Er min Ex tenker på meg? |? â € "skiltene

Innholdsfortegnelse:

Er min Ex tenker på meg? |? â € "skiltene
Er min Ex tenker på meg? |? â € "skiltene

Video: Er min Ex tenker på meg? |? â € "skiltene

Video: Er min Ex tenker på meg? |? â € "skiltene
Video: Roman Baths of Baia, Italy Tour - 4K with Captions 2023, Desember
Anonim

Et oppbrudd er vanskelig å bære, men det å gå videre er verre, spesielt hvis du fortsatt er forelsket i din eks. Vil du vite svaret på det store spørsmålet, er det min tidligere tenkning om meg?

Oppbrudd er smertefullt, og så mye som det gjør vondt, bryter også opp med håp om å få en ex tilbake eller møte noen nye for å fylle tomrummet.

Jeg har brutt hjerter noen ganger, og har hatt hjertet mitt ødelagt flere ganger også.

Og selv om jeg har kjent at kjærlighet kan forårsake så mye smerte som det kan gi lykke, har jeg hjelpeløst glatt inn i kjærlens kjede for mange ganger for å telle.

Et av spørsmålene som etterspørres mest etter en oppbrudd, spesielt når du har mistet kontakten med din eks, er om din ex fortsatt er forelsket i deg.

Det er smertefullt å tenke på det, men det er også sadistisk beroligende å vite at du ikke er den eneste som gjør vondt inni.

Vi er mennesker, og vi er sadister. Det føles godt å vite at exen din fortsatt gjør vondt og lider, og tenker på deg like mye som du tenker på dem.

[Les: Hvordan slutte å tenke på noen du fortsatt liker mye]

Er min ex tenker på meg?

Etter et nylig oppbrudd for et par måneder siden ble jeg knust igjen.

Vi hadde et godt forhold, men våre liv var for forskjellige for å se en fremtid sammen. Han trodde jeg var for flørtende og hadde altfor mange mannlige venner, og jeg, vel jeg trodde han var en innadvendt som bare ikke likte meg med å ha for mange venner.

Jeg ville ikke høre noe om ham de første dagene. Jeg ville ikke engang høre navnet hans høyt. En uke gikk forbi, og jeg følte meg bedre. Jeg hadde ikke hørt fra ham i over en uke, og jeg var ekstremt nysgjerrig på å vite hva han var opptatt av.

Er min ex tenker på meg? Vil han komme tilbake med meg? Jeg ville ikke komme tilbake med ham, men jeg elsket ham fortsatt. [Les: Hvorfor kan du ikke finne kjærlighet uansett hva du gjør]

De motstridende følelsene gjorde meg gal. Jeg elsket ham, men jeg trengte ikke ham eller ville ha ham tilbake. Men jeg måtte bare vite om han tenkte på meg. Jeg logget på facebook på en tidlig lørdag morgen og feiret sitt navn. Ingen statusoppdateringer. Han har vært inaktiv i omtrent en uke også. Hmmâ € | Han ventet kanskje på meg å kunngjøre nyheten til verden.

Spillene exes spiller

Jeg hadde lyttet til jetsene. Se hva du har gjort hele morgenen, og ut av vane med å la verden kjenn min favoritt sang av dagen, oppdaterte jeg statusen min til en youtube-lenke til sangen og logget ut.

Ingen nyheter fra ham. Jeg googlede bloggen hans og så at han hadde postet noe lammet om været var for ned og mykt. Hvem, vent litt, været var nede og mykt ?!

Hva i helvete? Det var midt på sommeren og dagene har vært lyse og solfylte. Var han prøver å si noe til meg her? Føler han seg dårlig og trist etter oppbrudd? Jeg smilte til meg selv, og husket nesten umiddelbart at jeg fortsatt var i smerte.

Jeg fortsatte å besøke bloggen hans flere ganger den dagen, det føltes godt å lese hans dårlige værpost. Mine hender var kløe for å kommentere noe, og jeg måtte bare gjøre det. Jeg brukte et alias og kommenterte hvordan jeg følte det samme om været. Han ville aldri vite at det var meg. Ha! Ikke i en million år.

En begivenhetsrik lørdag

Dagen gikk forbi og jeg så et par deprimerende filmer som fikk meg til å føle seg verre. Ved sen ettermiddag var jeg enda mer deprimert. Jeg bestemte meg for å gå ut og tilbringe litt tid med vennene mine. Jeg savnet ham så mye, det hadde vært en uke siden jeg hadde hørt fra ham. Jeg vet at vi aldri var ment å være, men jeg savnet bare å høre stemmen hans. Da jeg gikk ned en rolig og trivelig gate som var prikket med trær og solkysede blader, savnet jeg ham enda mer. Jeg følte meg ensom. Jeg gikk opp til en telefon og bestemte meg for å ringe ham anonymt. Han svarte på telefonen og min munn spredte seg til et bredt grin. Jeg følte meg som en liten jente som kalte henne til å bli forelsket. Jeg holdt pusten og svarte ikke. Han hang opp etter noen få sekunder. Jeg følte meg dum. [Les: Er det kjærlighet eller lyst?]

Jeg flyttet videre og møtte vennene mine i hjørnet av gaten, der vi bestemte oss for å handle. Jeg følte meg bedre, og jeg så en gazillion ting som jeg ønsket å gi ham. Men jeg pusset tanken til side. Senere den kvelden, savnet jeg ham mer enn jeg hadde hele uken siden bryte opp. [Les: Hva skal jeg gjøre med gamle kjærlighetsbrev?]

Jeg logget inn på facebook, og til min overraskelse hadde min ex oppdatert sin status også, med en lenke til en sang. Jeg fulgte lenken og det var "Jeg vil huske deg" av Sarah Mclachlan. Jeg kunne ikke bidra til å gå alle giddy og skyllet. Jeg følte meg glad. Han hadde svart på sangen min med en annen sang. Er min ex tenker på meg? Ja, han er definitivt! Awww!

Furiously, begynte jeg å shuffle gjennom min spilleliste og fant en annen sang jeg likte. Jeg oppdaterte min facebook status. Det leser: "Jeg er en vinner på et tapende spill" og koblet det til Rascal Flatts. Jeg var så spent. Jeg følte meg ikke skadet, jeg følte meg levende.

Jeg sjekket ut sin blogg, men det var ikke noe svar på min kommentar. Nedtur. Men det var noe som skjer mellom oss i Facebook. Og jeg likte det!

En smertefull søndag

Jeg våknet tidlig og sjekket hans facebook-side. Det var ingen oppdatering og det irriterte meg. Jeg følte meg elendig igjen. Er min ex tenker på meg ikke mer? Kunne han ha flyttet videre? Ugh, jeg kom tilbake i senga.Jeg sjekket ut bloggen hans flere ganger og googlede navnet hans noen få timer. [Les: Googling ex-Online obsessions]

Jeg ringte noen ganger, og jeg hørte ingen i den andre enden. Jeg ble strålende. Jeg var latterlig glad. Jeg sa flørtende â € ~helloâ € ™ for et par minutter hver gang og sa farvel før du henger opp. Men senere den kvelden, fikk jeg vite at en venn av meg fra byen prøvde å ringe meg og ikke kunne høre noe fra slutten min. Ballongen briste. Min ex hadde ikke ringt meg i det hele tatt. Dette føltes like verre som bruddet, jeg gjenopplivet smerte nå og da med sporadiske lykkeflaks.

Uken fremover - Er min eks nå tenkt på meg nå?

Jeg var avhengig av facebook, fordi det ikke var noen annen måte å høre fra min eks. De neste dagene så jeg at jeg hoppet med ecstasy og slo på bunnen med sinne og smerte. Det var mange flere sanger som ble inkludert i statusoppdateringene de neste dagene, fra Evanescenceâ € ™ s immortale til Rihannaâ € ™ sLove hvordan du lyverâ € ™. Jeg var forvirret og infundert med lykke og tristhet på samme tid. Det var en merkelig opplevelse.

Jeg fant meg selv å stalking sin facebook-side mer og oftere, til det ble en besettelse. Og ut av det blåste jeg gjennom vennenes vennens facebook-side at min eks og noen andre gutter møttes den kvelden for et spill av noe.

Plutselig var jeg mer besatt og forelsket i min ex enn jeg noensinne var. Jeg ville bare ha ham tilbake.

Møt min ex kjæreste igjen

Den kvelden, vi ender opp med å støte på hverandre * ved et uhell *, og det var flott. Han ble strålende og jeg ble rødme. Og før vi visste det, klemmet vi hverandre og jeg følte at jeg var i en varm pute, klar til å synke til lykkelige drømmer. Jeg var glad og han var glad. [Les: Den hemmelige loven om tiltrekning i kjærlighet]

Vi kom hjem sammen og kom sammen igjen den kvelden.

Fortsett med livet mitt

Livet var usedvanlig bra. Vel, i det minste for en måned eller så. De samme problemene vi opplevde i starten, begynte å kutte opp igjen, og livet var mer smertefullt enn jeg kunne huske. Vi endte opp med å bryte opp igjen, og denne gangen tok jeg ham av vennelisten min på facebook. Vi hadde brutt opp av en grunn, fordi vi var uforenlige med hverandre. Det er normalt å ha følelser for hverandre, selv etter å ha gått opp. Tross alt var vi forelsket i en stund. Men det var virkelig ingen grunn til å komme tilbake fordi vi bare ikke var lykkelige i kjærlighet. [Les: Komme tilbake med en eks for sex]

Så mitt ord av råd til deg, så mye du lurer på - er min eks tenker på meg eller om du vil komme sammen igjen, husk at det oppstår en oppsigelse av en grunn. Det er egentlig ikke noe poeng i å prøve å komme tilbake til noe som bare ikke vil holde deg glad for alltid. Du vil huske din ex, og din eks vil tenke på deg også, men selv om du har uferdige samtaler eller intense følelser, herd deg opp, la gå og lær å gå bort.

Er min ex tenker på meg? â € Skiltene

Hvis du lurer på om exen din tenker på deg eller ønsker å komme tilbake med deg, bruk disse tegnene for å kjenne sannheten. Men på slutten av dagen, bruk ikke det som en unnskyldning for å komme tilbake sammen. Nesten alltid, mislykkede romanser trener aldri en gang om gangen. [Les: Hvordan komme over et ødelagt hjerte]

#1 Din ex kaller deg ofte, selv om du ikke hører stemmen sin i den andre enden. Dette er dumt, men alle elskere som savner deres ex, slutter å gjøre dette, eller i det minste drømmer om å gjøre dette.

#2 Eksperten din holder noen nye forhold diskret. Hvis de fortsatt er forelsket i deg, vil de ikke miste sjansen for å komme tilbake med deg ved å akseptere at de ser noen andre.

#3 Ser du koblinger til å elske sanger eller kjærlighet sitater i dine ex-facebook eller Twitter-oppdateringer? Dette er en av boons og baner av sosiale nettverk. Din eks kan være diskret og likevel, si mye. Men vær skeptisk til dette fordi stalking rundt en facebook side eller twitter feed kan bli en smertefull besettelse.

#4 Er du webkunnig og har en personlig blogg hvor du deler din daglige sladder? Store sjanser er, din ex vil være dvelende rundt bloggen din og venter på å høre neste store ting i livet ditt. Hvis du har en statsteller som sporer besøkende og du kjenner din vei rundt det, vil du kunne spore eks på kort tid. Men seriøst, ikke bry deg om dette fordi du vil få en annen besettelse som kommer deg.

#5 Hvis din ex fortsatt tenker på deg eller ønsker deg tilbake, de kommer til å snakke om deg eller spørre om deg gjennom dine felles venner. Og snart nok, vil ordet spre seg gjennom vinranken, og du vil vite at exen din har lagt stor vekt på livet ditt. Men vær fast, og husk hvorfor du brøt opp i første omgang.

#6 Har du rammet inn i din eks nylig, ut av det blå? Skjer dette ofte? Det er en god sjanse for at alt dette var planlagt fremover. Du kan ha en ratty venn som sniker ut informasjon til din eks, eller du kan la for mange mennesker i verden vite om dine daglige planer. Bumping inn i hverandre føles hyggelig, men det kommer ikke til å redusere smerten. [Les: 13 tegn på at vennene dine ødelegger forholdene dine for deg]

Hva å gjøre når din eks tror på deg

Exes donâ € ™ t slutte å tenke på deres exes. Det er naturlig, og noe som er uunngåelig.Selv om du har hatt et dårlig forhold, kan du ikke unngå å spørre om du vil komme deg tilbake og bekymre deg for det ordspråklige "hva hvis …?" Men for din egen god, blokker din eks fra dine tanker, selv om ex har gitt deg mye oppmerksomhet eller tanke. Det kan virke hardt og smertefullt, men det er den eneste måten å gå videre på. Og stol på meg, det vil være noen som er bedre og mer kompatible med deg, og venter på deg rett rundt hjørnet. [Les: Den virkelige grunnen bak hvorfor kjærlighet gjør vondt så mye etter en pause]

Du må huske at ved å stikke rundt et dårlig forhold eller en ex, lar du ikke kjærligheten i livet ditt blomstre inn i noe lykkeligere og mer tilfredsstillende. Jeg har bare kastet bort noen gode måneder som er truende over en eks, fanget mellom intense øyeblikk av lykke og smerte, og det hele førte tilbake til den samme enden igjen. [Les: Hvordan elske igjen etter å ha blitt skadet]

Folk endrer seg ikke, følelser gjør. Så husk folkene som har skadet deg og ikke så langt unna som du kan, i stedet for å lytte til dine finaktige følelser.

[Les: Hvordan komme seg over en eks kjæreste]

[Les: Hvordan komme seg over en ex kjæreste]

Så neste gang du lurer på det plagsomme spørsmålet, 'er min eks som tenker på meg', legg tanken bort fordi det er bare ikke bra for deg eller ditt kjærlighetsliv.

Anbefalt: