Joe Warner's cover model body blog 7

Innholdsfortegnelse:

Joe Warner's cover model body blog 7
Joe Warner's cover model body blog 7

Video: Joe Warner's cover model body blog 7

Video: Joe Warner's cover model body blog 7
Video: НЕ ВЫБРОСИЛА СТАРЫЙ ТЮЛЬ И ХОРОШО СЭКОНОМИЛА СЕМЕЙНЫЙ БЮДЖЕТ! 4 КРУТЫЕ ИДЕИ ИЗ ТЮЛЯ! 2023, Desember
Anonim

Joe Warner (@JoeWarnerMF) er den stedfortredende redaktør av Menns FitnessBlad. Hans oppgave er enkel: å komme i dekkmodellform på bare 12 uker.

Din kjøreprøve. Den avgjørende straff i en skyting. Endelig gjør et trekk på jenta på kontoret du har lyst på i årevis. Det er mange situasjoner i et manns liv hvor fiasko ikke er et alternativ. Situasjoner hvor selv tanken på å ikke lykkes er nok til å få blodet til å bli kaldt og perler med svetteform på pannen din. Men det er ett sted hvor feil er ikke en dårlig ting. Faktisk er i treningsstudio kanskje det eneste stedet der fiasko er den raskeste ruten til suksess. Det er fordi du tvinger musklene dine til det punktet hvor de ikke klarer å løfte den vekten, selv om en millimeter høyere er den beste måten å samle dem på i vekst, spesielt hvis din siste innsats har rammet en vegg. Fjern veggen"Begynnelsen av noe nytt treningsprogram vil føre til noen ganske hurtige gevinster fordi du utsetter musklene for en ny stimulans, noe som støter dem på å reagere ved å vokse seg større og sterkere, slik at de kan klare seg når de bedt om å utføre denne oppgaven igjen, sier det Nick Mitchell, personlig trener, grunnlegger av Ultimate Performance Fitness og min muskel mentor i Drift Deksel Modell Kropp (OCMB). "Men kroppen din tilpasser seg veldig raskt til dette nye stresset, og du må holde musklene gjette for å holde dem vokser." Å løfte til feil kan være en fin måte å tvinge kroppen til å bygge mer muskler og brenne mer fett, men det er ikke Det er ikke hyggelig. Frykten begynner før selv den første repen, fordi du vet at du er mindre enn et minutt unna å nå et punkt der, selv om du er villig til at baren skal fortsette å bevege seg, kommer den til å bli slank. Synkende følelseDet er ikke så ille med dumbbells - det verste som kan skje er at de krasjer til bakken med en pinlig tøffe - eller på grunnleggende bevegelser, for eksempel dødløft. Men benkpressen er en annen historie. En god spotter er viktig. En dårlig vil enten forlate deg med baren grave en knurled linje over brystet eller å stå oppreist fra det, før musklene dine har muligheten til å komme forbi stikkpunktet. Mitchell vet nøyaktig hvor mye som skal hjelpe når jeg trenger det mest, så jeg kan fortsette å skyve til brystet mitt og triceps er quaking trygt i kunnskap om at jeg ikke skal bli utført av treningsstudioet i brikkene. mer håroppvekst. Det er sannsynligvis ikke noe pinlig i treningsstudioet enn å ha en annen mann å pakke sine pythonesque armer rundt torsoen din for å løfte deg tilbake til starten, men jeg har mistet tellingen av antall ganger det skjedde. Ikke vær redd for feilSå hvis du sliter med å opprettholde muskelbyggingsarbeidet ditt, eller har nådd et platå som du ikke kan gå av, kan du prøve å løfte til feil. Å ta 12 eller flere representanter for å slå feil er like ubrukelig ved å slå den etter to, så velg en passende vekt at musklene dine kan løfte seks til åtte ganger før du vinker det hvite flagget. Og enda viktigere, velg en passende spotter.

For mer trening og trening råd, få Menns Fitness Blad. Abonner nå, og vi gir deg Fem problemer for £ 5. Og ikke glem å sjekke ut denne videoen av MF team trene med Mitchell og Charles Poliquin.

Dekkmodelltilskudd

Som en del av min forseglingsmodelltransformasjonsutfordring, gjør Nick Mitchell meg til å ta et utvalg av kosttilskudd. Jeg skal forklare årsakene bak en annen hver uke. Hva? Carn-EnhancedWhy? L-karnitin er en forbindelse som hovedsakelig finnes i rødt kjøtt. Det spiller mange roller i kroppen, spesielt i å hjelpe til med å bruke fettbutikker som drivstoff. Carn-Enhanced er en praktisk flytende form av L-karnitin og inneholder også vitamin B5 og B12 for å øke fettforbrenningspotensialet og forbedre energinivåene. Fullt utvalg av Poliquin Performance-kosttilskudd er tilgjengelig på upfitness.co.uk/store.

Anbefalt: