i soverommet, trenger du ikke en. Du må legge mye mer innsats enn å bare få henne i seng for å gjøre henne lykkelig. Hvis du ikke klarer denne virkeligheten, bare vent på å få en kjæreste. [Les: 20 ting du må gjøre for å holde kjæresten din glad]

# 8 Når var den siste gangen du hadde en kjæreste? Tenk på når den siste gangen du hadde en kjæreste var. Hvis det var veldig lenge siden, spør deg selv hvorfor. Hva har holdt deg tilbake fra å få en kjæreste, og er det fortsatt noe som skjer?

Hvis du bare hadde en kjæreste som en uke siden og tenk å få en ny med en gang er veien å gå, har du feil. Ta deg tid til å være single og kjenn deg selv før du hopper inn i et annet forhold med en gang.

# 9 Er du 100% over din eks? Mange gutter liker å ha rebound kjærester som jenter har rebound kjærester. Det er noe vi tror kan reparere våre hjerter og få oss over våre ekser. Men sannheten er, det kan ikke.

Hvis du ikke er 100% over din eks, trenger du ikke en kjæreste. Å starte et forhold som fortsatt er forelsket i noen andre, fører bare til problemer og konflikter nedover veien. Og tro meg, du er bedre alene. [Les: Hvordan glemme en jente - 15 måter å glemme hun eksisterer til og med]

# 10 Er du klar til å dele livet ditt med noen? Til syvende og sist er det det forholdet er. Er du klar til å få noen andre til å gripe inn i nesten alle aspekter av livet ditt? Er du virkelig klar til å gjøre den typen forpliktelse?

Å få en kjæreste er en stor forpliktelse til ikke å bli tatt lett. Bestem om du virkelig er klar til å dele hvem du er med noen andre. Hvis du er, bra! Gå, ta henne. Hvis du ikke er det, vent bare til du er klar.

[Les: 10 ting du ikke bør gjøre når du har en kjæreste]

Å ha en kjæreste kan være en veldig flott, morsom, spennende ting, men bare hvis du er klar. For å avgjøre om du trenger en kjæreste, bør du vurdere alle disse tingene først.

Anbefalt: