Ignorerer noen for oppmerksomhet: Hvordan gjøre det for å få det du vil ha

Innholdsfortegnelse:

Ignorerer noen for oppmerksomhet: Hvordan gjøre det for å få det du vil ha
Ignorerer noen for oppmerksomhet: Hvordan gjøre det for å få det du vil ha

Video: Ignorerer noen for oppmerksomhet: Hvordan gjøre det for å få det du vil ha

Video: Ignorerer noen for oppmerksomhet: Hvordan gjøre det for å få det du vil ha
Video: Вся правда о Куликовской Битве 2023, Desember
Anonim

Det er ingen regler når det gjelder å ignorere noen for oppmerksomhet. Alt vi ender med å gjøre, er å teste ut forskjellige strategier til vi får det vi ønsker.

Før du prøver å ignorere noen for oppmerksomhet, anbefaler jeg at du snakker med din partner først. Jeg vet at det kan være vanskelig og ubehagelig, men det er den beste måten å se hva som skjer. Nå har du kanskje allerede prøvd å snakke med partneren din, og det har ikke vært noen endringer.

I dette tilfellet må du kanskje være litt mer ekstrem i dine handlinger for å få en reaksjon. Hvis du leter etter en reaksjon og oppmerksomhet, vil du definitivt få en når du ignorerer dem.

Hvordan ignorerer noen for oppmerksomhet

Noen ganger når du er i et forhold, blir det litt kjedelig. Du vet, det begynner å bli rutine, det er ingen spenning eller spontanitet. Dette er når du trenger å prøve å krydre ting litt opp og gi forholdet et lite løft. Hvis du føler at partneren din opptrer fjernt og mister interessen, kan det være vanskelig å håndtere.

Eller i noen tilfeller er du i et nytt forhold, og du vil ikke gi inntrykk av at du er trengende og klossete. I begge tilfeller forstår jeg helt hvorfor du vil ta av og gi litt plass.

Selvfølgelig er det mange forskjellige måter å håndtere disse typer situasjoner, men ignorerer noen for oppmerksomhet virker ofte. Noen ganger må det gjøres.

# 1 Snakk med dem før. Ikke bare trekk ut denne strategien uten å prøve de andre først. Ideelt sett bør du sette deg ned med dem først og snakke om hva som skjer.

Hvis de ikke oppfyller et behov, drøft det først før du begynner å ignorere dem for oppmerksomhet. Snakk om hva som skjer, hvordan du føler, og hva du kan forbedre på. Deretter jobber du med å gjøre disse forbedringene sammen. Hvis ingenting endres, kan du trekke ut denne strategien. [Les: Hvordan fikse mangelen på kommunikasjon i forholdet ditt]

# 2 Puste inn. Er dette en overreaktjon? Er denne personen virkelig ikke gi deg oppmerksomhet eller er de rett og slett ikke gi deg det nøyaktig oppmerksomhet du vil ha? Før du hopper til konklusjoner, ro deg ned og ta pusten. Det kan være at du bare har noen feilkommunikasjon å rydde ut. Dette er ingenting å freak out om og kan løses.

# 3 Slutte å ignorere deg selv. Her går vi. Hvis du vil ignorere noen, er alt du trenger å gjøre, begynt å fokusere på deg selv. Det er utrolig hvor lett det er å ignorere noen når du er fokusert på dine behov i stedet for deres behov.

Ikke vær så oppmerksomme og raske til å hoppe til deres samtale. Du trenger ikke å late som om du er opptatt, faktisk er opptatt med ditt eget liv. Når de ser at du ikke har tid til dem, begynner de å gi deg mer oppmerksomhet. [Les: Hvordan stå opp for deg selv i forholdet ditt]

# 4 Fullfør dine mål. Vi har alle mål, enten korte eller langsiktige. I stedet for å la dem gå forbi, ta denne tiden for å fullføre dem. Igjen, du ignorerer ikke synlig dem, i stedet gjør du ting som du vil gjøre. Dette vil få dem til å prøve vanskeligere for din oppmerksomhet som det viser at du er selvforsynt.

# 5 Ikke konstant ignorere dem. Hvis du ignorerer noen konstant, blir det slitsomt og kjedelig, slik at de fortsetter. Hvis du leter etter oppmerksomhet, må du holde dem på tærne. Gi dem litt oppmerksomhet, nok til å holde dem tilbake for mer, men gi dem ikke mer enn de fortjener. Ignorerer noen for oppmerksomhet handler om å handle varmt og kaldt, som Katy Perry en gang sa, og det driver folk nøtter. [Les: Ignorerer en fyr - Hvordan gjør du det riktig og la ham jage deg]

# 6 Gi det samme som de gir. Forhold handler om å gi og ta. Hvis de sender deg en ordspråklig tekstmelding, gjør du det samme. Du trenger ikke å investere mer i forholdet enn dem. Når de ser at du ikke faller for sin handling, begynner de å gi deg mer oppmerksomhet. Dette er når du endrer strømstilling og nå har du kontroll.

# 7 Bruk deres konkurransedyktige side. Alle har en konkurransedyktig side, det er det som får oss til å oppnå mer. Så, du kan bruke dette som en måte å få oppmerksomhet på. Sjalusi er en fin måte å få noen til å gi deg mer oppmerksomhet. Du trenger ikke å være ekstrem, bare å snakke med noen som de anser som en trussel, er nok til å få dem til å løpe etter deg. [Les: 30 virkelig onde måter å få en fyr sjalu og vinne sin oppmerksomhet]

# 8 Vis følelsesmessig flat. Folk vil se din reaksjon. De vil se at du liker dem og at de trengs av deg. Men det er fellen du trenger for å unngå. I stedet for å vise følelser må du gjemme dem i dette tilfellet. Du bør bare vise dine følelser når de viser sine følelser. Hvis ikke, gir du dem all kraft og bruker den til deres fordel.

# 9 Ikke behandle dem som noe spesielt. Hvis du behandler dem som de er spesielle, vil de tro at de er spesielle. Men dette vil ikke bety at de skal gi deg den oppmerksomheten du vil ha. Du kan ikke la dem føle at de er over deg på noen måte.

Dette betyr at du må avstå fra å gi dem noen form for spesiell behandling. De er som alle andre.Når de ser det, vil de prøve vanskeligere for din oppmerksomhet. [Les: Hvordan unngå å være klamrende i et forhold]

# 10 Er de virkelig den rette personen for deg? Du må spørre deg selv, hvis jeg må ignorere dem for å få oppmerksomhet, er det noen jeg vil være med? Partneren din skal kunne oppfylle dine behov og omvendt. Naturligvis vil det være noen oppturer og nedturer, som alle forhold, men det er kommunikasjonen for.

Å gjøre dette kommer til å ta mye energi og bli dramatisk, så tenk virkelig på om dette er noe du vil takle.

[Les: Forstå kjennetegnene til et sunt forhold slik at du kan avslutte de skitne]

Forhold er vanskelig. Men hvis du ignorerer noen for oppmerksomhet, er dette virkelig en person du vil være med?

Anbefalt: