Joe Warner's cover model body blog 6

Innholdsfortegnelse:

Joe Warner's cover model body blog 6
Joe Warner's cover model body blog 6

Video: Joe Warner's cover model body blog 6

Video: Joe Warner's cover model body blog 6
Video: ForceUSA G20 Power Rack Review: High Versatility, But At A Cost... 2023, Desember
Anonim

Joe Warner (@JoeWarnerMF) er den stedfortredende redaktør av Menns Fitness Blad. Hans oppgave er enkel: å komme i dekkmodellform på bare 12 uker.

Som jeg er seks uker inn i Drift Deksel Modell Kropp (OCMB), nå virker det riktig tidspunkt å snakke om min SIX-pakke. Se hva jeg gjorde der?

Egentlig kan jeg egentlig ikke snakke om min seks-pakke fordi jeg ikke har en. Dette er litt av et problem når du vil se ut som en Menns Fitness omslagsmodell, fordi den ene tingen som setter hver av våre forside-side stjerner bortsett fra hverandre på gata, er deres veldefinerte mage.

Inntil jeg startet dette prosjektet, hadde jeg ikke engang en to-pakke. Og nå, etter 28 økter på 42 dager, har jeg noe som nesten ligner en fire-pakke. Hvis jeg spenner og står under svært gunstig belysning.

For meg - og de fleste menn for den saks skyld - er problemet at den gamle magen er permanent skjult under et lag av fett. Og det spiller ingen rolle hvor mange crunches du banger ut, ingenting vil skifte til du brenner bort den magen.

Tygge fettet Takk til Nick Mitchell, personlig trener, grunnlegger av Ultimate Performance Fitness og arkitekten av OCMB, Jeg vet nå hva som trengs for å bli magert.

Og gjett hva? Det involverer ikke time etter time av lang, langsom kardio. Tenk på det på denne måten: hvis du kjører, var den beste måten å brenne fett da Forrest Gump ville ha hatt den verste seks-pakken verden noensinne har sett, i stedet for bare et gigantisk skjegg.

Jeg ønsket at jeg hadde visst før, etter å ha tilbrakt mange år på tvers av teltene, tenkte jo lenger jeg sprang den mer dratt jeg ville være.

Vær mindre stresset "For å bygge muskler og brenne fett må du trene hardt og fort, fordi testosteron - hormonet som er ansvarlig for positiv kroppssammensetning, endrer seg - sprer rundt 45 til 60 minutter i en trening," forklarer Mitchell. "Etter det faller det raskt bort da kortisolnivåene stiger."

Kortisol er stresshormonet, og forhøyede nivåer forhindrer ikke bare kroppen i å spise i sine fettbutikker, men instruerer kroppen din til å lagre mer energi du bruker som fett, spesielt rundt magen.

For å redusere kroppsfett og bygge muskler må du trene intensivt i ikke mer enn en time, og holde hvileperioder mellom øvelsene så korte som mulig, sier Mitchell. 'Denne tilnærmingen vil bryte ned muskelfibre samtidig som du holder din hjertefrekvens høy for å brenne kalorier under og etter økten din.'

Det du spiser er også enormt viktig. Her er mine OCMB-matregler.

Halvmålinger Så jeg er halvveis gjennom denne utfordringen og føler meg godt om de siste seks uker. Jeg har allerede lagt merke til betydelige endringer i måten jeg ser og føler på, men jeg er fortsatt akutt oppmerksom på at det kommer til å bli enda vanskeligere hvis jeg skal barbere ut de ekstra biter av fett som stavende stikker til min underliv. Men jeg har investert for mye tid og krefter for å tenke på å slutte nå. Tid til å grave dypt.

For mer trening og trening råd, få Menns Fitness Blad. Abonner nå, og vi gir deg Fem problemer for £ 5. Og ikke glem å sjekke ut denne videoen av MF team trene med Mitchell og Charles Poliquin.

Har du savnet Joe's tidligere blogger? Fang opp nedenfor:

Uke fem

Uke fire

Uke tre

Uke to

Uke ett

Dekkmodelltilskudd

Som en del av min forseglingsmodelltransformasjonsutfordring, gjør Nick Mitchell meg til å ta et utvalg av kosttilskudd. Jeg skal forklare årsakene bak en annen hver uke.

Hva? Ultra HCl 4,0

Hvorfor? Hvis magen din ikke effektivt kan bryte ned mat inn i musklene, ødelegger du ikke bare penger på god mat, du spiser også tiden din på treningsstudioet. Ultra HCl 4.0 inneholder forbindelser som hjelper deg med å trekke ut vitamin B12 og jern fra mat, som begge er avgjørende for gode energinivåer, samt en rekke andre forbindelser, inkludert pepsin, urtebitter og gentianrot, som alle brenner opp din Fordøyelsessystemet. Hele spekteret av Poliquin Performance kosttilskudd er tilgjengelig på upfitness.co.uk/store.

Anbefalt: