Ignorerer en jente: 12 grunner til at det ikke vil fungere og hva du skal gjøre i stedet

Innholdsfortegnelse:

Ignorerer en jente: 12 grunner til at det ikke vil fungere og hva du skal gjøre i stedet
Ignorerer en jente: 12 grunner til at det ikke vil fungere og hva du skal gjøre i stedet

Video: Ignorerer en jente: 12 grunner til at det ikke vil fungere og hva du skal gjøre i stedet

Video: Ignorerer en jente: 12 grunner til at det ikke vil fungere og hva du skal gjøre i stedet
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Dagene med å ignorere en jente og håper hun vil finne deg interessant er helt over. Det er derfor den teknikken aldri fungerer lenger.

Det var en gang tenkt at hvis du ignorerer en jente og behandler henne som skit, kommer hun å løpe etter deg. Ideen om å spille hardt for å bli vant til å være spesielt populær, men i virkeligheten, virker det egentlig ikke i det hele tatt. Det kan ha vært tid for slike teknikker i dating verden, men den tiden er kommet og borte og ignorerer en jente fungerer ikke lenger.

Det er bare ingen måte du kan ignorere en jente lenger og komme unna med det. Tider har endret seg. Hvis du fortsatt bruker denne taktikken når du plukker opp kvinner og ikke kan finne ut hvorfor ingen ønsker å date deg, er dette derfor.

Hvorfor leker hardt for å bli vant til å jobbe

Vi vet alle at denne teknikken har blitt brukt i mange år når vi prøver å få noen til å like deg. Ideen om å handle som om du ikke er interessert i det hele tatt, har eksistert lenge. Men hvorfor ble det så populært i utgangspunktet?

Vel, fordi folk er sta og søker godkjenning overalt. Derfor, hvis du finner en jente med lav selvtillit og ignorerer henne, prøver hun henne vanskeligst å bevise seg selv. Det betyr at hun vil være over deg. Og du trenger ikke å gjøre noe annet enn å ignorere henne for å vinne henne over. [Les: Hva skal jeg gjøre når hun spiller hardt for å få]

Å ignorere en jente virker ikke lenger

Sannheten er, du vil ikke finne jenter som lett lurer i disse dager. Med fremskritt av teknologi og kvinners rettigheter generelt krever jenter oppmerksomhet mer nå enn noensinne.

Og det er spesifikke grunner å ignorere en jente vil ikke fungere for deg. Jo, du kan være på utkikk etter feile jenter eller gjøre feil ting, men det er de virkelige grunnene til at du ikke bare kan overse en jente og forventer at hun faller for deg. [Les: Det er derfor en jente ignorerer deg]

# 1 Hun kan se dine sosiale medier oppdateringer. Hvis du virkelig tror å ignorere en jentes tekst og deretter legge inn ting på sosiale medier, er veien å gå, er du forferdelig galt. Dette tiltrekker seg ikke en jente. Faktisk skyver det i utgangspunktet henne fordi ingen jente vil håndtere den typen respektløshet. Vi vil bare si farvel og fortsette med våre liv.

# 2 Kvinner vet at de er verdt mer i dag. Jenter er langt mer selvsikker enn vi pleide å være. Selv med all den dårlige innflytelsen på sosiale medier og i blader, føler vi oss fortsatt gode om oss selv som en helhet.

Ignorerer en jente vil bare irritere henne. Hun vil konkludere med at du ikke fortjener henne, og hun vil gå ut og finne noen som gjør det. Så hvis du planlegger å ignorere en jente du liker, vil du bare ende opp med å miste henne i stedet for å vinne henne over.

# 3 Vi er ikke lett lurt. Vi vet når en fyr spiller hardt for å få. Og sant, vi liker ikke det. Du kan ikke sitte der og manipulere oss og lure oss til å tenke at du er lurt når du ikke engang gir oss tid på dagen. Ærlig talt? Vi er ikke lurt ganske lett. [Les: 15 grunner at du skulle ønske en smart og sexy kvinne]

# 4 Det er super lett å finne noen som vil gi henne oppmerksomhet. Tror du ærlig at en kvinne kommer til å sitte og prøve å få oppmerksomheten til en fyr når hun kan hoppe på noen datingapp og få oppmerksomheten hun virkelig vil ha?

Nei. Hun vil ikke. Hvis du ignorerer en jente, er måten du prøver å finne en kjæreste på, vil det føre til at du er ensom. Hun finner bare noen andre som vil gi henne tid på dagen og dike deg. Fordi det virkelig er lett for henne. [Les: 16 tegn på at hun faktisk bare er en oppmerksomhetshore]

# 5 Det er lettere å bli kjedelig i dag. Jeg tror alle sliter med å kjede seg. Det er så mye å gjøre og se i verden nå, så det er ikke så lett å holde noen interesser. Av den grunn, hvis du bare er rett opp og ignorerer en jente, blir hun veldig kjedelig. Hun har ikke tid til å sitte rundt.

# 6 Hvis det virker, tiltrekker du feil jenter. Dette er ikke så mye et poeng om å ignorere en jente som ikke arbeider som det handler om å plukke opp feil typer kvinner. Hvis du ignorerer en jente og hun ender opp med å være over deg og veldig interessert, er hun sannsynligvis en jente med lav selvtillit.

Det høres kanskje bra ut for deg, men tenk på hva som skjer i forhold til disse typer kvinner. De blir sjalu og possessive. Er det den typen kvinne du vil ha? Trodde ikke det. [Les: 15 typer dårlige kjærester du aldri vil ha]

# 7 Kvinner er klare. Vi kjenner alle spillene du spiller. Vi sitter selv og snakker med hverandre for å avgjøre om vi selv ønsker å forfølge deg. Så hvis du bare ignorerer en jente, vil hun innse hva som skjer og bare grøfte ideen om å være med deg selv. Kvinner er veldig smarte - smartere enn du tror. Og vi vil ikke sitte og vente på at du skal gi oss oppmerksomhet. Vi skal gå andre steder for å få det.

Hva å gjøre i stedet

I stedet for å spille hardt for å få og ignorere en jente, er det langt bedre ting du kan gjøre for å få henne til å ønske deg. Dette er de beste måtene å tiltrekke seg den rette typen jenter.

# 1 Vær deg selv. Ja jeg vet. Dette høres kliché, men bare hør meg ut. Å være deg selv er langt bedre enn å spille noen spill.Ikke bare er det mye lettere for deg, men du vil tiltrekke den rette typen jente på denne måten.

Når du er for opptatt av å prøve å opptre som noen andre, kan du hente en jente, men hun vil ikke være med deg når hun skjønner at du ikke er typen fyr hun trodde du var. Gjør deg selv en tjeneste og vær deg selv, så du kan finne den rette jenta for deg.

# 2 Still interessante spørsmål. Ikke bare spør henne hva hennes favorittfarge er eller hvor hun vokste opp. Mens disse tingene er gode å vite, vil de ikke imponere henne. I stedet spør henne fengslende spørsmål. Hvis du imøtekommer dine spørsmål til emner hun er interessert i, blir hun langt mer imponert, og det vil gi et godt inntrykk. [Les: 20 dype spørsmål for å spørre en jente til å imponere henne]

# 3 Gjør henne le. Humor er en flott måte å en jentes hjerte på. Sannheten er at vi har en tendens til å ha flere følelser for de som får oss til å le. Vi tillater å være glad for tilstedeværelsen av den som kan få oss til å fnise. Så hvis du virkelig ønsker å plukke opp en jente, finn ut hva som får henne til å le og gjør så mye som mulig. [Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

# 4 La henne stille spørsmål. Ikke bare blab om deg selv hele tiden. Du må gi henne muligheten til å være interessert i deg og å stille spørsmål. Hvis hun virkelig ikke vil vite noe om deg, bryr hun seg ikke om deg i utgangspunktet. Så hold deg til tider, så hun kan starte samtalen.

# 5 Tenk ikke for mye om det. Det siste tipset for å faktisk vinne en jente over er å bare slutte å tenke så mye om det. Dating er ikke et superkomplisert spill. Du må bare presentere deg selv og snakke. Det er egentlig ikke mye mer enn det. Så kom deg ut av hodet og slapp av.

[Les: Hvordan imponere en jente - 15 atypiske hemmeligheter du trenger å vite]

Hvis du tror du kan finne din livspartner ved å ignorere en jente, er du veldig feil. Disse årsakene til at teknikken ikke fungerer, viser seg like mye.

Anbefalt: