Er hun den eneste for deg? â € "Her er hvordan du finner ut!

Innholdsfortegnelse:

Er hun den eneste for deg? â € "Her er hvordan du finner ut!
Er hun den eneste for deg? â € "Her er hvordan du finner ut!

Video: Er hun den eneste for deg? â € "Her er hvordan du finner ut!

Video: Er hun den eneste for deg? â € "Her er hvordan du finner ut!
Video: ЭТО ЖЕ CRYSIS 1 2023, September
Anonim

Du kan være i et forhold til en jente, men har forholdet ditt lykkelig noen sinne på slutten? Og er hun den for deg? Finn ut her.

Infatuering er en kraftig følelse.

Det kan skjule din bedre dømmekraft og få deg til å hoppe til konklusjoner, spesielt i et nytt forhold.

Hvis du visste at et forhold var dømt fra begynnelsen, ville du prøve å få det til å fungere uansett, eller vil du gi opp det?

Det krever to personer å skape et perfekt forhold.

Du trenger ikke to perfekte personer selv. Du trenger bare to personer som er perfekte for hverandre.

Så er hun den for deg? Vel, bruk disse tegnene.

Er hun den for deg?

Å finne ut om den heldige damen i livet ditt er perfekt for deg eller ikke, er ikke lett, spesielt i begynnelsen når du er full av kjærlighet.

Men menn blir aldri forelsket på en gang, noe som er en god ting. [Les: Stages of love for men]

Bruk disse tegnene for å finne ut om hun er den ene.

Hvis du finner mange uforenlige forskjeller, kan det være lettere å gå ut enn å skape en god partner ut av en dårlig.

Du er tiltrukket av henne

Det kan ikke være kjemi i kjærlighet uten litt tiltrekning, kan det?

Menn blir ikke forelsket gradvis. Infatuasjon og kjærlighet slo dem på ansiktet som et fartende lykkelig tog. Vel, med mindre det er sakte og mykt som to venner som blir forelsket etter å ha brukt år som venner. Det skjer sannsynligvis bare hvis fyren virkelig ikke klarer å holde fast i noen jevne lange relasjoner. [Les: Slik kysser du en venn og kommer unna med det]

En av de første tegnene til å vite er at hun er den er den gale dyrsattraksjonen du opplever når du ser henne for de første gangene. Hvis du bokstavelig talt ikke kan ta øynene av henne, wow, er du på en god start!

Du vil ikke endre henne

En av de største misforståelsene menn og kvinner har i begynnelsen av et nytt forhold er at kjærligheten kan slette forskjellene og øke kompatibiliteten over tid.

Kjærlighet kan hjelpe dere begge til å endre seg og bli mer kompatible, men bare i liten grad. Hvis du lurer på om hun er den for deg, må de lyse skiltene skrike ut helt i begynnelsen.

"Jeg elsker henne, men jeg skulle ønske hun ville stoppe med å slå en kamp så ofte, eller en" hun er så perfekt for meg, jeg ønsker bare at hun ikke vil flirte med andre gutter hele tiden skjønt " € | er aldri en god start. Kanskje, det er hun ikke riktig for deg. Du bør vite at ingen kvinne er noen gang en dårlig elsker, selv om hun har vært singel eller i en rekke dårlige forhold for en stund. Det er bare et tegn på at hun ikke har møtt noen kompatible ennå. Det som gjør deg nervøs for en kvinne, kan gjøre en annen fyr veldig glad.

Hvis du vil være glad i kjærlighet og ha et vellykket forhold til en kvinne, må du virkelig vite dypt inne at du ikke vil forandre noe om henne. Og neste gang Bruno Mars synger, akkurat som du er, bør det bare være én person du kan tenke på. [Les: Hvordan være ridderlig]

Du liker hennes personlighet

Jenta du liker trenger ikke å være akkurat som deg. Hva slags jente liker du? En kvinne som er så chirpy og sprudlende du lurer på om hun er høy, eller noen som er mer subtil og solid selvsikker? Du kan bli tiltrukket av en kvinne for hennes utseende, men hvis hun kommer til å være den for deg, må du forelske deg i hennes personlighet og henne som en person. Liker du hvordan hun oppfører seg rundt deg eller hennes unike uttrykk?

Noen ganger er det de små tingene i en kvinne som gjør henne mer attraktiv. Så er hun den for deg?

Hun er omsorgsfull og kan s-mor deg

Menn ønsker en sexgudinnen. Men forelsk deg i en omsorgsfull kvinne. Det er instinktivt, kanskje fordi du er ubevisst ute etter moren til barnet ditt. Når du klemmer din nye kjæreste, fyller du hjertet ditt med lykke eller gir det deg en ereksjon?

En ereksjon er en god ting, men utover alt kjønn og lustige berører trenger du en kvinne som kan få deg til å føle deg bra selv når du er nede i gropene. De fleste jenter har en nærende strikke i dem, mens noen jenter donâ € ™ t. Hvis du prøver å se om hun er den for deg i det lange løp, se etter en elsker som kan behandle deg som et barn når du oppfører deg som en.

Din familie og venner liker henne

Du kan være for dypt i forkjærlig kjærlighet til å se skiltene, men er hun den for deg, egentlig? Når en mann og en kvinne begynner å danse og ønsker å ta forholdet til neste nivå, er det ikke bare om dere begge. Det innebærer også venner og familie. Hva tenker de om jenta i armene dine?

Hvis hun ikke kan komme sammen med dem nå, burde du virkelig brace deg selv for mange interne konflikter og forskjeller i familien i årene som kommer.

Hun har egenskaper som du beundrer

Leter du deg tilbake og stirrer på henne i ærefrykt for hvordan hun gjør noe? Sexy pole dancing eller svampe en bil i hennes bikini teller ikke.

Hvis jenta i livet ditt har kvaliteter som du beundrer, vil det få deg til å respektere henne og elske henne mer. Selv om det er lett å hakke en uvitende jente med noen osteiske plukker, vil det aldri få deg til å respektere henne.Når du ikke respekterer en jente du liker, vil du aldri sette pris på henne eller tenke at hun har noen verdi utover soverommet. Kanskje, du kan bytte henne inn for en sprengte leketøy til du finner noen mer verdig av din kjærlighet og respekt. [Les: Hvordan klare seg med en jente]

Du ser henne i livet ditt

Dette er en vakker tanke og en som definitivt vil kaste opp i tankene dine hvis hun er den for deg. Hvis du ombygger stedet eller visualiserer livet ditt noen få år nedover kjørefelt, har denne jenta i ditt liv et fremtredende sted i visjonen din? Tror du på hvor spennende hun ville føle, eller hvor lykkelige dere begge kunne være noen år fra nå?

Hvis du virkelig elsker noen og ser dem som en viktig del av livet ditt, gjør du planene dine for å holde dem i tankene. Hvis du ikke engang kan drømme om et liv sammen, hva er oddsene for forholdet som lykkes i det virkelige livet?

Hun er din støtte og din styrke

Er hun den for deg? Hun ville definitivt være, hvis hun er den første personen du vil se etter å ha hørt noen store nyheter, gode eller dårlige. Hvis du bare mistet jobben din, ville du gå til en bar og bli full eller ville du gå til henne og synke ansiktet i skuldrene hennes?

Hvis du elsker en kvinne, er hun din styrke og støttestøtte. Når du er nede, kan hun oppmuntre deg og ta deg ut av gropene. Og når du lager store planer, er hun den som vil høre på deg og hjelpe deg, og stå med deg med tommelen oppe.

Det er lett å finne en kvinne som ønsker å gå ut for middager og ferier med deg. Det er ikke lett å finne en kvinne som kan dele dine ambisjoner, drømmer, lykke og dine byrder med deg. [Les: Hvilke kvinner vil ha på en mann]

Finn den spesielle kvinnen har disse åtte kvaliteter som er kompatible med deg, og du vil kunne oppleve en kjærlighet som er verdt å kjempe for.

[Les: Hvordan vite om hun er kompatibel på første gang]

Så er hun den for deg? Så lenge disse åtte egenskapene er kompatible med deg, har du kanskje funnet noen spesielle. Og hvis denne spesielle damen er ditt liv og ikke bare en del av det, er hun selvfølgelig den eneste.

Anbefalt: