20 Ingeniously Crazy måter å spørre en jente ut på en dato

Innholdsfortegnelse:

20 Ingeniously Crazy måter å spørre en jente ut på en dato
20 Ingeniously Crazy måter å spørre en jente ut på en dato

Video: 20 Ingeniously Crazy måter å spørre en jente ut på en dato

Video: 20 Ingeniously Crazy måter å spørre en jente ut på en dato
Video: Sommes-nous vraiment la première civilisation humaine avancée ? 2023, Desember
Anonim

Det er flere måter å spørre henne ut på en dato enn å bare blurt det ut i et tilfeldig øyeblikk. Prøv å bruke litt kreativ stil med disse tipsene.

Det kommer en tid i alles liv når de, til tross for deres tidligere insistering på at de er helt glade og tilfreds med å være alene, det motsatte ender opp som viser seg å være sant. Når cupid kommer a-calling og hans piler har slått sitt merke, blir gjenstanden for dine følelser din vær og slutter alt.

Det kommer en tid i alles liv når de, til tross for deres tidligere insistering på at de er helt glade og tilfreds med å være alene, det motsatte ender opp som viser seg å være sant. Når cupid kommer a-calling og hans piler har slått sitt merke, blir gjenstanden for dine følelser din vær og slutter alt.

Uansett hva annet du kan ha på i livet ditt, vil du finne deg selv besatt av å være med dem for enhver pris. Selvfølgelig er det ikke mye du kan gjøre om dette før du har klart det helt grunnleggende av første skritt: få dem ut på en dato. [Les: 12 latterlig åpenbare tegn hun vil at du skal spørre henne ut]

Feil måte å spørre henne ut

Som med ethvert annet aspekt av forholdsspillet, er førstehåndsinntrykket alt, og hvordan du nærmer deg det første forslaget til en dato, kan potensielt sette deg opp for livet, eller krasje og brenne som en husflyv i en mikrobølgeovn.

Så først, hva er feil måte å spørre noen ut på en date? Vel, dithering og har dårlig tillit til utførelsen av forslaget kan fungere for Hugh Grant på sølvskjermbildet, men i virkeligheten er det mer sannsynlig at du ser ut som en buffoon. Men selv å ha all tillit i verden vil du ikke redde en kjedelig, livløs og tilsynelatende perfunctory invitasjon til en første romantisk kveld - eller hva som helst annet kan være på kortene.

Det er langt bedre at du gjør et blendende og minneverdig førsteinntrykk som fortsetter å holde deg i de gode bøkene til din tiltenkte partner.

En sterk start på å få henne til å gå ut med deg

Det er ingen spesifikk riktig måte å spørre noen på en første date, men noen av disse følgende ideene * avhenger selvfølgelig av personen du spør * kan vise seg sjarmerende nok til å sikre at du i det minste får en andre dato ut av kvinnen du har øye på.

# 1 La dem spise kake. Ikke den mest originale av metodene som er oppført her, men det er veldig søtt, og jentene elsker det. I utgangspunktet, send henne en kake, smultring eller hva annet konfekt du vet hun liker med forslaget skrevet på det i glasur. Du kan til og med få skrevet det på en rekke cupcakes, som alle gjentar den samme meldingen på forskjellige måter.

# 2 ballonger. Ordne for en rekke ballonger med bokstaver på dem som formidler den all-viktige meldingen som skal vises et sted som hun er sikker på å se. Dette kan være på pulten hennes hvis du jobber med henne * selv om du spiller den spesielle en veldig nøye *, på bilen hennes eller utenfor døren hennes.

# 3 Kalk-tastic. Dette er flott hvis hun bor et sted med en rolig landevei som fører til hennes hjem, en lang oppkjørsel eller en lignende strekning av motorvei som hun regelmessig kjører langs. Bare få kritt ut, og la meldingen foran henne i lange bokstaver, slik at hun kan se det selv når du er i fart.

# 4 Se lyset. Det er litt tid for denne, og du må være sikker på at det fysiske nettstedet som brukes til å få meldingen over, er et sted hun regelmessig ser. Alt du trenger å gjøre er å få en skjøteledning og en serie lyspærer og stave meldingen ut i lysene. Bare se på hennes kjeftfall i ren forundring på det uberørte flytet ditt.

# 5 Stjerne slått. Du kjenner de luminescerende stjernene som du kan få på håndverkbutikker og lignende? Vel, kjøp noen pakker av dem og ordne dem et sted hvor hun sannsynligvis vil se dem når lysene er slått av. Selvfølgelig er hennes eget hjem ut av spørsmålet, med mindre du vil risikere en overbevisning for innbrudd, men kanskje noen favoriserte barer eller restauranter med et mørkt hjørne vil gi den perfekte beliggenheten.

# 6 Photo-sympathis. Lag et bilde montasje av flere bilder som viser at du holder opp tegn på ord som staver ut meldingen for å spørre henne. Det er mange tilgjengelige fora på internett for å legge inn dette, hvor hun kan "komme til tross for det". [Les: Den sjenerte fyrens guide til å spørre en jente ut]

# 7 Kraften til pizza. Ligner på nummer 1, men for den mindre myke typen jente. Hva med å sende henne invitasjonen til å gå ut på en dato på en pizza med meldingen stavet ut i salami, oliven, eller hva hun favoritt topping er?

# 8 Treff høyre notat. Hvis du har noen form for musikalsk talent, hvorfor ikke gjøre hva crooners har gjort i årtusener, og skriv henne en sang. Prøv å unngå den klassiske Shakespeare-midnattserenaden, men spesielt hvis hun fortsatt bor hos en far som har et hagle og en spesiell mislikning for sin datters smak i menn.

# 9 Jig det opp. Dette høres mer komplisert enn det egentlig er, men lager et stikksag som hun må fullføre, med invitasjonen til en dato stavet ut på den, og send den til hennes hjemmeadresse. Du kan gjøre dette profesjonelt eller bare med et stykke hacked-up-kort. [Les: Hvordan være mer lekende når du er ute på en dato]

# 10 Mock forslag. Klær deg opp, legg deg ned på bøyde kne, og utfør spørsmålet med all panache og betydning av et bryllupsprosjekt. Du kan til og med erstatte ringen med et sirkulært stykke papir som er emblazoned med navnet og adressen til restauranten du har tenkt å ta henne til.

# 11 Si det med blomster. Bokstavelig. Stav ut invitasjonen et sted hun er sikker på å se, med ville blomster - daisy eller buttercups, for eksempel. Hvis du føler deg fancy, kan du til og med strekke seg til butikkroser.

# 12 Scavenger. Få noen venner inn på skuespillet, og sett opp en scavenger-jakt der den vinnende prisen, ukjent til objektet til dine ønsker, er en date med deg selv. Dine venner vil selvsagt sørge for at de mangler oppgaven.

# 13 Press-ganged. Ta kontakt med den lokale avisen, og legg inn en klassifisert reklame og spør henne om en dato. Hvis du tror at du kan komme unna med det, vil du heller ikke fortelle henne hvem du er, slik at hun faktisk må gå til datoen for å oppdage din identitet.

# 14 En fin romantikk. La en falsk parkeringsbøte på vinduet hennes med en invitasjon til en dato skrevet på den, og se hennes opprør blir til glede, da hun skjønner at hun har blitt satt opp på den fineste mulige måten.

# 15 Shakespeare stil. Hvis musikk ikke er din ting, så prøv å skrive et dikt som setter henne i bildet om dine intensjoner. Det er en av de eldste måtene å komme inn på noen knickers kjent for mannen - og det fungerer fortsatt til i dag.

# 16 Den trådløse. Nesten det samme som nummer 13, ta kontakt med sin favoritt lokale radiostasjon og få invitasjonen sendt over radiobølgene på et tidspunkt når du vet at hun skal kjøre til eller fra jobb.

# 17 Tubed. Lag en videomelding og legg den på YouTube for at hun skal oppdage, med en lenke sendt via e-post eller tekst. Enkel, fri og veldig effektiv.

# 18 Booket. Start en gruppe på Facebook kalt noe som "Er du enig i at Sally skal gå ut med Harry?" Og få vennene dine inn på handlingen. Ikke bare er effekten både sjarmerende og morsom, men det kan vel ende med å oppfordre akkurat den kommentaren du håpet på.

# 19 David Copperfield. Utfør et magisk triks som ender med at du produserer et kort som har meldingen skrevet på den. Det kan ta henne noen øyeblikk å forstå hva som skjer, og dette innebærer en viss investering i tide for å lære trikset, men effekten er uvurderlig.

# 20 Blind kopi. Send en melding til deg selv om å invitere den mest strålende og imponerende kvinnen du noen gang har møtt på en date, og blindtkopi henne i â € helt uhell, selvfølgelig.

[Les: 22 bite-size tips om å ha mer suksess med kvinner]

Av alle måtene du kan spørre en kvinne på en første date, ville det ikke vært bedre å begynne med noen av disse morsomme og kreative metodene for å sikre et fremtidig forhold?

Anbefalt: